KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/49

Pyragas su raugintais kopūstais

Sumaišome miltus, pieną, mieles, druską ir pastatome šiltai. Kai pakyla įdedame sviesto, įmušame kiaušinius ir minkome. Tada vėl pastatome šiltai. Pagaminame įdarą: kopūstus perliejame karštu vandeniu, sudedame į puodą su sviestu ir šutiname. Išverdame grybus ir pakepame su sviest..

Recepto vertinimas: 0

Emilijos lazanija

Pagaminkite tešlą, kai ji šiek tiek pastovės, ją iškočiokite ir supjaustykite juostelėmis. Paruoškite Bolonės padažą. Išvirkite lakštus pasūdytame vandenyje. Prieš virdami į vandenį įpilkite šaukštą aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos. Į riebal..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų lazanija

Puode patroškinkite mėsą, svogūnus ir česnakus. Nugriebkite riebalus. Supilkite pomidorus, pomidorų padažą, kečupą, baziliką, raudonėlį ir pipirus. Uždenkite puodą, sumažinkite ugnį ir dar 15 minučių maišydami patroškinkite. 10-12 minučių pavirinkite makaronų lakštus, kol ..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos vyniotinis

Jautiena atpjaunama taip, kad bÅ«tų didesnis pavirÅ¡ius, iÅ¡muÅ¡ama, pabarstoma druska ir maltais pipirais. Ant virÅ¡aus suklojami plonai pjaustyti laÅ¡inukų griežinėliai, o ant jų - iÅ¡ kiauÅ¡inių, pieno ir riebalų iÅ¡kepta kiauÅ¡inienė. Taip paruoÅ¡ta jautiena atsargiai sukama į drobelÄ..

Recepto vertinimas: 5

Ypatingai ruošta ėriena su kuskusu

Manų kruopas suberti į dubenį, supilti 4 šaukštus aliejaus ir apelsinų sultis. Sultinį užvirti (prieš tai įmesti į puodą lauro lapelį, anyžius, gvazdikėlius, ciberžoles, suberti uoginę papriką). Dar karštą sultinį plakant kiaušinių plaktuvu įmaišyti į kruopas. Paskaninti ..

Recepto vertinimas: 0

Apkepti lietiniai su obuoliais

Obuolius supjaustome kubeliais ir kartu su citrinų sultimis, cinamonu ir razinomis patroškiname obuolių sultyse, įberiame 1 šaukštą cukraus. Padažui skirtą grietinėlę suplakame su kiaušinių tryniais ir likeriu (ar sultimis). Iš lietiniams skirtų produktų užmaišome tešlą ir ..

Recepto vertinimas: 0

Ankštipipirių apkepas su sūriu

Ankštipipirius kepti 10 minučių okaitėje, tada juos išdarinėti ir sudėti į riebalais išteptą indą. Kiaušinius išplakti su druska, sudėti tarkuotą sūrį ir išmaišyti. Sudėjus ankštipipirius, ant viršaus sudėti sviestą ir kepti orkaitėje, kol iškeps kiaušiniai. Iškepus apib..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos sultinys su anyžiniais mėsos kukuliukais

Triušį išdaryti, atskirti mėsą nuo šlaunų ir ją palikti kukuliams. Šakniavaisius įdėti į 3 l vandens, kartu su likusia triušiena ir prieskoniais. Virti 1 valandą. Paruošti kukulius: mėsą sumalti, įmušti kiaušinį, supilti grietinę, likerį, suberti petražolių lapelius, pasūd..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos su razinomis

Miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles. Suberti šaukštelį cukraus ir supilti pieną. Paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti rankšluosčiu ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų dvigubai. Ištirpinti tešlai skirtą ..

Recepto vertinimas: 4

Velykinis ąsotis (Boba)

Į pašildytą pieną sudedamos mielės, įberiama šiek tiek cukraus ir paliekama, kol pakyla. Išsijoti miltai suberiami į dubenį, supilamos pašildytos mielės. Supylus likusį pieną, tešla išplakama ir paliekama vėl pakilti. Su cukrumi išsukti tryniai sudedami į kildomą tešlą, suber..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas makaronų troškinys

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perpilti šaltu virintu vandeniu (kad nesuliptų). Susmulkintą svogūną ir česnaką bei plonomis juostelėmis supjaustytas paprikas pakepinti aliejuje. Sudėti makaronus, krevetes, paskaninti prieskoniais ir išmaišyti. Kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies vyniotinis su voveraitėmis

Žuvies filė sukapojame, sumaišome su kapotais kiaušiniais, smulkintomis voveraitėmis ir svieste keptais smulkintais svogūnais. Viską gerai sumaišome, paskaniname prieskoniais, padarome vyniotinį, suvyniojame į celofaną ir verdame 45-50 min. Vyniotinį atvėsiname sultinyje..

Recepto vertinimas: 1

Ryžių apkepas su obuoliais

Obuolius nulupti, pašalinti sėklalizdžius, supjaustyti plonais griežinėliais. Kiaušinio baltymus gerai išplakti, trynius išsukti su cukrumi ir cinamonu. Sumaišyti su ryžiais. Dedant į košę baltymus, juos apibarstyti džiūvėsėliais. Maišyti labai atsargiai, verčiant nuo indo šonų..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės Dvi valandos

Ä® dubenį įpilkite puodelį vandens, suberkite mieles ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡ykite. Kitame inde iÅ¡plakite kiauÅ¡inį, cukrų ir druską. Supilkite mieles, likusį vandenį, razinas, 2 puodelius miltų, gerai iÅ¡maiÅ¡ykite ir palikite 30 minučių pastovėti Å¡iltoje vietoje, kad teÅ¡lą pakiltÅ..

Recepto vertinimas: 5

Itališka kiaušinienė

Dvi trečiąsias sūrio supjaustyti storesnėmis riekelėmis, o likusią dalį plonesnėmis. Sviestą ištirpinti įkaitintoje keptuvėje ir dugną iškloti storesnėmis sūrio riekelėmis. Kepti kol sūris išsileidžia ir pradeda pūstis. Tada įmušti kiaušinius, pabarstyti norimais prieskoniai..

Recepto vertinimas: 4

Kaimiškos salotos

Nuplaukite ir išdžiovinkite salotų lapus. Juos supjaustykite ir sudėkite į salotinę. Sudėkite krūtininėlių kubelius, apkeptus aliejuje, ir susmulkintus virtus kiaušinius. Pridėkite druskos, pipirų, petražolės, baziliko, acto ir viską gerai išmaišykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, ryžių ir pomidorų apkepas

Iš ryžių išvirti birią košę. Paruoštus grybus ir porą supjaustyti šiaudeliais ir troškinti riebaluose, kol skystis išgaruos. Pomidorus supjaustyti gabalėliais. Įkaitintuose riebaluose pakepinti miltus, įpilti pieno, pavirinti ir, nukėlus nuo ugnies, praaušinti. Į praaušusį tirš..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies suktinukai su bulvių salotomis (Jūratės)

Žuvies filė supjaustyti gabalėliais po 80-90g porcijai. Paruošti įdarą: sutarkuoti sūrį, susmulkinti petražoles ir česnakus, mažais kubeliais supjaustyti moliūgą ar obuolius. Visus šiuos komponentus sumaišyti, dėti ant žuvies gabalėlių ir formuoti suktinukus. Juos pavolioti plak..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiški kiaulienos muštiniai

Kiaulienos nugarinė supjaustoma porcijomis, gerai išmušama, pasūdoma, pavilgoma išplaktame kiaušinyje ir pavoliojama miltuose. Kepama gerai įkaitintuose riebaluose (abi pusės). Patiekiama, užpylus sviestu ar tuo padažu, kuriame kepė, su virtomis bulvėmis, troškintomis morkomis, ra..

Recepto vertinimas: 0

Ravioli su mėsa

Iš miltų, kiaušinių, muskatų riešutų ir druskos užmaišykite tešlą, palikite ją valandai, po to plonai iškočiokite. Stikline tešloje išspauskite ratelius (tešlą kvadratėliais galima supjaustyti ir peiliu). Į kiekvieno ratelio vidurį įdėkite po arbatinį šaukštelį įdaro. K..

Recepto vertinimas: 0

Paukštienos sūris

Pagaminti stiprų paukštienos sultinį, įpilti į rantuotą metalinę formą 2 cm storio sluoksniu ir palikti, kad gerai sustingtų. Ant drebučių padėti gražiai išpjaustytus virtų morkų, petražolių ir kiaušinių griežinėlius. Po to virtą arba keptą paukštieną, išėmus kaulus, du ..

Recepto vertinimas: 0

Triušienos maltiniai

Triušienos maltiniai gaminami taip pat kaip ir jautienos. Patiekiami užpilti sviestu, su karšta kruopų koše, troškintomis ar virtomis daržovėmis. ..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su citrininiu kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatÅ«ros. Puode užvirinti 250 ml vandens su sviestu arba margarinu. Puodą nukelti nuo viryklės ir iÅ¡ karto suberti miltų bei krakmolo miÅ¡inį. Viską sumaiÅ¡yti ir nuolat maiÅ¡ant, kaitinti apie 1 min., kol teÅ¡la lengvai atsiskirs nuo puodo kraÅ¡tų. KarÅ..

Recepto vertinimas: 0

TORTAS SU BANANAIS IR ABRIKOSAIS

Suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais, ant minkymo lentos ir viduryje padarykite duobutę. Į ją berkite cukrų, druską, įmuškite vieną kiaušinį ir su dalimi miltų suminkykite minkštą tešlą. Užberkite gabaliukais sukapotą sviestą, apžerkite likusiais miltais ir viską m..

Recepto vertinimas: 0

Meduolis su lazdynų riešutais

Išsijotus miltus dubenyje sumaišyti su kepimo milteliais, meduolių prieskoniais ir tarkuota apelsino žievele. Inde, įstatytame į karšto vandens vonelę, pašildyti medų. Suberti cukrų ir maišant kaitinti tol, kol masė įgaus rudą atspalvį. Supilti verdantį vandenį, sudėti gabalėli..

Recepto vertinimas: 2