KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/18

Morengų tortas

Paruošimas: Labai kruopščiai atskirkite kiaušinio baltymus nuo trynių. Iš pradžių baltymus plakite be cukraus apie 5 min. Tada pamažu pilkite cukrų ir dar plakite apie 20 min. Iš išplaktos masės suformuokite blynelius, kuriuos sudėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Kepkit..

Recepto vertinimas: 0

Varškės apkepas su obuoliais

Kiaušinių trynius nuo baltymų atskirti. Trynius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi išplakti. Sudėti į masę varškę ir grietinę ir viską gerai išmaišyti iki vientisos masės, tada suberti manų kruopas ir miltus ir toliau maišyti. Obuolius nulupti, išimti sėklides ir supjaust..

Recepto vertinimas: 0

Tarkių pica

1. Bulves smulkiai sutarkuokite, šiek tiek nusunkite, sumaišykite su tarkuotu fermentiniu sūriu, kiaušiniu bei prieskoniais. Paruoštus tarkius sukrėskite į riebalais išteptą skardą, pašaukite į orkaitę ir kepkite apie 10-15 minučių. Išimkite, ant viršaus sudėkite griežinėliais s..

Recepto vertinimas: 5

Kiaulienos nugarinė su paprikomis

Kiaulienos nugarinę supjaustome 1-1,5 cm storio griežinėliais, išmušame mėsai skirtu plaktuku ir įtriname kiaulienos prieskoniais. Nugarinės gabalėlius apvoliojame kiaušinių plakinyje, miltuose ir iškepame aliejuje.Paprikas ir svogūną supjaustome kubeliais ir apkepiname su sviestu. Sup..

Recepto vertinimas: 5

Kalakutienos muštinukai

Šonkauliukus išverdame. Išimame. Pakepiname svogūnus, pjaustytus šiaudeliais, grybus, įdedame pomidorų pastos. Supilame į sultinį. Kumpį ir dešrą pjaustome kubeliais. Verdame kartu. Pabaigoje įberiame druskos, pipirų. Prieš valgant įdedame grietinės. ..

Recepto vertinimas: 4

Varškėtukai

Į varškę įmuškite kiaušinius. Išmaišę, įpilkite pieną, įdėkite cukrų, druską. Viską sumaišę, įberkite miltų ir minkykite tešlą, kol sukietės. Tada supjaustykite griežinėliais ir juos dėkite į verdantį vandenį ir virkite 5-10min. ..

Recepto vertinimas: 4

Ispaniškas omletas

Keptuvėje įkaitiname 2 šaukštus alyvų aliejaus, sudedame nuluptus smulkiai supjaustytus svogūnus ir kepiname, kol suminkštėja. Sudedame sutrintą česnaką, supjaustytą papriką ir kepame maišydami 8 min. Kiaušinius išplakame su druska ir maltais pipirais, įmaišome smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 0

Avižiniai sausainiai

Miltus persijoti su kepimo milteliais, pridėti avižinių dribsnių ir kapotų riešutų. Gerai išmaišyti. Sviestą ištrinti ir išsukti su išplaktais kiaušiniais, supilti klevų sulą, vanilės estraktą ir išmaišyti. Viską maišyti kartu. Kepimo skardą patepti sviestu, išdėlioti šauk..

Recepto vertinimas: 5

Pyragas su mėsa ir Savojos kopūstais

Mieles užpilame 250ml. šilto vandens, suberiame cukrų, žiupsnelį druskos, gerai išmaišome ir paliekame 15-20 minučių šiltai, kad pakiltų. Paskui suberiame miltus, užminkome tešlą ir, pridengę drobiniu rankšluosčiu, vėl padedame 15-20 minučių pakilti. Tešlą iškočiojame 2..

Recepto vertinimas: 5

Trapūs žagarėliai

Tryniai ir kiaušinis išmaišomi su grietine ir į juos miltų beriama tiek, kad galima būtų lengvai kočioti tešlą. Ji labai gerai išminkoma, išmušama. Tešla gerai išminkyta, jei tempiant abiem rankom ji trūkinėja pūslelėmis. Po to valandai padedama į šaldytuvą, išėmus kuo plon..

Recepto vertinimas: 1

Apkepas su moliūgu

Moliūgą, supjaustytą kubeliais, kartu su susmulkintais svogūnais ir česnakais apkepkite. Maltą mėsą sumaišykite su kiaušiniu, padažu, žalumynais, prieskoniais ir apkeptu moliūgu. Gautą masę sukrėskite į riebalais išteptą skardą ir kepkite 180 laipsnių C temperatūros orkaitėj..

Recepto vertinimas: 0

Agurkų salotos su paprika

Daržoves nuvalyti ir supjaustyti: agurkus- kvadratėliais, pomidorus- skiltelėmis, papriką- šiaudeliais, ridikus- griežinėliais. Salotinės dugną iškloti salotų lapais. Daržoves sumaišyti, sudėti ant salotų lapų ir užpilti pasūdytu grietinės ir majonezo mišiniu, apibarstyti žalu..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų pyragas

Keturkampę kepimo formą iÅ¡tepti riebalais ir pabarstyti maltais sausainiais. Orkaitę įkaitinti iki 180°C temperatÅ«ros. Sviestą su cukrumi iÅ¡plakti iki purios masės. Suberti druską ir supilti apelsinų likerį. Po vieną įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius ir sudėti trynius. Ä®maiÅ¡yti porą Å¡aukÅ¡tÅ..

Recepto vertinimas: 5

Daržovėmis Įdaryta nugarinė

•Kiaulienos nugarinę supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir juose įpjauname kiÅ¡enėles. Gabalėlius ir jų vidų įtriname prieskoniais. Paliekame 1 val.•Įdarui burokine trintuve sutarkuojame salierą, morkas ir fermentinį sÅ«rį. Suplakame kiauÅ¡inį su druska ir sumaiÅ¡ome su daržovÄ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa tešloje

Faršą paruošti,kaip įprastai (sudėti visus prieskonius ir išminkyti).iš jo padaryti nedidelius pailgos formos ritinėlius.Ruošti tešlą taip:išplakti kiaušinio baltymus ,kitam inde kiaušinio trynius išplakti su pienu ir druska,tada dėti miltus ir išmaišyti,kad tešla būtų grietinė..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos su abrikosų džemu

350 g miltų persijoti į dubenėlį. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sutrupinti mieles. Supilti pieną, įberti šaukštelį cukraus bei šaukštelį miltų ir paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir 15 min. laikyti šiltoje vietoje, kad pakiltų. Į dubenėlį su miltais ir įmai..

Recepto vertinimas: 5

AGUONŲ TORTAS

Aguonos užplikomos verdančių vandeniu, nusunkiamos ir 2-3 kartus sumalamos mėsmale. Baltymai išplakami iki standžių putų pabarstant kapotais riešutais bei aguonomis. Tryniai išsukami su cukrumi, suberiami prieskoniai, razinos. Plaktus baltymus atsargiai išmaišome su tryniais. Tešla suk..

Recepto vertinimas: 0

Kepti kiaušiniai su pomidorais

Pomidorai supjaustomi griežinėliais ir su sviestu keptuvėje apkepinami. Ant jų įmušami kiaušiniai, pabarstomi druska ir uždengus kepama, kol baltymai sukrekės. Baigiant kepti, užbarstoma smulkiai pjaustytų svogūnų laiškų. Valgoma su duona, virtomis bulvėmis. Taip pat kiauš..

Recepto vertinimas: 5

Citrininis tortas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir sukame su puse kiekio cukraus ir pakeliu vanilinio cukraus, kol masė tampa puri, balta ir vienalytė. 2. Baltymus plakame su likusiu cukrumi, kol masė tampa standi, ir iš lėto sumaišome su tryniais. 3. Miltus išmaišome su krakmolu. P..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 3

Karšis, įdarytas grybais ir ryžiais

Žuvį nuskusti, nupjaustyti pelekus, išimti žiaunas arba nupjauti galvą, išimti vidurius, išplauti ir išpjauti stuburo kaulą. Vidų pabarstyti druska, pašlakstyti actu ir 30 minučių palaikyti šaltai. Įdarui išvirti ryžius ir sumaišyti su kapotais grybais, kiaušiniu, svieste pakepin..

Recepto vertinimas: 3

Riešutinis tortas su likeriu

Riešutų biskvitui baltymus išplakite iki standumo. Plakdami suberkite pusę cukraus. Likusią cukraus dalį sumaišykite su riešutais bei krakmolu ir suberkite į baltymų putas. Tortinę išklokite folija arba sviestiniu popieriumi. Riešutų tešlą sukrėskite į konditerinį maišelį su l..

Recepto vertinimas: 0

Mėsos kukuliai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu nuspaustu pyragu, sudedami svieste pakepinti smulkiai pjaustyti svogūnai, petražolių lapeliai, kapoti kietai virti kiaušiniai, prieskoniai ir druska. Viskas gerai išsukama, daromi pailgi kukuliai — „cepelinai", pavoliojami džiūvėsėliuose ir kep..

Recepto vertinimas: 0

Agurkai, įdaryti krabų lazdelėmis

Virtus ryžius sumaišome su virtais smulkiai supjaustytais kiaušiniais, krabų lazdelėmis, susmulkintais krapais ir prieskoniais. Agurką perpjauname išilgai, išimame sėklas, supjaustome dideliais gabalais ir įdarome paruoštomis salotomis. Ant viršaus uždedame po šaukštelį majonezo, p..

Recepto vertinimas: 4

Mieliniai blynai

Trečdalis miltų užplikoma verdančiu pienu, viršus pabarstomas miltais ir pusvalandžiui paliekama, kad susaltų. Mielės ištrinamos su cukrumi, tryniai išsukami su druska ir sudedami į plikytą tešlą. Supilamas šiltas pienas, gerai išmaišoma grietinės tirštumo tešla, uždengiam..

Recepto vertinimas: 0