Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/19

Persikų pyragas su šokolado gabaliukais

┼áokolada sulau┼żyti nedideliais gabaliukais, persikus supjaustyti nedideliais kubeliais. Migdolus sukapoti. Sviest─ů i┼ísukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po viena ikulti kiau┼íinius. Mai┼íant suberti miltus su kepimo milteliais. Atsargiai ─»mai┼íyti ┼íokolad─ů, migdolus, persikus. Te┼..

Recepto vertinimas: 4

Bar┼íteliai su ausyt─Śmis

Burok─Śliai i┼íverdami, nulupami ir stambiai sutarkuojami. I┼í m─Śsos, pakepint┼│ prieskonini┼│ dar┼żovi┼│, prieskoni┼│ ir d┼żiovint┼│ gryb┼│ i┼íverdamas sultinys. Kai m─Śsa sumink┼ít─Śja, sultinys perko┼íiamas, par┼źg┼ítinamas citrinos r┼źg┼ítimi ir u┼żplikoma juo burok─Śliai ir duona. U┼żdengus ..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos maltinukai

Vi┼ítien─ů 2 kartus permalti, bandel─Ö i┼ímirkyti piene. I┼í maltos m─Śsos, bandel─Śs, kiau┼íinio, tirpinto sviesto, pipir┼│, druskos i┼íminkyti far┼í─ů. Nuvalytus, nuplautus pievagrybius smulkiai supjaustyti ir i┼íkepti (galima ─»d─Śti pjaustyt┼│ svog┼źn┼│, truput─» riebal┼│, malt┼│ d┼żi┼źv─Śs─Śl..

Recepto vertinimas: 0

Vaisin─Śs duonos ki┼íkutis (J┼źrat─Śs) (foto)

Nuo duonos nupjauti plutel─Ö ir sumalti m─Śsmale arba sutrinti trintuvu. Rie┼íutus sumalti kavamale. Susmulkinti d┼żiovintus vaisius, kartu su maltais rie┼íutais, ─»mai┼íyti ─» duonos mas─Ö. ─«mai┼íyti kiau┼íinio tryn─». I┼í gautos vaisin─Śs duonos suformuoti ki┼íkut─», ─»d─Śti razin┼│ akis ir kep..

Recepto vertinimas: 1

Drezdeno kiaušinių pyragas

Te┼ílai miltus persijoti ─» duben─Śl─». Kaubur─Ślyje ┼íauk┼ítu padaryti ─»dubim─ů. Mieles sumai┼íyti su nedideliu kiekiu cukraus bei 75 ml drungno pieno, pilti ─» ─»dubim─ů ir, ─»b─Śrus truput─» milt┼│, padaryti ─»mai┼íal─ů. J─» pabarstyti miltais. ─«mai┼íal─ů palaikyti 10 min., kad pakilt┼│, tada..

Recepto vertinimas: 2

Kal─Śdiniai meduoliai

Kiau┼íin─» ir trynius i┼ísukame su cukrumi. ─« juos sudedame pakaitint─ů med┼│ su sviestu ir prieskoniais. Supilame grietin─Ö ir miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. U┼żminkyt─ů te┼íl─ů 2-3 val. laikome ┼íaldytuve. I┼íko─Źiojame 7 mm storio te┼ílos lak┼ít─ů. I┼í jo i┼ípjauname norimos formos m..

Recepto vertinimas: 4

Australiškas vaisių tortas

Nuplauti, paruo┼íti vaisiai, sviestas, cukrus ir prieskoniai sudedami ─» puod─ů, u┼żpilami stikline vandens ir 10 min. paverdami. Gauta mas─Ś atv─Śsinama, sumai┼íoma su geriam─ůja soda, i┼íplaktais kiau┼íiniais, miltais su i┼íleistomis miel─Śmis ir viskas gerai i┼ímai┼íoma. ─« 20 cm skersmens torto..

Recepto vertinimas: 1

Grietininiai ledai

Kiau┼íinio trynius i┼ítrinkite su cukrumi, atskieskite kar┼ítu pienu, sumai┼íykite su grietine ir vanile, ir mai┼íydami pakaitinkite iki 80 laipsni┼│. ┼áaltame vandenyje i┼ímirkykite ┼żelatin─ů, u┼żpilkite kar┼ítu pienu ir mai┼íykite kol i┼ítirps. Tada supilkite ┼í─» ruo┼íin─» ─» pieno ir kiau┼íini..

Recepto vertinimas: 4

Virt┼│ bulvi┼│ blyneliai

Su lupenomis virtos bulv─Śs nulupamos, sumalamos m─Śsmale, ─»beriama truputis milt┼│, krakmolo, ─»mu┼íamas kiau┼íinis, pas┼źdom─ů, padaromi ploni blyneliai, jie apvoliojami pyrago d┼żi┼źv─Śs─Śliais ir apkepinami riebaluose. Blyneliai b┼źna skanesni, jei ─» te┼íl─ů ─»minkoma gerai i┼ímirkyta kapota..

Recepto vertinimas: 4

Avi┼żini┼│ dribsni┼│ pyragas su rabarbarais

200 g sviesto sumai┼íykite su cukrumi. ─«mu┼íkite kiau┼íin─». Supilkite piena ir ishmai┼íykite. Sumai┼íykite mas─Ö su sumai┼íytais miltais, kepimo milteliais ir druska. Skard─ů apdenkite kepimo popieriumi ir ant jos i┼íklokite te┼ílos mas─Ö. Orkait─Ö ─»kaitinkite iki 200 C. Rabarbarus supjaustykite ..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušinių trynių desertas

Kiau┼íini┼│ trynius i┼íimame i┼í baltym┼│ ir sutriname su ┼íokoladu, suberiame cukr┼│, tarkuot─ů citrin┼│ ┼żievel─Ö, miltus, ─»mu┼íame kiau┼íinius ir mai┼íome apie 1 val. Kepimo skard─ů i┼íklojame kepimo popieriumi, dedame te┼íl─ů ant skardos ir kepame 175 ┬░C temperat┼źros orkait─Śje. ..

Recepto vertinimas: 0

Nekoloringas braškių pyragas [8 porcijos]

Sumai┼íykite bra┼íkes su 2 ┼íauk┼ítais cukraus. U┼żdenkite ir pad─Śkite ─» ┼íaldytuv─ů bent 1 valandai arba iki 3 valand┼│.Dubenyje sumai┼íykite miltus, 1 ┼íauk┼ít─ů cukraus, kepimo milteli┼│ ir sodos. Peiliu ─»kapokite margarin─ů ─» mi┼íin─», kol susiformuos stamb┼źs trupiniai. Sumai┼íykite kiau┼íi..

Recepto vertinimas: 5

Keptos stintos ar seliavos

Stintas ar seliavas nuvalyti, i┼ískrosti, pas┼źdyti, pabarstyti pipirais ir, pavoliojus miltuose, i┼íkepti aliejuje. Patiekiant tvarkingai eilut─Śmis sud─Śti ─» pusduben─», papuo┼íti kiau┼íini┼│ ir pomidor┼│ grie┼żin─Śliais. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 2

Pievagrybiais ─»darytas karpis

I┼ídarin─Śta ┼żuvis nuplaunama ir, ─»trynus druska palaikoma 30 minu─Źi┼│. ─«darui nuplauti pievagrybiai smulkiai supjaustomi, pakepinami margarine ir atau┼íinami. Du tryniai i┼ítrinami, sumai┼íomi su piene i┼ímirkyta ir nuspausta bandele, grybais, susmulkintais petra┼żoli┼│ lapeliais, citrinpipiri..

Recepto vertinimas: 4

Biskvitinis vyniotinis su bra┼ík─Śmis

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ trynius atskirti nuo baltym┼│ ir su 3 ┼íauk┼ítais drungno vandens i┼íplakti iki purios mas─Śs. Suberti vanilin─» cukr┼│ bei 80 g cukraus. ─«mai┼íyti baltymus, iki stand┼żi┼│ put┼│ i┼íplaktus su likusiu cukrumi. Miltus sumai┼íyti su krakmolu..

Recepto vertinimas: 4

Kal─Śdiniai sausainiai ÔÇ×Eglut─ŚsÔÇť (J┼źrat─Śs)

Sviest─ů sukant ─»mu┼íti po vien─ů kiau┼íin─», berti po ┼íauk┼ít─ů cukraus, po ┼íauk┼ít─ů milt┼│ ir sukti, kol visi produktai bus sud─Śti. Baigiant sukti, suberti vanil. cukr┼│, likusius miltus. Te┼íla suminkoma ir paliekama pridengta ┼íaltoje patalpoje, kad sustingt┼│. I┼íko─Źiojamas paplotis. Da..

Recepto vertinimas: 3

Omletas su dešra ir šonine

Didel─Śje keptuv─Śje pakepinti de┼íros grie┼żin─Ślius, ┼íonin─Ö. Suberti supjaustyt─ů svog┼źn─ů, paprik─ů, pomidor─ů, agurk─ů. ┼áiek tiek pakepinti, ─»berti druskos, pipir┼│, maltos paprikos. Kiau┼íinius i┼íplakti, d─Śti kepimo miltelius, o milt┼│ berti tiek, kad te┼íla b┼źt┼│ tir┼íta. ┼áia te┼íla..

Recepto vertinimas: 0

Skruzd─Ślynas

Glaisto gaminimas. Visas mi┼íinys i┼ímai┼íomas ir u┼żvirinamas. Te┼ílos ruo┼íimas. Te┼íla daroma namini┼│ makaron┼│ kietumo. Minkoma 1 ÔÇô 1,5 val. taip, kad ko─Źiojant nereikt┼│ pabarstyti milt┼│. Te┼íla i┼íko─Źiojama iki plonumo(permatomumo). Supjaus─Źius ─» norimos formos lapelius (geriaus..

Recepto vertinimas: 3

Papras─Źiausios plikytos te┼ílos pyragai─Źiai

Pien─ů supilti ─» puod─ů, ─» j─» sud─Śti gabaliukais supjaustyt─ů sviest─ů, ─»berti ┼żiupsnel─» druskos ir u┼żvirinti. Nukelti nuo ugnies ir po truput─» berti miltus nuolat mai┼íant mediniu ┼íauk┼ítu, kad nesusidaryt┼│ gumuliuk┼│. Puod─ů v─Śl statyti ant ugnies ir mai┼íyti, kol te┼íla sulips ─..

Recepto vertinimas: 1

Migdol┼│ tortas su bra┼ík─Śmis ir grietin─Śle

Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Kiau┼íini┼│ baltymus atskirti nuo tryni┼│ ir i┼íplakti iki stand┼żi┼│ put┼│. Plakant po ┼íauk┼ít─ů suberti cukr┼│. Po vien─ů sud─Śti trynius ir ─»mai┼íyti vanilin─» cukr┼│ bei tarkuot─ů citrinos ┼żievel─Ö. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir u┼żs..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ plok┼ítainis su m─Śsa

Nuskustos bulv─Śs sutarkuojamos, nusunkiamos, u┼żplikomos verdan─Źiu pienu, suberiamos man┼│ kruopos, ─»mu┼íami kiau┼íiniai, suberiami kapoti svog┼źnai, mair┼źnas, pas┼źdom─ů. Viskas gerai sumai┼íoma. Kiauliena supjaustoma gabaliukais ir apkepinama. ─« riebalais i┼ítept─ů skard─ů sluoksniuojamos p..

Recepto vertinimas: 0

"Musaka"

Smulkiai supjaustytus svog┼źnus kepti riebaluose, kol jie pasidarys "stikliniai". Sud─Śti m─Śs─ů, dar truput─» pakepinti. Bulves nuskusti, supjaustyti plonais grie┼żin─Śliais, apvirti vandenyje. I┼ítepti riebalais tro┼íkintuv─ů, sud─Śti sluoksniais bulves ir m─Śs─ů, ─»berti druskos, paprikos (pirm..

Recepto vertinimas: 0

Sausainiai su ┼żem─Śs rie┼íut┼│ sviestu (foto)

─« duben─» ─»sijokite miltus ir sod─ů. Suberkite cukr┼│ ir i┼ímai┼íykite. ─«mai┼íykite ┼żem─Śs rie┼íut┼│ sviest─ů, sviest─ů, kiau┼íin─» ir gerai visk─ů i┼ímai┼íykite. I┼í te┼ílos suformuokite sausainius(arba galima padaryti rutuliukus, ir i┼íd─Śliojus ant skardos, suploti ┼íakute) ir sud─Śkite..

Recepto vertinimas: 5

Kriaušių pyragas

1.Mink┼ít─ů sviest─ů su cukrumi i┼ísukti iki purumo. 2.Vien─ů po kito ─»mai┼íyti kiau┼íinius. 3.Supilti miltus, sumai┼íytus su kepimo milteliais. 4.Du tre─Źdalius te┼ílos nuimti ir sumai┼íyti su degtine. 5.─« paruo┼ít─ů form─ů supilti balt─ů te┼íl─ů. 6.I┼ímai┼íyti kakav─ů, 2 valg. ┼í. cukraus ir pi..

Recepto vertinimas: 5

Plikyti pyragai─Źiai su grietin─Śle ir uogiene

─« prikaistuv─» sud─Śti sviest─ů, supilti pien─ů, suberti vanilin─Ö cukraus pudr─ů ir drusk─ů. U┼żvirinti. Suberti miltus ir mai┼íant kaitinti ant didel─Śs ugnies, kol te┼íla at┼íoks nuo indo dugno. Te┼íl─ů i┼íimti i┼í prikaistuvio ir ─»d─Śti ─» duben─» ┼íiek tiek atv─Śsti. Po vien─ů ─»mai┼íyt..

Recepto vertinimas: 4