KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/79

Avienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, suberiami prieskoniai, druska, svieste pakepinti svogūnai, ir viskas gerai išmaišoma. Per tiršta masė atskiedžiama sultiniu. Daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos drebučiai

Kojas apsvilinti, sukapoti gabalais, nuplauti , užpilti šaltu vandeniu. Mėsą perpjauti į du gabalus, gerai nuplauti ir sudėti kartu su kojomis į puodą. Kai užvirs, skystį nupilti, o kojas ir mėsą perplauti šaltu vandeniu. Sudėti į puodą, užpilti šaltu vandeniu ir 3 val. virti, nug..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su sūriu

Vištieną nuplauti, supjaustyti gabalais. Miltus išmaišyti su druska ir pipirais. Vištieną apvolioti miltuose ir kiaušinyje (plaktame su 2 šaukštais vandens ir sūriu). Kepti orkaitėje 30min. (iš pradžių karštoje, vėliau vėsesnėje). Patiekti su keptomis bulvėmis ir žaliomis salot..

Recepto vertinimas: 0

Prancūžiški skrebučiai (Miglės)

Sudėkite kiaušinį, pieną, cukrų ir vanilės esenciją į platų dubenį ir suplakite šakute. Sudėkite į plakinį duonos riekeles ir palikite 1-2 min. Įkaitinkite tefloninę keptuvę ir dėkite išmirkytą duoną. Leiskite jai gerai apkepti iš abiejų pusių. Iškeptą apibarstykite c..

Recepto vertinimas: 0

Grybų kišenėlės

Grybus sukapoti, su svogūnais ištroškinti riebaluose, pasūdyti. Iš likusių produktų įmaišyti tešlą, 30 minučių palaikyti, kol iškils, ant lentos plonai iškočioti ir supjaustyti nedideliais kvadratėliais. Ant kiekvieno kvadratėlio uždėti kauburėlį grybų. Tešlos kraštus patep..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis pudingas su uogomis

1. Uogas nuplauname, nusausiname ir lygių sluoksniu suberiame į 600ml talpos kepimo formą. Keletą paliekame papuošti. 2. Dideliame dubenyje išsukame sviestą su 50g cukraus. Įmaišome citrinos žievelę ir pamažu, sukdami įmaišome likusį cukrų, miltus, kiaušinių trynius ir pieną..

Recepto vertinimas: 0

Omletas su gelsve

Visus žalumynus supjaustyti kuo smulkiau. Kiaušinius išplakti mikseriu beriant žalumynus, pilant pieno, pagardinant muskato riešutu. Keptuvę ištepti sviestu, supilti plaktą masę. Kepti nuolat maišant medine mentele. Valgyti su žaliomis gaiviomis salotomis arba su juoda duona. ..

Recepto vertinimas: 0

Keksas su riešutais

Miltus išmaišyti su kepimo milteliais. Riebalus išsukti iki purumo. Į juos po vieną įmušti kiaušinius. Į masę berti po šaukštą cukraus, šaukštą miltų ir sukti, kol bus sudėti visi produktai ir tūris padidės 2-3 kartus. Į tešlą suberti kapotus riešutus, nutarkuota citrin..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su bulvių įdaru

KopÅ«stų lapus nuskabykite ir apvirkite. Bulves nulupkite, iÅ¡virkite ir sugrÅ«skite. Å oninę ir morkas supjaustykite Å¡iaudeliais, svogÅ«ną - griežinėliais. Kelias minutes paskrudinkite svieste ir sudėkite į bulvių košę. Supilkite grietinėlę, įberkite prieskonių ir gerai iÅ¡maiÅ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai "Vasara"

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išplakame su 120 g cukraus, pastatę dubenėlį virš garų, sukame, kol masė tampa balta, vienalytė. Toliau plakdami pamažu beriame persijotus, su krakmolu sumaišytus miltus. Baltymus plakame tol, kol susidaro standžios putos. Atsargiai įmaiš..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų apkepas su ryžiais

Ryžius išvirti, įdėti druskos ir pusę cukraus. Rabarbarus supjaustyti ir uždengus 30 minučių palaikyti karštame saldžiame vandenyje. Į atvėsusius ryžius sudėti trynius ir išplaktus baltymus, gerai išmaišyti. Į išteptą sviestu keptuvę dėti sluoksniais ryžius ir rabarbarus, vir..

Recepto vertinimas: 0

Virta veršiena su ryžiais

Mėsą supjaustyti gabalais, sudėti į šaltą vandenį ir virti ant mažos ugnies, kol suminkštės. Supjaustytą svogūną, patroškinti svieste, kol pasidarys skaidrus, tada įberti miltų. Kai jie pagels, įpilti mėsos sultinio ir pavirinti 5-6 minutes. Padažą pagardinti, sudėti į jį kia..

Recepto vertinimas: 0

Silkė grietinės padaže

Silkės išmirkomos, išvalomos, išplaunamos, nulupamos, išimami kaulai ir palaikomos 2—3 val. marinate. Išimtos iš marinato supjaustomos įstrižais rėželiais, sudedamos į silkine ir užpilamos grietine, sumaišyta su smulkiai tarkuotu obuoliu. Puošiama petražolių šakelėmis ir r..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos salotos

Svogūnus nulupti, smulkiai supjaustyti, nupilti verdančiu vandeniu. Nusunktą papriką supjaustyti juostelėmis. Kietai virtus kiaušinius ir agurkus supjaustyti kubeliais. Sūrį sutarkuoti. Visus produktus atsargiai išmaišyti, pabarstyti druska, pipirais, išmaišyti su majonezu. ..

Recepto vertinimas: 0

Bananai su likeriu kremu

1. Bananą nulupame ir supjaustome. Imbierą supjaustome mažais gabalėliais. 2. Dubenyje sumaišome banano ir imbiero gabalėlius, įpilame apelsinų sultis ir 10 ml likerio. Paliekame pastovėti 20 minučių, kad skoniai susimaišytų. 3. Sumaišome želatiną su 2 šaukštais šalto va..

Recepto vertinimas: 0

Grybai su kumpiu ir sūriu

Šviežius grybus nuvalyti, nuplauti ir ištroškinti savo sultyse. Kapotus arba mėsmale sumaltus grybus sumaišyti su kapotu kumpiu, kiaušiniu, tarkuotu sūriu, grietine, pasūdyti. Jei grybuose daug sulčių ir įdaras per skystas, įberti džiūvėsėlių. Jei šio įdaro prikimštos daržovė..

Recepto vertinimas: 0

Morkų sausainėliai

Tarkuotos morkos užpilamos cukrumi ir palaikomos 4 valandas. Paskui imami kiaušinių tryniai, suberiami miltai, sumaišyti su kepimo milteliais, cinamonas, vanilininis cukrus. Iš tešlos daromi nedideli rutuliukai ir kepami ant riebaluotos skardos vidutinio karštumo orkaitėje 10 minučių. Sa..

Recepto vertinimas: 0

Kupiškėnų žirniniai papločiai (papalaniai)

Iš miltų ir vandens įmaišoma tirštoka tešla ir labai gerai išplakama. Po 2—3 šaukštus paruoštos tešlos krečiama ant džiovintų kopūstlapių ir tuojau kepama duonkepėje krosnyje ant pado. Iškepę papločiai karšti valgomi pusryčiams su rūgusiu pienu, pasūkomis arba dažini..

Recepto vertinimas: 0

Vanilinis vyniotinis su braškių žele

Kiaušinių baltymus atskirti nuo trynių. Baltymus su puse kiekio cukraus išplakti iki standžių putų. Trynius išsukti iki purumo su likusiu cukrumi ir atsargiai išmaišyti su baltymais. Miltus bei krakmolą išsijoti ir palengva įmaišyti į kiaušinių masę. Tešlą supilti į kepimo..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su morkomis ir baklažanais

Įdarui morkas išvirti ir atšaldyti, tada jas 30 min. mirkyti saldintame vandenyje. Baklažaną nulupti, supjaustyti šiaudeliais ir kepti įkaitintuose riebaluose, kol pagels. Svogūną susmulkinti ir pakepinti. Morkas susmulkinti šiaudeliais kaip ir baklažanus, tada sumaišyti su svogūnais ..

Recepto vertinimas: 0

Šaltibarščiai II

Burokėlius nulupti ir stambiai sutarkuoti, agurkus, ridikėlius, svogÅ«nus ir krapus  supjaustyti. Ä®pilti kefyro (ir pieno). Pagal skonį iberti druskos, įdėti pusiau perpjautą kiauÅ¡inį. ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiukai su bruknių įdaru

Sviestą išsukti su cukrumi ir kiaušiniais, sudėti vanilinį cukrų, miltus, supilti rasalą ir minkyti tešlą kaip makaronams. Iš jos iškočioti lakštus, išspausti stikline skritulėlius, ant kiekvieno uždėti po pusę šaukštelio bruknių uogienės ir kepti vidutinio karštumo krosnyje...

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai su riešutų įdaru

Grietinėlės sūrį ir sviestą maišikliu išsukti iki purumo. Suberti cukrų, miltus ir užminkyti tešlą. Iš tešlos suformuoti rutulį ir padalyti į keturias dalis. Jas šiek tiek paploti, sudėti į atskirus plastikinius maišelius ir 2 val. palaikyti šaldytuve. Ištraukus iš šaldy..

Recepto vertinimas: 0

Anyžiniai pyragėliai iš Peru (Turones)

Kiaušinio trynius išplakite šakute, supilkite pieną, vandenį, anyžius; palaikykite 15 minučių. Miltus suberkite į dubenį, sumaišykite su mielėmis ir druska. Sudėkite gabaliukais supjaustytą sviestą. Palengva išmaišykite mentele, supilkite trynių ir pieno mišinį. Skardą ištepk..

Recepto vertinimas: 0

Saldus bulvių apkepas

Bulvės stambiai sutarkuojamos, margarinas iki purumo iÅ¡sukamas su cukrumi ir kiauÅ¡iniais, sudedamos bulvės, razinos ar paruoÅ¡ti obuoliai, suberiamas vanilinis cukrus. Viskas gerai sumaiÅ¡oma. Taip paruoÅ¡ta teÅ¡la sukrečiama į gerai riebalais iÅ¡teptą skardą ir vidutinio karÅ¡tumo orkaitÄ..

Recepto vertinimas: 0