4 rezultatų ieškant "kebabas"

Rytietiškasis veršienos kebabas

Mėsą suverkite ant 8 [medinių] iešmų. Sumaišykite slyvų, sojų padažus, česnaką, imbierą ir papriką. Mėsą apšlakstykite paprikos ir slyvų maišiniu. Iešmus virš karštos krosnelės kepkite 3-4 minutes, nepamirškite nuolatos šlakstyti padažu. Veršienos kebabą į stalą duokite..

Recepto vertinimas: 0

Kapotos avienos kebabas, pamarinuotas aluje, daržovių salotos ir jogurto padažas

Avienos kumpį supjaustyti gabaliukais ir užpilti alumi, laikyti saldytuve 3 val.Į virtuvės smulkintuvą sudėti marinuotą mėsą, sukapoti smulkiais gabaliukais (masė turi būti lipni). Į kapotą avieną sudėti kiausinį, prieskonius, žoleles ir sumaisyti iki vientisos masės. Apkepti kept..

Recepto vertinimas: 2

Netikras kebabas

Viska sumaisyti, ipilti lasiuka aliejaus. Suformuoti kebabus ir suverti kiekviena ant iesmeliu. Kepti 20-30 min. 190-200 laipsniu orkaiteje.Likus kepti 5 min. galima ijungti grili, pasidengs traskia plutele. (Daiva)..

Recepto vertinimas: 0

Naminis kebabas

Kiaulienos - veršienos faršą pakepinti. Kopūstą supjaustyti, uždėti pomidorų padažo ir majonezo, druskos ir viską išmaišyti. Agurką sutarkuoti. Viską sudėti ant tortilijos blyno, susukti jį, persmeigi dantų krapštuku, kad laikytusi ir kepti mikrobangų krosnel..

Recepto vertinimas: 3

Raktiniai žodžiai: kebabas