Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/16

Ikr┼│ mi┼írain─Ś

dedame ─» duben─» ikrus, tarkuot─ů s┼źr─», tarkuotus kiau┼íinius ir visk─ů i┼ímai┼íome su majonezu.druskos ir pipir┼│ dedameá pagal skon─». ..

Recepto vertinimas: 4

Keksiukai su m─Ślyn─Śmis

Miltus persijojame ─» duben─» ir sumai┼íome su avi┼żiniais dribsniais, kepimo milteliais ir maistine soda. M─Ślynes suver─Źiame ─» kiaurasamt─» ir paliekame nud┼żi┼źti. Dideliame dubenyje i┼íplakame kiau┼íinius. Suberiame cukr┼│, vanilin─» cukr┼│, sudedame sviest─ů, grietin─Ö ir gerai i┼ímai┼íome...

Recepto vertinimas: 0

Tortas ┬äRie┼íut─Ślis┬ô

─« i┼ísukt─ů margarin─ů supilama grietin─Ś ir plakti kiau┼íiniai. Visk─ů gerai i┼ímai┼íius suberiami sijoti miltai ir i┼íminkoma. Te┼íla ┼áaldoma 4 valandas. At┼íaldyta te┼íla plonu sluoksniu sutarkuojama burokine tarka ant riebalais i┼íteptos skardos. Kepama 10 minu─Źi┼│. I┼íkepti visi tarkiai sum..

Recepto vertinimas: 5

Dar┼żovi┼│ mi┼írain─Ś

I┼íverdamos dar┼żov─Śs (kiekviena r┼ź┼íis atskirai). Rauginti agurkai ir su lupenomis virtos bulv─Śs nulupama ir supjaustoma nedideliais kubeliais. Burok─Śliai stambiai sutarkuojami. Svog┼źnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas riebaluose. Mirkyta silk─Ś, i┼í─Śmus kaulus, supjaustoma nedideliais ..

Recepto vertinimas: 4

Var┼ík─Śs apkepas

Man┼│ kruopos u┼żpilamos grietin─Śle ir pusvaland┼żiui paliekama, kad ┼íiek tiek i┼íbrinkt┼│. Kiau┼íini┼│ tryniai i┼ítrinami su cukrumi, sudedama var┼ík─Ś, i┼ísuktas ar gabaliukais supjaustytas sviestas, man┼│ kruopos ir viskas labai gerai i┼ítrinama. Tada ─» mas─Ö sudedami i┼íplakti kiau┼íini┼│ b..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su uogom (Skirmant─Śs) (foto)

Miltus persijoti ir sumai┼íyti su kepimo milteliais bei druska. I┼ímai┼íyti sviest─ů su cukrumi iki purios mas─Śs. Sud─Śti vienas po kito kiau┼íinius, kaskart gerai i┼ímai┼íant. Supilti vanil─Śs esencij─ů. Atsargiai ─»mai┼íyti miltus. Apibarstyti ┼íilauoges miltais ir atsargiai i┼ímai┼íyti te┼..

Recepto vertinimas: 0

Mo─Źiut─Śs ragai┼íis

Persijotuose miltuose padaryti duobut─Ö, ─» j─ů ─»pilti pa┼íildyt─ů pien─ů, sud─Śti mieles, suberti cukr┼│ ir leisti pastov─Śti, kol miel─Śs i┼íkils. Paskui ─»mu┼íti kiau┼íinius, sud─Śti i┼ítirpint─ů sviest─ů, druskos, vanilin─» cukr┼│, kmyn┼│ arba aguon┼│, visk─ů gerai i┼íminkyti, kol te┼íla nelip..

Recepto vertinimas: 0

Var┼ík─Śs spurgos

Kiau┼íinius su cukrum i┼íplakam iki purios mas─Śs , sudedam vanilin─» cukr┼│, var┼ík─Ö, miltus, sod─ů ir i┼íminkome . Formuojame spurgas - rutuliukus ir verdame aliejuje. Nedaryti dideli┼│, nes viduje lieka nei┼ívirusi te┼íla. I┼ívirusias apibarstome cukraus pudra ar apliejame baltu g..

Recepto vertinimas: 5

Braškių pica

Kiau┼íinius i┼íplakame su pienu ir 2 ┼íauk┼ítais miltinio cukraus. Paskui po truput─» suberiame miltus. Bra┼íkes supjaustome ketvir─Źiais. ─«kaitiname 220 laipsni┼│ kar┼ítumo orkait─Śje 4 nedideles pic┼│ formeles (arba didel─Ö skard─ů) ir patepame sviestu. ─« ─»kaitintas kepimo formas supilame..

Recepto vertinimas: 4

Plikytos te┼ílos pyrag─Śliai su vaniliniu ─»daru ir ┼íokoladiniu pada┼żu

Plikytos te┼ílos pyrag─Śliams 150 ml vandens u┼żvirinti su lydytu sviestu bei druska. Suberti miltus ir mai┼íyti tol, kol susidarys te┼ílos gniu┼żulas, o ant puodo dugno atsiras balk┼ívas nuos─Śd┼│ sluoksnis. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Te┼íl─ů sud─Śti ─» duben─Śl─» ir ─»mai┼íyti..

Recepto vertinimas: 0

Kop┼źst┼│ kotletai

Kop┼źst─ů sutarkuoti arba labai smulkiai supjaustyti, sud─Śti ─» verdant─» vanden─», apvirti, nusunkti. Praau┼íinti, ─»mu┼íti kiau┼íin─», ─»berti brinkint┼│ man┼│, milt┼│, druskos, pipir┼│. Visk─ů gerai i┼ímai┼íyti. Su ┼íauk┼ítu d─Śti ─» keptuv─Ö. Valgyti galima su grietine ar kitokiu pada┼żu...

Recepto vertinimas: 4

Biskvitinis - kokosinis pyragas

Baltymus i┼íplakti su cukrumi, sud─Śti trynius ir plakant suberti miltus, krakmol─ů, i┼ímai┼íyt─ů su kepimo milteliais bei vandeniu. Te┼íl─ů supilti ─» skard─ů ir i┼íkepti biskvit─ů. Baltymus kokos┼│ te┼ílai i┼íplakti, suberti cukr┼│, dro┼żles ir i┼íkepti tokios pa─Źios formos skardoje. I┼í pieno,..

Recepto vertinimas: 5

Aguoninis biskvitas

Aguonos nuplikomos verdan─Źiu vandeniu, nusausinamos ir sumalamos 2-3 kartus. Tryniai i┼ítrinami iki purumo, ─» juos suberiamos aguonos, malti rie┼íutai, prieskoniai ir i┼ímai┼íoma. Paskui sudedami i┼íplakti baltymai, pabarstant juos krakmolu sumai┼íytu su d┼żi┼źv─Śs─Śliais. Kepama orkait─Śje 40-5..

Recepto vertinimas: 5

Kumpio (dešros) ir makaronų apkepas

Kump─» ar de┼ír─ů supjaustyti ma┼żais kubeliais. 2 ┼íauk┼ítuose sviesto i┼ítro┼íkinti kapotus svog┼źnus, kol pasidarys skaidr┼źs. Paskui ─» tro┼íkin─» sud─Śti pomidor┼│ tyr─Ö ar a┼ítr┼│ pada┼ż─ů, supilti ┼íalt─ů sultin─», i┼íplaktus kiau┼íinius, prid─Śti prieskoni┼│ ir i┼ímai┼íyti. Makaronus i┼ívir..

Recepto vertinimas: 0

Pyrag─Śliai su mascarpone ir bra┼ík─Śmis

Jei naudojate ┼íaldyt─ů te┼íl─ů, tuomet sluoksniuotos te┼ílos kvadratus at┼íildyti. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Kiau┼íinius i┼íplakti ir jais aptepti te┼ílos kvadratus. Juos sud─Śti ant kepimo popieriumi i┼íklotos skardos ir kepti 15-20 min. Atau┼íinti ir kiekvien─ů kvadrat─ů lab..

Recepto vertinimas: 5

Sald┼źs blynai

Kiau┼íin─» i┼íplakti su druska ir cukrumi. Tuomet sud─Śti grietin─Ö ir miltus ir visk─ů gerai i┼ímai┼íyti. ─« keptuv─Ö su ─»kaitintu aliejumi d─Śti po ┼íauk┼ítel─» te┼ílos, kepti ant nedidel─Śs ugnies. day.lt ..

Recepto vertinimas: 5

Blyneliai su bra┼ík─Śmis

Kiau┼íini┼│ tryniai i┼ítrinami su cukrumi, suberiami miltai ir mai┼íant supilamas pienas. Tada sudedami i┼íplakti baltymai ir atsargiai i┼ímai┼íoma. ─«kaitintuose riebaluose i┼íkepami keturi blynai per vis─ů keptuv─Ö, dedami ─» didel─Ö plok┼í─Źi─ů l─Śk┼ít─Ö, kiekvienas apd─Śliojamas perpus per..

Recepto vertinimas: 3

Tortas- Svajon─Ś

I┼ítriname sviest─ů su kondensuotu pienu, ─»dedame kiau┼íin─», soda, miltus. te┼íl─ů padaliname ─» 2 dalis. ─« viena dali dedame aguonas, i kita kakava. Atv─Śsiname. Aguonine te┼íl─ů perskiriame ─» 2 dalis i┼íko─Źiojame ─» skritulius ir dedame kepti. Lygiai ta pati padarome su kakavine te┼íla. Pert..

Recepto vertinimas: 5

Pikanti┼íka krab┼│ lazdeli┼│ mi┼írain─Ś

Krab┼│ lazdeles ir obuol─» supjaustyti kubeliais, por─ů - plonais grie┼żin─Śliais, kiau┼íin─» smulkiai sukapoti. Suberti ry┼żius, u┼żpilti majonez─ů ir i┼ímai┼íyti. Puo┼íti kiau┼íinio ar obuolio skiltel─Śmis, poro grie┼żin─Śliais, ┼żalumynais. ..

Recepto vertinimas: 3

Tuno salotos su alyvuog─Śmis, kiau┼íiniais ir pupomis

I┼ívirkite kiau┼íinius (8 min. nuo vandens u┼żvirimo), i┼ívirusius palaikykite ┼íaltame vandenyje, nulupkite ir supjaustykite kiekvien─ů ─» keturias dalis. ─« didel─» duben─» sud─Śkite pomidorus, pipirus, salierus, svog┼źnus, ridik─Ślius, agurkus, alyvuoges, pupas, ─Źesnak─ů ir gerai i┼ímai┼íykite..

Recepto vertinimas: 0

Orkait─Śje apkepti lietiniai su var┼íke

3 kiau┼íinius suplakti su 0,5 stiklin─Śs cukraus, praskied┼żiama 2 stiklin─Śmis pieno ir ─»mai┼íyti miltus. Tada gaut─ů te┼íl─ů dar kart─ů praskiesti likusiomis 2 stiklin─Śmis pieno ir gerai i┼ímai┼íyti. I┼í te┼ílos i┼íkepti plon┼│ lietini┼│. Likusius kiau┼íinius suplakti su likusiu cukrumi ir..

Recepto vertinimas: 0

┼áokoladinis vyniotinis (J┼źrat─Śs)

Trynius i┼íplakti su puse kiekio cukraus. Baltymus iki standumo i┼íplakti su likusiu cukrumi, sud─Śti ─» trynius, suberti miltus, krakmol─ů, kakav─ů, i┼ímai┼íyti. D─Śti ─» skard─ů, i┼íklot─ů kepimo popieriumi, ir kepti orkait─Śje 20min 180┬║C. I┼íkepus─» kepin─» apdengti kepimo popieriumi, ant vir..

Recepto vertinimas: 0

Salier┼│ salotos

Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10┬Ś15 min. apverdami pas┼źdytame ir par┼źg┼ítintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarv─Śt┼│ vanduo, at┼íaldomi ir sumai┼íomi su stambiai tarkuotais obuoliais ir morkomis. Pavasarin─Śs kietesn─Śs morkos pirma apverdamos, nulupamos ir tada ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos pjausniai (šniceliai)

M─Śsa supjaustoma skersai raumen┼│, pamu┼íama, pabarstom─ů druska, sumai┼íyta su prieskoniais, pavilgoma su trupu─Źiu pieno i┼íplaktame kiau┼íinyje, pavoliojama d┼żi┼źv─Śs─Śliuose ir kepama riebaluose prie┼í pat tiekiant ─» stal─ů. I┼íkep─Ö pjausniai sudedami ─» pa┼íildyt─ů pusduben─», u┼żpila..

Recepto vertinimas: 4

Mo─Źiut─Śs pyragas

Sumai┼íyti ┬ôMalsena Ekstra┬ö miltus, sviest─ů, cukr┼│, kiau┼íin─» ir drusk─ů, i┼íminkyti te┼íl─ů ir 30 minu─Źi┼│ pad─Śti ─» ┼íaldytuv─ů. I┼í pieno ir man┼│ kruop┼│ i┼ívirti ko┼í─Ö ir at┼íaldyti. Ko┼í─Ö sumai┼íyti su suplaktais su cukrumi baltymais ir prieskoniais. At┼íaldyt─ů te┼íl─ů plonai i┼íko─..

Recepto vertinimas: 4