KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/29

Bulvinių blynų picos

Bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti.Į tarkius įmušti kiaušinius, suberti druską bei prieskonius ir išmaišyti.Keptuvėje su aliejumi iškepti 10 cm pločio blynus. Paruošti įdarą: apkepinti supjaustytą svogūną, suberti šiaudeliais supjaustytas paprikas, pievagrybius. Pakeptas..

Recepto vertinimas: 0

Salotos Antipasto

Į mažą indą supilkite aliejų ir pakepinkite svogūnus. Į kitą indą supilkite vyno actą, vandenį, žoleles, sausas garstyčias, druską, pipirus, skrudintus linų sėmenis, artišokų marinatą ir viską gerai išmaišykite. Dideliame dubenyje sumaišykite salotas, alyvuoges, artišoko še..

Recepto vertinimas: 0

Kalakutienos maltinukai su šparaginėmis pupelėmis

Faršą sumaigykite šakute, įmuškite kiaušinį, pasūdykite, pagardinkite pipirais, kapotais žalumynais ir gerai išminkykite. Iš faršo masės formuokite nedidelius apvalius maltinukus ir iš abiejų pusių patroškinkite svieste. Garnyrui šparagines pupeles nuplaukite, nusausinkite, g..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su grybais

Grybus sukapoti ir ištroškinti su svogūnu, tada sumaišyti su grietine ir žalumynais, pasūdyti. Išmaišyti tešlą ir kepti blynus, į kuriuos vėliau įvynioti įdarą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Mieliniai blynai su obuoliais

Mieles sutrupinti ir sudėti į drungną pieną. Įberti žiupsnelį cukraus. Kiaušinius ir trynius išplakti su cukrumi ir sviestu. Pakilusias mieles sumaišyti su miltais ir išplaktais kiaušiniais. Miltų imti tiek, kad tešla nebūtų per kieta. Minkyti kol nebelips prie rankų. Tešlą apden..

Recepto vertinimas: 0

Plokštainis su uogiene

Mieles sutrupinti ir sudėti į drungną pieną. Įberti žiupsnelį cukraus. Kiaušinius ir trynius išplakti su cukrumi ir sviestu. Pakilusias mieles sumaišyti su miltais ir išplaktais kiaušiniais. Miltų imti tiek, kad tešla nebūtų per kieta. Minkyti kol nebelips prie rankų. Tešlą apden..

Recepto vertinimas: 0

Skrylių apkepas su sūriu

Išverdami skryliai. Padžiovintas sūris sutarkuojamas. Į išvirusius skrylius sudedamas sviestas, pamaišoma, suberiamas sūris, supilami išplakti kiaušiniai, pasūdoma ir sumaišoma. Paruošta skrylių masė sukrečiama į riebalais išleptą ir džiuvėsėliais pabarstytą keptuvę, už..

Recepto vertinimas: 0

Tortas "Mokka" su mandarinais

40 g cukraus, kremui skirtą krakmolo kiekį arba pudingo miltelius, trynius bei 1/8 pieno išplakite iki vientisumo. Kitą cukraus dalį suberkite į likusį pieną ir užvirkite įbėrę žiupsnelį druskos. Verdančiu pienu užpilkite trynių-krakmolo mišinį ir išplakite šluotele. Tada ..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis tortas su graikiškais riešutais

Ištirpinti sviestą,200g šokolado smulkiai supjaustyti ir suberti į sviestą(šokoladas turi ištirpti).Kremą nukelti nuo ugnies.Šokolado masę paskaninti druska ir cukrumi.Kai cukrus ištirps,įmušti kiaušinius,gerai išsukti. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir suberti į šokolado ..

Recepto vertinimas: 4

Kiaušinienė su sūriu

Sūris supjaustomas 1 cm storio riekutėmis ir su sviestu pakepinama keptuvėje. Kiaušiniai išplakami su druska, supilamas pienas, išmaišoma, užpilama ant pakepinto sūrio ir baigiama kepti orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 4

Pagerintas pyragas

Į pašildytą pieną supilamos išleistos su dalimi cukraus mielės, suberiama pusė miltų ir išmaišoma. Tešlos paviršius storai apibarstomas miltais, šiltai uždengiama ir paliekama šiltoje vietoje, kad pakiltų, įdėjus mažiau mielių ir kambario temperatūroje laikoma tešla pakyla pe..

Recepto vertinimas: 0

Tortas su apelsinais ir sviestiniu kremu

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir išplakti su 2 šaukštais drungno vandens bei cukrumi iki purios masės. Įmaišyti tarkuotą apelsino žievelę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir dėti ant trynių masės. Persijoti miltus, sumai..

Recepto vertinimas: 5

Karšti sumuštiniai su rūkyta strimėle

Duonos viena pusė apdžiovinama arba apkepinama truputyje margarino.Apkepinta pusė aptepama mase, padaryta iš susmulkintos strimėlės, žalio trynio ir grietinės. masė pagardinama smulkiai supjaustytais krapais, druska ir pipirais.Viršų galima apibarstyti tarkuotu sūriu, tuomet sumuštinia..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis ežys

Šokoladą sulaužyti mažais gabaliukais, pašildyti karšto vandens vonelėje ir ataušinti. Sviestą ir 50 gramų cukraus ištrinti iki putų, trinant sudėti trynius ir ištirpintą šokoladą. Baltymus suplakti iki standžių putų, beriant 100g cukraus. Į baltymus suberti džiuvesėlius sum..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti pyragaičiai su serbentais ir varškės įdaru

250 ml vandens užvirinti su sviestu arba margarinu. Puodą nukelti nuo viryklės suberti miltų ir krakmolo miÅ¡inį ir maiÅ¡yti, kol susiformuos teÅ¡los gniužulas. Jį kaitinti apie 1 min., kol teÅ¡la lengvai atsiskirs nuo puodo dugno. KarÅ¡tą teÅ¡lą iÅ¡ karto sudėti į dubenėlį ir p vienÄ..

Recepto vertinimas: 5

Bananinis keksas

Bananus sutrinti su grietine, sudėti vaisių cukrinukus (cukatas), druską ir supilti 100 g cukraus. Kiaušinius išplakti, pamažu supilti likusį cukrų, plakant suberti vanilinį cukrų. Tada suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliai. Po truputį sudėti viską į bananų masę ir maišyt..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos vyniotinis su grybais

Mėsą sumalti mėsmale, sudėti vandenyje išmirkytus džiūvėsėlius, grietinę, prieskonius, įmušti kiaušinį ir minkyti, kol pasidarys vientisa masė. Iš jos padaryti apvalų vyniotinį, įdeti į keptuvę arba ugniai atsparią formą ir kepti 50 minučių. Retkarčiais patepti išripintai..

Recepto vertinimas: 0

Meduolinis tortas su riešutais

Kiaušinių trynius išsukame su cukrumi. Į juos nuolat maišydami po šaukštą dedame pakaitintą medų su sviestu ir prieskoniais. Sudedame gerai išplaktus baltymus, susmulkintus riešutus, suberiame persijotus miltus, sumaišytus su soda. Tešlą supilame į sviestu išteptą torto formą ir ..

Recepto vertinimas: 5

Mano žagarėliai (Onutės)

Kiaušinius, cukrų, miltus sudedi į indą, gerai išmaišai, išminkai. Turi gautis minkšta tešla. Kočioji gana plonus lakštus(blynus), kad neliptų - pabarstyti miltais. Pjaustai kaspinėlius ir formuoji nedidelius žagarėlius. Puode užkaitini aliejų (ar gerai įkaitęs patikrinti imetan..

Recepto vertinimas: 4

Sluoksniuoti pyragėliai su varške ir žalumynais

Žalumynus susmulkinkite, sumaišykite su permalta varške ir pagardinkite druska, cukrumi, pipirais bei citrinų žievelėmis. Tešlą iškočiokite ir supjaustykite juostomis. Ant kiekvienos dėkite varškės įdaro ir suvyniokite. Patepkite viršų plaktu kiaušiniu ir dėkite į aliejumi ište..

Recepto vertinimas: 1

Varškės ir makaronų apkepas

Į varškę sudedami su cukrumi ištrinti kiaušinių tryniai, dalis sviesto, truputis druskos ir gerai išsukama. Makaronai išverdami pasūdytame vandenyje, nukošiami, praaušinami, sudedama varškė, išplakti baltymai, manų kruopos, išmaišoma ir sukrečiama į riebalais išteptą ir džiū..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška mišrainė

Batoną, česnaką, obuolį ir kiaušinį supjaustyti ir sumaišyti su tarkuotu sūriu bei majonezu. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 3

BARSČIAI SU "AUSYTĖMIS"

Burokelius supjaustyti kubeliais, uzpilti rugsciomis sultimis, citrinos rugstimi ar actu parugstintu mesos sultiniu`ir apie 1 val. palaikyti. Po to sultini perkosti, paskaninti prieskoniais ir uzvirti. Mesos sultinys verdamas su prieskoninemis darzovemis. Jos pasirenkamos pagal skoni (petrazoles sak..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdiniai sausainiai su migdolais

Miltus sumaišyti su maltais migdolais ir suberti ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį įmušti kiaušinį, ant įdubimo kraštų dėti sviesto arba margarino gabalėlius, berti druską, cukrų, vanilinį cukrų. Pradedant nuo išorės suminkyti vientisą tešlą, suvynioti ..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su žemės riešutų įdaru

Sviestą ištirpinti, šiek tiek ataušinti ir į jį supilti pieną. Į dubenį sutrupinti mieles, ant jų supilti pieną su sviestu. Suberti druską ir cukrų. Maišant po truputį suberti miltus. Tešlą uždengti rankšluosčiu ir palikti šiltai 30 min. pakilti (turi padvigubėti). Riešu..

Recepto vertinimas: 0