Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/43

Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas

Avižinius dribsnius užpilti karštu pienu ir palikti išbrinkti. Trynius išplakti su puse kiekio cukraus. varškę sumaišyti su dribsniais, įberti vanilino. Paruošti uogas (žr. aukščiau, jei uogos šviežios - išimti kauliukus). baltymus išplakti iki putų su likusiu cukrumi, viską kart..

Recepto vertinimas: 0

VYŠNIŲ PIENO KOKTEILIS

Banana supjaustyti gabaliukais. Viskas supilama i plakykli ir labai gerai suplakama. Jokiu budu nepadauginti likerio, nes didesnis kiekis gali sutraukti piena...

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su ''kepurėlėmis''

Suminkome farsa su batono riekele,kiausiniu, krakmolu bei prieskoniais.Formuojame maltinius. Juos apvoliojame miltuose ir iskepame aliejuje. Iskeptus maltinius sudedame i aliejumi patepta skarda. Ant virsaus dedame voveraites, pomidoru griezinelius ir sutarkuotafermentini suri. Kepame orkaiteje, kol..

Recepto vertinimas: 0

EGZOTIŠKAI TROŠKINTA VIŠTA

Vista istriname druska, prieskoniais, dedame i troskinimui skirta inda. Uzpilame tirpintu sviestu, apdeliojame lasiniu griezineliais. Sudedame griezineliais pjaustytas morkas, smulkintus svogunus, uzdengiame ir troskiname 1 valanda. Ryzius isverdame. Slyvas isverdame tame paciame vandenyje, kuriame ..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas

Su mikseriu suplakite kiausiniu baltymus, trynius. Tada ipilkite aliejaus ir miltu. Gerai ismaisykite. Ipilkite pieno. Idekite vaniles esencijos. Iskepkite.Ir gauta pyraga apliekite sokoladu. Skanaus! (Angele)..

Recepto vertinimas: 0

Prėskučiai (šližikai) su aguonpieniu

Mesa supjaustyti gabalais, apvolioti miltais ir kepinti svieste arba taukuose, kol apsitrauks rusva plutele. Prideti pjaustyto svoguno. Ipilti vandens arba sultinio, iberti druskos ir pipiru. Kai skystis uzvirs, prideti siaudeliais supjaustytu vaisiu, ipilti vyno arba obuoliu sulciu ir uzdengus dang..

Recepto vertinimas: 0

SKLINDŽIAI SU SĖLENOMIS

Miltus persijojame, suberiame kepimo miltelius ir selenas, ismaisome, imusame kiausini ir maisydami pilame piena. Padarome grietines tirstumo mase, suberiame prieskonius ir 20 minuciu paliekame pastoveti. Ikaitiname keptuve, ipilame aliejaus ir, saukstu dedami tesla, kepame blynus. Tiekiame su griet..

Recepto vertinimas: 0

Sklindžiai iš kiaušinių ir grybų

Grybus, svogūną, rūkytą nugarinę sumalti mėsmale, patroškinti ir ataušinti. Iš visų produktų įmaišyti tešlą ir keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepti mažus sklindžius. Patiekti su pomidorų arba daržovių salotomis. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su soja

Sluoksniuotą tešlą iškočioti, dėti į formą, pateptą aliejumi, subadyti ir kepti apie 10 minučių. Svogūnus pjaustome kubeliais, kepiname svieste, įberiame miltų, įpilame pieno, suberiame vegetą, baziliką ar kitokius prieskonius. Praaušiname, tada įmušame kiaušinį, įberiame ta..

Recepto vertinimas: 0

KARPIS, KEPTAS PIENE

Perpjaukite karpi isilgai ir abi puses supjaustykite pirsto storumo gabaliukais. Pavolioje miltuose, dekite i piena, sumaisyta su pipirais ir druska, ir kepkite orkaiteje (krosnyje).Tiekiamas su bulviu salotomis...

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su morkomis

Baltos duonos arba ragaišio riekeles apkepiname iš abiejų pusių.Juostelėmis supjaustytos morkos patroškinamos svieste ir nedideliame vandens kiekyje, įdedama miltų ir pieno, pagardinama druska ir tarkuotu muškato riešutu.Troškintos morkos storai uždedamos ant duonos, ant viršaus - kaub..

Recepto vertinimas: 0

Laužiukai

Iš visų tešlai skirtų produktų su pienu užminkoma tešla tokio kietumo kaip skryliukams. Iškočiojamas 2 mm storio lakštas, ratuku supjaustoma 1—1,5cm pločio 12—15cm ilgio juostelėmis, sudedama į pamiltuotą skardą ir iškepama. Tyrei aguonos išbrinkinamos, nupylus vandenį, d..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su abrikosais ir marcipanais

Pieną pašildyti, kad būtų drungnas. Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir su šaukšteliu cukraus bei šiek tiek pieno paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Sviestą arba m..

Recepto vertinimas: 0

RABARBARŲ IR DŽIŪVĖSIŲ SRIUBA

Rabarbarus nulupti, nuplauti, supjaustyti nedideliais kubeliais ir virinti 2 minutes su prieskoniais, cukrumi ir dziuvesiais. Paruosti uzdara: tryni isplakti su rugpieniu ir nuolat maisant, supilti i puoda su sriuba. Baltyma isplakti vaniliniu cukrumi ir po arbatini sauksteli sudeti i sriubos lekste..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su obuoliais ir citrinomis

Is kiausiniu, pieno, cukraus ir miltu, sumaisytu su kepimo milteliais, paruosiame grietines tirstumo tesla. I ja imaisome obuoliu skilteles, citrinos zievele bei sultis. Blynus kepame keptuveje su aliejumi. Padazui grietine issukame su cukrumi ir citrinu sultimis...

Recepto vertinimas: 4

Silkė su daržovėmis

Silkė nulupama, išimami kaulai, obuoliai, svogūnai ir agurkai supjaustomi griežinėliais, morka ir salieras - mažais kubeliais. Į pusdubenį sluoksniuojama silkė su obuoliu, svogūnų ir agurkų griežinėliais. Užpilama padažu ir apibarstoma salirais ir morkomis. PAdažui majonezas išpla..

Recepto vertinimas: 1

Bananų kremas

Bananus pertriname per tinkleli arba susmulkiname specialiu mikseriu ir sumaisome su plakta grietinele, kondensuotu pienu, citrinu sultimis ir cinamonu.Paruosta krema sudedame i porcijinius indelius. Papuosiame ant mediniu smeigtuku suvertais vaisiu gabaleliais...

Recepto vertinimas: 3

Morkų apkepas su varške

Morkas sutarkuoti, sudėti ištrintą varškę, piene mirkytas manų kruopas, kiaušinių trynius, ištrintus su cukrumi, įberti cinamono, druskos. Viską išmaišyti, sudėti išplaktus baltymus. Šią masę sudėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą indą. Paviršių apšlakst..

Recepto vertinimas: 0

Šalta jogurto ir mėtų sriuba

Jogurtą ir pomidorų sultis supilame į indą, gerai išmaišome. Supilame pieną, suberiame susmulkintą česnaką, nuluptą smulkiai supjaustytą agurką, didesnę dalį susmulkintų mėtų, pasūdome, įberiame pipirų. 2 valandoms pastatome į šaldytuvą. Supilame sriubą į dubenį, suberia..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas "Šventuolis"

Užminkyti tešlą ir apvalioje formoje iškepti 9 plonus blynus. Miltus išmaišyti su 1/2l. pieno, likusį pieną išvirti su cukrumi, sumaišyti su miltų mase. Kremą ataušinti, ištrinti su sviestu, įpilti romo esencijos. Šiuo kremu sutepti po 3 blynus. Pyragas skaniausias kitą dieną. ..

Recepto vertinimas: 1

Desertinis omletas

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, plakikliu arba mediniu šaukštu išsukame su druska ir vaniliniu cukrumi, į dubenį suberiame miltus, pudingo ir kepimo miltelius, sumaišome, supilame į juos išsuktus kiaušinių trynius, supilame pieną, gerai išmaišome ir paliekame 10 min. past..

Recepto vertinimas: 5

Pyragaičiai su vaniliniu padažu

Visus tešlai skirtus produktus supilti į dubenį, užminkyti tešlą ir 2 val. dėti į šaldytuvą. Atšaldytą tešlą stambiai sutarkuoti, dėti į keturias mažas kepimo skardas ir truputį paspausti. Ant viršaus dar užberti šiek tiek tešlos. Kepti 20-30 min. iki 175°C įkaitintoje orka..

Recepto vertinimas: 0

ŠACHMATINIS TORTAS

Šokoladinis biskvitas: sutrinkite trynius su puse kiekio cukraus ir vaniliniu cukrumi, kad masė taptų puri. Atskirai išplakite baltymus, pamažu berdami likusį cukrų. Miltus sumaišykite su krakmolu, kepimo milteliais ir šokoladu arba kakava. Sudėkite į trynius pakaitomis su plaktais balty..

Recepto vertinimas: 0

Sūrio tortas

Sviestą, cukrų ir trynius labai gerai ištrinti. Želatiną ištirpdyti stiklinėje karšto virinto vandens, o vėliau į želatiną supilti pieną. Gerai išmaišyti, dėti sūrelius ir vėl maišyti. Kremą padalyti pusiau, į vieną dalį įberti kakavos. Biskvitą sudėti į tortinę, ant jo..

Recepto vertinimas: 0

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu

Žuvies filė pasūdyti, apšlakstyti citrinos sultimis, suvynioti oda į viršų ir surišti siūlu. Vyniotinius 10 minučių virti vandenyje su aštriais prieskoniais, tada išgriebti ir nuimti siūlus. Nuvalytus šviežius grybus perpjauti pusiau arba nepjaustytus troškinti riebaluose. Kiek pat..

Recepto vertinimas: 0