KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/71

Paplotėliai su lašinukais

Sutarkuotas bulves nusunkite, sudėkite miltus, druską, kiaušinį, pakepintus svogūnus ir sumaišykite. Lašinukus smulkiai supjaustykite, truputį pakepkite su susmulkintu svogūnu. Iš bulvių masės formuokite paplotėlius, uždėkite įdaro ir užlenkite kraštus. Paplotėlius apkepinkite ri..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su česnaku

Bulves ir salierą supjaustykite, išvirkite pasūdytame vandenyje ir sutrinkite, sudėkite su druska ir kmynais ištrintą česnaką ir kelias minutes pavirkite. Paskui sudėkite su pienu sumaišytą trynį, sviestą ir žalumynus. Duoną supjaustykite šiaudeliais ir dėkite į kiekvieną lėkšt..

Recepto vertinimas: 0

Velykiniai bulvių kiaušiniai

1. Įkaitinkite orkaitę iki 220 arba 180 temperatūros. Nušveiskite bulves, nušluostykite sausai. Šakute įdurkite bulves 2-3 vietose. (Jei norite, kad odelės būtų švelnesnės, patepkite bulves riebalais arba įvyniokite kiekvieną į foliją.)2. Sudėkite bulves į negilią kepimo skardą...

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su citrina

Žuvį nuvalyti, perpjauti pusiau. IÅ¡plakti kiauÅ¡inio baltymus. ParuoÅ¡tą kepti žuvį pavolioti miltuose, po to kiauÅ¡inio baltyme ir kepti aliejuje 10 minučių. Ant iÅ¡keptos žuvies užpilti Å¡ilto padažo, viršų papuoÅ¡ti citrinos žievelėmis, pjaustytais česnako lapais. Padažas:  Ä®..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Antipasto

6 kietai virti kiaušiniai, perpjauti į 4 dalis 12 plonų riekelių salamio dešros, supjaustytos į 6 mm pločio juosteles; 6 marinuoti pipirai; pagal skonį raudonojo svogūno, supjaustyto žiedelių forma. Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltinukai

Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, supilama grietinė, pasūdomą. Gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apvoliojami pyrago džiūvėsėliais ir iš abiejų pusių apkepami įkaitintuose riebaluose. Valgoma su džiovintų grybų padažu. Grybai nuplaunami ir 1—2..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies filė su sezamais ir mangų padažu

Žuvies filė nuplauname, nusausiname ir supjaustome 3 cm dydžio kubeliais. Imbierą, laimo sultis ir žievelę sumaišome su žuvimi ir paliekame 20 minučių pastovėti. Svogūnus ir česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Mangą nulupame, išimame kauliuką, o minkštimą supjaustome kubel..

Recepto vertinimas: 0

Pusšilkiniai kukuliai

Skustos virtos bulvės sumalamos mėsmale arba sugrūdamos, suberiamas krakmolas, įmušamas kiaušinis, pasūdoma, gerai suminkoma ir formuojami kukuliai. Jie įdaromi smulkiai supjaustytais svieste pakepintais svogūnais. Verdama pasūdytame vandenyje 10—15 min. Išgriebiama ir patiekiama su s..

Recepto vertinimas: 4

Jautiena su žalumynų įdaru

Jautieną padaužykite , pabarstykite druska ir pipirais. Patepkite garstyčiomis ir ant kiekvieno gabaliuko dėkite po 1 griežinėlį šoninės. Žalumynus susmulkinkite ir sumaišykite su kiaušiniu ir varške. Svogūną ir česnaką nulupkite ir supjaustykite. Pusę kiekio įdėkite į varškė..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena, kepta džiūvėsėliuose

Nuo mėsos nugramdyti plėves, supjaustyti ją skersai raumenų griežinėliais ir gerai išmušti, apibarstyti druska, suvilgyti plaktame kiaušinyje ir apvolioti džiūvėsėliais. Mėsos griežinėlius iš abiejų pusių apkepinti įkaitintuose riebaluose ir dar keletą minučių kepti ant mažo..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir obuolių kukuliai

Bulvės iš vakaro išverdamos su lupenomis. Prieš ruošiant nulupamos, sumalamos mėsmale ir suminkomos su kiaušiniu, miltais bei druska. Obuoliai nulupami ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustomi skiltelėmis. Padaromi kukuliai, į kiekvieną įdedama obuolio skiltelė ar slyva be kauliuko. I..

Recepto vertinimas: 0

Pakišuolis

Tešla paruošiama kaip pagerintam pyragui. Rūkyti lašiniukai supjaustomi kaip spirgučiams, įdedamas supjaustytas svogūnas, įberiama pipirų. Iš pakilusios tešlos daromos kiaušinio didumo bandelės, į kiekvienos vidų įdedant pašildytų lašiniukų. Kiekviena bandelė pavoliojama paši..

Recepto vertinimas: 4

Suadytas karbonadas (Ramunės) (foto)

Karbonadą paruošiame parastai, pabarstome prieskoniais, pipirais, druskyte. Imame saliero kotą ir adymo dygsniu "siuvame karbonadą (didesniam gabalėliui reikia trijų kotų). Suadytą karbonadą voliojame kiaušinių dažinyje ir kepame keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Įvairiaspalviai kiaulienos rutuliukai ant iešmo

Susmulkiname svogūną ir apkepame keptuvėje su aliejumi.Į maltą mėsą įmaišome kiaušinių, sumaltą batoną, svogūnus, pomidorų padažo, paskaniname druska, maltos mėsos prieskoniais, gerai išminkome, jeigu reikia, įpilame truputį vandens (mėsa turi lipti prie rankų).Atskirai susmulk..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su kviečių želmenimis

Susmulkinti želmenis, pievagrybius, agurką. Virtą kiaušinį supjaustyti ketvirčiais, ridikėlius- griežinėliais. Į lėkštėles sudėti želmenis, išdėlioti kiaušinius, pievagrybius, ridikėlius, uždėti agurkus, sumaišytus su majonezu. (Ingrida)..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgo apkepas su grybais

Moliūgus supjaustyti ir išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirusius išgriebti, pertrinti per sietelį. Išvirusius ir supjaustytus grybus pakepinti svieste, įbėrus prieskonių, druskos. Po to grybus, moliūgų masę ir kiaušinius gerai išmaišyti, dėti į riebalais išteptą ir džiūvėsia..

Recepto vertinimas: 0

Manų - apelsinų apkepas

Manų kruopas užpilkite stikline pieno ir pusvalandį pabrinkykite. Maišydama supilkite likusį pieną ir toliau maišydama apie 5 minutes virkite ant silpnos ugnies. Kai košė sutirštės, nukelkite nuo ugnies ir palikite, kad atvėstų. Į atvėsusią košę įmaišykite virš garų su cu..

Recepto vertinimas: 0

Frankfurto vainikas (Violetos)

Orkaitę įkaitinti iki 160 laipsnių. Pyrago vainiko formą ištepti sviestu ir pabarstyti trupučiu miltų. Tešlai imame 200g sviesto, 200g cukraus ir vanilinį cukrų - viską suplakti iki putų, vieną kiaušinį po kito plakti į tešlą, miltus ir kepimo miltelius per sietelį persijoti ir ..

Recepto vertinimas: 0

Vyniotinis su mėsa

Bulves nuplauti ir išvirti su lupenomis. Paruošti įdarą. Mėsą permalti kartu su pakepintais aliejuje, smulkintais svogūnais, įberti pipirų, druskos. Atvėsintas bulves nulupti, permalti. Ant medinės lentos išminkyti bulvių masę su kiaušiniais, miltais, druska (kaip "Žemaičių" blyn..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos maltiniai

Į didelį dubenį sudedame piene išmirkytą batoną, smulkiai sutarkuotas bulves, susmulkintą česnaką, jautienos faršą, įmušame kiaušinius. Pasūdome, pagardiname pipirais. Visą gerai išminkome. Baigdami minkyti, jei masė kiek skystoka, įberiame truputį miltų.Padarome pailgus malti..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių ir bruknių tortas su trupiniais

Plikytai tešlai puode užvirinti 125 ml vandens su sviestu. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Maišyti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Puodą nukelti nuo viryklės ir po vieną įmušti kiaušinius (dėti tiek kiaušinių, kad tešla ..

Recepto vertinimas: 0

Demerara Å¡irdys

Sumaišykite visus produktus ir užmaišykite tešlą. Sudėkite tešlą į plastikinį maišelį ir 1 valandai padėkite į šaldiklį. Iškočiokite tešlą iki 2 mm storio ir išpjaukite širdies formas. Sudėkite sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos. Kepkite orkaitės viduryje 200..

Recepto vertinimas: 0

Suflė iš briuselio kopūstų

Briuselio kopūstus ir bulves išvirti pasūdytame vandenyje. Sutrinti, pridėti kiaušinių trynius ir sviestą. Įberti druskos, pipirų ir supilti iki putų išplaktus baltymus. Košę įdėti į skardą, apibarstyti sūriu ir kepti vidutinio karštumo orkaitėje apie 25 minučių. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai migdolų padaže

Smulkintą svogūną apkepinti 1 šaukšte aliejaus. Po to įpilti vandens, įdėti pomidoru padažo, prieskonių ir troškinti 30 minučių ant silpnos ugnies. Smulkiai sugrūsti česnaką ir likusiame aliejuje apkepti kartu su migdolais ir viena baltos duonos riekele. Įpilti šiek tiek vandens ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių kamuolėliai

Ryžius išvirkite vandenyje su prieskoniais. Išvirkite kietai kiaušinius. Sumalkite mėsmale krabų lazdeles, kukurūzus ryžius ir kiaušinius. Po to įdėkite majonezo ir išmaišykite. Iš gautos masės formuokite kamuolėlius 2-3 cm skersmens ir juos apkočiokite tarkuotame sūryje. Patieki..

Recepto vertinimas: 0