Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/9

Braškių ir jogurto tortas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼ílai skirtus pistacijos rie┼íutus smulkiai sumalti arba sukapoti. Sviest─ů, cukr┼│ ir drusk─ů i┼íplakti iki purios mas─Śs. Plakant po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su maltais pistacij┼│ rie┼íutais ir kepimo milteliais. Po truput─», ..

Recepto vertinimas: 5

─«daryta cukinija

I┼í far┼ío , apvirt┼│ ry┼żi┼│,kiau┼íinio, sutarkuotos burokine tarka morkos, smulkiai kapoto svog┼źno ir prieskoni┼│ u┼żmai┼íome ─»dar─ů. Cukinij─ů supjaustome skersai ritineliais (5-8 cm) auk┼í─Źio. Juos i┼ískobiame, t.y. i┼íimame s─Śklas. Cukinijos ritin─Ślius prikem┼íame ─»daro , sud..

Recepto vertinimas: 0

Margas pyragas

Kiauinius suplakti mikseriu su cukrumi . Paskui visk─ů sud─Śti ir dar kart─ů i┼íplakti . Puse teslos supiltiá─» skard─ů ,á─» likusi─ů sud─Śti kakav─ů. I┼íplakus u┼żpilti ant vir┼íaus . Kepti 30 min. ant 180 laipsni┼│ ...

Recepto vertinimas: 4

Įdaryta višta

Nuvalyt─ů vi┼ít─ů perpjaukite i┼íilgai ir peiliu nuimkite m─Śs─ů nuo kaul┼│, palikdami neliestus sparneli┼│ ir ┼ílauneli┼│ kaulus. M─Śsa paklokite ant lentel─Śs, palyginkite, pas┼źdykite ir susi┼źkite. Ver┼íien─ů, vi┼ítos liku─Źius ir piene i┼ímirkyt─ů pyrag─ů du kartus permalkite, ─» mas─Ö ─»mu┼ík..

Recepto vertinimas: 4

Lengvi cukriniai sausainiai (Skirmant─Śs) (foto)

─«kaitinti orkait─Ö iki 190 laipsni┼│ Celsijaus. Nedideliame inde sumai┼íyti miltus, kepimo miltelius. Didesniame inde iki vienalyt─Śs mas─Śs i┼ímai┼íyti sviest─ů ir cukr┼│. ─«mu┼íti kiau┼íin─» ir supilti vanil─Śs ekstrakt─ů. Pama┼żu ─»mai┼íyti miltus su kepimo milteliais. Paimti ┼íauk┼íteliu te┼í..

Recepto vertinimas: 4

Trapus pyragas su bra┼ík─Śmis

Sumai┼íyti miltus, sviest─ů supjaustyt─ů gabal─Śliais, kiau┼íin─», kepimo miltelius, cukr┼│ bei drusk─ů ir suminkyti ─» vienalyt─Ö mas─Ö. J─ů ─»vynioti ─» pl─Śvel─Ö ir ma┼żiausiai 1 val. laikyti ┼íaltai. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ant miltais pabarstytos ..

Recepto vertinimas: 3

Tailandietiški virti makaronai (Phat Thai) (foto)

Pada┼żo produktai sumai┼íomi ir ┼íiek tiek pakaitinami ant vidutin─Ś ugnies. Ry┼żi┼│ makaronai 5 min. pamirkomi ┼íaltame vandenyje. Didel─Śje auk┼ítoje keptuv─Śje ─»kaitinamas aliejus. Sudedami ┼íalotinis svog┼źnas ir ┼íiek tiek apkepamas, kol pasklis jo aromatas. Tuomet sudedami makaronai. ─«pila..

Recepto vertinimas: 0

Moreng┼│ tortas

Paruo┼íimas: Labai kruop┼í─Źiai atskirkite kiau┼íinio baltymus nuo tryni┼│. I┼í prad┼żi┼│ baltymus plakite be cukraus apie 5 min. Tada pama┼żu pilkite cukr┼│ ir dar plakite apie 20 min. I┼í i┼íplaktos mas─Śs suformuokite blynelius, kuriuos sud─Śkite ─» kepimo popieriumi i┼íklot─ů skard─ů. Kepki..

Recepto vertinimas: 3

Bulviniai laiveliai su ─»daru (foto)

I┼íverdamos bulv─Śs, sumalamos, ─»mu┼íamas kiau┼íinis, dedama krakmolo. I┼íminkoma. I┼í nedideli┼│ gabal─Śli┼│ suformuojami laiveliai. ─« i┼ítept─ů sviestu skard─ů dedami bulviniai laiveliai ir 200 laipsni┼│ temperat┼źroje kepami 20 min. Pabaigoje aptepami kiau┼íinio baltymu. ─«darai: 1) S..

Recepto vertinimas: 3

┼áokoladinis maskarpon─Śs pyragas

Kambario temperat┼źros sviest─ů i┼íplakite su cukrumi iki purumo , ─»mai┼íykite vanilin─» cukr┼│, ─»mu┼íkite kiau┼íin─» ir dar kart─ů i┼íplakite. ─« ┼íi─ů mas─Ö persijokite miltus kartu su kepimo milteliais ir v─Śl plakite, kol gausite vientis─ů mas─Ö. Paruo┼ít─ů te┼íl─ů i┼íkr─Śskite ─» ..

Recepto vertinimas: 3

Aguro─Źi┼│ apkepas

Agurot─» i┼ídarin─Śti, i┼ívirti pas┼źdytame vandenyje, pertrinti per sietel─». ┼ái─ů mas─Ö patro┼íkinti su sviestu arba margarinu, suberti tarkuot─ů s┼źr─», d┼żi┼źv─Śs─Ślius, sud─Śti trynius i┼íplaktus baltymus, ┼íauk┼ít─ů supjaustyt┼│ petra┼żoli┼│, supilti pien─ů, ─»berti malt┼│ pipir┼│, pas┼źdyti..

Recepto vertinimas: 4

Kiauliena su ┼żem─Śs rie┼íutais (kinieti┼íkai)

M─Śs─ů supjaustyti 2cm dyd┼żio kubeliais. I┼íplakti baltymus su krakmolu ir druska ir sud─Śti m─Śs─ů, palikti kad ─»sigert┼│. Keptuv─Śje ─»kaitinti aliej┼│ ir sud─Śti m─Śs─ů, pakepinti kol paruduos. Sukapoti ─Źesnak─ů, imbier─ů ir svog┼źnus. Atskirai pakepinti ir sud─Śti m─Śs─ů, dar pakepti 1min., s..

Recepto vertinimas: 3

Tir┼íta moli┼źg┼│ sriuba

Moli┼źg─ů ir paprikas nuplauti, i┼ívalyti ir supjaustyti gabaliukais. Bulves nuskusti ir taip pat supjaustyti gabaliukais. Svog┼źn─ů ir ─Źesnak─ů nulupti, smulkiai supjaustyti ir pakepinti 3 ┼íauk┼ítuose aliejaus. ─« keptuv─Ö sud─Śti moli┼źg─ů, pipirus, bulves ir truput─» pakepti. ─« puod─ů,supilt..

Recepto vertinimas: 0

''Baltas

Mikseriu i┼íplakti kiau┼íinius su cukrumi .I┼íplakus d─Śti kondensuot─ů, grietin─Ö, miltus ir sod─ů (nugesint─ů).Tuomet viska i┼ípilti i skard─ů ir kepti 30 - 40 minu─Źi┼│. (Rimvyd─Ś)..

Recepto vertinimas: 0

Nat┼źralus kiaulienos mu┼ítinis (karbonadas)

Kiaulienos nugarin─Ś supjaustoma 2 cm storio gabalais su ┼íonkauliuku. ┼áonkauliukas apskutamas (aplyginamas), ┼íiauresniame gale m─Śsa ─»pjaunama taip, kad nedidel─Ś kauliuko dalis b┼źt┼│ be m─Śsos. M─Śsa truput─» pamu┼íama, pabarstoma pipirais ir druska, pavilgoma i┼íplaktame kiau┼íinyje ir pavo..

Recepto vertinimas: 3

Švilpikai

Bulves nuplauti, i┼ívirti su lupenomis ir atau┼íinti. Nulupti ir sumalti m─Śsmale. Suberti miltus, drusk─ů, ─»mu┼íti kiau┼íinius, i┼íminkyti. I┼í te┼ílos formuoti ilgus te┼ílos volelius, kuriuos supjaustyti ma┼żais gabaliukais. Kepti ─»kaitintoje orkait─Śje, sud─Śtus ─» rieb..

Recepto vertinimas: 5

Mielin─Śs te┼ílos pyrag─Śliai su vy┼íniomis

Miltus duben─Ślyje gerai sumai┼íyti su sausomis miel─Śmis. Sud─Śti kitus te┼ílai skirtus produktus ir elektriniu mai┼íikliu visk─ů suminkyti ─» vientis─ů te┼íl─ů. Jei te┼íla labai lipni, ─»berti dar truput─» milt┼│. Te┼íl─ů apie 30 min. laikyti ┼íiltoje vietoje, kad pakilt┼│. Te┼ílos t┼źris turi p..

Recepto vertinimas: 5

Bulvi┼│ kukuliai

Virtas bulves sutrinti ar sumalti. Prid─Śjus i┼íplakt─ů kiau┼íin─», miltus, truput─» druskos, gerai i┼íminkyti. Ranka padaryti paplot─Ślius, u┼żd─Śti ─»daro, gerai u┼żspausti ir kepinti riebaluose. Tinka su grietin─Śs pada┼żu arba sviestu. ─«darui galima imti m─Śs─ů, var┼ík─Ö ir t.t. Gryb┼│ ─»darui..

Recepto vertinimas: 3

Greita pica su dešra ir šprotais

Paplot─Ślius i┼ítepti pomidor┼│ pasta, pabarstyti ┼żalumynais ir sud─Śti grie┼żin─Śliais supjaustytus kiau┼íinius, de┼ír─ů, ┼żuvis, susmulkintus ir svieste i┼ítro┼íkintus pievagrybius (a┼í m─Śgstu d─Śti ┼żalius) bei alyvuogi┼│ puseles. I┼í vir┼íaus gausiai pabarstyti fermentiniu s┼ź..

Recepto vertinimas: 5

Mork┼│ pyragas

Puodelyje i┼ílydikite riebalus ir atau┼íinkite. Migdolus i┼ímai┼íykite su dviem kiau┼íiniais. Persijokite milt┼│ ir kepimo milteli┼│ mi┼íin─». ─« migdol┼│-kiau┼íini┼│ mas─Ö suberkite cukr┼│, miltus ir drusk─ů. Te┼íl─ů stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiau┼íin..

Recepto vertinimas: 4

Bananinis pyragas

Nuluptus bananus smulkiai supjaustyti. Suberti cukr┼│, ─»mu┼íti kiau┼íinius ir mai┼íytuvu gerai i┼íplakti. Sud─Śti miltus, kepimo miltelius ir man┼│ ko┼í─Ö, dar vien─ů minut─Ö plakti. ─«pilti aliej┼│ ir mai┼íyti, kol te┼íloje nebeliks aliejaus burbuliuk┼│. Kepti 180 laipsni┼│ temperat┼źroje, i┼íte..

Recepto vertinimas: 4

Balto šokolado tortas

Puodelyje i┼ílydikite riebalus ir atau┼íinkite. Migdolus i┼ímai┼íykite su dviem kiau┼íiniais. Persijokite milt┼│ ir kepimo milteli┼│ mi┼íin─». ─« migdol┼│-kiau┼íini┼│ mas─Ö suberkite cukr┼│, miltus ir drusk─ů. Te┼íl─ů stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiau┼íin..

Recepto vertinimas: 3

Citrininis jogurtinis man┼│ pyragas

─«kaitinkite orkait─Ö iki 180┬░C temperat┼źros. Kepimo skard─ů (20 cm skersmens) i┼ítepkite riebalais. Mikseriu gerai i┼ísukite sviest─ů su cukrumi ir citrinos ┼żievele. Vien─ů po kito ─»mu┼íkite kiau┼íinius ir i┼íplakite. Suberkite man┼│ kruopas, kepimo miltelius, maltus migdolus, razinas, su..

Recepto vertinimas: 5

Banan┼│ pyragas (Aldonos)

1. Kiau┼íin─» ir cukr┼│ i┼íplakti (mikseriu). Sutrinti bananus ir ─»mai┼íyti ─» i┼íplakt─ů mas─Ö. Sviest─ů i┼ítirpinti ir atau┼íinus sud─Śti taip pat ─» ruo┼íiam─ů mas─Ö. Grietin─Śl─Ö taip pat supilti ─» ruo┼íiam─ů pyrag─ů. 2. Sumai┼íyti sausus ingredientus: miltus, vanilin─» cukr┼│, kepimo mi..

Recepto vertinimas: 3

Rugštynių sriuba

I┼íverdame sultin─», j─» reik─Śs virti apie 1,5 valandos, kol lengvai nuo kaul┼│ atsiskirs m─Śsa. Supajaustome smulkiai mork─ů , bulves susmulkinam kubeliais ir suberiam ─» sultin─» ir toliau verdam. Kol verda bulv─Śs ir morkos, susmulkinam rug┼ítynes. Kai bulv─Śs sumink┼ít─Śs galima s..

Recepto vertinimas: 4