Pienas, pieno receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Pienas. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/pienas/20

Minkštas meduolis

Medus pavirinamas ir atvėsinamas. Kiaušiniai išplakami su cukrumi, supilamas rūgusis pienas (arba sudedama ištrinta varškė), grietinė, prieskoniai, soda, išmaišyta su nedideliu kiekiu rūgštaus vandens, ir miltai. Tešla gerai išplakama, ji turi būti geros rūgščios grietinės tirš..

Recepto vertinimas: 0

Vidutinio kietumo mielinė tešla

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą, į jį sutrupinti mieles, įberti 50 g cukraus ir pilti drungną pieną. Atsargiai išmaišyti kauburėlio vidurį. Jį apibarstyti miltais ir uždengus 15 min. laikyti šiltoje, be skersvėjų vietoje. Pavir..

Recepto vertinimas: 3

Sūrio kroketai

Iš sviesto, miltų ir pieno pagaminti labai tirštą baltąjį padažą. Pridėti sutarkuotą sūrį ir įmušti kiaušinių trynius. Suformuoti piršto didumo pyragėlius, apvolioti juos džiūvėsiais ir iškepinti fritiūrinėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos kotletai

Triušieną nuplauname, nusausiname, atskiriame nuo kaulų ir sumalame kartu su lašinukais ir piene išmirkytomis batono riekelėmis. Į masę įmušame kiaušinį, įberiame pipirų, pasūdome, išmaišome ir dedame kotletus. Apvoliojame miltuose arba džiūvėsėliuose ir kepame įkaitintuose r..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų sriuba su inkstais

Inkstus perpjaukite išilgai, išmirkykite, užpilkite šaltu vandeniu ir užvirinkite. Pavirę 5 - 10 minučių, vandenį nupilkite, inkstus išplaukite, vėl užpilkite šaltu vandeniu ir virkite, kol išvirs, paskui supjaustykite griežinėliais. Prieskonines daržoves supjaustykite griežinėli..

Recepto vertinimas: 1

Lazdyno riešutų ir migdolų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinius, sudėti medų, įberti druskos ir supilti citrinos sultis. Sviestą arba margariną supjaustyti gabalėliais ir išdėlioti kaubur..

Recepto vertinimas: 0

Varškės desertas

Varškę trinti, kol pasidarys vientisa masė, į ją sudėti prieskonius, įpilti skysčio, aliejaus ir viską gerai išplakti. Jei varškė riebi arba padažas duodamas prie riebios mėsos, vietoj aliejaus pilti sultinio. ..

Recepto vertinimas: 4

Vaisinis pyragas

Kiaušinių trynius išsukti su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, supilti tirpdytą sviestą arba aliejų išmaišyti, supilti kefyrą arba rūgpienį išmaišyti, maišant pilti po vieną šauktą miltų, sumaišytų su kepimo milteliais, kai tešla bus pakankamai tiršta išplakti kia..

Recepto vertinimas: 0

Karšis su bulvių koše

Bulves nuskusti ir išvirti. Sugrūsti ir išmaišyti su pienu bei sviestu. Pakaitinti ant silpnos ugnies, įberti krapų, pasūdyti ir išmaišyti. Salotas nuplauti, nuvarvinti ir stambiai suplėšyti. Likusius krapus sukapoti. Žuvies gabaliukus nuplauti ir gerai nusausinti. Žuvį iškepti aliej..

Recepto vertinimas: 0

Tešloje keptas karpis

Karpį išdarinėjame ir supjaustome stačiakampiais gabalais. Juos įtriname druska ir pipirais. Iš tešlai skirtų produktų užmaišome grietinės tirštumo tešlą. Joje apvoliojame karpio gabalėlius ir kepame ant nedidelės ugnies su aliejumi. Apkepusius gabalėlius vėl merkiame į tešl..

Recepto vertinimas: 1

Juros lydekos putėsiai

Lydekos file kaitiname su pienu ant nedideles ugnies apie 10 min. Atvesiname. I keptuve sudedame sviesta, islydome ir i ji suberiame miltus. Maisydami kaitiname iki uzvirimo. Truputi atvesiname. Tuomet i inda sudedame zuvi, supilame piena, kuriame ji vire, sukreciame sviesto bei miltu misinįi ir sm..

Recepto vertinimas: 0

Rūgusio pieno (kefyro) drebučiai

Želatina emaliuotame dubenėlyje užpilama atšaldytu virintu vandeniu ir palaikoma 2 val. Paskui statoma ant puodo su verdančiu vandeniu ir maišant ištirpdoma. Rūgusis pienas, grietinė, cukrus ir prieskoniai dubenyje sukami, kol pasidarys vientisa tiršta tyrelė. Į ją iš lengvo pilama i..

Recepto vertinimas: 2

„Princo ir regento“ tortas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Atskirti kiaušinių trynius nuo baltymų. Į sviesto masę pakaitomis suberti cukrų, druską, vanilinį cukrų bei sudėti trynius. Dubenėlyje sumaišyti miltus, krakmolą ir kepimo miltelius. Kit..

Recepto vertinimas: 0

BLYNELIAI SU APELSINŲ UOGIENE

Sumaisyti miltus, cukru ir druska, juos visus ismaisyti su pienu, kad iseitu homogeniska mase. Po to pirmiausia imaisyti kiausinius, o po to - skysta, bet nekarsta sviesta. Palikti 20 min. isbrinkti. Tesla po valgomaji sauksta vis deti i keptuve, leisti teslai kiek issileisti ir kepti tol, kol teslo..

Recepto vertinimas: 5

Varške įdarytos bulvės

Bulves su lupenomis apvirti pasūdytame vandenyje, nulupti, isskobti vidų. Varskę, piene ismirkytą pyragą, kiausinius, druską ir pipirus sumaisyti, gauta mase įdaryti bulves, apibarstyti sūriu ir kepti orkaitėje, kol apskrus. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 3

Normandiški blyneliai (Crêpes normandes)

Sumaišykite miltus ir krakmolą, suberkite į dubenį, padarykite duobelę. Į ją supilkite cukrų ir druską. Ant silpnos ugnies truputį pašildykite pieną, sudėkite sviestą, palengva ištirpdykite. Puodą nukaiskite. Pusę pieno supilkite į dubenį su miltais. Maišykite, kol pasidarys ly..

Recepto vertinimas: 5

Lapienė

Burokėlių kotai su lapais supjaustomi nedideliais gabalėliais, įdedama duonos plutelė, apiplikoma ir parauginama 2—3 dienas. Iš mėsos ir prieskoninių daržovių išverdamas sultinys. Kai mėsa suminkštėja, sudedamos nedideliais gabalėliais supjaustytos bulvės, po keleto minučių —..

Recepto vertinimas: 0

Romėniškos salotos su silke

Pomidorus, grybus, silkę ir svogūnus supjaustykite nedideliais kubeliais. Majonezą sumaišyti su aliejumi, varške ir žuvies pieniais. Viską gerai išmaišykite ir patiekite ant stalo. ..

Recepto vertinimas: 0

OBUOLIŲ SUFLĖ

Obuolius nuplauti, padalinti i keturias dalis, isimti seklalizdzius. Obuolius iskepti. Baltymus isplakti iki standziu putu. Iskeptus obuolius atsaldyti, pertrinti per sieteli. I obuoliu tyre supilti cukru ir kaitinti ant mazos ugnies, kol tyre prades tirsteti. Neatsaldyta tyre supilti i baltymus int..

Recepto vertinimas: 0

Kakavos gėrimas su pieno puta (Skirmantės) (foto)

Pieną pakaitinti, bet neužvirinti. Pusę kiekio plaktuvu išplakti iki putų. Cukrų išmaišyti su kakava ir ant jo užpilti likusį pieną, išmaišyti. Atsargiai įdėti gabaliuką šokolado.Ant viršaus supilti pieno putas ir šiek tiek juodojo šokolado drožlių. ..

Recepto vertinimas: 5

Kremas "Paukščių pienas" šventiniam stalui

Želatina išbrinkinama ir ištirpinama. Iš cukraus ir vandens išverdamas sirupas. Kiaušinių baltymai plakami, kol susidaro stangrios putos, po to supilama citrinos rūgštis, ištirpinta želatina, karštas sirupas ir plakam a, kol atvėsta. Po to sumaišoma su sviestu ir uogiene. Galima..

Recepto vertinimas: 0

Žaibiškas pyragas

1. Įkaitinkite orkaitę iki 225ŗ. Išklokite kepimo skardą folija. 2. Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, vanilinį cukrų, kepimo miltelius ir razinas. 3. Įmaišykite sviestą ar margariną. 4. Įmuškite kiaušinį, supilkite pieną ir suminkykite tešlą. Ant skardos, naudodami šaukštą,..

Recepto vertinimas: 0

PIENO KOKTEILIS SU MELIONU

Isimti is meliono seklas, ji aplupti ir pertrinti per sieteli. I tyre ideti cukraus ir gerai ismaisyti. I mikseri sudeti meliono minkstyma, vanilini cukru, apelsinu ir greipfrutu sultis, atsaldyta piena ( pienas turi buti beveik uzsales - su ledukais), saltalankiu sirupa ir ledus. Viska plakti mikse..

Recepto vertinimas: 1

Avižinis kisielius

Avižų miltus, vandenį ir duonos raugą sumaišome ir paliekame nakčiai. Tada perkošiame per sietą, įdedame druskos ir verdame. Patiekiame su migdolų pienu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Kakavos gėrimas su cinamonu

Uzverdame piena. Puodelyje sumaisome kakava, cinamona ir cukru su 0,5 stiklines verdancio pieno. Si misini supilame i puoda, dar karta uzverdame ir nukaiciame...

Recepto vertinimas: 0