Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/43

Apkeptos duonos riekut─Śs

Duon─ů supjaustyti labai plonomis riekel─Śmis. I┼í kiau┼íini┼│, milt┼│ ir vandens padaryti te┼íl─ů, ─»berti prieskoni┼│. Duonos riekeles sud─Śti ─» te┼íl─ů, palikti 2 valandoms. Keptuv─Śje ─»kaitinti riebalus, d─Śti te┼íloje ─»mirkusias duonos riekutes ir apkepti i┼í abiej┼│ pusi┼│. ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su varške

Miltus sumai┼íyti su sviestu, baltymus i┼íplakti su 1 stikline cukraus. Te┼íl─ů padalinti ─» tris lygias dalis ir id─Śti 1 valandai ─» ┼íaldymo kamer─ů. I┼í te┼ílos ko─Źiojame blyn─ů, tepame baltymais, cinamonu, rie┼íutais. Susukame ─» triubel─Ö, supjaustome 1 cm storio kubeliais, kepame 160 laipsn..

Recepto vertinimas: 5

"Stebuklingasis" pyragas

I┼í vis┼│ te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ u┼żmai┼íyti te┼íl─ů, i┼íminkyti, i┼íko─Źioti ─» tris blynus. Subadyti ┼íakute ir atskirai i┼íkepti. I┼í tryni┼│, pieno, man┼│ ko┼í─Śs i┼ívirti tir┼ít─ů krem─ů, atau┼íinti, suberti kokos┼│ dro┼żles. Margarin─ů i┼ítrinti su cukraus pudra, vaniliniu cukrumi, mai┼íy..

Recepto vertinimas: 0

Pupeli┼│ salotos su silke

Agurkus, obuolius, kiau┼íinius supjaustyti plonais grie┼żin─Śliais. Svog┼źn─ů- susmulkinti. Silk─Ö i┼ímirkyti, nulupti, i┼íimti a┼íakas ir supjaustyti juostel─Śmis. Pupeles sumai┼íyti su paruo┼ítais produktais, u┼żpilti majonezu, jei reikia- ─»d─Śti cukraus, druskos. U┼żbarstyti pjaustyt┼│ svog┼źn..

Recepto vertinimas: 0

Persik┼│ ir jogurto tortas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 175┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir i┼íplakti su 6 ┼íauk┼ítais ┼íilto vandens, druska bei 100 g cukraus iki purios mas─Śs. Baltymus i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│, suberti likus─» cukr┼│ ir gaut─ů mas─Ö d─Śti ant tryni┼│ kremo. Persijoti miltu..

Recepto vertinimas: 0

Gryb┼│ ir ┼żuvies apkepas

Form─ů patepti riebalais, sud─Śti gabal─Śliais supjaustytus grybus ir ┼żuv─». Miltus (ir kapot─ů svog┼źn─ů, je─» jo dedama) pakepinti riebaluose. ─«pilti pieno, 10 minu─Źi┼│ pavirinti ir atau┼íinti. ─« pada┼ż─ů ─»mai┼íyti prieskoni┼│, ┼żali┼│ kiau┼íini┼│ ir u┼żpilti ant gryb┼│ ir ┼żuvies. Vir┼í┼│ a..

Recepto vertinimas: 0

Mieliniai rageliai su aguonomis

Mielin─Ö te┼íl─ů ruo┼íiame kaip mo─Źiut─Śs bandel─Śms. I┼íplakt─ů kiau┼íin─» dedame su i┼ítirpintu sviestu. I┼íminkyt─ů te┼íl─ů i┼íko─Źiojame, supjaustome trikampiais (13-15 cm kra┼ítin─Śs), u┼żtepame i┼íplakto kiau┼íinio, u┼żberiame cukraus, aguon┼│, suvyniojame, truput─» sulenkiame ir dedame ─» mi..

Recepto vertinimas: 3

Makaronai u┼żkepti su kiau┼íiniais

Makaronus i┼ívirkite. Kiau┼íin─» i┼íplakite su pienu, pagardinkite druska ir sumai┼íykite su makaronais. Mas─Ö supilkite ─» keptuv─Ö ir pakaitinkite orkait─Śje. Patiekdami apipilkite tirpintu sviestu. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 0

Avi┼żiniai sausainiai

i┼ísukame sviest─ů,cukr┼│ ir kiau┼íin─».Sudedame dribsnius,miltus,vanilin─» cukr┼│ ir drusk─ů.Visk─ů gerai i┼ímai┼íome.Dedame ┼íauk┼ítu i kepimo skard─ů i┼ítiest─ů kepimo popieriumi ir kepame kar┼ítoje orkait─Śje apie 15-20 min...

Recepto vertinimas: 0

Virt┼│ bulvi┼│ maltinukai su morkomis

Bulves i┼ívirti su lupenom. Atv─Śsusias nulupti ir sumalti. Sviest─ů i┼ítrinti su tryniais, sumai┼íyti su bulv─Śmis. ─« bulvi┼│ mas─Ö suberti miltus, sud─Śti smulkiai sutarkuotas morkas, su soda i┼íplaktus baltymus, pas┼źdyti, i┼ímai┼íyti. I┼í paruostos mas─Śs formuoti maltinukus. Juos apvelti d┼żi┼..

Recepto vertinimas: 0

┼ávie┼żi┼│ agurk┼│ salotos

Agurkai nulupami supjaustomi grie┼żin─Śliais, u┼żpilami grietine, druska, krapais. ─« agurk┼│ salotas galima prid─Śti svog┼źn┼│ lai┼ík┼│, kietai virto kiau┼íinio. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Super omletas

Suplakam kiau┼íinius, dedam ┼żiupsneli druskos, cukraus, sodos ir ┼íauk┼ítel─» vegetos. Pilam pieno ir sumai┼íom. Tada dedam 1 ┼íauk┼ít─ů aliejaus, 2 ┼íauk┼ítus man┼│ kruop┼│ ir palaukiam pora minu─Źiu kol i┼íbrinks. Tuo metu galima supjaustyti de┼íryte, bei pomidr─ů, ar ┼íiaip ka megstat (tinka net..

Recepto vertinimas: 0

Sklind┼żiai su obuoliais

Vanden─» su┼íildykite iki 40 laipsni┼│, sud─Śkite drusk─ů, cukr┼│ ir su trupu─Źiu pa┼íildyto vandens i┼ítrintas mieles. Pilkite miltus ir mai┼íykite. Baigdami mai┼íyti supilkite tirpint─ů sviest─ů, i┼ímai┼íykite iki galo, apibarstykite miltais ir pastat─Ö ┼íiltai leiskite te┼ílai pakilti. Obuolius ..

Recepto vertinimas: 0

Aguoninis biskvitas

Aguonas u┼żplikykite kar┼ítu vandeniu, nusausinkite ir gerai sumalkite kavos malimo ma┼íin─Śle. Trynius i┼ítrinkite iki baltumo, ─» juos sud─Śkite paruo┼ítas aguonas, sumaltus migdolo rie┼íutus, prieskonius ir i┼ímai┼íykite. Pyrago d┼żi┼źv─Śs─Ślius sudr─Śkinkite sviestu. Baltymus gerai i┼íplakite i..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas pyn─Ś

Mieles i┼ítirpdykite pus─Śje kiekio ┼íilto pieno.─«d─Śkite po ┼íauk┼ítel─» cukraus pudros ir milt┼│.Gerai sumai┼íykite ir pad─Śkite ┼íiltai.Sviest─ů i┼ítirpdykite ir leiskite atau┼íti.I┼í milt┼│, i┼íaugusio raugo, kiau┼íini┼│, 4 ┼íauk┼ít┼│ cukraus pudros ir vanilinio cukraus u┼żmai┼íykite te┼íl─ů.G..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su abrikosais

┼áokolad─ů susmulkinti. Sutrinti 120 g sviesto su 80 g cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus. Sud─Śti kiau┼íinius. Sumai┼íyti su miltais ir kepimo milteliais. Galiausiai sud─Śti 5 ┼íauk┼ítai grietin─Śl─Śs ir ┼íokolad─ů. Te┼íla i┼íkloti tortin─Ö ir kepti 15-20 min. 175 laipsni┼│ temperat┼źros orkait..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su kremu

Miltus kapoti su sviestu ir riebalais, ─»d─Śti grietin─Ö, tryn─» ir atsargiai rankomis u┼żminkyti te┼íl─ů. Padalinti ─» 4 dalis ir plonai i┼íko─Źioti. Kiekvien─ů kvadrat─ů atskirai i┼íkepti. Birius kremo produktus gerai i┼ímai┼íyti su kiau┼íiniais, ─»pilti 1/2 stiklin─Śs ┼íalto pieno. Likus─» pien..

Recepto vertinimas: 0

Senoviškas vokiškas meduolis

─«mai┼íalui mieles i┼ítirpinti nedideliame kiekyje pieno ir sumai┼íius su 2 ┼íauk┼ítais milt┼│ laikyti 30 min. ┼íiltoje vietoje. Sviest─ů i┼íplakti iki purios mas─Śs, ─» j─ů d─Śti trynius, kiau┼íinius, cukr┼│ bei trint─ů citrinos ┼żievel─Ö. ─«mai┼íal─ů sud─Śti ─» persijotus miltus, d─Śti sviesto m..

Recepto vertinimas: 0

Merengos su šokolado įdaru

─«kaitinkite orkait─Ö iki 130┬░C. I┼íklokite kepimo skard─ů kepimo popieriumi ir ant popieriaus pa┼żym─Śkite 23 cm skersmens apskritimus. Dideliame dubenyje elektriniu plakikliu vidutiniu grei─Źiu suplakite kiau┼íini┼│ baltymus iki stand┼żi┼│ put┼│. Padidin─Ö plakiklio greit─», palaipsniui ─»..

Recepto vertinimas: 0

Belgi┼íkai ruo┼íti unguriai su ┼żalumynais

Ungurius nulupkite, i┼ívalykite, nupjaukite galvas, supjaustykite 4 cm gabaliukais. Paruo┼íkite visus ┼żalumynus, juos nuplaukite, gra┼żiai supjaustykite. Puode pa┼íildykite sviest─ů, jame pakepkiteunguri┼│ gabaliukus su supjaustytais ─Źesnakais. Mai┼íant kepkite 5 minutes. Sud─Śkite ┼żalumynu..

Recepto vertinimas: 2

Bulviniai blynai

Bulves smulkiai sutarkuoti, ─»mu┼íti kiau┼íinius, ─»berti druskos ir visk─ů gerai i┼ímai┼íyti. Paruo┼ít─ů te┼íl─ů, ┼íauk┼ítu, d─Śti ant ─»kaitusio aliejaus. Apkepti i┼í abiej┼│ pusi┼│. Daugelis te┼íl─ů nusunkia ir ─»pila ┼íiek tiek pieno, tada blynai i┼íkepa ┼íviesesni ir skanesni.á ..

Recepto vertinimas: 5

Riešutų pyragas

1.Miltus, sviest─ů, kiau┼íin─», cukr┼│ ir drusk─ů kapoti peiliu, kol sviestas taps ma┼żais gabaliukais. Po to gerai i┼íminkyti ir pad─Śti ─» ┼íalytuv─ů pusei valandos. 2.─«darui rie┼íutus SUKAPOTI. Puode i┼ítirpdyti sviest─ů, supilti cukr┼│ ir pastoviai mai┼íant kaitinti, kol cukrus visi┼íkai i┼íti..

Recepto vertinimas: 4

Griki┼│ir gryb┼│ kotletai (sveikuoliskas)

┼Żuv─» nuplaukite, pa┼ílakstykite citrinos sultimis, pabarstykite druska ir sud─Śkite ─» verdant─» sultin─», ─»d─Śkite lauro lapel─» ir peletr┼źn─ů. Virkite ant l─Śtos ugnies 20 minu─Źi┼│, pad─Śkite, kad atau┼ít┼│. I┼íimkite ┼żuv─» ─» lek┼ít─Ö, o stiklin─Ö sultinio u┼żvirkite su vynu, citrinos ┼żie..

Recepto vertinimas: 0

Tuno salotos tikros

I┼ívirtus makaronus sudedame i duben─» tada per smulki─ů tark─ů sutarkuojame kiau┼íinius, supjaustome paprik─ů, marinuotus agurkus, sudedame nesmulkint─ů tun─ů (sultis nupilame ─» kriaukl─Ö), sudedame majonez─ů. Visk─ů i┼ímai┼íome. Skanaus! (Gintar─Ś)..

Recepto vertinimas: 0

Blynai su grybais

Mai┼íant kiau┼íin─», pien─ů, vanden─», miltus, paruo┼íti vidutinio tir┼ítumo te┼íl─ů.D┼żiovintus grybus i┼ímirkyti ir sumalti. Jei naudojami ┼íaldyti grybai ┬ľ at┼íildyti, apvirti ir sumalti.─« keptuv─Ö su ─»kaitintu aliejumi suberti susmulkint─ů svog┼źn─ů. Kai jis ┼íiek tiek apkepa, sud─Śti grybus..

Recepto vertinimas: 0