KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/13

Å okoladiniai sausainiai

Dideliame inde išsukite riebalus su cukrumi. Suberkite vanilę ir supilkite išplaktus kiaušinius. Kitame inde sumaišykite miltus, sodą, druską, šokolado gabalėlius, maltus linų sėmenis ir sumaišykite su išsuktais riebalais. Po šaukštą tešlos pilkite ant riebalais pateptos kepimo ska..

Recepto vertinimas: 3

Kalafiorų mišrainė (Giletos)

Kalafioro galvą apvirkite. Išvirkite kiaušinius. Susmulkinkite svogūnų laiškus. Apvirtą kalafiorą, išvirtus kiaušinius, agurkus ir paprikas supjaustykite kubeliais. Viską sudėkite į dubenį, užpilkite majonezu ir pagardinkite druska bei pipirais...

Recepto vertinimas: 4

Baltymų tortas su uogomis

Į didelį indą supiltus kiaušinių baltymus rankiniu plakikliu išplakti iki standumo. Berti po šaukštą cukraus, išplakti, berti kitą šaukštą ir t.t., kol visas cukrus bus įplaktas. Į baltymų masę atsargiai įmaišyti actą ir miltus. Skardą iškloti kepimo popieriumi, pabarsty..

Recepto vertinimas: 4

Kaimiška duona

Iš raugui skirtų ruginių miltų, mielių ir 250 ml vandens paruošti vientisą tešlą. Ją uždengti ir palikti 16 val., kad pakiltų. Raugą sumaišyti su drungnu pienu, aliejumi, druska, 2 šaukšteliais kmynų ir abiejų rūšių miltais. Viską gerai išminkyti. Tešlą uždengti ir va..

Recepto vertinimas: 3

Varškės ir sūrio pyragas

Tešlos paruošimas: kefyru užgesinkite sodą ir supilkite į miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Tešla turi buti minkšta ir lipti prie rankų. Į formą gausiai berkite miltų ir tešla išklokite formos dugną bei kraštus. Įdaro paruošimas: varškę sutrinkite su kefyru..

Recepto vertinimas: 4

Mielinės spurgos su slyvų įdaru

Miltus persijoti į dubenėlį ir viduryje padaryti įdubimą. Į jį suberti sutrupintas mieles ir su 2 šaukštais cukraus bei nedideliu kiekiu pieno paruošti įmaišalą. Jį uždengti ir palaikyti 15 min., kad pakiltų. Ant įdubimo su įmaišalu kraštų suberti 2 šaukštus cukraus, druską..

Recepto vertinimas: 4

Varškės, moliūgų ir obuolių apkepas (Jūratės)

Kiaušinių tryniai išsukami su cukrumi, įberiama maltų kalendros grūdelių, cinamono, druskos, sudedama gerai su sviestu išsukta varškė ir dar viskas išmaišoma. Moliūgas stambiai sutarkuojamas. Obuoliai nulupami, supjaustomi nedideliais gabalėliais. Į varškės masę sudedami moli..

Recepto vertinimas: 5

Nicos salotos su tunu ir ančiuviais

Tuną perdėkite į sietelį ir nuvarvinkite, sudėkite į lėkštę ir sutrinkite jį šakute. Virtas bulves nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite pusžiedžiais. Pomidorus nuplaukite, pašalinkite kotelio pagrindus ir kiekvieną supjaustykite į aštuonias dal..

Recepto vertinimas: 0

Močiutės meduolis

Medų, cukrų, margariną pakaitinti iki virimo. Atšaldyti. Sukant įmušti po viena kiaušinį. Suberti miltus. Užminkyti tešlą kaip makaronams. Ją padalyti į 5 dalis. Iškočioti vienodo dydžio 1--1,5 cm storio lakštus ir iškepti. Sviestą gerai išsukti, dedant po šaukštą obuolių ko..

Recepto vertinimas: 0

Varškės spurgos (Skirmantės) (foto)

Visus ingredientus sumaišome, formuojame rutuliukus ir kepame įkaitintame aliejuje. ..

Recepto vertinimas: 3

Žemaitiški cepelinai

Bulves nuskusti ir išvirti. Išvirtas bulves sutrinti, kad išeitų košė. Į bulvių košę sudėti miltus, įmušti kiaušinius, pagardinti druska ir viską gerai iрmaišyti. Iš gautos tešlos suformuoti delno dydžio paplotėlius, į kiekvieną jų įdėti faršo. Paplotėlį ..

Recepto vertinimas: 5

Aguonų vyniotinis

Užmaišyti tešlą. Padėti valandai šiltai, kad pakiltų. Aguonas išmirkyti piene su vanile, išvirti, ataušusias sumalti. Tešlą iškočioti ant sviestinio popieriaus, kad nepriliptų prie stalo. Ant jos lygiai užtepti aguonų masę. Suvynioti, patepti suplaktu kiaušiniu ir subadyti šaku..

Recepto vertinimas: 4

Bezė tortas su vyšniomis

Orkaitę įkaitinti iki 100°C temperatūros. Bezė pagrindui baltymus iki standžių putų išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi bei citrinų sultimis. 26 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi ir pabarstyti cukrumi. Bezė masę dėti į konditerinį švirkštą ir spiralė..

Recepto vertinimas: 0

Juodos duonos trupinių tortas

Duonos džiūvėsėlius užpilame grietinėle ir ištriname, kad pasidarytų purūs. Trynius išsukame su cukrumi, įberiame prieskonius ir įdedame pusę džiūvėsėlių.Krakmolą sumaišome su likusiais džiūvėsėliais ir riešutais. Išplakame baltymus ir atsargiai juos išmaišome su tryni..

Recepto vertinimas: 4

Makaronai (Canneloni) su varškės įdaru

Varškę gerai ištriname, sumaišome su 2 šaukštais tarkuoto fermentinio sūrio, suberiame susmulkintus žalumynus, įberiame maltų pipirų, muskatų, sudedame kiaušinius, pasūdome ir viską labai gerai išsukame. Padažui keptuvėje ištirpiname sviestą, suberiame miltus ir išmaišome..

Recepto vertinimas: 3

Bekonienos ir kalakutienos vyniotiniai

Kalakutieną supjaustome į 8 pailgus vienodo dydžio gabalėlius. Alyvuoges susmulkiname ir sudedame ant kalakutienos gabalėlių. Kiaušinį išplakame su druska ir pipirais. Įmaišome smulkiai supjaustytus porus, tarkuotą sūrį, grūstą česnaką. Gerai išmaišome. Kiekvieną bekon..

Recepto vertinimas: 0

Rabarbarų pyragas su bezė grotelėmis

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Sviestą arba margariną iki purios masės išplakti su cukrumi, vaniliniu cukrumi, druska bei kiaušiniais. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir po šaukštą sudėti į kiaušinių ir sviesto masę. Rabarbarus nuplauti, nulupti ir padėti, ..

Recepto vertinimas: 0

Tikras itališkas Tiramisu

Kiaušinius gerai nupluname su šiltu vandeniu ir muilu (aš taip darau, kadangi kiaušiniai bus naudojami nevirti). Maskaponę sumaišome su kiaušiniais, kad gautųsi vientisa masė. Biskvitinius pirštelius pamirkome kavoje ir sudame stikliniame inde sluoksnį, tada užtepame kremo sluoksnį. Ta..

Recepto vertinimas: 4

Trapus pyragas

Sviestą iÅ¡sukame su cukrumi ir kiauÅ¡iniais, dedame miltus ir druską. Mieles sumaiÅ¡ome su pienu, duodame truputi joms pakilti, tada sudedame Ä¯ teÅ¡lą. Visą masę sudedame ant skardos, galima dėti varskę arba džemą. Tada darome trupinį ant pyrago virÅ¡aus: sviestą suminkome rankomis su ..

Recepto vertinimas: 4

šaltibarščiai

Ä® didesnį dubenį supilame marinuotus burokėlius, suberiame nuluptus, smulkiai supjaustytus agurkus, sukapotus svogÅ«nų laiÅ¡kus, krapus. Užpilame kefyru, pasÅ«dome, suberiame smulkiai supjaustytus kietai virtus kiauÅ¡inius ir iÅ¡maiÅ¡ome. PrieÅ¡ tiekdami į stalą, Å¡altibarščius 1 valandÄ..

Recepto vertinimas: 5

Dviejų tešlų tortas su braškėmis ir varške

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Pagaminti trapią tešlą: miltus persijoti ant lentos ir kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Į jį sudėti trynį, įberti cukrų, žiupsnelį druskos, trintą citrinos žievelę bei vanilinį cukrų, sudėti sviestą. Viską, pradedant nuo išo..

Recepto vertinimas: 0

Blynai

Cukinija sutarkuoti burokine tarka, tada įpilti miltu,sauksteli druskos, imusti kiaušinius,įpilti vandens, viska maisyti kad mase butu panasi miltiniu blynu mase.Kepkite keptuveje.Tai tikrai paprastas,lengvas, bei labai skanus patiekalas.Linkiu skaniai pasmaguriauti.... ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių plokštainis su varške

Nuskustos bulvės sutarkuojamos, nusunkiamos, užplikomos verdančiu pienu, supilami paspirginti lašinukai, pasūdomą, viskas gerai sumaišoma. Varškė sumalama mėsamale arba gerai ištrinama, supilama grietinė, suberiamas peletrūnas, įmušami kiaušiniai, įberiama truputis cukraus ir drus..

Recepto vertinimas: 3

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su slyvomis

Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Tešlą iškočioti ir supjaustyti į 10 kvadratų. Kiaušinio baltymą atskirti nuo trynio ir išplakti. Juo aptepti tešlos lakštų kraštus. Slyvų tyrę arba uogienę sumaišyti su romu bei kapotais migdolais. Į kiekvieno tešlos..

Recepto vertinimas: 3

Žydiški pyragėliai su varške

Miltus supilkite į dubenį, padarykite juose duobutę, suberkite cukrų, druską, sudėkite 2 kiaušinio trynius, pienu atskiestas mieles ir gabaliukais supjaustytą sviestą. Viską gerai išmaišykite, greitai suminkykite rankomis. Iš tešlos padarykite rutulį ir 12 valandų palaikykite šald..

Recepto vertinimas: 3