Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/8

Namin─Śs salotos

Bulves, morkas , kiau┼íinius supjaustyti ma┼żais kubeliais. Visk─ů sud─Śti ─» ind─ů ir i┼ímai┼íyti su majonezu. Paprasta, pigu ir greita Skanaus..

Recepto vertinimas: 3

Dvisluoksnis obuoli┼│ pyragas

Abiej┼│ te┼íl┼│ ruo┼íimas i┼í dalies toks pat: i┼ítrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviest─ů, ─»berti truput─» druskos, ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íinius ir te┼ílas gerai i┼íplakti. ─« ┼íviesi─ů te┼íl─ů ─»d─Śti grietin─Śs, suberti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. ┼áia te┼íla i┼íkl..

Recepto vertinimas: 3

Tark─Ś arba Zacirka

I┼í kiau┼íini┼│ ir milt┼│ suminkome kiet─ů te┼íl─ů ir sutarkuojame stambia tarka. ─« puod─ů supilame vanden─», pien─ů ir u┼żverdame, kai u┼żverda suberiame sutarkuot─ů te┼íl─ů. Truput─» paviriname, pagal skon─» pas┼źdome. Nukaitus ─»dedame sviesto. ┼ái sriuba da┼żniausiai val..

Recepto vertinimas: 2

Blyneliai su s┼źriu ir de┼írel─Śm

kiausinius isplakame su ziupsneliu cukrum ir druska supilame 4stiklines miltu pilame 3 stiklines pieno ir vandens plakame kad gautusi lietiniu blynu mase iskepe lietiniu blynelius ant kiekvieno blyno tepame truputi majonezo ir dedame pusiau prpjauta desrele ir gabaleli surio tada suvyniojame ir dar..

Recepto vertinimas: 4

Šakotis

Dideliame moliniame dubenyje sviestas mediniu ┼íauk┼ítu gerai i┼ísukamas, mu┼íama po 1 tryn─», beriama po ┼íauk┼ít─ů cukraus, ┼íauk┼ít─ů milt┼│ ir sukama v─Śsioje patalpoje, kol visi ┼íie produktai sudedami. Kai te┼íla pasidaro puri ir ima tir┼ít─Śti, po truput─» ─»pilama grietin─Śl─Śs. Prie┼í..

Recepto vertinimas: 4

Aukštaitiškas medaus tortas

─« duben─» ─»mu┼íami kiau┼íiniai, suberiamas cukrus, supilamas medus ir plakama, ─»sta─Źius ind─ů ─» kar┼ít─ů vanden─», kol mas─Ś sutir┼ít─Śs ir pasidarys puri. Tada suberiami miltai, par┼źg┼ítintame vandenyje i┼ítirpyta soda, prieskoniai ir u┼żminkoma te┼íla. Ji padalijama ─» 4 lygias dalis. I┼í ..

Recepto vertinimas: 4

Aguon┼│ pyragas su puta (Ramun─Śs) (foto)

Margarin─ů i┼ítriname su cukrumi ir tryniais, suberiame miltus, kepimo miltelius, migdol┼│ esencij─ů. Baltymus i┼íplakame ir sumai┼íome su te┼íla. Dedam ─» skard─ů, ant vir┼íaus dedam aguon┼│ mas─Ö. Kepam apie 40 min. Tada u┼żdedam putas ir dar kepam apie 10 min. Aguon┼│ masei vaisius pamirkom..

Recepto vertinimas: 0

Virt┼│ bulvi┼│ blynai

Su lupenomis virtos bulv─Śs nulupamos, sumalamos m─Śsamale, suberiami miltai, krakmolas, ─»mu┼íamas kiau┼íinis, pas┼źdoma, padaromi ploni blyneliai, apveliami pyrago d┼żi┼źv─Śs─Śliais ir apkepami riebaluose. Blyneliai b┼źna skanesni, jei ─» te┼íl─ů ─»minkoma maltos virtos m─Śsos, virt┼│ susmulkint┼..

Recepto vertinimas: 3

Mork┼│ salotos su obuoliais

Tarkuotas morkas, tarkuot─ů obuol─» ir smulkint─ů ─Źesnak─ů sumai┼íyti ir u┼żpilti grietine bei sud─Śti ┼żalumynus. Papuo┼íimui naudoti grie┼żin─Śliais pjaustyt─ů mork─ů bei kiau┼íin─». Ypa─Ź tinka su pauk┼ítienos patiekalais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Virtinukai ÔÇ×TinginiaiÔÇť

Var┼ík─Ö pertrinkite per sietel─», ─»mu┼íkite kiau┼íin─», suberkite miltus (kelis ┼íauk┼ítus pasilikite ko─Źiojimui), cukr┼│ ir drusk─ů. Rankomis greitai i┼íminkykite te┼íl─ů ir suformuokite rutul─». J─» d─Śkite ant miltais pabarstyto stalo. Dar kiek paminkykite ir i┼íplikite. Supjaustykite ilgomi..

Recepto vertinimas: 3

Sausainiai su varške

Var┼ík─Ö i┼ítrinkite per sietel─», ─» j─ů suberkite miltus, taip pat ─»d─Śkite sviest─ů, ─»mu┼íkite kiau┼íinio tryn─». Visk─ů sukapokite peiliu , kol pasidarys vienalyt─Ś mas─Ś, suminkykite. I┼íko─Źiota te┼íl─ů (apie 1 cm) aptepkite baltymu ir supjaustykite norimos formos sausainiukais, ..

Recepto vertinimas: 3

M─Śsos far┼ío kepsneliai

Morkas sutarkuotis per burokin─Ö tark─ů, svog┼źnus smulkiai sukapoti ir visk─ů apkepti aliejuje ─»kaitintoje keptuv─Śje. ─« m─Śsos far┼í─ů ─»mu┼íti kiau┼íin─», suberti prieskonius, prav─Śsusias apkeptas morkas bei svog┼źnus ir gerai i┼íminkyti. Gaut─ů mas─Ö tepti ant vaflio lak┼íto ir u..

Recepto vertinimas: 4

Salotų krepšeliai

─« miltus ─»beriame druskos, cukraus, sudedamas i┼íplaktas kiau┼íinis, ┼íiek tiek pa┼íildyto sviesto, ─»pilama pieno ar vandens ir suminkoma vidutinio kietumo te┼íla. Paskui ji plonai i┼íko─Źiojama, i┼íspaud┼żiami ploni paplot─Śliai ir sudedami ─» riebalais i┼íteptas formeles. Kepama vidutinio kar..

Recepto vertinimas: 3

Slyv┼│ pyragas

Slyvas nuplauti, nusausinti ir i┼íimti kauliukus. Sviest─ů kartu su cukrumi bei vaniliniu cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Plakant po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais bei migdolais ir suberti ─» mas─Ö. 24 cm skersmens apvali─ů pyrago form─ů i┼ítepti marga..

Recepto vertinimas: 5

Vyniotinis su aguonomis

Miltus persijoti ─» duben─Śl─» arba ant lentos ir j┼│ viduryje padaryti ─»dubim─ů. Supilti pus─Ö sviesto arba aliejaus, drungn─ů vanden─» ar pien─ů, suberti drusk─ů, ─»mu┼íti kiau┼íin─» ir visk─ů suminkyti ─» mink┼ít─ů te┼íl─ů. J─ů greitai sumu┼íti delnu, kad atsiskirt┼│ nuo pagrindo, arba stipria..

Recepto vertinimas: 0

Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas

Aguonas nuplikyti verdan─Źiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margarin─ů i┼ítrinti su cukrumi, ─»dedant po vien─ů tryn─». Kai cukrus i┼ítirps, d─Śti po ┼íauk┼ít─ů aguon┼│ ir tarkuot┼│ obuoli┼│. Baltymus i┼íplakti, supilti ─» te┼íl─ů ir gerai i┼ímai┼íyti. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai su grybais ir s┼źriu

Kump─» supjaustyti kubeliais ir su juo patro┼íkinti supjaustytus grybus ir pomidorus. Tro┼íkin─» praau┼íinti, supilti su grietine i┼íplaktus kiau┼íinius, sud─Śti prieskonius. Makaronus i┼ívirti pas┼źdytame vandenyje, i┼íkr─Śsti ─» kiaurasamt─» ir nuvarvinti. Tada sud─Śti ─» form─ů, apipilti i┼ítirp..

Recepto vertinimas: 4

Naminis majonezas (Lauros)

Skilteles ─Źesnako sukapoti, pabarstyti druska, ─»mu┼íti trynius, ─»d─Śti gasty─Źi┼│ ir mai┼íant pilti alyvuogi┼│ aliej┼│ kol pasidarys majonezo konsistencijos mas─Ś. ..

Recepto vertinimas: 4

Graikinių riešutų tortas su vaniliniu kremu

Orkait─Ö ─»kaitinti ii 175┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir i┼íplakti su 4 ┼íauk┼ítais kar┼íto vandens iki purios mas─Śs. Po truput─» suberti 2/3 cukraus. Plakti, kol kremas pasidarys tir┼ítokas. Baltymus i┼íplakti su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki stand┼żi┼..

Recepto vertinimas: 4

Trapios tešlos pyragas su varške

Ant lentos sikapojame sviest─ů, suberiame miltus, drusk─ů, supilame aliej┼│ ir lengvai pir┼ít┼│ galais minkome. Po to ─»pilame vandens ir gerai u┼żminkome te┼íl─ů, suvoliojame ─» rutul─» ir 1 valand─ů palaikome ┼íaldytuve. Kepimo form─ů i┼ítepame sviestu. Formos dugn─ů ir sieneles i┼íklojame 2..

Recepto vertinimas: 4

Kakavinis pyragas

I┼ítirpinti med┼│, cukr┼│, margarin─ů arba sviest─ů ir pavirinti bliudelyje apie 15min, pastoviai mai┼íydami. Atv─Śsus sud─Śti kiau┼íinius ─» t─ů pat─» mi┼íin─» ir supilti ─» skard─ů. Laikas nenustatytas kiek kepti. SKANAUS!!!!Tikrai skanu i┼íbandykite...:) (Roberta)..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai

Bulves nuskusti ir sutarkuoti smulkia trintuve. Bulvi┼│ tarkius i┼ísunkti per marl─Ö, skys─Źio nei┼ípilti, bet palaukti, kol nusistov─Śs krakmolas. Virtas bulves sutrynti ─» ko┼í─Ö. Tuomet nupilti tarki┼│ i┼ísunkt─ů skyst─» ir krakmol─ů sud─Śti ─» tarkius. Bulvi┼│ ko┼í─Ś, bulvi┼│ tarkiai, krak..

Recepto vertinimas: 4

Marmurinis pyragas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. Mink┼ít─ů sviest─ů arba margarin─ů i┼ísukti iki purios mas─Śs, po truput─» suberti cukr┼│, vanilin─» cukr┼│, drusk─ů, supilti rom─ů ir ─»mu┼íti kiau┼íinius. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir po ┼íauk┼ít─ů sud─Śti ─» paruo┼ít─ů mas─Ö. Jei reikia..

Recepto vertinimas: 5

Mielinis vyniotinis su aguonomis

U┼żminkyti te┼íl─ů i┼í 500 g milt┼│, 100 g pieno ir 4 g mieli┼│. Paruo┼íti ─»dar─ů: nuplauti stiklin─Ö aguon┼│, apipilti verdan─Źiu vandeniu. I┼íversti ant r─Ś─Źio, perd─Śti ant lapo, pad┼żiovinti orkait─Śje, piestel─Śje sugr┼źsti su 1/2 stiklin─Śs cukraus, ─»d─Śti 50 g medaus, 1 ┼íauk┼ít─ů grieti..

Recepto vertinimas: 4

Meduolis su uogiene

Kiau┼íinius su cukrumi i┼ítrinti. Paskui mai┼íant sud─Śti uogien─Ö, supilti i┼ítirpint─ů sviest─ů, pien─ů, suberti kakav─ů, prieskonius, sod─ů, sumai┼íyt─ů su miltais. Visk─ů i┼ímai┼íyti. Te┼íl─ů sud─Śti ─» sviestu i┼ítept─ů ir d┼żi┼źv─Śs─Śliais apibarstyt─ů skard─ů ir kepti 40 minu─Źi┼│. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 4