KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/28

Ryžių paplotėliai

Į ryžius sudedame smulkiai supjaustytą virtą kiaušinį, įmušame žalius kiaušinius, įberiame druskos ir džiūvėsėlių. Turi buti rankomis minkoma mase, iš kurios padarome nedidelius paplotelius. Juos is abiejų pusių apkepame keptuveje kol gražiai aprus. Pateikiama: su uog..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai - saldainiai

IÅ¡ kiauÅ¡inių, miltų, cukraus, vandens suminkome teÅ¡lÄ… ir 1 valandÄ… palaikome Å¡aldytuve. Po to teÅ¡lÄ… plonai iÅ¡koÄiojame, supjaustome keturkampiais, į kiekvienÄ… dedame po slyvÄ…, suvyniojame kaip saldainius, patepame plaktu kiauÅ¡inio tryniu, pabarstome cukrumi ir cinamonu. Kepame orkai..

Recepto vertinimas: 0

Grikiniai blynai

Viską išmaišyti ir kepti blynus keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Norint, grikius galima pakeisti mėgstamomis kruopomis. Day.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su riešutais

Ä® indÄ… įberti 300g miltų . Suberti cukrų , supilti citrinos sultis , sudÄ—ti kiauÅ¡inių trynius ir viskÄ… sumaiÅ¡yti . Tada sudÄ—ti gabaliukais sukapotÄ… sviestÄ… , smulkintus lazdynų rieÅ¡utus bei likusius miltus . ViskÄ… gerai sumaiÅ¡yti . ParuoÅ¡tÄ… teÅ¡lÄ… valanda palaikyti Å..

Recepto vertinimas: 3

MielinÄ—s teÅ¡los pyragaiÄiai su migdolais

Pieną pašildyti ir į jį sutrupinti mieles. Suberti cukrų ir išmaišyti. Į didelį dubenį persijoti miltus, juose padaryti duobutę ir supilti išleistas mieles. Viršų pabarstyti miltais ir palikti maždaug 30 min. pakilti. Kiaušinį išplakti, įmaišyti kambario temperatūros svie..

Recepto vertinimas: 0

Trapios tešlos obuolių plokštainis

SviestÄ… iÅ¡sukti iki baltumo. Cukrų iÅ¡trinti su kiauÅ¡iniais ir pilti į sviestÄ… sukant. Po to suberti miltus, sumaiÅ¡ytus su kepimo milteliais, ir greitai užminkyti teÅ¡lÄ…. IÅ¡ pusÄ—s teÅ¡los iÅ¡koÄioti reikiamos formos lakÅ¡tÄ…, iÅ¡kloti juo skardÄ… ir kepti. Kiek apkepus teÅ¡lai, ant jos ..

Recepto vertinimas: 3

Å altibarÅ¡Äiai su rugÅ¡tynÄ—mis

Bulves nuplaukite Å¡epetÄ—liu, nuÅ¡luostykite, patepkite aliejumi, pabarstykite druska ir plikytais kmynais. Kepkite vidutinio karÅ¡tumo orkaitÄ—je 40 min. VarÅ¡kÄ™ iÅ¡sukite su grietine, žalumynais ir sutrintu Äesnaku. Bulves įpjaukite ir įkrÄ—skite į vidų varÅ¡kÄ—s masÄ—s. Tada vÄ—l dÄ—kit..

Recepto vertinimas: 0

Å ventinis pyragas

Pirmiausia atskiriame trynius nuo baltymų. Baltymus įdedame į šaldytuvą, kad paskui geriau plaktųsi. Tryniuose ištriname 4 šaukštus cukraus. Tuomet į juos sudedame varškę, išlydytą sviestą, miltus, sodą su grietine ,,nugesintą": grietinę sumaišyti su soda ir palikti apie 2- 3 min..

Recepto vertinimas: 4

Pica su kumpiu ir paprika

IÅ¡ miltų, margarino, vandens ir druskos paruoÅ¡ti koÄiojÄ…mÄ… teÅ¡lÄ… ir įdÄ—ti į Å¡aldytuvÄ…, palaikyti 1-2 valandas. Atskirame indelyje sumaiÅ¡yti majonezÄ… ir pomidorų padažą. IÅ¡traukus iÅ¡koÄioti norimo dydžio paplotelį ar kelis mažesnius ir tolygiai užtepti majonezo miÅ¡iniu, tol..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos kepsnys (rostbifas)

Nuo mÄ—sos nugramdyti plÄ—ves, įtrinti jÄ… druska, pipirais ir palaikyti 30 minuÄių. Paskui apkepinti keptuvÄ—je įkaitintuose riebaluose po truputį įpilant vandens. ApkepintÄ… mÄ—sÄ… pastatyti į orkaitÄ™ ir kepti retkarÄiais palaistant iÅ¡siskyrusiomis sultimis. Rostbifu (angį. Roast beef)..

Recepto vertinimas: 5

PaprasÄiausios mielinÄ—s teÅ¡los pyragas

Ä® dubenį iÅ¡sijoti miltus, viduryje padaryti duobutÄ™. PienÄ… paÅ¡ildyti maždaug iki 35°C, į jį sutrupinti mieles, įberti Å¡aukÅ¡telį cukraus ir iÅ¡maiÅ¡yti. GautÄ… miÅ¡inį supilti į duobutÄ™ miltuose ir maiÅ¡yti su kraÅ¡tuose esanÄiais miltais, kol teÅ¡la pasidarys grietinÄ—s tirÅ¡tumo..

Recepto vertinimas: 3

Apkeptas sūris

Gerai suspaustas sÅ«ris supjaustomas 1 cm storio riekutÄ—mis. KiauÅ¡iniai gerai iÅ¡plakami, pasÅ«doma. SÅ«rio riekutÄ—s merkiamos į kiauÅ¡inius, pavoliojamos pyrago džiÅ«vÄ—sÄ—liuose ir apkepinamos svieste. Apkepintos sÅ«rio riekutÄ—s sudedamos į pusdubenį ir patiekiamos pusryÄiams prie arbat..

Recepto vertinimas: 0

Badeno slyvų tortas

Orkaitę įkaitinti iki 190°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir iki purios masės išsukti su paprastu bei vaniliniu cukrumi. Baltymus išplakti iki standžių putų ir paskirstyti ant trynių masės. Ant viršaus užberti maltus sausainius, riešutus bei supilti romą. ..

Recepto vertinimas: 0

Bifšteksas

Ä® faršą įpilti vandens, sudÄ—ti kapotÄ… ir kepintÄ… svogÅ«nÄ… ir gerai iÅ¡minkyti. IÅ¡ masÄ—s ant sausos ar maltais džiÅ«vÄ—sÄ—liais ar miltais apibarstytos lentos padaryti apvalius, 1,5 cm. storio bifÅ¡teksus ir iÅ¡kepti dideliame riebalų kiekyje. Kad greiÄiau iÅ¡keptų, juos galima kelioms..

Recepto vertinimas: 2

Eklerai su vaisiais

Pusėje stiklinės virinto vandens ištirpinti sviestą, cukrų ir druską. Nuolat maišant berti miltus ir kaitinti, kol masė atšoks nuo indo sienelių. Nuėmus nuo ugnies, maišyti, kol atvės, vieną po kito sudėti kiaušinius. Šia mase užpildyti konditerinį maišelį ir išspausti norimo..

Recepto vertinimas: 0

Slyvų pyragas su marcipanais

Miltus persijoti į dubenėlį ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles ir iš nedidelio kiekio šilto pieno bei šaukštelio cukraus padaryti įmaišalą. Dubenėlį uždengti ir apie 30 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Sviestą arba margariną ištirp..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su trintomis braškėmis

•IÅ¡ teÅ¡lai skirtu produktų užmaiÅ¡ome pagerinta teÅ¡lÄ…. JÄ… sukreÄiame į sviestiniu popieriumi iÅ¡klotÄ… skardÄ…, IÅ¡lyginame pavirÅ¡iu ir kepame 200 C temperatÅ«ros orkaitÄ—je.•Paploti aptepame trintomis braÅ¡kÄ—mis ir 10 min. kepame 150° C temperatÅ«ros orkaitÄ—je.•Baltymus suplakame..

Recepto vertinimas: 0

Jogurto ir grietinÄ—lÄ—s tortas su avietÄ—mis ir gervuogÄ—mis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlai kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir su cukrumi išplakti iki purios masės. Sudėti citrinos žievelę ir vanilinį cukrų. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargiai sudėti ant trynių masės. Miltus sumaišyti su kepimo mi..

Recepto vertinimas: 0

Varškės pyragas su slyvomis

Pagaminkite tešlą. Miltus persijokite į dubenį į kalnelį ir jo viduryje padarykite nedidelę įdubą. Į įdubą įmuškite kiaušinį ir įberkite žiupsnelį druskos. Apibarstykite cukrumi. Atšaldytą sviestą sutarkuokite stambia trintuve arba supjaustykite nedideliais gabalėliais ir iš..

Recepto vertinimas: 5

Berlynietiškas varškės keksas

Vaisių cukrinukus (cukatas) sumaišyti su migdolais, razinomis ir romu, palikti 30 min. pastovėti. Varškę ištrinti su cukrumi, 170 g sviesto ir kiaušiniais. Po to sudėti migdolų ir razinų mišinį, tarkuotą citrinos žievelę, miltus, kepimo miltelius bei kardamoną ir viską gerai išmi..

Recepto vertinimas: 1

Grybų kotletai

Å viežius grybus troÅ¡kinti savo sultyse. Grybus kartu su svogÅ«nu ir džiÅ«vÄ—sÄ—liais sumalti. Ä® masÄ™ pridÄ—ti kiauÅ¡inių, grietinÄ—s, prieskonių, viskÄ… sumaiÅ¡yti ir 20 minuÄių palaikyti Å¡altai. Tada padaryti kotletus, apvolioti džiÅ«vÄ—sÄ—liuose ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Klasikinis pyragas Tosca

Torto formą (25 cm) ištepti riebalais ir pabarstyti džiūvėsiais. Ištirpinti riebalus, išplakti kiaušinius su cukrumu, suberti cukrų, įmaišyti miltus ir nugesintą sodą. Įpilti pieno. Tešla maišoma kiek galima mažiau. Kepti apatinėje orkaitės dalyje 25 min. 200 laipsnių C tempera..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys šiek tiek kitaip

Sausainių kepimas:sutarkuojame sviestą burokine trintuve arba išsukame, sudedame kiaušinius, supilame pieną, įdedame miltų bei išminkome tešlą kol nelips prie rankų. Paruoštą tešlą įdedame į celofaninį maišelį bei įdedame į šaldymo kamerą porai valandų. Sušaldytą tešlą ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir silkių užkandis

Išmirkytos silkės nulupamos, išimami kaulai, supjaustomos. Tryniai smulkiai sukapojami, sumaišomi su grietine ir krienais. Bulvės supjaustomos kubiukais, sumaišomos su padažu ir sluoksniuojamos salotinėje su silkėmis. Burokėlis stambiai sutarkuojamas, suberiami kmynai, sumaišoma su majo..

Recepto vertinimas: 4