KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/8

NaminÄ—s salotos

Bulves, morkas , kiaušinius supjaustyti mažais kubeliais. Viską sudėti į indą ir išmaišyti su majonezu. Paprasta, pigu ir greita Skanaus..

Recepto vertinimas: 3

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įberti truputį druskos, įmušti po vieną kiaušinius ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškl..

Recepto vertinimas: 3

TarkÄ— arba Zacirka

Iš kiaušinių ir miltų suminkome kietą tešlą ir sutarkuojame stambia tarka. Į puodą supilame vandenį, pieną ir užverdame, kai užverda suberiame sutarkuotą tešlą. Truputį paviriname, pagal skonį pasūdome. Nukaitus įdedame sviesto. Ši sriuba dažniausiai val..

Recepto vertinimas: 2

Blyneliai su sūriu ir dešrelėm

kiausinius isplakame su ziupsneliu cukrum ir druska supilame 4stiklines miltu pilame 3 stiklines pieno ir vandens plakame kad gautusi lietiniu blynu mase iskepe lietiniu blynelius ant kiekvieno blyno tepame truputi majonezo ir dedame pusiau prpjauta desrele ir gabaleli surio tada suvyniojame ir dar..

Recepto vertinimas: 4

Å akotis

Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu šaukštu gerai išsukamas, mušama po 1 trynį, beriama po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukama vėsioje patalpoje, kol visi šie produktai sudedami. Kai tešla pasidaro puri ir ima tirštėti, po truputį įpilama grietinėlės. Prieš..

Recepto vertinimas: 4

Aukštaitiškas medaus tortas

Ä® dubenį įmuÅ¡ami kiauÅ¡iniai, suberiamas cukrus, supilamas medus ir plakama, įstaÄius indÄ… į karÅ¡tÄ… vandenį, kol masÄ— sutirÅ¡tÄ—s ir pasidarys puri. Tada suberiami miltai, parÅ«gÅ¡tintame vandenyje iÅ¡tirpyta soda, prieskoniai ir užminkoma teÅ¡la. Ji padalijama į 4 lygias dalis. IÅ¡ ..

Recepto vertinimas: 4

Aguonų pyragas su puta (Ramunės) (foto)

Margariną ištriname su cukrumi ir tryniais, suberiame miltus, kepimo miltelius, migdolų esenciją. Baltymus išplakame ir sumaišome su tešla. Dedam į skardą, ant viršaus dedam aguonų masę. Kepam apie 40 min. Tada uždedam putas ir dar kepam apie 10 min. Aguonų masei vaisius pamirkom..

Recepto vertinimas: 0

Virtų bulvių blynai

Su lupenomis virtos bulvÄ—s nulupamos, sumalamos mÄ—samale, suberiami miltai, krakmolas, įmuÅ¡amas kiauÅ¡inis, pasÅ«doma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago džiÅ«vÄ—sÄ—liais ir apkepami riebaluose. Blyneliai bÅ«na skanesni, jei į teÅ¡lÄ… įminkoma maltos virtos mÄ—sos, virtų susmulkintÅ..

Recepto vertinimas: 3

Morkų salotos su obuoliais

Tarkuotas morkas, tarkuotÄ… obuolį ir smulkintÄ… ÄesnakÄ… sumaiÅ¡yti ir užpilti grietine bei sudÄ—ti žalumynus. PapuoÅ¡imui naudoti griežinÄ—liais pjaustytÄ… morkÄ… bei kiauÅ¡inį. YpaÄ tinka su paukÅ¡tienos patiekalais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai „Tinginiai“

VarÅ¡kÄ™ pertrinkite per sietelį, įmuÅ¡kite kiauÅ¡inį, suberkite miltus (kelis Å¡aukÅ¡tus pasilikite koÄiojimui), cukrų ir druskÄ…. Rankomis greitai iÅ¡minkykite teÅ¡lÄ… ir suformuokite rutulį. Jį dÄ—kite ant miltais pabarstyto stalo. Dar kiek paminkykite ir iÅ¡plikite. Supjaustykite ilgomi..

Recepto vertinimas: 3

Sausainiai su varške

VarÅ¡kÄ™ iÅ¡trinkite per sietelį, į jÄ… suberkite miltus, taip pat įdÄ—kite sviestÄ…, įmuÅ¡kite kiauÅ¡inio trynį. ViskÄ… sukapokite peiliu , kol pasidarys vienalytÄ— masÄ—, suminkykite. IÅ¡koÄiota teÅ¡lÄ… (apie 1 cm) aptepkite baltymu ir supjaustykite norimos formos sausainiukais, ..

Recepto vertinimas: 3

Mėsos faršo kepsneliai

Morkas sutarkuotis per burokinę tarką, svogūnus smulkiai sukapoti ir viską apkepti aliejuje įkaitintoje keptuvėje. Į mėsos faršą įmušti kiaušinį, suberti prieskonius, pravėsusias apkeptas morkas bei svogūnus ir gerai išminkyti. Gautą masę tepti ant vaflio lakšto ir u..

Recepto vertinimas: 4

Salotų krepšeliai

Ä® miltus įberiame druskos, cukraus, sudedamas iÅ¡plaktas kiauÅ¡inis, Å¡iek tiek paÅ¡ildyto sviesto, įpilama pieno ar vandens ir suminkoma vidutinio kietumo teÅ¡la. Paskui ji plonai iÅ¡koÄiojama, iÅ¡spaudžiami ploni paplotÄ—liai ir sudedami į riebalais iÅ¡teptas formeles. Kepama vidutinio kar..

Recepto vertinimas: 3

Slyvų pyragas

Slyvas nuplauti, nusausinti ir išimti kauliukus. Sviestą kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi išplakti iki purios masės. Plakant po vieną įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais bei migdolais ir suberti į masę. 24 cm skersmens apvalią pyrago formą ištepti marga..

Recepto vertinimas: 5

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti į dubenėlį arba ant lentos ir jų viduryje padaryti įdubimą. Supilti pusę sviesto arba aliejaus, drungną vandenį ar pieną, suberti druską, įmušti kiaušinį ir viską suminkyti į minkštą tešlą. Ją greitai sumušti delnu, kad atsiskirtų nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas

Aguonas nuplikyti verdanÄiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. MargarinÄ… iÅ¡trinti su cukrumi, įdedant po vienÄ… trynį. Kai cukrus iÅ¡tirps, dÄ—ti po Å¡aukÅ¡tÄ… aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus iÅ¡plakti, supilti į teÅ¡lÄ… ir gerai iÅ¡maiÅ¡yti. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su grybais ir sūriu

Kumpį supjaustyti kubeliais ir su juo patroškinti supjaustytus grybus ir pomidorus. Troškinį praaušinti, supilti su grietine išplaktus kiaušinius, sudėti prieskonius. Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, iškrėsti į kiaurasamtį ir nuvarvinti. Tada sudėti į formą, apipilti ištirp..

Recepto vertinimas: 4

Naminis majonezas (Lauros)

Skilteles Äesnako sukapoti, pabarstyti druska, įmuÅ¡ti trynius, įdÄ—ti gastyÄių ir maiÅ¡ant pilti alyvuogių aliejų kol pasidarys majonezo konsistencijos masÄ—. ..

Recepto vertinimas: 4

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

OrkaitÄ™ įkaitinti ii 175°C temperatÅ«ros. KiauÅ¡inių trynius atskirti nuo baltymų ir iÅ¡plakti su 4 Å¡aukÅ¡tais karÅ¡to vandens iki purios masÄ—s. Po truputį suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tirÅ¡tokas. Baltymus iÅ¡plakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki standžiÅ..

Recepto vertinimas: 4

Trapios tešlos pyragas su varške

Ant lentos sikapojame sviestą, suberiame miltus, druską, supilame aliejų ir lengvai pirštų galais minkome. Po to įpilame vandens ir gerai užminkome tešlą, suvoliojame į rutulį ir 1 valandą palaikome šaldytuve. Kepimo formą ištepame sviestu. Formos dugną ir sieneles išklojame 2..

Recepto vertinimas: 4

Kakavinis pyragas

Ištirpinti medų, cukrų, margariną arba sviestą ir pavirinti bliudelyje apie 15min, pastoviai maišydami. Atvėsus sudėti kiaušinius į tą patį mišinį ir supilti į skardą. Laikas nenustatytas kiek kepti. SKANAUS!!!!Tikrai skanu išbandykite...:) (Roberta)..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai

Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvių tarkius iÅ¡sunkti per marlÄ™, skysÄio neiÅ¡pilti, bet palaukti, kol nusistovÄ—s krakmolas. Virtas bulves sutrynti į košę. Tuomet nupilti tarkių iÅ¡sunktÄ… skystį ir krakmolÄ… sudÄ—ti į tarkius. Bulvių košė, bulvių tarkiai, krak..

Recepto vertinimas: 4

Marmurinis pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatūros. Minkštą sviestą arba margariną išsukti iki purios masės, po truputį suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską, supilti romą ir įmušti kiaušinius. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą sudėti į paruoštą masę. Jei reikia..

Recepto vertinimas: 5

Mielinis vyniotinis su aguonomis

Užminkyti teÅ¡lÄ… iÅ¡ 500 g miltų, 100 g pieno ir 4 g mielių. ParuoÅ¡ti įdarÄ…: nuplauti stiklinÄ™ aguonų, apipilti verdanÄiu vandeniu. IÅ¡versti ant rÄ—Äio, perdÄ—ti ant lapo, padžiovinti orkaitÄ—je, piestelÄ—je sugrÅ«sti su 1/2 stiklinÄ—s cukraus, įdÄ—ti 50 g medaus, 1 Å¡aukÅ¡tÄ… grieti..

Recepto vertinimas: 4

Meduolis su uogiene

KiauÅ¡inius su cukrumi iÅ¡trinti. Paskui maiÅ¡ant sudÄ—ti uogienÄ™, supilti iÅ¡tirpintÄ… sviestÄ…, pienÄ…, suberti kakavÄ…, prieskonius, sodÄ…, sumaiÅ¡ytÄ… su miltais. ViskÄ… iÅ¡maiÅ¡yti. TeÅ¡lÄ… sudÄ—ti į sviestu iÅ¡teptÄ… ir džiÅ«vÄ—sÄ—liais apibarstytÄ… skardÄ… ir kepti 40 minuÄių. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4