Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/7

Pyrag─Śliai su m─Śsa

Svog┼źn─ů nulupame, supjaustome smulkiai, suberiame ─» keptuv─Śje ─»kaitint─ů aliej┼│ ir mai┼íydami 5 minutes patro┼íkiname. Sudedame labai smulkiai spjaustyt─ů ─Źesnak─ů, ─»beriame cinamono, raudon┼│j┼│ pipir┼│ ir tro┼íkiname dar 30 sekund┼żi┼│. Sudedame far┼í─ů, pas┼źdome ir mai┼íydami tro┼íkina..

Recepto vertinimas: 1

┼Żuvies kotletai

┼Żuv─» be odos ir kaul┼│ 2 kartus sumalame su piene i┼ímirkytu batonu, ─»mu┼íame kiau┼íinius, ─»beriame druskos, pipir┼│, supilame grietin─Śl─Ö ir visk─ů gerai i┼ímai┼íome. Formuojame kotletus, apvoliojame kiau┼íini┼│ plakinyje, paskui d┼żiuv─Śs─Śliuose ir kepame ─»kaitintame aliejuje apie 10 minu─..

Recepto vertinimas: 0

M─Śsos vyniotinis su s┼źriu (Ramun─Śs)

M─Śs─ů gerai i┼ímai┼íyti su svog┼źnais, supjaustytais smulkiais kubeliais, kiau┼íiniais ir maltais d┼żi┼źv─Śs─Śliais.Paskaninti mas─Ö druska ir pipirais. Por─ů nuvalyti, nuplikyti verdan─Źiu vandeniu arba trumpai pavirinti. Palikti ant sietelio, kad gerai nuvarv─Śt┼│. I┼íd─Ślioti m─Śs─ů ant kepimo..

Recepto vertinimas: 5

Krab┼│ lazdeli┼│ salotos

M─Śs─ů i┼ívirti pas┼źdytame vandenyje ir supjaustyti nedideliais kubeliais. Krab┼│ lazdeles smulkiai supjaustyti. Agurkus supjaustyti ┼íiaudeliais. Susmulkinti salotas (kelis lapus palikti) ir virtus kiau┼íinius. Bulves i┼ívirti su lupenomis, nulupti ir supjaustyti kubeliais. Visk─ů sumai┼íyti, u┼..

Recepto vertinimas: 1

Kalakutienos kotletai

─« didesnius fil─Ś gabaliukus, padarius ─»pjov─ů, ─»d─Śti ma┼żesnius. Tada visk─ů apvolioti kiau┼íinyje su baltos duonos kubeliais ir kepti. I┼íkeptus, ap┼ílakstyti sviestu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Aukštaitiška virta įdaryta višta

I┼ídarin─Śtai ir i┼íplautai vi┼ítai pro pj┼źv─» nugaroje i┼íimami kaulai (koj┼│ ir sparneli┼│ kaulai paliekami). ─« vid┼│ prikem┼íama paruo┼íto ─»daro, u┼żsiuvama, dedama, ─» puod─ů, u┼żpilama kar┼ítu vandeniu, kad pusiau apsemt┼│, ir verdama su prieskonin─Śmis dar┼żov─Śmis ir prieskoniais. Baigia..

Recepto vertinimas: 0

Švarcvaldo vyšnių tortas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. Biskvitinei te┼ílai skirt┼│ kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir iki purios mas─Śs i┼íplakti kartu su 6 ┼íauk┼ítais kar┼íto vandens, paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus su druska i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir d─Śti ant tryni┼│ mas─Śs. ..

Recepto vertinimas: 2

Dr─Śgnas ┼íokoladinis pyragas

Sumai┼íome visus sausus produktus. U┼żpilame kar┼ítu vandeniu. Pilame kiau┼íin─» ir tirpint─ů sviest─ů. I┼ímai┼íome. Pilame ─» kepimo skard─ů, kepame 180 laipsni┼│ temp. orkait─Śje ~30min. Atau┼íus─» supjaustome ir apibarstome cukraus pudra. (Siesta)..

Recepto vertinimas: 4

Actekiškos tortiljos

Kukur┼źz┼│ miltus sumai┼íyti su druska, margarinu, vandeniu. Gerai i┼íminkyti te┼íl─ů, suformuoti vi┼ítos kiau┼íinio dyd┼żio rutuliukus. I┼í rutuliuk┼│ padaryti 15 cm skersmens paplo─Źius. Keptuv─Śje be riebal┼│, ant vidutin─Śs ugnies kepti tortiljas, vien─ů pus─Ö 2 minutes, o kit─ů - 3 minutes.&#..

Recepto vertinimas: 4

Pikanti┼íka mi┼írain─Ś

Kiau┼íinius, fermentin─» s┼źr─» ir ─Źesnak─ů susmulkinti ir sumai┼íyti su majonezu. ..

Recepto vertinimas: 4

Plikyti pyrag─Śliai su ─»daru

Pakaitinkite 300 ml. vandens su sviestu, cukrumi ir druska, kol i┼ítirps sviestas. Nuolat mai┼íydamos supilkite miltus. Mas─Ö nukelkite nuo ugnies ir, kai prav─Śs, po vien─ů sumu┼íkite kiau┼íinius. Te┼íl─ů ┼íauk┼íteliu d─Śkite ─» skard─ů, i┼ítepkite tryniu, sumai┼íyti su 2 ┼íauk┼ítais vandens, ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kugelis su varške

Bulves sutarkuokite. Nusunk─Ö u┼żpilkite kar┼ítu i┼ítirpintu sviestu. ─«mu┼íkite 2 kiau┼íinius, pagardinkite druska ir gerai i┼ímai┼íykite. Var┼ík─Ö permalkite m─Śsmale, ─»mu┼íkite likus─» kiau┼íin─», ─»berkite ┼íiek tiek smulkint┼│ m─Śt┼│ lapeli┼│, pagardinkite druska ir taip pat gerai i┼ímai┼íyk..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su m─Śsa

─« pas┼źdyt─ů vanden─» l─Śtai berti kukur┼źz┼│ miltus, ─»pilti aliejaus, i┼ímai┼íyti, kelet─ů minu─Źi┼│ pavirti. Nu─Śmus nuo ugnies apdengti ir at┼íaldyti. ─«mu┼íti kiau┼íin─», atskiesti pienu taip, kad gaut┼│si blyn┼│ te┼ílos tir┼ítumo mas─Ś. I┼íkepti 6-8 cm skersmens blynus. Virt─ů vi┼ítien─ů ir..

Recepto vertinimas: 2

Tortas "Skruzd─Ślynas"

I┼í vis┼│ produkt┼│ gerai i┼íminkome te┼íl─ů. J─ů i┼ímu┼íame. Plonai i┼íko─Źiojame (milt┼│ ant lentos neberiame, o j─ů i┼ítepame aliejumi, kad te┼íla neprilipt┼│). Supjaustome keturkampiais, ma┼żdaug 3 - 4 centimetr┼│ ilgio gabal─Śliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi.Sirupe pamirkome i┼í..

Recepto vertinimas: 3

Lengvas obuoli┼│ pyragas

I┼í vis┼│ i┼ívardintu produkt┼│ suminkyti te┼íl─ů ir 30 - 40 minu─Źi┼│ ┼íaldytuve. V─Śliau te┼íl─ů padalyti ─» dvi nelygias dalis. Didesni─ůj─ů dal─» ─»tiesti ─» aliejumi i┼ítept─ů skard─ů ir subadyti peiliu. Obuolius supjaustyti skiltel─Śmis ir i┼íimti s─Śklas. Obuoli┼│ skilteles sud─Śti ant ..

Recepto vertinimas: 3

R┼źg┼ítyni┼│ sriuba

I┼í m─Śsos su kaulais, kumpio, gryb┼│ ir prieskonini┼│ dar┼żovi┼│ i┼íverdamas sultinys. Jauni r┼źg┼ítyni┼│ lapai supjaustomi ir sudedami ─» perko┼ít─ů sultin─». Pavirus u┼żbalinama grietine ir tryniais. ─« ┼íia sriub─ů galima d─Śti kiau┼íini┼│, virt┼│ be kevalo. Vanduo u┼żvirinamas su druska, actu..

Recepto vertinimas: 4

Mo─Źiut─Śs ry┼żi┼│ pudingas

1) ─« nedidel─Ö keptuv─Ö supilkite ry┼żius ir vanden─» ir ant vidutin─Śs temperat┼źros u┼żvirinkite. Pamai┼íykite ir suma┼żinkite temperat┼źr─ů iki minimumo. Keptuv─Ö u┼żdenkite virinkite kol vanduo i┼ígaruos - apie 20min. á2) Orkait─Ś ─»kaitinkite iki 175 C. á3)Kiau┼íini┼│ trynius sumai┼íykite su..

Recepto vertinimas: 2

Bandel─Śs su var┼íke

Mieles sumai┼íyti su ┼íauk┼íteliu cukraus ir i┼ítirpinti drungname piene. ─«d─Śti 1/3 kiekio milt┼│, sumai┼íyti ir pad─Śti pastov─Śti 2 valandas. Trynius sutrinti su likusiu cukrumi ir mieli┼│ raugu. Suberti likusius miltus, drusk─ů ir minkyti te┼íl─ů. Supilti i┼ílydyt─ů sviest─ů. Suminkyt─ů te┼íl..

Recepto vertinimas: 4

Mielin─Śs te┼ílos vyniotinis su aguonomis

Te┼íla u┼żmai┼íoma ir u┼żminkoma kaip pagerintam pyragui. Aguonos gerai nuplaunamos ir i┼íbrinkinamos kar┼ítame vandenyje, paskui vanduo nusunkiamas, o aguonos sumalamos m─Śsmale arba sutrinamos molin─Śje ─Źerp─Śje. Rie┼íutai nuplikomi ir, nulupus luobel─Ö, smulkiai sukapojami. Apelsin┼│ cukrinuka..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su slyv┼│ uogiene

I┼í milt┼│ , grietin─Śs, kiau┼íini┼│ (kiau┼íinius prie┼í tai galima i┼íplakti iki put┼│, te┼íla tada bus puresn─Ś) u┼żmai┼íoma te┼íla, sudedama nugesinta soda (galima i┼ímai┼íyti su grietine arba panaudoti kelis la┼íus acto). ─« te┼íl─ů supilama uogien─Ś ir v─Śl viskas i┼ímai┼íoma iki vi..

Recepto vertinimas: 4

Pekino kop┼źst┼│ salotos su vi┼ítiena

Keptuv─Śje su aliejumi apkepame susmulkint─ů svog┼źn─ů ir vi┼ítienos kr┼źtin─Śl─Ö, ─»beriame vi┼ítienos prieskoni┼│, druskos. Atv─Śsiname. ┼áiaudeliais supjaustome paprik─ů, obuol─», kop┼źst─ů, ridik─Ślius ir agurk─ů - grie┼żin─Śliais.Visk─ů sumai┼íome su majonezu ir ke─Źupu, patiekdami ant vir┼íaus..

Recepto vertinimas: 5

Tortas "Tinginys"

Ind─ů, kuriame ruo┼íiame krem─ů, ─»statome ─» kar┼ít─ů vanden─». Inde i┼íplakame trynius su cukrumi, po ┼íauk┼ít─ů supilame grietin─Śl─Ö ir ┼íokolad─ů. I┼ímai┼íome ir at┼íaldome. Torto formos dugn─ů ir ┼íonus i┼íklojame sausainiais. Tuomet sluoksniais dedame krem─ů, d┼żiovintus vaisius, sausainius. ..

Recepto vertinimas: 3

Grybukai arba sausainiai su varške

Sviest─ů i┼ílydyti ir palikti atv─Śsti. Baltymus iki standumo i┼íplakti su dalimi cukraus. Su likusiu cukrumi i┼íplakti trynius. Inde sumai┼íyti i┼íplaktus baltymus, trynius, suberti miltus, supilti sviest─ů, sukr─Śsti pertrint─ů var┼ík─Ö, ─»berti kep. milteli┼│, ─»la┼íinti truput─» esencijos. Vis..

Recepto vertinimas: 3

Pyrag─Śliai ÔÇ×Petit foursÔÇť

Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir su cukrumi i┼íplakti iki purios mas─Śs. Sumai┼íyti miltus, kepimo miltelius bei krakmol─ů ir i┼ísijoti ant tryni┼│ mas─Śs. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│ ir atsargiai ─»mai┼íyti ─» paruo┼ít─ů mas─Ö. Te┼íl─ů padalyti ─» dvi dalis. ─« vien─ů dal─..

Recepto vertinimas: 1

Citrininis var┼ík─Śs pyragas (foto)

Virtuviniu kombainu sumalkite sausainius (jei neturite kombaino, sud─Śkite sausainius ─» ind─ů ir sutrinkite ko─Ź─Ślu). Mikrobangin─Śje krosnel─Śje i┼ítirpinkite sviest─ů ir supilkite ─» sumaltus sausainius, gerai i┼ímai┼íykite. Suberkite sausaini┼│ mi┼íin─» ─» form─ů, kurioje kepsite pyrag─ů ir g..

Recepto vertinimas: 3