Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/32

Maltos vištienos kepsnys su virtu liežuviu

Svogūnus susmulkiname ir apkepame keptuvėje su aliejumi. Batoną pamirkome piene ir kartu su svogūnais sumalame.•į mėsą dedame sumaltus svogūnus, batoną, mažais kubeliais supjaustytą virtą liežuvį, įmušame kiaušinius, dedame išspaustą česnaką ar česnakų miltelių, druskos, vi..

Recepto vertinimas: 0

Sausainių pudingas

Sausainius sutrupinti ir sumaišyti su pienu. Ištrinti sviestą bei kiaušinio tryni ir sudėtiį sausainių masę. Gerai išmaišyti. Kiaušinio baltymą išplakti ir supiltiį masę. Pudingo tešlą piltiį sviestu ar aliejum išteptą skardą. Kepti orkaitėje arba virti garuose 45 min. ..

Recepto vertinimas: 3

Citrininis tortas su medumi

Visus produktus sumaišyti ir padaryti minkštą tešlą. Iškepti keturis lakštus. Kremui ištrinti šaukštu sviestą. Atskirai sumaišyti miltus su trupučiu pieno. Pastatyti ant mažos ugnies ir po truputi supilti likusį pieną. Visą laiką maišyti, kol masė sutirštės. Kai ji atvės, įd..

Recepto vertinimas: 5

Picutės

Sūrį sutarkuoti “burokine” tarka,įmušti kiaušinį,gerai išmaišyti .Gautą masę užtepti nestoru sluoksniu ant batono riekelės.Įkaitinti keptuvę, įpilti aliejaus, dėti sumuštinius sūriu į apačią,sūriui išsilydžius,sumuštinį apversti ir dar truputį paskrudinti ,Papuošti pap..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su šaldytomis silkėmis arba stintomis

Į verdantį pasūdytą vandenį sudedamos skiltelėmis supjaustytos bulvės, svogūnai ir 10—15 min. verdama. Paskui sudedamos nuvalytos, supjaustytos žuvys, sviestas, lauro lapelis, pasūdomą, supilamas pienas ir pavirinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Gaivinančios salotos

Dešreles supjaustyti kubeliais ir pakepinti nedideliame aliejaus kiekyje. Kol auš, griežinėliais (išėmus sėklides) supjaustyti pipirus, kopūstą sutarkuoti per burokinę trintuvę ar supjaustyti smulkiais, šiaudeliais. Prieskoninių daržovių lapus smulkiai supjaustyti. Viską sumaišyti..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS "ANGELIUKAS"

Maisytuvu isplakti kiausinius, cukru, grietine ir krakmola. Miltus su amoniaku ir smulkiai sukapotu margarinu sudeti i isplakta mase. Is teslos iskepti 4 vienodus plonus blynelius. Kremui skirtus kiausinius isplakti su grietine, miltais ir vaniliniu cukrumi. Ant silpnos ugnies puodelyje uzvirinti pi..

Recepto vertinimas: 5

Jautienos apkepas

Paprikas perpjauname per pusę, išvalome ir supjaustome kubeliais. Į keptuvę įpilame truputį aliejaus ir pakepiname jautienos faršą. Kai mėsa šiek tiek apskrunda, sudedame kubeliais supjaustytas paprikas ir grūstą česnaką. Pakepiname dar apie 3 minutes. Paruoštą mėsą pasūdome..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės su margarinu

Mieles sudėti į dubenį ir ištrinti. Pieną truputį pašildyti ir supilti į dubenį ant mielių. Supilti margariną, suberti druską, cukrų ir maišyti, kol mielės ištirps. Maišant po truputį suberti miltus. Sukti, kol tešla atšoks nuo indo kraštų. Tešlą išversti ant milta..

Recepto vertinimas: 0

Bulvienė

Nuskustos bulvės supjaustomos skiltelėmis ir apverdamos pasūdytame vandenyje. Paskui sudedamos stambiai tarkuotos morkos ir verdama, kol jos suminkštės. Jei skysčio per daug, dalis jo nusemiama. Tada supilamas pienas ir kaitinama, kol užvirs. Norint sriuba paskaninama sviestu (6—8 g ..

Recepto vertinimas: 0

Biskvitinis - kokosinis pyragas (Ramunės)

Baltymus išplakti su cukrumi, sudėti trynius ir plakant suberti miltus, krakmolą, išmaišytą su kepimo milteliais bei vandeniu. Tešlą supilti į skardą ir iškepti biskvitą. Baltymus kokosų tešlai išplakti, suberti cukrų, drožles ir iškepti tokios pačios formos skardoje. Iš pieno,..

Recepto vertinimas: 0

Varškiniai vafliai

Sviestą išsukite, po truputį suberkite cukrų, vanilinį cukrų, citrinų žieveles, razinas, įmuškite kiaušinius, supilkite pieną ir sukrėskite varškę. Viską gerai išmaišykite. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, persijokite per sietelį ir taip pat suberkite į bendrą masę. ..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų tortas

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti citrinos sultis. Baltymus standžiai išplakti, supilti į trynius ir, lengvai maišant, berti miltus. Iš vientisos tešlos masės mažoje tortinėje iškepti 2 vienodus blynus. Anksčiau pamirkytas slyvas nusausinti ir supjaustyti juostelėmis. Iš pieno, ..

Recepto vertinimas: 0

Duoninis biskvitas

Kiaušinio trynius ištrinkite su cukrumi, į juos suberkite prieskonius, kakavą ir pusę turimų džiūvėsėlių sudrėkintų piene. Po to sudėkite likusius džiūvėsėlius, krakmolą ir atsargiai išmaišykite. Sudėkite į formą ir kepkite vidutinio karštumo orkaitėje apie 40 – 50 minuč..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su raugintais kopūstais

Sumaišome miltus, pieną, mieles, druską ir pastatome šiltai. Kai pakyla įdedame sviesto, įmušame kiaušinius ir minkome. Tada vėl pastatome šiltai. Pagaminame įdarą: kopūstus perliejame karštu vandeniu, sudedame į puodą su sviestu ir šutiname. Išverdame grybus ir pakepame su sviest..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotinis

Jautiena atpjaunama taip, kad būtų didesnis paviršius, išmušama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant viršaus suklojami plonai pjaustyti lašinukų griežinėliai, o ant jų - iš kiaušinių, pieno ir riebalų iškepta kiaušinienė. Taip paruošta jautiena atsargiai sukama į drobel..

Recepto vertinimas: 5

Apkepti lietiniai su obuoliais

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinų sultimis, cinamonu ir razinomis patroškiname obuolių sultyse, įberiame 1 šaukštą cukraus. Padažui skirtą grietinėlę suplakame su kiaušinių tryniais ir likeriu (ar sultimis). Iš lietiniams skirtų produktų užmaišome tešlą ir ..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos su razinomis

Miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles. Suberti šaukštelį cukraus ir supilti pieną. Paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti rankšluosčiu ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų dvigubai. Ištirpinti tešlai skirtą ..

Recepto vertinimas: 4

DUONOS APKEPAS

Duona pakepinti ant sviesto, kiausiniu trynius atskirti nuo baltymu, su mikseriu plakti trynius ir pilti piena, sudeti fermentini suri sutarkuota per burokine tarka. Mikseriu suplakti baltymus ir supilti i paruosta mase, sudeti muskata ir smulkinta cesnaka. Viska ismaisyti su saukstu. Kepimo inda pa..

Recepto vertinimas: 3

Lašiša su pikantišku padažu

Morkas ir cukiniją supjaustykite plonomis juostelėmis. Nupjovus duonos plutelę, apkepinkite riekeles ir kiekvieną perpjaukite skersai. Išėmus kaulus, žuvį supjaustykite į 4 - 6 dalis. Į puodą įpilkite 3 stiklines vandens, sudėkite citriną, sultinio kubelį. Virkite 5 minutes. Įdėju..

Recepto vertinimas: 0

Velykinis ąsotis (Boba)

Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijoti miltai suberiami į dubenį, supilamos pašildytos mielės. Supylus likusį pieną, tešla išplakama ir paliekama vėl pakilti. Su cukrumi išsukti tryniai sudedami į kildomą tešlą, suber..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su migdolų padažu (Pescado almendrado)

Žuvies filė nuplaukite ir nusausinkite. Išspauskite žaliosios citrinos sultis. Žuvies filė įdėkite į dubenį. Apšlakstykite ½ žaliosios citrinos sultimis, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Uždengę pastatykite į šaldytuvą, kad įsigertų. Migdolus sumaišykite su Crème fraîche ..

Recepto vertinimas: 0

DUONOS GĖRIMAS

Dziuvesius uzpilti pienu arba vandeniu, palaikyti ir iskosti. Supilti citrinos sultis, trintus trynius, suberti cukru. Geriamas saltas...

Recepto vertinimas: 0

ANANASŲ PYRAGAS II

Is duotu produktu iskepame biskvita. Is pudingo milteliu, cukraus, ir pieno isverdame pudinga. Atvesiname. Sviesta isplakame su romu ir is leto plakdami sudedame pudinga. Ananaso griezinelius supjaustome ir sudedame i krema. Siuo kremu pertepame biskvita...

Recepto vertinimas: 0

Maltiniai su kopūstais

Dubenyje farsa sumaisome su kiausinio plakiniu, batono riekele ir krakmolu.Keptuveje svieste pakepiname svoguno kubelius ir kopustus. Juos paskaniname cukrumi, druska ir kmynais. Atvesusius imaisome i farsa.Farsa paskaniname kiaulienos prieskoniais ir ant aliejumi pateptos skardos formuojame maltini..

Recepto vertinimas: 5