Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/6

Pyragas su uogiene

Tiesiog papras─Źiausiai visk─ů suminkyti.Te┼íla i┼íkloti lygiai skard─ů.Truputi pakepti orkait─Śje(~10min).Poto sukr─Śsti uogien─Ö, tolygiai padengti pyrago pad─ů.Pyrag─ů kepti ~40min. 180 laipsni┼│ orkait─Śje.Poto gerai i┼íplakti kiau┼íinio baltym─ů ir gra┼żiai u┼żtepti ant pyrago.Vel truputi pake..

Recepto vertinimas: 3

Grilia┼żinis tortas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 180┬░C temperat┼źros. Te┼ílai skirtus kiau┼íinius d─Śti ─»mu┼íti ─» duben─Śl─» ir i┼íplakti su 2 ┼íauk┼ítais kar┼íto vandens iki purios mas─Śs. Po truput─» suberti cukr┼│ ir plakti tol, kol mas─Ś pasidarys balk┼íva ir puri. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir maltais ..

Recepto vertinimas: 5

┼áprot┼│ mi┼írain─Ś

Kiau┼íinius, ry┼żius ir mork─ů i┼íverdame, at┼íaldome. Sutriname arba supjaustome ┼íprotus, supjaustom mork─ů, svog┼źnus (smulkiai),kiau┼íinius. Sudedam ry┼żius, pabarstom druska ir visk─ů gerai i┼ímai┼íom su majonezu. Skanaus :) (Rita)..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas pyragas

Pienas pa┼íildomas iki 35┬░C. ─« duben─Śl─», kuriame bus mai┼íoma, suberiama pus─Ś milt┼│. Miel─Śs sutrupinamos ─» stiklin─Ö ir i┼ítrinamos su cukrumi. Tada jos supilamos ─» pien─ů ir ─»mai┼íoma te┼íla. I┼íplakta te┼íla apibarstoma miltais, ┼íiltai u┼żdengiama ir paliekama ┼íiltoje vietoje, kad pa..

Recepto vertinimas: 3

Kold┼źnai su m─Śsa

Te┼ílos paruo┼íimas: ─« ind─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius, supilti vanden─», pas┼źdyti, suberti 200 g milt┼│ ir visk─ů gerai i┼ímai┼íyti. Sub─Śrus likusius miltus te┼íl─ů plonai i┼íko─Źioti ir supjaustyti ma┼żais kvadrat─Śliais ar apskritimais. M─Śsos paruo┼íimas: Avien─ů ir jautien─ů sumalti. Svog┼źn─ů s..

Recepto vertinimas: 4

Kavos ir migdol┼│ tortas su var┼íke ir mascarpone s┼źriu

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ baltymus atskirti nuo tryni┼│ ir i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│. Trynius iki purios mas─Śs i┼íplakti su cukrumi. Miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais, persijoti ant tryni┼│ mas─Śs. Suberti maltus migdolus ir sud─Śti baltymus. Visk─ů ats..

Recepto vertinimas: 4

Naminis medaus tortas

Kiau┼íinius, med┼│, cukr┼│, sviest─ů sudedame ─» didesn─» duben─» ir 15 min., vis pamai┼íydamos, kaitiname ant gar┼│. Baigdamos kaitinti sudedame actu arba citrinos r┼źg┼íties tirpalu gesint─ů sod─ů (kepimo miltelius). Dar kiek pakaitiname, nukeliame nuo gar┼│ ir suberiame miltus, greitai ir gerai ..

Recepto vertinimas: 3

Var┼íkin─Śs spurgos

I┼ítrinti su cukrumi kiau┼íiniai, var┼ík─Ś, grietin─Ś, sumai┼íyta su soda, miltai ir prieskoniai gerai suminkoma. I┼í jos daromi ma┼żi kukuliukai arba riestain─Śliai. Verdama i┼í abiej┼│ pusi┼│ ─»kaitintuose riebaluose. I┼ígriebtos ant r─Ś─Źio spurgos pabarstomos miltiniu cukrumi. Kuo te┼íla mink┼..

Recepto vertinimas: 4

Kal─Śdinis namelis

Margarin─ů, med┼│ ir cukr┼│ sud─Śti ─» puod─ů ir i┼ítirpinti ant ma┼żos ugnies. Supilti vanden─», sud─Śti nugesint─ů sod─ů, suberti prieskonius ir miltus. I┼íminkyt─ů te┼íl─ů d─Śti ─» ind─ů ir palaikyti ┼íaldytuve per nakt─» ar ilgiau. I┼í popieriaus padaryti namelio formas, d─Śti ant plonai i┼íko─..

Recepto vertinimas: 5

Imbieriniai sausainiai

Sviest─ů i┼ísukti iki purumo. D─Śti kiau┼íin─» ir prieskonius. Berti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. Suminkyti te┼íl─ů ir nak─Źiai pad─Śti ─» ┼íaldytuv─ů. I┼íko─Źioti labai plonai ir supjaustyti kvadrat─Śliais. Kepti neilgai ( greitai dega), sviestu i┼íteptoje skardoje. ..

Recepto vertinimas: 4

Aguoninis pyragas

Trynius i┼ítrinti su cukrumi, kol bus puri mas─Ś, i┼ímai┼íyti j─ů su nuplikytomis ir gerai nusunktomis aguonomis. Stand┼żiai i┼íplakti baltymus, i┼ímai┼íyti su kiau┼íini┼│-aguon┼│ mase, suberti maltus d┼żi┼źv─Śs─Ślius ir aliej┼│. Te┼íl─ů atsargiai supilti ─» didel─Ö tortin─Ö, kepti 1 val..

Recepto vertinimas: 3

Obuoli┼│ pyragas su medumi

Obuolius perpjauti ─» 4 dalis, i┼íimti s─Śklalizd┼żius, supjaustyti skiltel─Śmis. ─« i┼ítirpint─ů sviest─ů sud─Śti skyst─ů med┼│, cukr┼│, kiau┼íinius, visk─ů krup┼í─Źiai i┼ímai┼íyti. Supilti miltus su gesinta soda, u┼żmai┼íyti te┼íl─ů. Suberti obuolius ir i┼íkr─Śsti ─» i┼ítept─ů sviestu form─ů..

Recepto vertinimas: 3

Bulvi┼│ ir silki┼│ mi┼írain─Ś

Bulv─Śs ir agurkas supjaustomi plonais grie┼żin─Śliais, silk─Ś nuplaunama, i┼ískrod┼żiama, nulupama, i┼íimami kaulai ir supjaustoma ma┼żais gabaliukais. Svog┼źnas smulkiai sukapojamas. Viskas u┼żpilama majonezu ir lengvai sumai┼íoma, kad nesutrup─Śt┼│ bulv─Śs. Vir┼íus u┼żbarstomas kietai virtu kap..

Recepto vertinimas: 4

Dar┼żovi┼│ ir vi┼ítienos apkepas su sluoksniuota te┼íla

┼áaldytas dar┼żoves i┼íverdame pas┼źdytame vandenyje. Vi┼ítiena supjaustome gabaliukais, apkepame didel─Śje keptuv─Śje su aliejumi, sudedame miltus, supilame grietin─Śl─Ö, truput─» dar┼żovi┼│ nuoviro, ─»dedame prieskoni┼│, gerai i┼ímai┼íome ir nukeliame nuo ugnies. Vi┼ítien─ů sumai┼íome su i┼ívirt..

Recepto vertinimas: 4

Menki┼│ kepen─Śli┼│ u┼żkanda

Kepen─Śles sutrinti ┼íakute, kiau┼íinius ir svog┼źnus kuo smulkiau sukapoti, d─Śti prie kepen─Śli┼│. Ap┼ílakstyti aliejumi, kuriame buvo kepen─Śl─Śs, i┼ímai┼íyti ir valgyti su juoda duona, arba tiesiog u┼żtepti ant duonos. Puo┼íti susmulkintais ┼żaliais svog┼źn┼│ lai┼íkais. Labai skanus ..

Recepto vertinimas: 4

Tortas SKRUZD─ľLYNAS

I┼í vis┼│ produkt┼│ gerai i┼íminkome te┼íl─ů. J─ů i┼ímu┼íame. Plonai i┼íko─Źiojame (milt┼│ ant lentos neberiame, o j─ů i┼ítepame aliejumi, kad te┼íla neprilipt┼│). Supjaustome keturkampiais, ma┼żdaug 3 - 4 centimetr┼│ ilgio gabal─Śliais. Verdame riebaluose, kol pasidarys gelsvi. Gabal─Śliams sujung..

Recepto vertinimas: 4

Bandel─Śs su grybais

I┼í te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ u┼żminkyti te┼íl─ů. D┼żiovintus grybus nuplauti, i┼ívirti ir sumalti m─Śsmsle. Svog┼źnus susmulkinti ie apkepti aliejuje, sumai┼íykite su grybais ir paskaninkite prieskoniais. Te┼íl─ů plonai i┼íko─Źioti, i┼íspausti apskritimus, ant j┼│ u┼żd─Śti ─»daro, gerai u┼żspausti ..

Recepto vertinimas: 3

Mink┼íta biskvitin─Ś te┼íla (Klasikinis pyragas)

Sviest─ů i┼ísukti iki purios mas─Śs, pakaitomis po truput─» suberti cukr┼│ ir ─»mu┼íti kiau┼íinius. Suberti drusk─ů, vanilin─» cukr┼│ ir tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö. Supilti rom─ů arba ry┼żi┼│ degtin─Ö. ─« ┼íi─ů mas─Ö ─»mai┼íyti su kepimo milteliais sumai┼íytus ir i┼ísijotus miltus. Pien─ů supilt..

Recepto vertinimas: 4

VIŠTIENOS KRŪTINĖLĖS KEPSNELIAI

Vistos isdarinejamos, nuo kurutineliu nulupama oda, virs pirmojo sanario nupjaunami sparneliai ir mesa nuskutoma iki raktikaulio. Sanarys apipjaunamas ir atpalaiduojamas, o raumuo peiliu atkieliamas nuo krutinkaulio ir isimamas. Pasalinus sausgysles, raumenys lengvai ismusami, atskiriant didiji ir m..

Recepto vertinimas: 4

ŽUVIES KOTLETAI

Viena paprika sumalti. LIkusiais paprikas smulkiai supjaustyti ir virti ant silpnos ugnies 10 min. Baigiant virti pasudyti ir papipirinti. Tada nukozti ir sudeti malta paprika. Svogunus smulkiai supjaustyti ir perlieti verdanciu vandeniu. Zuvies file apslakstyti sultimis ir palikti atsileisti. 2 ..

Recepto vertinimas: 4

BRAŠKIŲ TORTAS SU JOGURTINIU KREMU

I┼í milt┼│, trynio, cukraus, druskos, migdol┼│ ir sviesto suminkyti te┼íl─ů. Suformuoti i┼í jos kamuoliuk─ů ir 30 min. ─»d─Śti ─» ┼íaldytuv─ů. Po to tortin─Ö i┼ítepti sviestu ir jos dugn─ů aplipdyti trapia te┼íla, j─ů subadyti ┼íakute. Kepti ─»kaitintoje orkait─Śje iki 200 C laipsni┼│ ir kepti 10 mi..

Recepto vertinimas: 0

Abrikos┼│ pyragas (Redos)

1. Nupilti abrikos┼│ sunk─ů ir vaisius gerai nuvarvinti, sviest─ů arba margarin─ů sud─Śti ─» duben─», suberti cukr┼│, ─»mu┼íti kiau┼íinius, supilti citrin┼│ sultis ir miltus. 2. I┼ímai┼íyti plaktuvu, paskui padidinti jo apsukas ir mai┼íyti dar 3-4 minutes iki vientisos mas─Śs. 3. Skard─ů..

Recepto vertinimas: 3

Pyragas su maskarpon─Śs su s┼źriu

I dubeni sudeti sviesta ir ji istipdinti.Supilti cukru, imusti kiausini, sudeti grietine, kepimo miltelius, miltus. Uzminkyti tesla, ja iskocioti, isspausti formeles ir kepti miltais pabarstytoje skardoje. Iskeptus sausainius atvesinti ir pertepti dzemu. Virsu tepti glajumi(apibarstyti kokoso drozle..

Recepto vertinimas: 4

Velykinis tortas

─« miltus, pabertus ant lentos, burokine tarka tarkuojamas per nakt─» ┼íaldytuve laikytas margarinas. Ant vir┼íaus sudedama visa grietin─Ś, 2 tryniai, supilamos citrinos sultys, suberiamas vanilinis cukrus, tada te┼íla kapojama dideliu peiliu, stumiant nuo ┼íon┼│ ─» vidur─». Taip mai┼íoma, kol vis..

Recepto vertinimas: 2

Angliškas obuolių pyragas

Miltus suberkite ant lentos ir viduje padarykite duobut─Ö. ─«pilkite 7 ┼íauk┼ítus ┼íalto vandens ir suberkite drusk─ů. Sumai┼í─Ö su dalimi milt┼│, sud─Śkite gabaliukais pjaustyt─ů sviest─ů. U┼ż┼żerkite likusiais miltais ir u┼żminkykite te┼íl─ů. Palikite 10 minu─Źi┼│ te┼íl─ů pastov─Śti. Te..

Recepto vertinimas: 3