Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/55

Kiaušiniai, įdaryti avokadu

I┼ívirtus kiau┼íinius nulupame, i┼íilgai perpjauname, i┼íimame trynius. Trynius sutriname, sudedame avokado mink┼ítim─ů, suberiame supjaustytus svog┼źn┼│ lai┼íkus, supilame citrin┼│ sultis, pas┼źdome, gerai i┼ímai┼íome. Gauto mi┼íinio pridedame ─» kiau┼íini┼│ baltym┼│ puseles. Tiekdami ─» stal─ů, ..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininiai sausainiai (Polvorones de naranja)

Nutarkuokite vieno apelsino ir pus─Śs citrinos ┼żieveles. I┼íspauskite vaisi┼│ sultis. Apelsin┼│ sul─Źi┼│ tur─Śt┼│ b┼źti apie 50 ml. Mink┼ít─ů sviest─ů i┼íplakite su ┬ż cukraus pudros. ─«mai┼íykite kiau┼íinio trynius ir pama┼żu supilkite apelsin┼│ sultis. Migdolus sumai┼íykite su miltais ir sud─Śk..

Recepto vertinimas: 0

Lin┼│ sausainukai

Dubenyje i┼ísukite sviest─ů su cukrumi, suberkite skrudintus lin┼│ s─Śmenis. Kitame inde i┼íplakite kiau┼íinius, suberkite vanil─Ö ir supilkite ─» i┼ísukt─ů sviest─ů. Miltus, avi┼żinius miltus, sod─ů sumai┼íykite ir supilkite ─» mas─Ö. Visk─ů gerai suminkykite, suformuokite 4 cm skersmens te┼ílos v..

Recepto vertinimas: 0

Bulvin─Śs bandel─Śs su var┼íke

TE┼áLA: Virtas bulves pertrinti, suberti miltus, drusk─ů, ─»mu┼íti 3 kiau┼íinius (j┼│ baltymus geriau i┼íplakti atskirai). Visk─ů suminkyti. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti, stikline i┼ípjaustyti skridin─Ślius ir d─Ślioti ant riebalais i┼íteptos ar kepimo popierium i┼ítiestos skardos. Kiekvieno viduryje ─»spa..

Recepto vertinimas: 0

Tra┼íku─Źiai

Nuskustas bulves i┼íverdame, at┼íaldome, susmulkiname, dedame smulkiai supjaustyt─ů ir aliejuje apkepint─ů svog┼źn─ů, tirpint─ů sviest─ů, mu┼íkato rie┼íut─ů, trynius, miltus, drusk─ů ir visk─ů gerai sumai┼íome.┼áauk┼íteliu kabiname nedidelius rutul─Ślius, apvoliojame d┼żi┼źv─Śs─Śliuose, i┼íplaktuos..

Recepto vertinimas: 3

Bulvi┼│ maltinukai

Virtos bulv─Śs sumalamos m─Śsmale, suberiami miltai, ─»mu┼íami kiau┼íiniai, supilama grietin─Ś, pas┼źdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir i┼í abiej┼│ pusi┼│ apkepami ─»kaitintuose riebaluose. Valgoma su d┼żiovint┼│ gryb┼│ pada┼żu. Pada┼żui grybai nuplaunami ir 1-2 v..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiška Velykų duona (Pan de Pascua)

Miltus suberkite ─» duben─». Per vidur─» padarykite duobut─Ö. ─« j─ů suberkite sutrupintas mieles, cukr┼│, ─»pilkite ┼íilto pieno ir sumai┼íykite ko┼í─Ö. U┼żbarstykite dar ┼íiek tiek milt┼│ ir u┼żdeng─Ö virtuviniu rank┼íluos─Źiu pastatykite ┼íiltai 20 min., kad i┼íkilt┼│. Svog┼źn─ů nulupkite i..

Recepto vertinimas: 0

Bandel─Śs su uog┼│ ─»daru

I┼í mi┼íinio paruo┼íiame te┼íl─ů, padaliname ─» dvi dalis, i┼íko─Źiojame. I┼í te┼ílos i┼íspaud┼żiame nedidelius apskritimus, ant kiekvieno u-dedame po ┼íauk┼ítel─» ─»daro ir kitu u┼żdengiame, kra┼ítus patepame plaktu kiau┼ítiniu, gerai u┼żspaud┼żiame. Bandeles sudedame ─» skard─ů, patepame plaktu k..

Recepto vertinimas: 0

Napoleonas I

Te┼íl─ů gerai i┼íminkyti, padalinti ─» 16 dali┼│ ir 1 val. ─»ki┼ít ─» ┼íaldytuv─ů. Po to kiekvien─ů gabal─ů i┼íko─Źioti ir kepti iki kol gra┼żiai paruduos. Kremas: sviest─ů trinti su cukrumi, kol gausis vientisa mas─Ś, tada d─Śti trynius (po vien─ů). Vien─ů citrin─ů pertrinti per smulki─ů tark─ů, o..

Recepto vertinimas: 0

Tradicinis tortas

Baltymus suplakti kartu su 100 g cukraus. Sumai┼íyti su tryniais, miltais ir krakmolu bei kepimo milteliais. Te┼íla i┼íkloti tortin─Śs dugn─ů. Kepti 25 min. 200 laipsni┼│ temperat┼źros orkait─Śje. ┼Żelatin─ů u┼żpilti nedideliu kiekiu vandens. Kai i┼íbrinks, pakaitinti, kad visa i┼ítirpt┼│. S┼źrel─..

Recepto vertinimas: 0

Lydeka su grybais

Pievagrybius nuplauti, supjaustyti ir pakepinti ┼íauk┼íte sviesto. D┼żi┼źv─Śs─Ślius, ┼żalumynus, baltymus bei gryb┼│ mas─Ö i┼ímai┼íyti. ┼Żuv─» pa┼ílakstyti citrinos sultimis, pas┼źdyti ir pabarstyti pipirais. Sud─Śti ─» kepimo popieriumi i┼íklot─ů skard─ů, ant vir┼íaus ┬ľ gryb┼│ mas─Ö. I┼í bulvi┼│,..

Recepto vertinimas: 0

Keptas e┼íerys gryb┼│ pada┼że

┼Żuvis supjaustyti gabalais, pabarstyti prieskoniais ir kiek palaikyti. Paskui apvolioti miltais, i┼í abiej┼│ pusi┼│ iki rusvumo apkepinti ir sud─Śti ─» duben─». ─«kaitintuose riebaluose iki auksin─Śs spalvos pakepinti miltus, ─»pilti sultinio, vyno, ─»d─Śti grietin─Śs, tarkuot─ů obuol─», prieskoni..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│, ┼żiedini┼│ kop┼źst┼│ ir virtos m─Śsos apkepas

Bulves i┼ívirkite, sugr┼źskite, supilkite kar┼ít─ů pien─ů, pas┼źdykite, suberkite kmynus ir i┼ímai┼íykite. ┼Żiedinius kop┼źstus suskirstykite ┼żiedeliais ir apvirkite. ─« paruo┼ít─ů ind─ů d─Śkite sluoksn─» bulvi┼│ ko┼í─Śs, sluoksn─» smulkiai supjaustytos virtos m─Śsos, susmulkint─ů svog┼źn─ů, sluok..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai kukuliai, ─»daryti m─Śsa

Pas┼źdytame vandenyje i┼íverdamos bulv─Śs, nulupamos ir sumalamos m─Śsmale. ─« atau┼íusi─ů bulvi┼│ ko┼í─Ö dedamas kiau┼íinio trynys, 2 plakti kiau┼íiniai, pas┼źdom─ů ir gerai suminkoma. Padaromi paplot─Śliai, j kiekvien─ů j┼│ dedama po ┼íauk┼ít─ů m─Śsos, kra┼ítai u┼żtaisomi, kiek suplojama. Kukuli..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su ─»daru

Med┼│ ─»kaitinti su cukrumi ir u┼żpilti miltus. Supilti i┼ítirpint─ů sod─ů, imu┼íti kiau┼íin─» ir suberti prieskonius. Visk─ů i┼ímai┼íyti ir i┼íko─Źioti du lak┼ítus.Paruo┼íti ─»dar─ů: datules supjaustyti ir sumai┼íyti su uogiene. Vien─ů lak┼ít─ů d─Śti ─» sviestu i┼ítept─ů skard─ů, ant jo tepti idar..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ mi┼írain─Ś su grietine

Bulv─Śs supjaustomos kubiukais. Kiau┼íinio trynys, grietin─Ś, citrinos sultys, cukrus, druska ir mair┼źno lapeliai gerai i┼íplakama ir u┼żpilama ant paruo┼ít┼│ bulvi┼│. U┼żbarstoma smulkint┼│ svog┼źn┼│ lai┼ík┼│. ..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ salotos su silke

Virtus grybus, pomidorus, svog┼źnus ir kiau┼íinius supjaustyti smulkiais gabal─Śliais. I┼ímirkyt─ů nulupt─ů ir be kaul┼│ silk─Ö supjaustyti siauromis juostel─Śmis. Grietin─Ö arba majonez─ů sumai┼íyti su i┼ítrint─ů var┼ík─Ö ir skys─Źiu, likusiu supjaus─Źius pomidorus ir agurk─ů. Visk─ů sumai┼íyti i..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żiai su kini┼íkomis de┼írel─Śmis

Ry┼żius i┼ívirkite vandenyje. Sukr─Śskite ─» sietel─», kad atau┼ít┼│. Didel─Śje keptuv─Śje ─»kaitinkite pus─Ö aliejaus. De┼íreles perliekite kar┼ítu vandeniu, nu┼íluostykite, supjaustykite grie┼żin─Śliais, pakepinkite riebaluose. Sud─Śkite plonomis juostel─Śmis supjaustyt─ů kump─», svog┼źno grie┼ż..

Recepto vertinimas: 5

Omletas su grybais

Kiau┼íinius i┼íplakti, ─»pilti skys─Źio ir sud─Śti prieskonius. Mas─Ö supilti ─» keptuv─Śje ─»kaitintus riebalus ir kepti ant ma┼żos ugnies orkait─Śje arba ant virykl─Śs, kol omletas i┼íkeps ir truput─» paraus, Omletas b┼źna puresnis, jei kiau┼íini┼│ baltymai i┼íplakami atskirai ir kepama orkait─Śj..

Recepto vertinimas: 0

Makaronai su grybais

Susmulkint─ů svog┼źn─ů pakepinti svieste. Pievagrybius supjaustyti juostel─Śmis, sumesti ─» svog┼źn┼│ mas─Ö ir dar truput─» pakepinti. U┼żpilti sojos pada┼żo, sukr─Śsti far┼í─ů ir u┼żdengus 5-7 min. tro┼íkinti. ─«berti prieskoni┼│, ─»d─Śti aitriosios paprikos pada┼żo. Makaronus i┼ívirti pas┼źdytame..

Recepto vertinimas: 0

Mišrios salotos su grybais

Silk─Ö i┼ímirkyti ir susmulkinti ma┼żu─Źiais gabaliukais. Visus kitus produktus taip pat smulkiai sukapoti ir sud─Śjus ─» salotin─Ö i┼ímai┼íyti. Grietin─Ö i┼ímai┼íyti su druska, pipirais, kitais norimais prieskoniais ir u┼żpilti ant salot┼│. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 3

Kubietiškas pyragas su vištiena

I┼í milt┼│, riebal┼│ (sviesto ir margarino), cukraus ir kiau┼íini┼│ tryni┼│ paruo┼íkite te┼íl─ů. ─«berkite tarkuoto muskato rie┼íuto, gerai i┼íminkykite rankomis; palaikykite valand─ů. Keptuv─Śje i┼ítirpdykite sviest─ů, pakepinkite nuluptus pomidorus be s─Śkliuki┼│, sumaltus svog┼źnus ir ank┼ítini..

Recepto vertinimas: 0

Kapoti kiaulienos pjausniai

M─Śsa smulkiai sukapojama, sudedamas vandenyje i┼ímirkytas ir nuspaustas pyragas, kiau┼íinis, prieskoniai, sugr┼źstas ─Źesnakas, pas┼źdom─ů ir viskas gerai i┼ímai┼íoma. Mas─Ś padalijama ─» 4 dalis, formuojami pailgi pjausniai, voliojami miltuose ar d┼żi┼źv─Śs─Śliuose ir kepami riebaluose ar alieju..

Recepto vertinimas: 0

Sukti blyneliai su ─»daru

1. I┼í milt┼│, ┼ílakelio pieno ir kiau┼íinio paruo┼íti lietini┼│ blyn┼│ te┼íl─ů. I┼íkepti blynus. 2. Bulves i┼ívirti. Sumaigyti ir gaut─ů bulvi┼│ ko┼í─Ö sumai┼íyti su pjaustytais la┼íinukais ir svog┼źnais (galima juos prie┼í tai pakepinti). ─«berti ┼íauk┼ít─ů krakmolo. Gaut─ů mas─Ö ─»sukti ─..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogi┼│ pyragas

I┼í milt┼│, var┼ík─Śs, 100 g miltinio cukraus, kiau┼íinio, aliejaus, kepimo milteli┼│ ir ┼żiupsnelio druskos u┼żminkome te┼íl─ů. I┼í jos padarome rutul─», suvyniojame j─» ─» pergamentin─» popieri┼│ ir laikome ┼íaltai. Likusi┼│ kiau┼íini┼│ trynius atskiriame nuo baltym┼│. Citrin─ů gerai nuplauname,..

Recepto vertinimas: 5