KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/64

Plekšnė su grybų padažu

Plekšnes apibarstome druska, maltais pipirais, apšlakstome citrinų sultimis. Pievagrybius nuvalome, nuplauname, supjaustome griežinėliais ir nusausiname. Svogūną nulupame, smulkiai supjaustome ir kartu su pievagrybiais pakepiname svieste. Išėmę iš keptuvės, nuvarviname riebalus. Į..

Recepto vertinimas: 2

Kukulaičiai su žalumynais

Maltą mėsą sumaiÅ¡ome su žiupsneliu maltų baltųjų pipirų ir druskos. Pridengę laikome 15 minučių Å¡altai. Žalumynus sumaiÅ¡ome su sviestu ir citrinų sultimis. Batoną užpylę Å¡altu vandeniu iÅ¡brinkiname, nuspaudžiame ir kartu su kiauÅ¡inių tryniais bei saldžiosiomis paprikomis Ä..

Recepto vertinimas: 0

Baklažanai su duonos įdaru

Duoną išmirkyti piene. Baklažanus perpjauti išilgai, išskobti vidų ir minkštimą sumalti mėsmale su 2 kietai virtais kiaušiniais. Sumaišyti su smulkiai kapotais ir pakepintais svogūnais, nuspausta duona, smulkintais žalumynais, 1 žaliu kiaušiniu ir prieskoniais. Baklažanus prikimšt..

Recepto vertinimas: 0

Ekvadorietiškos kukurūzų bandelės (Homistas)

Šis patiekalas taisomas iš šviežių kukurūzų. Burbuolių lapus nuplaukite, nusausinkite. Kukurūzus sumalkite mėsmale, kad pasidarytų puri masė. Sudėkite sviestą, iki standžių putų išplaktą baltymą, trynį, pasūdykite, suberkite mieles. Paskiausiai sudėkite pertrintą varškę. ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Žiema

Viską gerai sumaišome. Skanaus ! ..

Recepto vertinimas: 0

Liežuvio drebučiai

Liežuvius išverdame su prieskoniais. Išvirtus liežuvius supjaustome nedideliais kubeliais. Virtų kiaušinių trynius ir baltymus susmulkiname atskirai. 1 stiklinėje sultinio išbrinkiname ir ištirpiname želatiną ir sumaišome su likusiu sultiniu. Į formą, kurioje gaminsime drebu..

Recepto vertinimas: 0

Grybų apkepas

Grybus su svogūnų griežinėliais, šaukštu sviesto ir prieskoniais troškinkite 25 min. nuolat maišydami. Įberkite šaukštą miltų ir troškinkite dar 5 min. Tešlos paruošimas: Suberkite miltus, įmuškite kiaušinį, dėkite aliejų, kepimo miltelių, druskos. Po truputį maišydami pilk..

Recepto vertinimas: 0

Paniruoti kepti grybai

Grybų kepurėles nuvalyti, storesnes šiek tiek pasmulkinti, pabarstyti druska, muskato riešutu arba pipirais, apvolioti miltais, suvilgyti išplaktame kiaušinyje ir dar apvolioti džiūvėsėliais. Džiūvėsėlius plačiu peiliu prispausti prie grybų. Kepti dideliame riebalų kiekyje, kol gry..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies barščiai

Grybus nuplauti ir kelioms valandoms pamerkti nedideliame vandens kiekyje. Žuvį ir daržoves nuplauti, nuvalyti ir išvirti (1,5 litro vandens), supilti grybus su vandeniu, kuriame buvo mirkomi. Baigiant virti suberti kvapniuosius pipirus ir lauro lapelį. Išvirus perkošti. Atskirai išvirti bu..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių maltiniai su ryžiais

Suminkoma maltos bulvės, virti ryžiai, pakepinti svieste svogūnai, kiaušinis, miltai, mairūnas, pasūdomą. Padaromi apvalūs maltiniai ir kepami įkaitintuose riebaluose keptuvėje arba skardoje orkaitėje. Jei kepama orkaitėje, viršus patepamas plaktu kiaušiniu. Valgoma su pomidorų pada..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kumpis, įdarytas kepenėlėmis

Jaučio kepenis nuplauname, nupjauname plėves. Supjaustome gabalėliais ir verdame apie valandą. Kitame puode išverdame kiaulės lašinukus. Kol kepenėlės verda, pakepiname svogūnus arba porus. Batoną išmirkome piene. Išvirtas kepenėles ir lašinukus atvėsiname. Smulkiai sumalame ka..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška sriuba su bulvių kukuliais

Bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, sudedami kiaušinių tryniai, pasūdoma, sumaišoma. Kiaušinio baltymai išplakami, sudedami į paruoštą masę, viskas lengvai sumaišoma ir šaukšteliu dedama į verdanti pieną (šaukštelis vis pamirkomas karštame vandenyje). Neuždengus verdam..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė su kumpiu

Kiaušinius išplakite su pienu ir pasūdykite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir supilkite kiaušinius. Kepkite maišydami kol pasidaro košelė. Kiaušinienę sudėkite į nedidelę pašildytą vazelę. Virtą kumpį supjaustykite 5 mm storumo griežinėliais, pakepinkite svieste ir užpilkite..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir grybų sklindžiai

Nuvalytas bulves sutarkuoti, sumaišyti su smulkiai kapotais grybais, įberti druskos. Tyrę šaukštu dėti į keptuvę su įkaitintais riebalais ir kepti iš abiejų pusių, kol apsitrauks rausva traškia plutele. Jei tešla per skysta arba sklindžiai irsta, įdėti miltų, maltų džiūvėsėli..

Recepto vertinimas: 0

SÅ«rio ir kumpio vyniotiniai (suktiniai)

1. Ištirpinkite puode sviestą. 2. Į dubenį įpilkite šilto vandens ir jame išmaišykite mieles. 3. Sudėkite grietinę, ištirpintą sviestą, druską, šviesų sirupą, įmuškite kiaušinį, suberkite didžiąją dalį miltų, suminkykite tešlą. 4. Uždenkite tešlą rankšluoščiu ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Lakštinės tešlos obuolių vyniotinis

Sviestą ištirpinti ir atvėsinti. Į dubenį suberti miltus, druską, įmušti kiaušinį, supilti vandenį ir įpilti tris šaukštus tirpinto sviesto. Viską gerai išminkyti mediniu šaukštu, paskui rankomis. Tešlą perdėti ant stalo ir stipriai minkyti dar mažiausiai 10 min. Iš tešlos ..

Recepto vertinimas: 0

Silkutės vyniotinukai (Ramunės)

Į puoduką sudedam morkas, viską, ko reikia marinatui, užpilam verdančiu vandeniu ( nors galima ir šaltu), paverdam apie 7 min, tada sudedam svogūnus, dar paverdam 2-3 min, nukaičiam ir ataušinam. Dedam ant silkutės, susukam, užpilam perkoštu matinatu. ..

Recepto vertinimas: 5

UOGŲ KREPŠELIS

TeÅ¡la: į 500g miltų sudėkite mieles iÅ¡leistas Å¡iltame piene, 50g sviesto, kiauÅ¡inį ir druską. TeÅ¡lą suminkome ir padedame į Å¡aldytuvą 1 valandai. Išėmę sudėkite likusi sviestą ir vėl iÅ¡minkykite teÅ¡lą, iÅ¡kočiokite, perlenkite 4-5 kartus ir vėl iÅ¡kočiokite. Norint, kad teÅ..

Recepto vertinimas: 0

Moliūgų apkepas

1. Sumaišykite visus tešlos ingredientus. Įdėkite tešlą į polietileninį maišelį ir palaikykite šaldytuve 1 val. Riebalais ištepkite maždaug 26 cm skersmens kepimo skardą. 2. Sudėkite moliūgo minkštimą į puodą, įpilkite 1 dl vandens ir pavirkite ant lengvos ugnies uždengę dang..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir virtų bulvių bandelės

Šviežius grybus ištroškinti savo sultyse, ataušinti ir sumalti mėsmale kartu su virtomis bulvėmis. Į masę sudėti likusius produktus, pasūdyti ir išmaišyti. Drėgnomis rankomis suformuoti apvalias bandeles, sudėti jas į verdantį pasūdytą vandenį ir virti, kol iškils. Išvirusias ..

Recepto vertinimas: 0

Vokiška alaus sriuba (Biersuppe)

Miltus atskieskite trupučiu Å¡alto vandens, įpilkite maždaug 75 g cukraus. Pieną su cinamonu (2 cm gabaliuką) paÅ¡ildykite puode; kai pienas užvirs, į jį supilkite pasaldintą košę vis maiÅ¡ant ir kaitinant 5-6 minutes, kad masė sutirÅ¡tėtų. Tada supilkite alų ir likusį cukrų. NeuÅ..

Recepto vertinimas: 0

Šeštadienio omletas

Silkes 1 valandą pamirkyti piene. Grietinę sumaišyti su majonezu, kefyru, nuluptomis ir susmulkintomis slyvomis arba mango, paskaninti maltais kvepiančiaisiais pipirais ir suplakti plakikliu. Svogūną nulupti, supjaustyti žiedais. Obuolius nulupti, pašalinti seklializdžius ir supjaustyti p..

Recepto vertinimas: 5

Silkės lietiniai

Iš miltų, kiaušinių, pieno ir druskos paruošti tešlą ir iškepti plonus lietinukus. Svogųną smulkiai supjaustyti ir pakepti ant aliejaus. Silkę ir kiaušinius supjaustyti ir sumaišyti su svogūnais. Paruoštą įdarą dėti ant blynelių, suvynioti ir paskrudinti ant aliejaus. Tada blyn..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai „Riešutiniai krepšeliai“ (Jūratės)

Cukrų sumalti. Į miltus suberti maltus riešutus, maltą cukrų, vanil. cukrų, truputį druskos, sviestą (geriau tirpintą ir atvėsintą), trynius ir išminkyti tešlą. Uždengti ir 30min padėti į šaldytuvą, Iškočioti 5mm storio lakštą, išpjauti 6cm skersmens apskritimus, patept..

Recepto vertinimas: 0

Citrininis vyniotinis

Orkaitę įkaitinti iki 220°C temperatūros. Tešlai skirtų kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išsukti su 4 šaukštais vandens. Po truputį plakant suberti cukrų bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. ..

Recepto vertinimas: 0