Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/21

Maltos kalakutienos kepsnys su d┼żiovintomis kriau┼í─Śmis

Kalakutienos far┼í─ů sumai┼íome su kiau┼íinio plakiniu, grietin─Śl─Śje i┼ímirkytomis batono riekel─Śmis ir prieskoniais.1/3 dal─» taip paruo┼íto far┼ío sumai┼íome su kubeliais supjaustytomis kriau┼í─Śmis, susmulkintais krapais ir saul─Śgr─ů┼żomis.Likusias 2/3 far┼ío padaliname pusiau. I┼í vienos dal..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ ir m─Śsos far┼ío apkepas (Vitos)

Bulv─Śs nuskutamos, supjaustomos plonais grie┼żin─Śliais, sudedamos ─» verdant─» pas┼źdyt─ů vanden─» ir 5 min. verdamos. M─Śsos far┼ías paruo┼íiamas kaip maltiniams (sudedamas i┼ímirkytas pyragas, pakepintas svog┼źnas, pipirai, druska, kiau┼íinis). Grybai i┼ímirkomi ir i┼íverdami nedideliame vande..

Recepto vertinimas: 4

Mielin─Śs spurgos su obuoliais

Miel─Śs i┼ítrinamos su ┼íauk┼íteliu cukraus, sumai┼íomos su pa┼íildytu pienu, supilami su cukrumi i┼íplakti kiau┼íiniai, druska, prieskoniai ir stambiai sutarkuoti nulupti obuoliai. I┼íminkius pastatoma ┼íiltai, kad pakilt┼│. ─« ─»kaitintus riebalus te┼íla dedama riebaluose pavilgytu ┼íauk┼ítu. I┼..

Recepto vertinimas: 3

Pranc┼źzi┼íkas tortas

U┼żmai┼íyti trapi─ů te┼íl─ů, suvynioti ─» polietilen─ů ir 30 min. ─»d─Śti ─» ┼íaldytuv─ů. I┼íko─Źioti, kad atitikt┼│ tortin─Śs formos dugn─ů, ir subadyti ┼íakute. Plikyta te┼íla: u┼żvirti stiklin─Ö vandens su sviestu ir ┼żiupsneliu druskos, suberti miltus, mai┼íyti, kol te┼íla atstos nuo puodo..

Recepto vertinimas: 3

Vafliai Meil─Śs lai┼íkeliai

Kremui keptuv─Śje i┼ítirpiname sviest─ů ir sumai┼íome su miltais. Nenukeldami nuo ugnies ─»mai┼íome cukr┼│ ir po truput─» pien─ů. Nuk─Śl─Ö nuo ugnies ─»mai┼íome midaus g─Śrim─ů. Krem─ů atv─Śsiname.Vafliams kiau┼íinius suplakame su cukrumi. ─«mai┼íome i┼ítirpint─ů sviest─ů, grietin─Ö, miltus. Kepame ..

Recepto vertinimas: 5

─«darytas vi┼í─Źiukas, keptas folijoje

─«┼ídarytas vi┼í─Źiukas ─»trinamas druska. Paruo┼íiamas ─»daras: petra┼żoli┼│ lapeliai smulkiai supjaustomi, sumai┼íomi su d┼żi┼źv─Śs─Śliais bei i┼íplaktais baltymais, ─»beriama muskato rie┼íuto ir druskos. Vi┼í─Źiukas prikem┼íamas ─»daro, u┼żsiuvamas, suri┼íamas, suvyniojamas ─» folij─ů ir kepama..

Recepto vertinimas: 0

Pikanti┼íkas s┼źrio tortas

Ant lentos supilami miltai, suberiam─ů druska, sudedamas margarinas ir peiliu kapojama, kol riebalai susmulkinami iki ┼żirnio didumo. Tada ─»pilamas vanduo, ir te┼íla greit suminkoma. Paruo┼íta te┼íla palaikoma ┼íaltoje vietoje 30 minu─Źi┼│. Atv─Śsusi te┼íla i┼íko─Źiojam─ů, ja i┼íklojama apvali for..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su dešrele

Sumai┼íius visus ingredientus lietiniams i┼íkepti didelius blynus. ─« vid┼│ d─Śti tarkuoto s┼źrio, per pus─Ö i┼íilgai perpjaut─ů de┼írel─Ö, u┼żpilti truput─» pomidor┼│ pada┼żo. Susukti ir kepti i┼í abiej┼│ pusi┼│. ─«d─Śjus ─» l─Śk┼ít─Ö u┼żpilti pomidor┼│ pada┼żo, u┼żd─Śti pjaustyto poro ar svog┼źn..

Recepto vertinimas: 5

Plikyti pyragai─Źiai su vaniliniu sviestiniu kremu

250 ml vandens u┼żvirinti su sviestu bei druska. Sviestas turi i┼ítirpti. Suberti miltus ir mai┼íyti, kol susiformuos te┼ílos gniu┼żulas. Te┼íl─ů kaitinti, kol ant puodo dugno susidarys balt┼│ apna┼í┼│ sluoksnis. Tuomet sud─Śti ─» duben─Śl─». Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini..

Recepto vertinimas: 1

Imbieriniai sausainiai (J┼źrat─Śs) (foto)

─« miltus sukr─Śsti plaktus trynius su cukrumi ir vanil. cukrumi, grietin─Ö, supilti tirpint─ů sviest─ů, ─»berti imbiero, kardamono prieskoni┼│. Te┼íl─ů gerai i┼íminkyti, i┼íko─Źioti ir i┼íspausti formeles. Kepti orkait─Śje kol gra┼żiai pagels. Indelyje i┼ítirpinti ┼íokolad─ů su ┼ílakeliu pieno. ┼..

Recepto vertinimas: 2

Varške įdarytos cukinijos

Cukinijas perpjaukite pusiau i┼íilgai ir i┼ískobkite vid┼│. Skard─ů gerai i┼ítepkite sviestu ir sud─Śkite cukinij┼│ puseles. Tada i┼ítrinkite var┼ík─Ö su grietine, ─»mu┼íkite kiau┼íinius, pabarstykite pipirais, druska ir visk─ů gerai i┼ímai┼íykite. Gauta mase ─»darykite cukinijas, ant vir┼íaus u┼ż..

Recepto vertinimas: 0

Trupininis

Sviestas i┼ísukamas, mu┼íama po kiau┼íin─», beriama po ┼íauk┼ít─ů cukraus ir sukama, kol sudedami visi kiau┼íiniai ir cukrus. Tada supilama grietin─Ś, vanilinis cukrus ir u┼żminkoma te┼íla. Jei te┼íla per kieta, ─»pilama dar grietin─Śs. Te┼íla 2 val. laikoma ┼íaldytuve, kad gerai at┼íalt┼│. Tada i..

Recepto vertinimas: 0

Gaivios silk─Śs salotos obuolyje (Ramun─Śs)

Obuolius perpjauname pusiau ir i┼ískobiame. Kiau┼íinius ir silk─Ö supjaustome kubeliais, susmulkiname obuolio mink┼ítim─ů ir sumai┼íome su majonezu. Jei reikia, ─»beriame druskos. ┼áia mase ─»darome obuoliukus. ..

Recepto vertinimas: 5

Šokoladinis velykų tortas

Formel─Śs su nuimamu kra┼ítu dugn─ů i┼íklokite kepimo popieriumi. ─«junkite orkait─Ö ir nustatykite 200┬░C temperat┼źr─ů.Atskirai i┼ítirpdykite maistinius riebalus ir ┼íokolad─ů. Leiskite atv─Śsti.Gerai i┼íplakite kiau┼íinius ir smulk┼│j─» cukr┼│. Suberkite miltus ir vanilin─» cukr┼│, po to supilki..

Recepto vertinimas: 3

Karlsbado kal─Śdiniai riestainiai

I┼í milt┼│, 140 g sviesto, kepimo milteli┼│, grietin─Śl─Śs ir druskos paruo┼íti vientis─ů te┼íl─ů. J─ů padalyti ─» 30 dali┼│ ir suformuoti riestainius. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Riestainius aptepti likusiu lydytu sviestu ir kepti orkait─Śje apie 20 min. Kepan─Źius riestainius d..

Recepto vertinimas: 3

Virtas karšis (supjaustytas)

Nuvalytas kar┼íis supjaustomas gabalais, pa┼ílakstomas citrinos sultimis ir palaikomas pu┼íy valandos. Prieskonin─Śs dar┼żov─Śs ir prieskoniai u┼żpilami vandeniu ir u┼żvirinami, ─» juos sudedami ┼żuvies gabalai ir ant ma┼żos ugnies verdama 15 min. I┼ívirto kar┼íio gabalai dedami ─» pa┼íildyt─ů..

Recepto vertinimas: 2

Lazdyno riešutų pyragas

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Sviest─ů iki purios mas─Śs i┼íplakti su cukrumi ir druska. Plakant po vien─ů ─»mu┼íti kiau┼íinius. Sumai┼íyti miltus su kepimo milteliais ir juos persijoti. Kartu su rie┼íutais sud─Śti ─» sviesto ir kiau┼íini┼│ mas─Ö ir visk─ů gerai i┼ímai┼íyti. K..

Recepto vertinimas: 0

Kasdieniniai vafliai

I┼í milt┼│, krakmolo, pieno ir trynio, ─»b─Śrus druskos, i┼íplakama te┼íla, sukre─Źiamas i┼íplaktas baltymas ir atsargiai i┼ímai┼íoma. ─« ─»kaitint─ů aliejumi patept─ů vaflin─Ö keptuv─Ö ─»pilama te┼ílos, u┼żvo┼żiamas dangtis ir i┼í abiej┼│ pusi┼│ kepama. Prie ┼íi┼│ vafli┼│ duodama aguon┼│ pieno, k..

Recepto vertinimas: 4

Bulvių plokštainis su vištiena

Vi┼ítos ┼ílauneles perpjauname per s─ůnar─», ─»triname druska bei pipirais ir palaikome 1val. Bulves nuskutame, nuplauname ir sutarkuojame. Kartu sutarkuojame ir svog┼źn─ů. ─« tarkius supilame kar┼ít─ů pien─ů ir i┼ímai┼íome. Tada ─»mu┼íame kiau┼íinius, ─»beriame druskos ir v─Śl gerai i┼ímai┼íome. ..

Recepto vertinimas: 0

Minkštas ir purus pyragas

Miltus persijoti ─» duben─». I┼í mieli┼│, pus─Śs kiekio pieno, ┼żiupsnelio cukraus ir trupu─Źio milt┼│ u┼żmai┼íyti raug─ů. Laukti kol pakils 30min. Orkait─Ö i┼í anksto ─»kaitinti iki 210 laipsni┼│. Po to ─» te┼ílos raug─ů sud─Śti miltus, likus─» pien─ů, 80g cukraus, 100g i┼ítirpinto sviesto, 1 kia..

Recepto vertinimas: 5

Itali┼íkas bakla┼żan┼│ ir mocarelos apkepas (Sniegos)

Bakla┼żanus ir cukinijas nuplauti, supjaustyti plonomis riekel─Śmis, ir palikti 15 min. pas┼źdytame vandenyje. Svog┼źnus supjaustyti kubeliais ir pakepti 5 min aliejuje, ant vir┼íaus supilti konservuotus pomidorus ir tro┼íkinti apie 15 min. Bakla┼żanus ir cukinijas pavolioti miltuose ir kiau┼íinio..

Recepto vertinimas: 5

Kotletai su s┼źriu

Avi┼żinius dribsnius u┼żpilti verdan─Źiu vandeniu, kad i┼íbrinkt┼│ . Turi gautis ko┼í─Ś. ─« far┼í─ů ─»mu┼íti kiau┼íin─», sud─Śti prav─Śsius avi┼żinius dribsnius, smulkiai kapot─ů svog┼źn─ů, prieskonius (pipirai, bazilikas ir kt.) , drusk─ů ir visk─ů gerai i┼íminkyti. S┼źr─» supjaustyti l..

Recepto vertinimas: 4

Mork┼│ pyragas

Nuskustas morkas stambiai sutarkuoti, suberti pus─Ö kiekio cukraus ir mai┼íyti, kol jis i┼ítirps. Supilti tirpint─ů sviest─ů, su likusiu cukrumi i┼ítrintus kiau┼íinius, suberti cinamon─ů, gvazdik─Ślius, kepimo miltelius ir miltus. Gerai i┼ímai┼íyti. ─« te┼íl─ů ─»mai┼íyti rie┼íutus, cukrin-tini..

Recepto vertinimas: 0

Ravioli su jautiena ir špinatais

Pagaminkite tradicin─Ö ravioli te┼íl─ů. Te┼íl─ů i┼íko─Źiokite dviem plonais kvadratais ir ap┼ílakstykite juos vandeniu. Naudodami konditerin─» mai┼íel─» kas 4 centimetrus ─»spauskite far┼í─ů. I┼íspausto far┼ío kiekis turi b┼źti lygus graikinio rie┼íuto dyd┼żiui. Ant vir┼íaus u┼żd─Śkite antr─ůj..

Recepto vertinimas: 0

Ry┼żi┼│ apkepas su dar┼żov─Śmis

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 170 laipsni┼│ C. Apvirti ry┼żius. Nuko┼íti. Keptuv─Śje ─»kaitinti aliej┼│ ir pakepinti svog┼źnus bei cukinijas. Dubenyje sumai┼íyti ry┼żius, ─Źesnak─ů bei likus─» aliej┼│. Palikti ┼íiek tiek atv─Śsti. Sud─Śti kiau┼íinius, grietin─Ö, s┼źr─», rozmarin─ů ir gaut─ů mas─Ö su..

Recepto vertinimas: 0