KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/5

Virtinukai su varške

Įdarui skirtą varškę kelis sykius permalkite. Paskaninkite cukrumi, druska. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Tešlai pieną išplakite su druska, cukrumi ir 1 kiaušiniu. Suberkite miltus ir užmaišykite kietoką tešlą. Iškočiokite 1-1,5 mm storio lakštą, patepkite jį likusi..

Recepto vertinimas: 4

Amerikietiškas šokoladinis pyragas

Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo šoko..

Recepto vertinimas: 5

Žuvies tortas

Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo šoko..

Recepto vertinimas: 4

Amerikietiškas šokoladinis pyragas

1. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 175° temperatūrą. Ištepkite pyrago formą sviestu ir pabarstykite džiūvėsėliais. 2. Nedideliame puode ištirpinkite sviestą. Sudėkite sutrintus sausainius ir palikite masę atvėsti. 3. Nuolat maišydami nedideliame puode ištirpinkite 125 g juodojo š..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su krevetėmis

1. Salotas nuplauname ir lapus išskirstome. „Iceberg” salotas supjaustome plonomis juostelėmis, o garbanotąsias suplėšome stambiomis skiautėmis. Salotas sudedame į lėkštes. 2. Kiaušinius nulupame ir perpjauname pusiau. Krevetes ir kiaušinių puseles dedame ant salotų. 3. Iš garstyči..

Recepto vertinimas: 4

Plikyti pyragaičiai su varškės kremu

•Paruošiame plikytą tešlą. Sviestą užverdame su vandeniu, supilame miltus, labai gerai išmaišome. Į kiek atvėsusią tešlą po vieną Įmaišome kiaušinius.•Iš tešlos ant sviestu pateptos skardos konditeriniu maišeliu suformuojame spirales. Iškepame orkaitėje, būtinai 220° C te..

Recepto vertinimas: 3

Keksas "Zebras" (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 170 C. Paruošti 20 cm skersmens apvalią formą. Persijoti miltus ir sumaišyti su kepimo milteliais. Įmušti kiaušinius į miltus, suberti cukraus pudrą ir greitai maišyti iki kreminės konsistencijos. Įpilti išlydytą sviestą, kondensuotą pieną, vanilė..

Recepto vertinimas: 4

Kepta įdaryta višta

Vištą paruošti. Įdarui skirtus vištos skilvį, širdį, sparnus ir kaklą pusiau išvirti. Apvirtą mėsą, pakeptas svieste kepenėles ir žalią nuimtą nuo kaulų mėsą sumalti. Į išsuktą iki purumo sviestą sudėti maltos mėsos masę, piene mirkytą pyragą, kiaušinį ir viską gerai..

Recepto vertinimas: 3

Biskvitinis tortas su jogurtu

Pirmiausia atskirti trynius nuo baltimų. Tada baltymus išplakti iki putų, o trynius išsukti su cukrumi. Tada į trynius su cukrum sudėti miltus ir išmaišyti, o vėliau į masę sudėti baltymus ir atsargiai išmaišyti. Kepti 200 celsijaus laipsnių temperatūroje apie pusvalandį. Supjaustyt..

Recepto vertinimas: 3

Apelsininis varškės apkepas (Jūratės) (foto)

VarÅ¡kę pertrinti per sietelį. Apelsinus nulupti, kad neliktų baltos žievės, atskirti kiekvieną skiltelę ir supjaustyti. IÅ¡plakti iki standumo kiauÅ¡inio baltymus su cukrumi, atskirai iÅ¡plakti trynius. Miltus sumaiÅ¡yti su kepimo milteliais,vaniliniu cukrumi, įmaiÅ¡yti į pertrintą varÅ..

Recepto vertinimas: 2

Sklindžiai

Vandenį sušildykite iki 40 laipsnių, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pašildyto vandens ištrintas mieles. Pilkite miltus ir maišykite. Baigdami maišyti supilkite tirpintą sviestą, išmaišykite iki galo, apibarstykite miltais ir pastatę šiltai leiskite tešlai pakilti. Į keptuv..

Recepto vertinimas: 3

Citrininis Rikotos (Ricotta) sūrio pyragas su mėlynėmis

Pagrindas: Į indą sudedame trupinius, margariną ir cukrų. Išplakame kiaušinio baltymą iki standumo ir maišydami supilame į trupinių mikstūrą. Paruoštą masę dedame į 25 cm skersmens kepimo formą ir tolygiai paskirstome. Kepame 190 laipsnių karštumo orkaitėje 7-10 minučių. Pali..

Recepto vertinimas: 4

Mielinės bandelės

Paruošiame mielinę tešlą . Ją padalijame į dvi dalis . Ant vienos dalies minkydami užsijojame kavos . Antra dalį tešlos išminkome . Iš tešlos tarp rankų suformuojame virveles ir jas supiname kaip ilgą kasą . Bandeles supjaustome ir patepame išplaktu kiaušiniu . Kepame 20..

Recepto vertinimas: 2

Aguonų pyragas

Minkštą sviestą, cukrų, vanilinį cukrų ir kiaušinius ištrinkite iki baltumo. Miltus sumaišykite su krakmolu ir kepimo milteliais, suberkite į kiaušinių masę ir gerai išmaišykite. Įdarui pakaitinkite pieną su sviestu, suberkite manų kruopas, aguonas ir cunkrų. Viską užvirki..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladiniai meduoliai „Grybukai“ (Jūratės)

Maišant kaitinti medų, sviestą ir cukrų kol ištirps (geriau cukrų prieš tai sumalti). Atvėsinti. Suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, prieskonius, riešutus, kiaušinį. Gerai išminkyti ir palikti 2 valandoms. Iškočioti 1cm storio lakštą ir išspausti grybukų formeles. J..

Recepto vertinimas: 4

Varškės ir makaronų apkepas 2

Kiaušiniai išsukami su cukrumi, suberiami prieskoniai, sudedama varškė ir išsukama. Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje ir nukošiami. Į riebalais išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą apkepo indą dedama sluoksnelis makaronų, keletas gabaliukų sviesto, paskui varškės mas..

Recepto vertinimas: 0

Česnakinis padažas

Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. ..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su vyšnių uogiene

Margariną ištrinti su cukrumi ir kiaušiniais. Grietinę išmaišyti su soda ir mišinį supilti į ankstesnį ruošinį. Supilti uogienę ir viską gerai išmaišyti. Pamažu dėti mltus ir maišyti kol tešla pasidaro grietinės tirštumo. Skardą ištepti aliejumi, pabarstyti džiūvėsėliai..

Recepto vertinimas: 2

Plikytos tešlos tortas su persikais

Plikytai tešlai 250 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu bei druska. Puodą nukelti nuo viryklės. Miltus sumaišyti su krakmolu ir suberti į puodą. Mediniu šaukštu maišant kaitinti, kol susidarys lengvai nuo puodo kraštų atsiskiriantis tešlos gniužulas. Tešlą sudėti į..

Recepto vertinimas: 2

Blynai su cukinija

Cukiniją sutarkuojam su bulvine tarka. Įmušame kiaušinius, supylame pieną , druskos pagal skonį, cukrų ,miltų dedame tiek,kad tešla butų tiršta kaip grietinė, ir viską gerai išmaišome. Kepame įkaitintoje keptuvėje kaip ir papastai blynus. Skanu valgyti su grietine ar uog..

Recepto vertinimas: 4

Orkaitėje kepta vištiena su permezano sūriu (Skirmantės) (foto)

Įkaitinti orkaitę iki 190 laipsnių Celsijaus. Iškloti didelį negilų kepimo indą kepimo popieriumi. Mažesniame inde išplakti kiaušinį ir pieno. Negilioje lėkštėje sumaišyti permezano sūrų, džiūvėsėlius, raudonėlį, papriką ir pipirus. Pamerkti vištienos gabalėlius į kiauš..

Recepto vertinimas: 5

Įdarytas karpis

Karpį nuskusti, išvalyti ir nuplauti. Išimti žiaunas ir akis. Atsargiai nulupti karpio odą perpjaunant pagrindinį nugarkaulį prie uodegos ir galvos. Išimti iš žuvies mėsą ir kaulus. Svogūnus ir morkas smulkiai supjaustyti ir kepinti alyvų aliejuje (2/3 viryklės galingu..

Recepto vertinimas: 2

Bandelelės su dešrelėmis

Mielės užmaišome piene, suberiame cukrų, 100 ml pieno ir palaukiame kol pradės kilti. Tada supylame ištirpdintą margariną, likusius miltus ir gerai išminkome. Palaukiame kol iškils tešla. Kai tešla iškyla, formuojame mažas bandeles - iškočiojame mažus blynelius , ant kur..

Recepto vertinimas: 4

Cepelinai su varške

Bulves nuskusti, sutarkuoti, šiek tiek nusunkti. Išmaišyti su manų kruopomis, krakmolu, varške. Įdarui varškę gerai ištrinti su tryniu, įberti druskos. Padaryti cepelinus ir virti pasūdytame vandenyje 15 - 20 minučių. ..

Recepto vertinimas: 2

Agnės kepsneliai

Mėsą paruošiame kaip karbonadui. Pabarstome prieskoniais. Į skardą įpilame truputuką aliejaus, sudedame kepsniukus. Juos aptepame plaktu kiaušiniu. Pievagrybius supjaustome storesnėmis riekelėmis ( mažesnius - per pusę ) ir dedame ant mėsos. Užbarstome baziliko, pipirų. ..

Recepto vertinimas: 4