KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/45

Karšti sumuštiniai su kepenine dešra

Duona iš abiejų pusių apkepinama, kol bus šviesiai gelsvos spalvos.Uždedamas didelis išilgai atpjautas kepeninės dešros gabalėlis, o greta jo arba ant viršaus - keptas kiaušinis.Ant dešros uždedamas kauburėlis pakepinto arba žalio svogūno, kauburėlis svogūnų laiškų.Kiaušinis p..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su rūkyta žuvimi

Į dubenėlį įmušti kiaušinius, suberti miltus, truputį druskos, įpilti pieno, vandens ir išplakti. Įkaitintą keptuvę patepti lašiniais ir iškepti lietinius (iš vienos pusės). Keletą tešlos šaukštelių palikti. Žuvį nulupti, išimti kaulus ir šakute sutrinti. Įdėti riebaluos..

Recepto vertinimas: 0

Grybų, kumpio ir baltos duonos apkepas

Baltos duonos riekes išmirkyti piene ir sudėti į riebalais pateptą formą arba keptuvę. Kumpį supjaustyti kubeliais, pakepinti su grybais ir sukrėsti ant duonos riekių. Kiaušinius išplakti arba sumaišyti su trupučiu pieno ir užpilti ant grybų. Galima daryti ir kitaip: grybuose padaryt..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų apkepas

Iš tešlai skirtų produktų užminkome tešlą ir 1 val. palaikome šaldytuve. Po to tešlą padaliname į dvi dalis. Viena dalimi išklojame apvalią kepimo formą ir kepame vidutinės temperatūros orkaitėje, kol pagelsta. Įdarui kopūstą nuplauname, dedame į pasūdytą verdantį vandenį ..

Recepto vertinimas: 0

Å vilpikai

Virtos bulvės sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai,supilama grietinė, pasūdoma, gerai suminkoma, padaromi maltinukai, apveliami miltais ir iš abiejų pusių kepami įkaitintoje iki (400F) orkaitėje, kol gražiai pagels.(Apytikslė kepimo trukmė - 40-50 min.) Valgoma su ..

Recepto vertinimas: 0

Įdaryti lydekos gabalai

Lydeka išskrodžiama pro pakaklę, nuplaunama, nusausinama ir supjaustoma 5 cm gabalais. Iš gabalų išimamas nugaros minkštimas (bus sunaudojamas įdarui), kiekvienas prikemšamas įdaro, gabalai patepami kiaušinio baltymu, pavoliojami miltuose ir apkepinami riebaluose. Po to jie sudedami į ..

Recepto vertinimas: 0

Dvisluoksnis obuolių pyragas

Abiejų tešlų ruošimas iš dalies toks pat: ištrinti su cukrumi ir vanil. cukrumi sviestą, įmušti po vieną kiaušinį ir tešlas gerai išplakti. Į šviesią tešlą įdėti grietinės, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Šia tešla iškloti kepimo formos dugną. Į kakavi..

Recepto vertinimas: 5

Kepti, įdaryti kiaušiniai su lukštu

8 kiaušinius išverdame kietai, atvėsiname, peiliu dantytais kraštais perpjauname išilgai per pusę. Išskobiame ir smulkiai sukapojame išskobtą kiaušinių masę. Kiaušinių masę, svogūnų laiškus smulkiai sukapojame, sumaišome su likusiu žaliu kiaušiniu, įberiame maltų pipirų, su..

Recepto vertinimas: 5

TIRAMISU

1. išvirti 2 puodelius stiprios espreso kavos, pasaldinti 4 arbatiniais šaukšteliais cukraus ir palikti atvėsti.2. ištrinti iki baltumo kiaušinių trynius su 10 šaukštų cukraus ir 4 šaukštais amareto, švelniai įmaišyti maskarponės sūrį, iki vienalytės masės.3. pusę biskvitinių s..

Recepto vertinimas: 0

Meduoliukai

Mėsą nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais, įtrinkite prieskoniais, apšlakstykite greipfrutų sultimis, pasūdykite, pagardinkite cukrumi ir pipirais, pamaigykite rankomis ir 2 val. palikite šaltai, kad pasimarinuotų. Marinuotą kiaulieną suverkite ant i..

Recepto vertinimas: 4

Bavariški riebaluose kepti paplotėliai

Miltus persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti sutrupintas mieles, šaukštelį cukraus, supilti pusę pieno ir su nedideliu kiekiu miltų paruošti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir 20 min. laikyti šiltoje vietoje, kad iškiltų. Į dubenį su miltais ..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos pyragas (Jūratės)

Trynius su dalimi cukraus išsukti iki baltos masės. Sumaišyti su grietine, margarinu. Po truputį maišant berti miltus, maišytus su kepimo milteliais. Tešla turi būti grietinės tirštumo. Išmaišoma ir supilama į kepimo popieriumi išklotą formą. Kepti kol pagels. Baltymus su likusiu c..

Recepto vertinimas: 5

Plikyta riestė su varškės kremu

•Paruošiame plikytą tešlą. Iš jos su konditeriniu maišeliu formuojame Tieste taip, kad viena išspausta tešlos juostelė susiliestų su kita. Viršų pabarstome migdolų plokštelėmis ir iškepame orkaitėje 220° C temperatūroje sviestu pateptoje skardoje. Iškepusią riestę perpjauname..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti mažais griežinėliais ir ištroškinti riebaluose. Jei reikia, įpilti šiek tiek vandens arba sultinio. Baigiant troškinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Sriubos tirščius pertrinti per sietą arba sumalti mėsmal..

Recepto vertinimas: 0

Orinis žuvies pyragas

Žuvies filė išvalyti, apšlakstyti actu, pasūdyti ir uždėti troškinti jos pačios sultyse. Paskui ataušinti ir sumalti mėsmale drauge su pieniškomis dešrelėmis, lašiniais, svogūnu ir išmirkytomis baltos duonos riekelėmis. Petražoles ir kaparius sumaišyti su faršu, pagardinti actu..

Recepto vertinimas: 0

Karšti sumuštiniai su rūkyta silke ir obuoliais

Viena duonos pusė apkepama. Silkė nuvaloma, išimami kaulai. Obuoliai supjaustomi mažais plonais griežinėliais, svogūnai susmulkinami. Silkės gabaliukai ir svogūnai truputį pakepinami margarine, įdedama miltų ir skysčio, paverdama, paskui sudedami obuoliai ir dar šiek tiek pakepinama a..

Recepto vertinimas: 0

Migdolinis varškės pyragas

Užminkykite tešlą iš miltų, 200 g sviesto, 100 g cukraus, maltų migdolų, 1 kiaušinio ir žiupsnelio druskos. Užminkytą tešlą valandai padėkite į šaldytuvą. Tuo tarpu varškę sumaišykite su pudingo milteliais, 3 kiaušiniais, 150 g cukraus ir citrinos žievele. Iškočiokite 2..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių pyragas

Kiaušinių tryniai, cukrus ir kakava sumaišoma, ištrinama iki purumo, sudedamos džiovintos gelteklės ar morkos (morkos ir gelteklės nuplaunamos, nuskutamos, stambiai sutarkuojamos ir padžiovinamos orkaitėje. Kad džiovinamos gelteklės nepajuostų, apšlakstomos citrinos sultimis), mėsmal..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su šokolado kepure

Iš tešlai skirtų produktų paruošti tešlą ir vienodu sluoksniu sudėti ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos. Varškę sumalti ir sumaišyti su baltymais, išplaktais su cukrumi. Gautą masę sudėti ant tešlos. Kepti 200 C temperatūoje. Išeptą atvėsusį pyragą aptepti piene išti..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškos salotos

Kepto viščiuko filė supjaustyti siaurais ruoželiais. Nuvalytą salierą sutarkuoti. Saldžiąją papriką, svogūną ir salotas supjaustyti siauromis juostelėmis. Daržoves ir mėsą sudėti į indą ir įpilti salotų prieskonių. Prieš patiekiant salotas papuošti alyvuogėmis, salotų lap..

Recepto vertinimas: 0

Aliejuje virti cepelinai su žuvimi

Šaldytą žuvį supjaustome nedideliais kubeliais, susmulkiname svogūną. Keptuvėje su sviestu kepame svogūną, įdedame žuvį, pipirų, druskos.Paruošiame nedidelius cepelinus, juos išverdame įkaitintame aliejuje...

Recepto vertinimas: 4

Varškės bandelės

Kiaušinius ištrinti su cukrumi, grietinę sumaišyti su soda, sviestą susmulkinti. Visus produktus gerai išmaišyti ir suminkyti tešlą. Iškočioti 1,5 cm storio lakštą, stikline išspausti apskritimus. Kepti orkaitėje. (Rita)..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos II

Sodą sumaiÅ¡yti su kefyru. KiauÅ¡inius sumaiÅ¡yti su cukrumi. Abu miÅ¡inius supilti į vieną indą ir sudėti miltus, gerai iÅ¡maiÅ¡yti. Spugas virti aliejuje. Virti kelias minus, kol paruduoja.  ..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas be miltų (Ramunės)

Viską gerai išmaišyti ir kepti 10 - 15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių sriuba su mėsos kukulaičiais

Iš jautienos su kaulais, prieskoninių daržovių ir prieskonių išverdamas sultinys. Veršiena sumalama, sudedamas piene mirkytas pyragas, prieskoniai, kiaušinis, masė gerai išmaišoma ir formuojami kukulaičiai. Į perkoštą sultinį sudedami kukulaičiai, atskirai su sviestu išvirti ryž..

Recepto vertinimas: 0