KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/14

Greiti sumuštiniai

Baltą duoną, suraikytą 0,5cm storio riekelėmis, šiek tiek apkepinti aliejuje iš abiejų pusių ir palikti kad atvėstų. Kietai virtus kiaušinius labai smulkiai sukapojame ir sumaišome su majonezu. Tada šita kiaušinių mase aptepame keptos duonos riekeles, dedame šiek tiek kečupo, kelet..

Recepto vertinimas: 3

Marinuotas keptas starkis tešloje

Saldyto starkio filė atšildoma, supjaustoma gabaliukais ir palaikoma marinate. Iš kiaušinio, miltų, pieno ar vandens užmaišoma geros grietinės tirštumo tešla, joje pamirkomi marinuoti žuvies gabaliukai ir kepami dideliame riebalų kiekyje apverčiant, kol parusvės. Iškepę karšti žu..

Recepto vertinimas: 2

Pyragas su vyšniomis

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite vyšnias. Pakepkite 2-3 minutes. Apibarstykite cukrumi, ant vidutinio karštumo viryklės pakaitinkite 5 minutes, kol išsiskirs sultys. Nukelkite nuo viryklės ir ataušinkite. 2. Į dubenį išsijokite mi..

Recepto vertinimas: 0

Varškės bandelės

Miltus persijokite per sietelį į dubenį. Gerai išmaišykite su sausomis mielėmis, berkite cukrų ir druską. Sukrėskite varškę, pilkite vandenį. Plakikliu užmaišykite tešlą. Pradžioje maišykite mažiausiu greičiu, paskui vis didesniu. Maišykite apie 5 min. Tada tešlą palikite š..

Recepto vertinimas: 3

Apkepta kalakutiena

Supjaustytą mėsą ir kumpį sudėti š sviestu išteptą skardą. Porą ir petražolės šaknį pakepinti margarine, pridėti miltų, įpilti skysčio ir pavirinti. Vėliau įdėti išplaktą kiaušinį ir apipilti mėsą. Ant viršaus uždėti sviesto, džiūvėsėlių ir kepti. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 3

Grybais įdaryta nugarinė

Kiaulienos nugarinė perpjaunama iÅ¡ilgai, paliekant vieną kraÅ¡tą neperpjautą (kaip atversta knyga). IÅ¡ nugarinės iÅ¡pjaunama mėsa (bus suvartojama įdarui), paliekant 1—2 cm storio sienelę. Nugarinė pabarstoma prieskoniais ir paliekama 10—15 min Å¡altai. Po to iÅ¡plaktu kiauÅ¡iniu iÅ..

Recepto vertinimas: 4

Nutellos pyragas

Sviestą ir cukrų išsukti iki vientisos masės. Įmušti kiaušinį, išplakti. Supilti pieną, įdėti Nutella ir gerai išmaišyti. Suberti išsijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Sudėti riešutus. Tešlą supilti į kepimo formą ir kepti 180-200 laipsnių C..

Recepto vertinimas: 5

Cukrinai biskvitiniai sausainiai

Cukrų ir kiaušinius suplakite šluotele, karšto vandens vonelėje kol mišinys įkais iki 40 laipsnių. Paskui iškelkite iš vonelės ir dar paplakite kol šiek tiek pravės. Įlašinkite kvapiuosius lašus, supilkite miltus ir palengva išmaišykite. Pagamintą tešlą šaukštu išdėliokite ..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotas bananų pyragas (Jūratės)

1. Bananus nulupti ir supjaustyti griežinėliais. Sumaišyti su 1-2v.š. manų kruopų.Jei nėra saldūs, pabarstyti cukrumi. 2. Baltymus atskirti nuo trynių ir iki standumo išplakti su puse stiklinės cukraus ir trupučiu vanil. cukraus. 3. Trynius iki baltumo išplakti su puse stiklin..

Recepto vertinimas: 2

Voveraitės

Ä® iÅ¡plaktus kiauÅ¡inius supilti grietinę, įberti druskos, miltus ir viską gerai iÅ¡maiÅ¡yti. TeÅ¡la turi bÅ«ti kaip lietiniams. Taukus supilti į puoduką, užvirinti, įmesti nuskustos bulvės griežinėlį ir įkaitinti tam tikrą voveraitėms kepti formelę. Po to Å¡aukÅ¡tu pilti į ją teÅ..

Recepto vertinimas: 0

VOKIŠKA KIAUŠINIENĖ

Duonos riekelių viduryje iÅ¡pjauname apvalią arba pailgą skylutę. Riekes pakepiname aliejuje iÅ¡ abiejų pusių. Tada į riekės skylutę muÅ¡ame kiauÅ¡inį. Beriame drusko, pipirų. Apkepame iÅ¡ abiejų pusių. Tepame pomidorų padažą ir majonezą. Beriame stambiai sutarkuotą sÅ«rį. KeptuvÄ..

Recepto vertinimas: 3

Vištienos pyragas

Užvirinkite nedidelį puodą vandens. Sudėkite špinatus ir apvirinkite. Paskui sudėkite į kiaurasamtį ir pakiškite po tenkančiu šaltu vandeniu, kad atvėstų ir neišbluktų. Šiek tiek pakepinkite supjaustytus kubeliais raudonuosius ankštinius pipirus. Atšalusius špinatus nusausinkite..

Recepto vertinimas: 4

Cinamoniniai keksiukai

Minkštą sviestą išsukti su cukrumi, vaniliniu cukrumi ir druska. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Suberti persijotus miltus, kepimo miltelius, cinamoną, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Dvylika popierinių keksų formelių sudėti į kepimo skardą ir iki pusės pr..

Recepto vertinimas: 3

Aguonų pyragas su citrina (Jūratės)

Aguonas nuplikyti ir 2-3 kartus sumalti mėsmale ar sutrinti trintuvu. Trynius išplakti su milt. cukrumi, supilti aguonas, iki standumo išplaktus baltymus ir lengvai išmaišyti. Su dalimi cukraus išplakti trynius iki baltos masės, sudėti tarkuotą citrinos žievelę, supilti citrinos sul..

Recepto vertinimas: 0

Kalėdinis aguonų pyragas

Bulvės ir morkos nuskutamos ir supjaustomos griežinėliais. Mėsa supjaustoma juostelėmis, apvoliojama miltais ir apkepinama riebaluose. Ä® greitpuodį dedamos bulvės, morkos, apkepinta kiauliena, ant jos grybai, sviestas, supilama grietinė, pasÅ«domą, užbarstoma maltų kalendros grÅ«dÅ..

Recepto vertinimas: 5

Močiutės tortas

Trynius išsukti su cukrumi ir supilti į varškę, ištrintą su kepimo milteliais. Sumaišius sudėti manus, 0,5 šaukštelio cinamono, razinas, vanilinį cukrų ir iki standžių putų išplaktus 3 kiaušinių baltymus. Masę išmaišyti. Į duonos džiūvėsėlius įdėti stambiai sutarkuotų o..

Recepto vertinimas: 0

Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu vandeniu. Į verdantį vandenį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulvės. Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti ..

Recepto vertinimas: 0

Kokosiniai orinukai

Kiaušinių baltymus su puse kiekio cukraus ir žiupsneliu druskos išplakti iki standžių putų. Likusį cukrų išmaišyti su kokosų drožlėmis, vaniliniu cukrumi ir atsargiai įmaišyti į išplaktus baltymus. Baltymų masę sukrėsti į konditerinį švirkštą ir sviestiniu popieriumi ..

Recepto vertinimas: 0

Salotos "Mimoza"

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 4

Įdaryta višta

Vištą ištrinkite druska ir sutintomis kadagių uogomis. Įdarui sviestą išsukite iki baltumo, sukant sudėkite kiaušinius ir džiūvėsėlius, truputį druskos ir kelias sutrintas kadagio uogas. Gerai išsuktu įdaru prikimškite vištą, ją užsiūkite ir įvynioję į pergamentinį popieri..

Recepto vertinimas: 0

Spurgos pavakariams (kropeliai)

Tešla ruošiama kaip mieliniam pyragui, tik ji turi būti daug minkštesnė. Kai užminkyta tešla pakyla, virimui riebalai įkaitinami, į juos pamirkytu metaliniu šaukštu leidžiamos norimo dydžio spurgos. Apverdama viena, paskui kita pusė. Iš riebalų išgriebiamos skylėtu graibštu ..

Recepto vertinimas: 0

Kalakuto kepsnys

Kalakuto file supjaustome gabaliukais, pagal skonį įtriname prieskoniais. Išplakame kiaušinius, sudedame krakmolą, majonezą, kalakuto gabaliukus ir viską gerai išmaišome. Dedame ant keptuvės kepame kepsnio forma...

Recepto vertinimas: 5

Grybukai

Silkę išdarinėkite ir sumalkite. Supjaustytą svogūną ir grybus apkepkite aliejuje, pagardinkite pipirais. Tada berkite į silkinę, ant jų dėkite iš silkės suformuotus kukulius. Kiaušinių trynius pjaukite pusiau, o baltymus sukapokite. Ant kiekvieno kukulio dėkite po trynio puselę ir ..

Recepto vertinimas: 0

Tiršta grybų sriuba II

Grybus smulkiai sukapoti, prieskonines daržoves supjaustyti plonais griežinėliais ir iÅ¡troÅ¡kinti riebaluose. Jei reikia, įpilti Å¡iek tiek vandens arba sultinio. baigiant troÅ¡kinti, pridėti miltų, vandens ir viską dar pavirinti. Tada sriubos tirščius pertrinti pro sietą arba sumalti mÄ..

Recepto vertinimas: 4

Meduolis

Trynius ištrinti su cukrumi, supilti pavirintą medų (atvėsusį), suberti prieskonius, supilti lydytą sviestą, grietinę, išplaktą su soda, suberti sijotus miltus ir maišyti. Tuomet dėti išplaktus baltymus. Supilti tešlą į paruoštą skardą. Kepama apie 40 min. vidutinio karštumo ork..

Recepto vertinimas: 2