KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/59

Viščiukai, kepti tešloje

Viščiukus perpjauti pusiau, įtrinti duska ir citrinos sultimis. Vištą supjaustyti gabalais ir apvirti. Iš kiaušinių, pieno, sviesto ir miltų užmaišyti tešlą, pasūdyti, pagardinti muskato riešutu ar petražolių lapeliais. Vištienos gabalus pamerkti į tešlą ir kepti dideliame rieb..

Recepto vertinimas: 0

Lydekos vyniotinis

Lydeką nuvalyti, perpjauti per nugarą ir išskrosti. Tada išplauti, išimti kaulus ir, padėjus ant lentelės (mėsa į viršų), aplyginti raumenis (iš storesnės vietos nupjauti ir pridėti kur ploniau). Po to pasūdyti, pabarstyti pipirais ir palikti pusvalandžiui, kad įsisūdytu. Įdarui ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai sausainiai su marmeladu (Ramunės)

Bulves sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su miltais ir visais kitais produktais. Iškočioti 1 cm lakštą, išspausti sausainius ir iškepti. Iškeptus aptepti marmeladu ir suklijuoti poromis. ..

Recepto vertinimas: 0

Prancūziškas troškinys „Juliene“

Bulves, morką supjaustyti kaip makaronus ir pakepinti ant sviesto. Jautieną nuplauti, sumalti. Sudėjus į molinį indą įmaišyti 3 kiaušinio baltymus ir 2 stiklinės vandens. Mišinį užvirinti ir nukošti per sietelį. Gautą sultinį užpilti ant morkų ir bulvių ir troškinti. Apie 30 mi..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių užkandis

Kiaušinius išilgai perpjovus, išimami tryniai. Pusdubenyje tryniai sutrinami, suamišomi su grietine, įdedama garstyčių ir krienų pagal skonį,sudedamos sutrintos bulvės ir džiūvėsiai, pasūdoma, įberiama pipirų, masė išsukama iki purumo. Gauta masė šaukštu sudedama kūgio pavidal..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Garduolis“

Baltymus atskirkite nuo trynių ir išplakite. Baigdamos plakti suberkite cukrų ir po vieną trynius. Maišydamos berkite miltus ir kepimo miltelius. Ištepkite sviestu formą, supilkite tešlą ir kepkite, kol biskvitas pasidarys aukso spalvos. Kremui kiaušinių trynius išsukite su miltais ir ..

Recepto vertinimas: 0

Kalmarų salotos su obuoliais

Šiaudeliais supjaustome bulves, kiaušinius, agurkus, obuolius. Sudedame kalmarus, pjaustytus žiedais, susmulkintas alyvas. Viską išmaišome, sudedame į salotinę ir užpilame majonezu. Puošiame smulkintais svogūnų laiškais. ..

Recepto vertinimas: 0

Kūčių blynai

Sutarkuoti kilogramą bulvių, įmušti du kiaušinius, įberti druskos, du šaukštus krakmolo, įdėti pakelį varškės. Viską gerai išmaišyti, iškepti blynus, dėti juos į puodą, įpilti truputį vandens ir pavirti 10 minučių. Blynai pasidaro minkšti, cepelinų skonio. Valgo..

Recepto vertinimas: 0

Sojos ir daržovių apkepas

Sojos mėsą išmirkyti ir pavirti.Svogūnus susmulkinti, pakepinti aliejuje, įdėti supjaustytas daržoves ir viską troškinti.Dėti apvirtą soją, prieskonius ir išplaktus kiaušinius.Mišinį sukrėsti į riebalais pateptą ir džiūvėsėliais pabarstytą formą, viršų apibarstyti tarkuot..

Recepto vertinimas: 4

Ievutės pyragas

Cukrų ,medų pakaitinam, kol ištirpsta, tada sudedam grietinę, gerai išsukam,dedam pasmulkintus vaisius ir riesutus. Viską gerai ir kruopščiai išmaišom...

Recepto vertinimas: 3

Kepenėlių salotos

Kepenėles ir kiaušinį supjaustyti šiaudeliais. Supjaustytą svogūną pakepinti keptuvėje ant aliejaus. Atvėsinti. Visus ingridientus sumaišyti, pridėti druskos ir pipirų pagal skonį. ..

Recepto vertinimas: 0

Dilgėlių sriuba

Jaunų dilgėlių lapelius perrenkame, 2-3 min. palaikome karštame vandenyje, išgriebiame ant sieto, nuvarviname ir permalame mėsmale. Po to 10-15 min. troškiname svieste. Nuluptas, supjaustytas kubeliais morkas ir svogūnus pakepiname svieste kartu su miltais, kol daržovės truputį pagelsta..

Recepto vertinimas: 0

Kukuliai su fermentiniu sūriu

Į mėsą suberti džiūvėsėlius, petražolių lapelius, sūrį, sukapotą česnaką, pipirus, druską ir gerai išmaišyti. Padaryti kukulius. Puode virti kukulius 20 minučių. Patiekti su makaronais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 5

Paliepsniai

Kiaušinis ištrinamas su druska, įpilama 1 stiklinė vandens, išmaišoma, supilama į miltus, suberiama druska ir išsukama, kad neliktų gumulų. Tada supilamas likęs vanduo, įmaišoma tešla kaip lietiniams ir kepami per visą keptuvę dideli blynai. Lašiniais patepta keptuvė dedama a..

Recepto vertinimas: 0

Libanietiški moliūgų kukuliai

Moliųgus nulupkite, supjaustykite riekelėmis ir 10 minučių pavirinkite sÅ«dytame vandenyje. Tada sugrÅ«skite. Ä® gautą košę suberkite 100 g tarkuoto sÅ«rio, supilkite 2 iÅ¡plaktus kiauÅ¡inius, kad teÅ¡la bÅ«tų reikiamo tirÅ¡tumo, įberkite tarkuotų džiÅ«vėsėlių. Padarykite mažo kiauÅ..

Recepto vertinimas: 0

Silkė su šprotais (Violetos)

Silkės filė supjaustome juostelėmis. Gražiai sudedame į lėkštę. Ant viršaus sudedame smulkintus šprotus. Aptepame majonezo ir grietinės mišiniu. Apibarstome smulkintu šviežiu agurku. Lėkštės kraštus pabarstome smulkintais virtais kiaušiniais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su porais

Iš visų komponentų užmaišykite tešlą, įpylusi 2-2 šaukštus šalto vandens. 2 val. įdėkite į šaldytuvą. Porus supjaustykite. Pakepinkite aliejuje, įkaitintame su sviestu. Sudėkite griežinėliais supjaustytas bulves, grietinę, trynį, petražoles ir galiausiai sumaišykite su plakt..

Recepto vertinimas: 0

Karališka bulvienė

Bulves išvirti dideliame kiekyje vandens,sūdyti iš karto,tik pradėjus virti.Išvirusias bulves nukošti(nuoviro neišpilti),sutrinti(kaip bulvių košę).Į sutrintas bulves vėl supilti nuovirą, kaitinti maišant iki virimo(maišyti tik į vieną pusę -pagal laikrodžio rodyklę). Pakepinti ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir morkų sriuba

Susmulkintos daržovės ir svogūnas, užpylus truputį vandens ir uždengus puodą, troškinama, kol suminkštėja. Paskui pertrinamos pro kiaurasamtį. Kitame inde užkaičiamas perkoštas mėsos ar daržovių sultinys. Šaukštas sviesto pakepinamas su šaukštu miltų ir praskiedžiamas su..

Recepto vertinimas: 0

Višta ispaniškai

Šlauneles nuplauti, gerai nusausinti, įtrinti druska ir pipirais, apvolioti miltuose, plaktame kiaušinyje, džiūvėsėliuose, dėti į įkaitintus riebalus ir kepti ant mažos ugnies 20 min. Papriką supjaustyti juostelėmis, suberti ant kepamų šlaunelių, sudėti nuluptus ir pjaustytus pomi..

Recepto vertinimas: 0

Bananų apkepas (Ramunės)

Sviestą ištrinti su puse cukraus ir tryniais, sudėti trintus bananus, citrinų sultis ir išplakti. maišant supilti ananasų sultis ir džiūvėsėlius, įmaišyti plaktus baltymus. Sudėti į skardą ir kepti 30 - 40 min. valgom karštą su raudonu vynu. ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas (Monikos)

Cukrų ir kiaušinius suplakite plakikliu. Supilkite išlydytą sviestą. Miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, po šaukštą pilkite į bendrą masę. Viską gerai išplakite ir pilkite į kepimo formą. Nulupkite obuolius ir juos supjaustę sudėkite į pyragą. Kepti apie 45 minutes 250°C ..

Recepto vertinimas: 0

„Kalėdų senelio batas“

Sirupą šildyti su cukrumi ir sviestu arba margarinu, kol cukrus ištirps. Masę ataušinti, suberti miltus, kakavos miltelius, sodą, prieskonius, įmušti kiaušinius ir suminkyti vientisą tešlą. Ją uždengti ir apie 12 val. palaikyti. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Iš kepim..

Recepto vertinimas: 1

Košė su svogūnais

Nuskustas bulves ir svogūnus išvirkite pasūdytame vandenyje, nusunkite, sugrūskite, supilkite karštą pieną, įdėkite trynį, prieskonius. Užbarstykite susmulkintais krapais. ..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Paruošiame vidutinio tirštumo blynų tešlą. Grybus, jeigu reikia, išmirkome ar apverdame ir sumalame. Į keptuvę su įkaitintu aliejumi suberiame susmulkintą svogūną. Kai jis šiek tiekapkepa, sudedame grybus, prieskonius irgerai apkepame. Į keptuvę su aliejumi pilame po 2 šaukštus blyn..

Recepto vertinimas: 0