KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/24

Silkė marinate (Jūratės)

Silkės filė supjaustyti gabalėliais. Svogūnus- žiedeliais. Obuolius nulupti, supjaustyti į 4 dalis ir, išėmus sėklalizdžius, susmulkinti plonomis skiltelėmis. Marinuotus agurkus supjaustyti plonais griežinėliais. Grietinę ar majonezą suplakti su sogurtu ir pagardinti citrinų sultim..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis pyragas su mėtų glajumi

Šokoladą pamažu ištirpiname vandens vonelėje. Sviestą išsukame su cukrumi ir vaniliniu cukrumi. Šokoladą pamažu įmaišome į sviesto masę. Tada įmaišome išplakta kiaušinį. Miltus išsijojame su soda. Į tešlą sudedame maždaug 1/2 miltų, išmaišome. Po to įmaišome grietinę, v..

Recepto vertinimas: 5

Griliažinis tortas

Baltymus iÅ¡plakti su cukrumi, kad bÅ«tų tirÅ¡ta masÄ—, sudÄ—ti rieÅ¡utus, medų. MasÄ™ užtepti ant vaflių ir atskirai džiovinti (ne kepti) vidutiniÅ¡kai pakaitintoje orkaitÄ—je. DubenÄ—lyje, pastatytame ant puodo su verdanÄiu vandeniu, kiauÅ¡inius iÅ¡plakti su cukrumi, suberti kakavÄ…. AtvÄ—s..

Recepto vertinimas: 3

Kukurūzų duona su aitriosiomis paprikomis

Kukurūzų miltus išmaišome su kvietiniais miltais, soda, cukrumi, kepimo milteliais ir druska. Kitame dubenyje sumaišome kiaušinius, kefyrą, pieną, ir ištirpintą sviestą. Skystąjį mišinį sumaišome su sausuoju. Aitriąsias paprikas išvalome ir supjaustome. Į masę sudedame kukurūz..

Recepto vertinimas: 4

Ryžių kotletai

Ryžius gerai iÅ¡plaukite Å¡altu vandeniu, dÄ—kite į verdantį vandenį. UžvirinÄ™ vienÄ… kartÄ…, nusunkite per koÅ¡tuvÄ… ir perpilkite Å¡altu vandeniu. Kai vanduo nuvarvÄ—s, ryžius dÄ—kite į 6 stiklines karÅ¡to, bet neverdanÄio vandens arba pieno. Virdami dažnai maiÅ¡ykite, kad neprisviltų,..

Recepto vertinimas: 0

Kepti varÅ¡kÄ—Äiai su bulvÄ—mis

Bulves išvirti, atvėsinti, kartu su varške sumalti mėsmale, įmušti kiaušinį, suberti miltus, cukrų, druską. Tešlą gerai išmaišyti, formuoti paplotėlius. Juos apvolioti miltuose ir iš abiejų pusių kepti įkaitintame svieste (galima ir aliejuje), kol pagels. Valgyti su grietine. (Au..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių plokštainis su vištiena

Vištos šlaunelės perpjauname per sąnarį, įtriname druska bei pipirais ir palaikome 1 val. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Kartu sutarkuojame ir svogūną. Į tarkius supilame karštą pieną ir išmaišome. Tada įmušame kiaušinius, įberiame druskos ir vėl gerai išmaišome...

Recepto vertinimas: 0

Daržovių ir mėsos salotos su padažu

Visus padažui skirtus produktus sudedame į dubenį ir suplakame plakikliu. Salotų lapus nuplauname, nuvarviname, suplėšome ir sudedame į didelę lėkštę. Kitus produktus eilėmis sudedame ant salotų. Tiekiame su paruoštu padažu. Pastabos: Daržoves pasirenkame pagal skonį. Į s..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinienė, virta garuose

KiauÅ¡iniai iÅ¡plakami su druska ir krakmolu, supilamas pienas ir iÅ¡maiÅ¡oma. Emaliuotas dubuo storai iÅ¡tepamas sviestu, supilami iÅ¡plakti kiauÅ¡iniai, dedama ant puodo su verdanÄiu vandeniu ir sandariai uždengiama. Verdant nemaiÅ¡oma. Taip kiauÅ¡inienÄ™ verda dzÅ«kai. ..

Recepto vertinimas: 0

KapuÄino tortas su rieÅ¡utais

Trynius atskirti nuo baltymų ir sutrinti su cukrumi. Ant trynių dėti išplaktus baltymus pakaitomis su miltais, sumaišytais su kepimo milteliais ir krakmolu, ir viską sumaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą formą. Tešlos purumas ir kilimas priklauso nuo to, kaip ištrin..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kiauliena su grybais

Kiaulienos griežinėlius išmušti, pasūdyti, apibarstyti pipirais ir iš abiejų pusių kepinti, kol apsitrauks rausva plutele. Mėsą galima apkepinti ir paniruotą (suvilgytą kiaušinyje ir apvoliotą maltais džiūvėsėliais); tuomet riebalų imama daugiau. Supjaustytus grybus patroškinti ..

Recepto vertinimas: 0

Plikyti blynai

Pienas su sviestu užvirinama ir suberiami miltai. Į nuolat maišomą masę sudedami kiaušinių tryniai, išsukti su cukrumi, suberiama druska, tarkuota apelsino žievelė, sudedami išplakti baltymai. Iš šios tešlos gerai įkaitintuose riebaluose kepami blynaiday.lt ..

Recepto vertinimas: 4

Citrininis tortas su medumi

TeÅ¡lai kiauÅ¡inį, medų, miltus ir sodÄ… gerai sumaiÅ¡yti ir padaryti minkÅ¡tÄ… teÅ¡lÄ…. JÄ… padalinti į keturias lygias dalis ir iÅ¡kepti 4 lakÅ¡tus. Kremui iÅ¡trinti Å¡aukÅ¡tu sviestÄ…. Miltus puode sumaiÅ¡yti su trupuÄiu pieno, pastatyti ant nedidelÄ—s ugnies ir kaitinant po truputį su..

Recepto vertinimas: 0

Mielinės bandelės su riešutais

Pieną pašildyti ir išmaišyti su tirpintu (atvėsusiu) sviestu bei šaukštu cukraus. Suberti sutrupintas mieles ir gerai išmaišyti. Uždengti ir palaikyti šiltai apie 15 min., kol mielės pakils. Į dubenį suberti miltus, viduryje padaryti duobutę ir supilti pakilusias mieles. Įberti..

Recepto vertinimas: 0

Smulkintos strutienos kepsnys

Visa iÅ¡maiÅ¡ytÄ… masÄ™ sudÄ—ti į riebalais pateptÄ… keptuvÄ™.  Užpilti keÄupu. Kepti orkaitÄ—je 350 laipsnių temperatÅ«roje 50 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Marinuotų porų salotos

Nupjaukite porams Å¡aknis ir višūnes. Perpjaukite iÅ¡ilgai pusiau, tik nepjaukite prie Å¡aknies pagrindo. KruopÅ¡Äiai nuplaukite. Padalykite į du pundelius; suriÅ¡kite juos abiejuose galuose. SudÄ—kite į verdantį vandenį ir virkite ant mažos ugnies 15-25 minutes. Kai porai bus minkÅ¡ti..

Recepto vertinimas: 0

PaprasÄiausia baltymų masÄ—

Kiaušinių baltymus suleisti į didelį keraminį ar stiklinį dubenį ir plakti rankiniu plaktuvu, kol tūris padidės 6-7 kartus. Plakant įberti truputį druskos, po šaukštą pilti cukrų. Masė turi būti tokia stangri, kad ją perrėžus peiliu liktų pjūvio žymė. Suberti vanilinį ..

Recepto vertinimas: 5

Vištienos kotletai

Į didesnius filė gabaliukus, padarius įpjovą, įdėti mažesnius. Tada viską apvolioti kiaušinyje su baltos duonos kubeliais ir kepti. Iškeptus, apšlakstyti sviestu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 1

Mėsos - daržovių apkepas

Bulves gerai nuplaukite, supjaustykite griežinÄ—liais, pusÄ™ jų sudÄ—kite į kepimo formÄ…, apibarstykite prieskoniais. Ant bulvių sudÄ—kite pusÄ™ griežinÄ—liais supjaustytų daržovių. MaltÄ… mÄ—sÄ… sumaiÅ¡ykite su sumulkintais Äesnakais, svogÅ«nais, džiÅ«vÄ—sÄ—liais, prieskoniais ir dÄ—ki..

Recepto vertinimas: 0

VÄ—lykinis torÄiukas

Formelės su nuimamu kraštu dugną išklokite kepimo popieriumi. Įjunkite orkaitę ir nustatykite 200°C temperatūrą.Atskirai ištirpdykite maistinius riebalus ir šokoladą. Leiskite atvėsti. Gerai išplakite kiaušinius ir smulkųjį cukrų. Suberkite miltus ir vanilinį cukrų, po to supilki..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su ridikÄ—liais ir agurkais

Perrinkti salotų lapeliai gerai nuplaunami, sudedami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, ir stambiai suplėšomi. Nuplauti ridikėliai supjaustomi griežinėliais, taip pat supjaustomi nulupti agurkai (stambesni pirma perpjaunami išilgai), įberiama susmulkintų krapų ir svogūnų laiškų, s..

Recepto vertinimas: 3

Elizabetos tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų ir plakti iki purios masės. Plakant po truputį suberti cukrų. Sumaišyti miltus, kepimo miltelius ir maltus riešutus. Šį mišinį berti į trynių masę. Baltymus išplakti iki standžių putų ir atsargi..

Recepto vertinimas: 0

Serbentų ir varškės pyragas

VarÅ¡kÄ™ (250 g) gerai iÅ¡sukti su druska, pienu, aliejumi, 1 kiauÅ¡iniu ir 100 g cukraus. Miltus sumaiÅ¡yti su kepimo milteliais, sudÄ—ti į varÅ¡kÄ—s masÄ™ ir iÅ¡minkyti. TeÅ¡lÄ… iÅ¡koÄioti ir įtiesti į kepimo popieriumi iÅ¡klotÄ… skardÄ…. Serbentus perrinkti, nuplauti, nusausinti ir nus..

Recepto vertinimas: 0

SmÄ—linis tortas su uogomis

Papiltuose ant lentos miltuose padarykite duobelę, į ją sudėkite suminkytą minkštą sviestą arba margariną, miltinį cukrų, įmuškite kiaušinius, ir užminkykite tešlą. 1 – 2 valandas palaikykite šaltame kambaryje, kad sustingtų. Paskui ant miltais pabarstytos lentos iš dviejų tre..

Recepto vertinimas: 0

Obuolių pyragas su migdolais ir cinamonu

1. Obuolius nulupame, išpjauname sėklalizdžius, o minkštimą supjaustome į 8 dalis. 2. Puode ištirpiname 50 g sviesto, sudedame obuolius ir įberiame 50 g cukraus. Maišydami kaitiname, kol obuoliai, pradeda karamelizuotis. Užberiame tarkuotą citrinos žievelę. Sudedame į kepimo form..

Recepto vertinimas: 5