KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/36

Imperatoriaus pyragas (Torta imperial)

26 cm skersmens formą ištepkite sviestu arba aliejumi ir apibarstykite miltais, perteklių nupurtykite. Migdolus nuplikykite, perliekite šaltu vandeniu, nulupkite ir sumalkite. Vanilės ankštį įpjaukite ir iškrapštykite šerdį. Ankšties neišmeskite. Orkaitę įkaitinkite iki 175°C temp..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos bandelės su žuvimi ir sūriu

Atskirkite kiaušinių baltymus ir trynius. Trynius išmaišykite su smulkiais kubeliais supjaustyta lašiša, sutarkuotu sūriu ir smulkiai kapotais krapais, gardinkite prieskoniais. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite 10 x 10 cm dydžio kvadratais.Kraštus patepkite baltymais, suplaktais su pi..

Recepto vertinimas: 0

Grybų salotos su makaronais

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje ir supjaustyti 1 centimetro ilgio gabalėliais. Grybus sukapoti ar supjaustyti šiaudeliais, svogūną sukapoti, kiaušinį, pomidorą arba agurką supjaustyti skiltelėmis. Grietinę išplakti su prieskoniais. Produktus sudėti į salotinę ir užpilti paga..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų padažas II

Į pagrindinį baltą padažą sudėti prieskonius. Kiaušinio trynį išplakti su trupučiu sultinio, supilti į padaža, pakaitinti, bet neužvirti. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kepenų paštetas

Kepenis išmirkykite ir, nulupę plėves, stambiai supjaustykite ir apkepinkite riebaluose. Svogūnus susmulkinkite ir pakepinkite. Bulves, kepenis, lašinukus, morkas, pakepintus svogūnus du kartus sumalkite mėsmale, įmuškite kiaušinį, sudėkite sviestą, prieskonius, pasūdykite ir mediniu ..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su krabų lazdelėmis

Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti burokine tarka. Krabų lazdeles supjaustyti griežinėliais, kiaušinius sumaišyti su grietine, krabų lazdelėmis ir krapais. Viską įmaišyti į bulves. Masę paskaninti druska, pipirais, čili pipirais ir kario prieskoniais. Tešlą sudėti į karščiu..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų - kavos tortas

Migdolus (jei jie nemalti) tešlai smulkiai sumalkite. Atskirkite kiaušinių trynius nuo baltymų. Keturis trynius su citrinos cedra sudėkite į dubenėlį. Du trynius palikite įdarui. Trynius su citrinos cedra išsukite iki puraus kremo (geriausia mikseriu). Įmaišykite pusę kiekio maltų mi..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladiniai blyneliai su abrikosais ir varške

Sviestą išlydyti ir padėti, kad atauštų. Pieną suplakti su kiaušiniais, miltais, druskos ir pusę kiekio šokolado. Sudėti drungną sviestą ir viską gerai išmaišyti. Aliejuje iškepti 6 lietinius blynus. Migdolų drožles paspraginti keptuvėje be riebalų. Džiovintus abrikosus užpli..

Recepto vertinimas: 5

Kiniška vištiena (Rimos)

Vištienos filė supjaustyti šiaudeliais, pamarinuoti su vištienos prieskoniais. Vištienos gabaliukus apvolioti kiaušinio baltymo ir krakmolo tešloje. Kepti aliejuje. Iškepus vištieną, toje pačioje keptuvėje apkepinti kubeliais supjaustytus svogūnus, česnaką, paprikas, ananasus, įber..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Rafaello“

Miltus ir krakmolą išmaišykite su mažu kiekiu pieno. Likusį pieną užvirinkite su cukrumi. Į verdantį pieną įdėkite miltų ir krakmolo mišinį. Gautą pudingą atvesinkite. Į šaltą pudingą įdėkite kiaušinio trynius, 150 g kokoso drožlių ir kambario temperatūros sviestą. Pailg..

Recepto vertinimas: 0

Migdolų pyragas

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išsukti iki purios masės. Įmaišyti 150 g kapotų ir maltų migdolų, miltus, kepimo miltelius bei tarkuotą citrinos žievelę. Baltymus išplakti iki standžių put..

Recepto vertinimas: 0

Saldus cukinijų apkepas

Cukiniją nuplauname, nulupame, pašaliname sėklas ir sutarkuojame bulvine trintuve.Kiaušinius suplakame su cukrumi, vaniliniu cukrumi, citrinos žievele bei sultimis. Įmaišome krakmolą, cinamoną ir sutarkuotą cukiniją. Gautą masę sukrečiame į sviestu pateptą kepimo formą. Kepame 200-2..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies kukuliai pomidorų padaže

Žuvį išvalyti, nulupti, pašalinti kaulus ir sumalti mašinėle kartu su piene mirkytu pyragu ir aliejuje pakepintu svogūnu. Įdėti kiaušinį, pipirų, druskos, masę išmaišyti ir padaryti kaštono dydžio kukulius. Juos pavolioti miltuose, pakepinti aliejuje, pridėti pomidorų košės, gr..

Recepto vertinimas: 0

Morkų plokštainis

Nuvalytos žalios morkos sutarkuojamos, suberiama pusė cukraus ir maišoma, kol jis ištirps. Tada supilami ištirpyti riebalai, prieskoniai, miltai, kėlimo milteliai, su likusiu cukrumi ištrinti kiaušiniai ir gerai išmaišoma. Kepama 40 min. vidutinio karštumo krosnyje. ..

Recepto vertinimas: 4

Pynutė su džiovintomis slyvomis

Mieles sumaišyti su ½ stiklinės šilto pieno ir 1 šaukšteliu cukraus, paliekti 15-20 minučių, kad pakiltų. Į dubenį suberti miltus, sudėti tarkuotą sviestą, kiaušinio trynį, mieles, cukrų ir druską, citrinos sultis ir žieveles. Supilti likusį pieną ir citrinos sultis. Tešlą ge..

Recepto vertinimas: 0

Žuvies spurgos

Žuvį nulupame, išimame kaulus, smulkiai supjaustome. Iš virtų sugrūstų bulvių, kiaušinių, kefyro, kepimo miltelių, prieskonių, petražolių ir miltų užminkome tešlą. Į tešlą sudedame žuvį, sumaišome ir šlapiomis rankomis formuojame spurgas. Jas verdame gerai įkaitintuose rie..

Recepto vertinimas: 0

Apkeptos įdarytos dešrelės

Pievagrybius nuplauti ir nuvarvinti. Nuluptus svogūnus smulkiai supjaustyti. Pomidorus supjaustyti griežinėliais. Skardą patepti sviestu. Kiaušinį išplakti su kariu, grietine, puse tarkuoto sūrio, svogūnu, supjaustytais pievagrybiais, pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Dešreles perpjauti i..

Recepto vertinimas: 3

Kalcioni kaimiškai

Ištepkite dvi kepimo skardas. Tešlą padalinkite į dvi lygias dalis. Iškočiokite abu tešlos gabalus į 25 cm skersmens paplotėlius, apibarstykite juos miltais. Tešlos paviršių apšlakstykite trupučiu aliejaus. Nulupkite dešreles, supjaustykite smulkiais gabalėliais ir sudėliokite ant..

Recepto vertinimas: 0

Å ampano tortas

Iš trapiai tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą, ją 30 min. palaikome šaltai. Tuomet iškočiojame lakštą, jį įklojame į tortinę formą ir iškepame paplotį. Atvėsusį jį patepame 5 šaukštais citrininio džemo.Iš biskvitinei tešlai skirtų produktų paruošiame tešlą ir..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su razinomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Sluoksniuotą tešlą plonai iškočioti. Išpjauti 2 dideles arba 8 mažas širdeles. Jas subadyti šakute, aptepti vandeniu ir pabarstyti migdolų plokštelėmis bei cukrumi. Širdis sudėti į kepimo popieriumi išklotą skardą ir kepti 15 min. Ata..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir virtos mėsos apkepas

Bulvės stambiai sutarkuojamos. Margarinas, kiaušinių tryniai ir druska išsukama iki purumo, sumaišoma su paruoštomis bulvėmis ir išplaktais kiaušinių baltymais. Dalis masės sudedama į paruoštą indą, apdedama supjaustytomis mėsos liekanomis, ant jų vėl uždedama bulvių masė, už..

Recepto vertinimas: 0

Riešutų sviesto sausainiai (Skirmantės) (foto)

Sumaišyti paprastą sviestą su riešutų sviestu, vėliau suberti baltąjį ir rudąjį cukrų ir gerai išmaišyti. Įmušti kiaušinį ir mikseriu gerai išplakti. Tuomet suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir druska ir gerai išminkyti. Padėti tešlą valandai į šaldytuvą...

Recepto vertinimas: 5

Paprastas keksas

Trynius ištrinkite su cukrumi, sudėkite krakmolą, iki baltumo ištrintą sviestą, dalį miltų ir razinas. Išmaišykite. Sudėkite iki baltumo išplaktus baltymus, likusius miltus, sodą, citrinos žievelę, atsargiai išmaišykite. Tada tešlą pilkite į kekso formos kepimo indą. Žiūrėki..

Recepto vertinimas: 0

Varškėčiai su bulvėmis

Virtos bulvės ir varškė sumalama mėsmale, įmušamas kiaušinis, suberiami miltai, cukrus. Tešla gerai suminkoma, iš jos daromi paplotėliai, jie apvoliojami miltais ir kepami įkaitintame svieste, kol iš abiejų pusių pagels. Valgoma su grietine. ..

Recepto vertinimas: 0

Badeno slyvų tortas

Trynius, cukrų, romą ir vanilinį cukrų išsukti iki baltų putų ir sukrėsti į iki standumo suplaktus baltymus. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais, džiūvėsėliais bei riešutais ir atsargiai įmaišyti į tešlą. Į riebalais išteptą ir miltais pabarstytą [ 26cm skersmens formą] s..

Recepto vertinimas: 0