25 rezultatų ieškant "marinuotas"

Vokiškos bulvių salotos

virtas bulves supjaustykite griežinėliais ir užpilkite atvėsusiu sultiniu, įdėkite krapų kotelių. Taip bulves laikykite šaldytuve ne mažiau kaip 6 val. Marinuotas bulves išimkite iš sultinio ir nusausinkite. Sudėkite jas į indą, taip pat suberkite ir žiedais supj..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziška bulvių mišrainė

Supjaustytą morką ir salierą ištroškinkite svieste. Baigiant troškinti sudėkite žirnelius, truputį pakaitinkite ir atšaldykite. Supjaustykite kubeliais bulves, agurkus, obuolius ir kiaušinius. Viską sumaišykite, pasūdykite, įberkite truputį cukraus, sudėkite į salotinę, užpilkit..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotas avienos kepsnys

Kadagio uogas sugrūsti, įpilti acto. Mišiniu įtrinti mėsą ir palaikyti 24 valandas. Prieš kepant, išrinkti uogas, apkepinti , pasūdyti, įdėti miltų, vėliau įpilti pieno ir toliau kepti. Patiekti su bulvėmis. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Paukštiena drebučiuose

Mėsą supjaustyti. Ant jos sudėti paštetą, supjaustytas daržoves, žalumynus. Į sultinį įdėti prieskonių. Želatiną brinkinti vandenyje, paskui ištirpinti ir pavirti su sultiniu. Sumaišytą su želatina sultinį atšaldyti, apipilti mėsą ir sustingdyti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Sūris su silke

Į išsuktą margariną sudedama sukapoti silkė, svogūnas, marinuotas agurkas, pertrinta varškė, garstyčios, pasūdomą ir įberiama šiek tiek cukraus. Išmaišyta masė suformuojama keturkampiu ir atšaldoma. Paduodant dedama į lėkštę su kitais sūriais. ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sūris

Į pertrintą varškę sudedami prieskoniai, smulkiai sukapotas agurkas, išsuktas sviestas ir gerai išsukama. Jei masė tiršta, įpilama pieno. Sūris suformuojamas keturkampiu, dedamas į lėkštę kartu su įvairių rūšių sūriais. ..

Recepto vertinimas: 0

Ridikų salotos 2

Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaustytu nuluptu agurku, smulkiai supjaustytu svogūnu ir prieskoninėmis daržovėmis. Sudėjus į salotinę, užpilama kiek pasūdyta grietine, užbarstoma susmulkintais krapais. Vi..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies salotos su daržovėmis

Išrinkę kaulus, žuvį smulkiai supjaustykite. Daržoves supiaustykite mažais kubiukais. Susluoksniukite žuvį su daržovėmis, pasūdykite ir užpilkite majonezu. Papuoškite petražolių lapeliais. ..

Recepto vertinimas: 0

Padažas su raugintais agurkais

Pomidorų tyrę troškinti kartu su svogūnais. Kiek patroškinus, sudėti nuluptą smulkiai supjaustytą raugintą agurką ir ankštinį pipirą. Pagamintą padažą pagardinti garstyčiomis ir tarkuotais krienais. Padažas tinka prie virtos kiaulienos, avienos ir jautienos ..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška jaučių uodegų sriuba

Užpilkite jaučio uodegas 1,5 l salto vandens, užvirkite, nugraibykite putas ir pabaikite virti. Nuvalykite ir supjaustykite svogūną. Prikaistuvyje pakaitinkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Plonais griežinėliais supjaustykite agurką. Agurką, medų, karį ir papriką sudėkite į kepamus..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziška bulvių mišrainė

Morka ir salieras stambiai sutarkuojami ir troškinami svieste. Baigiant troškinti, sudedami žirneliai, ataušinama. Bulvės, agurkai, obuoliai ir kiaušiniai supjaustomi kubiukais. Viskas sumaišoma, pasūdoma, įberiama truputis cukraus, sudedama į salotinę, užpilama majonezo, užbarstoma k..

Recepto vertinimas: 0

Ridikėlių salotos

Ridikas nulupamas, nuplaunamas, smulkiai sutarkuojamas ir sumaišomas su stambiai tarkuotu obuoliu, šiaudeliais supjaustytu nuluptu agurku, smulkiai supjaustytu svogūnu ir prieskoninėmis daržovėmis. Sudėjus į salotinę, užpilama kiek pasūdyta grietine, užbarstoma susmulkintais krapais.&#..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotas keptas starkis tešloje

Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš kiaušinio, miltų, pieno ar vandens užmaišoma geros grietinės tirštumo tešla, joje pamirkomi marinuoti žuvies gabaliukai ir kepami dideliame riebalų kiekyje apverčiant, kol parusvės. Iškepę karšti žu..

Recepto vertinimas: 2

Silkės su paprika

Silkės filė aptepti pomidorų tyre, apibarstyti malta paprika, uždėti šiaudeliais supjaustytų marinuotų agurkų ir paprikos, susukti į suktinuką, sutvirtinti. Išsivirti marinatą ir užpilti ant silkės ir laikyti šaltai 2 paras. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos slėgtainio salotos su padažu

Indelyje pagaminti padažą, kruopščiai sumaišant visus komponentus. Mėsos slėgtainį ir svogūną supjaustyti smulkiais kubeliais, agurką -skritulėliais, išmaišyti su padažu. Rekomenduojama 2 val. palaikyti šaldytuve. Patiekti su duona ir alumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Kiauliena su daržovėmis ant iešmelių

Mėsą supjaustome nemažais kubeliais. Svogūnus su galvutėmis supjaustome žiedais, cukiniją ir baklažaną - griežinėliais, o česnaką perpjauname skersai per pusę. Paruošiame padažą. Smulkiai supjaustome svogūną, agurką, kilkių filė ir petražoles. Atskirame inde ištriname t..

Recepto vertinimas: 0

Šventinis vyniotinis

Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate. Kiaulių ausis verdame 20 min.Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais.Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržove..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų garnyras su bulvėmis

Molūgus supjaustyti 1cm kubeliais, svogūną - plonais pusžiedžiais ir patroškinti svieste. Baigiant suberti smulkiai pjaustytą obuolį, agurką ir baigti troškinti. Pasūdyti, apibarstyti smulkintais krapais. Patiekalą valgyti su virtomis ar keptomis bulvėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta kiauliena su marinuotomis daržovėmis

Kiauliena supjaustome pailgais gabaleliais, svoguno galvute - kubeliais ir apkepame, paskanine prieskoniais. I troskintuva ipilame 1 stikline vandens, sudedame pakepinta su svogunu kiauliena ir uzpilame likusiais riebalais. Uzdenge troskiname 15 min. Supjaustome marinuotas darzoves: agurkus - griezi..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotas daržovių mišinys su brokoliais

Cukinijas supjaustyti kubeliais. Brokolius isskirstyti nedideliais ziedynais, o ziedstiebius supjaustyti gabaliukais. Pupeliu ankstis, nupjovus galus ir pasalinus jungiamuosius plausus, supjaustyti 2 cm ilgio gabaliukais. Paprikas, isgremzus seklas, supjaustyti kvadrateliais. Pomidoru odele subadyti..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai su kvapniu žolelių padažu

Kiausinius sudeti i verdanti vandeni ir virti 10 min. Po to perlieti saltu vandeniu ir nulupti vandenyje. Varske ismaisyti su jogurtu, grietine, garstyciomis. Nulupti svoguna ir sutrinti trintuve. Susmulkinti agurka, krapus, svoguno laiskus ir suberti i padaza. Pagardinti druska, pipirais, cukrumi. ..

Recepto vertinimas: 0

Ružava mišrainė

Burokelis sutarkuojamas burokine tarka, agurkas supjaustomas smulkiais kubeliais. Tada sudedami ryziai, zirneliai, druska, pipirai, majonezas ir viskas gerai ismaisoma. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 0

Silkės ir sūrio salotos

Silkes file, bulves, obuoli, marinuota agurka, fermentini suri supjaustyti kubeliais, o svoguna griezineliais. Viska sumaisome.Citrinos sultis, alieju ir garstycias sumaisome ir uzpilame ant salotu, tada viska geriai ismaisome.SKANAUS! (Lina)..

Recepto vertinimas: 0

Pekino kopūstų salotos su vištiena

Keptuveje su aliejumi apkepame susmulkinta svoguna ir vistienos krutinele, iberiame vistienos prieskoniu, druskos. Atvesiname. Siaudeliais supjaustome paprika, obuoli, kopusta, ridikelius ir agurka - griezineliais. Viska sumaisome su majonezu ir kecupu, patiekdami ant virsaus uzdedame per puse perpj..

Recepto vertinimas: 0

Pekino kopūstų salotos su vištiena

Keptuvėje su aliejumi apkepame susmulkintą svogūną ir vištienos krūtinėlę, įberiame vištienos prieskonių, druskos. Atvėsiname. Šiaudeliais supjaustome papriką, obuolį, kopūstą, ridikėlius ir agurką - griežinėliais.Viską sumaišome su majonezu ir kečupu, patiekdami ant viršaus..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: marinuotas