Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/30

Varškės pyragas su šokolado kepure

Iš tešlai skirtų produktų paruošti tešlą ir vienodu sluoksniu sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos. Varškę sumalti ir sumaišyti su baltymais, išplaktais su cukrumi. Gautą masę sudėti ant tešlos. Kepti 200 C temperatūoje. Išeptą atvėsusį pyragą aptepti piene išti..

Recepto vertinimas: 0

Avižinė košė su vaisiais

Užvirti vandenį, supilti pieną, suberti razinas, sukapotas datules ir abrikosus, pjaustytą griežinėliais bananą, kubeliais - obuolį. Sudėti sviestą, medų, druską, suberti avižinius dribsnius. Virti ant mažos ugnies pastoviai maišant 5 minutes. ..

Recepto vertinimas: 0

KOPŪSTŲ SRIUBA SU MĖSOS KUKULIAIS

Kopusto guze supjaustoma ir nuplikoma karstu vandeniu. I verdanti vandeni suberiami kopustai, jiems kiek apvirus, suleidziami mesos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulves.Mesos kukuliams mesa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogunai, kiausinis, malti pipirai ir piene is..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas be miltų (Ramunės)

Viską gerai išmaišyti ir kepti 10 - 15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

RABARBARŲ APKEPAS SU RYŽIAIS

Ryzius isvirti, idejus druskos ir puse nurodyto cukraus kiekio. Rabarbarus supjaustyti 1,5-2 cm ilgio gabaliukais ir uzdengus palaikyti 30 min. karstame saldziame vandenyje, po to juos isgriebti. I atvesusius ryzius sudeti trynius, isplaktus baltymus ir gerai ismaisyti. I istepta sviestu keptuve det..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių sriuba su mėsos kukulaičiais

Iš jautienos su kaulais, prieskoninių daržovių ir prieskonių išverdamas sultinys. Veršiena sumalama, sudedamas piene mirkytas pyragas, prieskoniai, kiaušinis, masė gerai išmaišoma ir formuojami kukulaičiai. Į perkoštą sultinį sudedami kukulaičiai, atskirai su sviestu išvirti ryž..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas

Įkaitinkite orkaitę iki 200° C. Ištepkite aliejumi 25 cm skersmens atidaromą formą. Didelėje keptuvėje ant mažos ugnies užvirinkite grietinėlę. Nukelkite nuo ugnies, sudėkite šokoladą ir maišykite, kol visiškai ištirps. Atvėsinkite. Įmaišykite pieną ir kiaušinius. Iško..

Recepto vertinimas: 5

Ryžiai su pienu

Ryžius gerai išplaukite per kelis vandenius, užpilkite 2 litrais pieno, pasūdykite ir virkite, dažnai maišydami. Kai ryžiai suminkštės, paduokite. ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta moliūgų sriuba

Uzverdame 1,5 stiklines pasudyto ir pasaldinto vandens. I ji sudedame burokine trintuve sutarkuotas morkas, moliuga ir manus. Paverdame 5 min. Tuomet supilame piena. Uzverdame, uzdengiame dangciu ir paliekame 5 min. Patiekdami i kiekviena lekste idedame po gabaleli sviesto...

Recepto vertinimas: 3

Kiaulienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene mirkytu pyragu, sudedamas riebaluose pakepintas svogūnas, kiaušinio trynys, prieskoniai, truputis sultinio, pieno ar vandens, ir masė gerai išsukama. Paskui sudedamas išplaktas kiaušinio baltymas ir daromi maltiniai (60—100 g dydžio), pavoliojami džiūvėsė..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su obuoliais ir šokoladu (Skirmantės) (foto)

Persijotus miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir cukrumi. Įmušti kiaušinį, supilti tirpintą sviestą bei pieną ir išmaišyti iki vienalytės masės. Obuolį nulupti ir sutarkuoti. Šokoladą susmulkinti mažais gabaliukais. Įmaišyti į tešlą. Kepti įkaitintoje keptuvėje be riebal..

Recepto vertinimas: 0

Maltos mėsos kepsnys su kiaušiniu

Į mėsą įdedame susmulkinto išmirkytobatono, perplautų kmynų, kiaušinio,prieskonių, gerai išminkome. Tešla turi liptiprie rankų. Jei reikia, galima įpilti truputįvandens.Padarome kepsnį, įspaudžiame duobutę ir apkepame keptuvėje su trupučiu aliejaus. Kepsnį įdedame į skardą, ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinės bandelės

Bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, supilamas rūgusis pienas, įberiama stiklinė miltų ir per naktį laikoma šiltai. Kitą dieną subėriami likę miltai, pasūdoma, suminkoma, padaromos bandelės ir kepamos krosnyje ar orkaitėje riebalais išteptoje skardoje. Valgoma su spirgučiais ir g..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS DEŠRA

Darbo eiga:Is cukraus,vandens ir sviesto isverdamas sirupas. I sirupa supilame kakava, ismaisome. Masei atvesus, imaisome kiausini, supilame riesutus, razinas, sutrupintus sausainius, ismaisome. Mase iskreciame ant pargamento, suviniojame ir uzrisame galus. Padedame 2-3 val. i saldytuva, pergamentas..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su kviečių gemalų padažu

Keptuveje pakepiname avizinius dribsnius su trupuciu aliejaus ir cukrumi. Pakepintus dribsnius sumaisome su saulegrazomis, supjaustytais skiltelemis obuoliais, griezineliais - bananais, kvadrateliais - dziovintais abrikosais. Padazui sumaisome visas sudedamasias dalis. Paruostu padazu uzpilame salot..

Recepto vertinimas: 0

Grikių pyragėliai (Jūratės)

Tešla: mieles ištrinti su dalimi cukraus, įpilti šiltą pieną, sudėti trynius, sviestą. Subeti likusį cukrų ir druską. Maišyti kol ištirps. Suberti miltus ir įdėti nugesintą sodą. Išminkyti. Tešlos paviršių apibarstyti miltais ir padėti šiloje vietoje apie 1val pakilti. Pakil..

Recepto vertinimas: 0

Lietinių ''tortas'' su kiauliena ir pievagr. pad.

Kiauliena sumalame ir su kubeliais supjaustytais svogunais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentini suri. Dali jo paliekame ''tortui'' pabarstyti, o likusi sumaisome su kiauliena. Ant sviestiniu popieriumi isklotos skardos dedame lakstinius nuolat pabarstydami..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas su obuoliais

Issukti riebalus iki purios mases, supilti grietine. Kiausinius su cukrumi isplakti, kaitinant iki 40 C temp. vandens voneleje. Persijoti miltus, sumaisyti su soda, suberti i tesla. Issukti, sukresti i paruosta forma.Kepti 10 -12 min, 170- 180 C temp. Apkepusi plokstaini atsargiai istraukti, ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su įvairiomis daržovėmis

Kiaušiniai išplakami su pienu ir pasūdomi. Pasūdytame vandenyje išverdami žalieji daržo žirneliai. Virtos morkos ir bulvės supjaustomos mažais gabalėliais ir sumaišomos su žirneliais. Sviestas ištirpinamas keptuvėje, suberiamos daržovės, porą minučių pakepinama, užpilama plakt..

Recepto vertinimas: 5

MOKSLEIVIŠKI LIETINIAI SU DEŠRELĖMIS

Į miltus įmušame kiaušinius, įpilame aliejaus, truputį pieno, įberiame druskos. Išmaišome iki vienalytės masės. Supilame likusį pieną. Iš tešlos iškepame didelius plonus lietinius blynus. Įpjauname nuluptos dešrelės galiukus iš abiejų pusių. Į kiekvieną blyną įsukame po de..

Recepto vertinimas: 0

Kavos želė desertas

Is kavos zele skirtu produktu paruosiame juodos kavos zele ir baltos kavos zele. Zele sumaigome sakute ir sudedame i desertinius indelius. Papuosiame pasaldinta grietinele ir sokoladinemis pupelemis...

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos mėsos įdaras

Baltą duoną išmirkome piene ir išmaišome, kiaulieną smulkiai sumalame, susmulkiname česnako ir svogūno galvutes, viską sudedame į puodą, sumaišome, įdedame pagal skonį kitų prieskonių, druskos, po to dar kartą sumaišome ir padedame 10-20 minučių pastovėti. ..

Recepto vertinimas: 2

Vaflių tortas su džiovintais vaisiais

Trynius išsukite su cukrumi, miltais ir 100 ml pieno. Likusį pieną užvirinkite. Nuolat maišydamos supilkite į jį trynių masę. Nukelkite nuo ugnies ir, kai masė praauš, įmaišykite apelsinų žievelių ir sviestą. Vaflius pertepkite kremu, kas trečią sluoksnį pabarstykite smulkintai..

Recepto vertinimas: 0

VARŠKĖS APKEPAS

Manu kruopos uzpilamos pienu ir pusvalandziui paliekama, kad siek tiek isbrinktu. Kiausiniu tryniai issukami su cukrumi, sudedama varske, issuktas arba gabaliukais supjaustytas sviestas, manu kruopos ir viskas gerai istrinama. Baltymai isplakami iki standziu putu. Tada i mase sudedami isplakti kiaus..

Recepto vertinimas: 0

Varškės salotos su česnakais ir petražolėmis

Česnakus sumalkite mėsmale. Tada sumalkite petražoles. Viską krėskite į medinę grūstuvę ir grūskite iki vientisos masės. Tada į ją krėskite su rūgpieniu sumaišytą varškę. Paskaninkite pipirais, tarkuotomis citrinų žievelėmis, citrinos sultimis ir, jei reikia- pasūdykite. Par..

Recepto vertinimas: 0