3 rezultatų ieškant "dziuveseliu"

Džiūvėsėlių padažas

Sviestas kaitinamas, kol išgaruoja drėgmė ir nusėda rusvos nuosėdos. Tada jis perkošiamas, pridedama maltų pakepintų pyrago džiūvėsėlių, druskos, citrinos arba citrinos rūgšties. Padažas patiekiamas prie virtų žiedinių kopūstų, paprastų kopūstų, šparagų. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 5

Džiūvėsėlių padažas

Džiūvėsėliai pakepinami 20 g sviesto, kol parusvės, sudedamas likęs sviestas, supilamos citrinos sultys, sudedama nutarkuota citrinos žievelė, pasūdoma ir viskas išmaišoma, atskiedžiama sultiniu ir pakaitinama. ..

Recepto vertinimas: 0

Džiūvėsėlių šarlotė

Keptuvėje ištirpiname 2 šaukštus sviesto, supilame džiūvėsėlius, įberiame žiupsnelį cukraus ir viską maišydami pakepiname. Obuolius nulupame, išpjaustome sėklalizdžius ir supjaustome skiltelėmis. Stiklinę vandens užviriname su puse stiklinės cukraus, supilame obuolius ir apverd..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: dziuveseliu