Kiaušiniai, kiauini receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/11

Močiutės bandelės

Mieles sumaisome su 1 saukstu cukraus, ipilame silta piena, 5-6 saukstus miltu, ismaisome ir pakildiname. Tada supilame istirpinta sviesta, likusi cukru, druska ir dalimis sijodami iminkome miltus. Suformuojame 10 bandeliu ir sudeje i miltais pabarstyta kepimo skarda ir uzdenge ranksluosciu ar kepim..

Recepto vertinimas: 4

Anūkų tortukas

Sausainiams nurodytus produktus suminkyti, iškočioti, išspausti stikline apskritus sausainėlius ir iškepti. Miltų dėti tiek, kad tešla būtų kaip makaronams. Obuolius nulupti ir, išėmus sėklalizdžius, supjaustyti apskritimais. Juos truputį apkepti. Želatiną išbrinkinti grietinėlė..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

Įmaišytą 1 tešlą 40 minučių palaikyti šiltai. II tešlos tūris iki vartojimo turi padidėti 2 kartus. Tešlą iškočioti ir ja iškloti išardomos formos dugną ir sieneles. Grybus ir lašiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant tešlos. Kiaušinius išplakti su skysčiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

Kriaušinis pyragas su maskarponės sūriu

Nulupti virtas bulves, morkas, obuolius, apelsinus ir agurkus, supjaustyti skiltelėmis. Įpilti citrinos sulčių, alyvuogių aliejaus, cukraus ir viską išmaišyti. Išdėti į salotinę kūgio forma ir papuošti vaisių skiltelėmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Prancūziškas pyragas

Iš tešlai skirtų produktų suminkykite tešlą, išklokite ja maždaug 26 cm skersmens kepimo formą išimamu dugnu ir 30 min. palaikykite šaltai. Dugną subadykite šakute, tešlos kraštą prie formos pritvirtinkite aliuminio folija ir kepkite 10 - 12 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkait..

Recepto vertinimas: 3

Lašišos salotos

Lašiša susmulkinama, kiaušiniai ir agurkas supjaustomi kubeliais. Viskas sumaišoma su biria ryžių koše ir majonezu..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutienos maltiniai

Mėsa sumalama kartu su piene išmirkytu ir nuspaustu pyragu, įmušamas kiaušinis, sudedami prieskoniai ir išsuktas sviestas (40 g). Viskas gerai išmaišoma, daromi nedideli maltinukai, pavoliojami džiūvėsėliuose ir kepami įkaitintuose riebaluose. Iškepti dar 10—15 min palaikomi šilto..

Recepto vertinimas: 4

Omletas su fermentiniu sūriu

Paruošiame ir iškepame omletą. Keptuvėje omleto viršų pabarstome tarkuotu fermentiniu sūriu, sulenkiame pusiau ir tuoj pat tiekiame. Pastabos: Iškepusį omletą tiekiame tuoj pat, nes ilgiau pastovėjęs sukrinta. Omletą kepame ant vidutinės ugnies. Perkepęs būna kietas...

Recepto vertinimas: 4

Greitas čičinskas

Kefyra išmaišyti su kiaušiniu, druska, cukrumi (galima įdeti ir kitokių prieskonių) ir miltais. Miltų dėti iš akies, kai minkoma tešla beveik nebelips prie rankų, tešla jau gera. Iškočioti tešlą ir apvynioti pasiruoštą faršą arba dešreles. Kepti įkaitintame aliejuje. Labai grei..

Recepto vertinimas: 4

Kepenų paštetas

Lašiniai arba riebi kiauliena, veršiena supjaustoma nedideliais gabaliukais, sudedama į puodą kartu su supjaustyta morka, svogūnais, salieru, poru ir kiek pakepinama, paskui sudedamos sujaustytos kepenys, įpilama sultinio, patroškinama. Atvėsusi mėsa sumalama kartu su daržovėmis ir pien..

Recepto vertinimas: 3

Švilpikai (bulbonai)

Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sumalamos mėsmale, suberiami miltai, įmušami kiaušiniai, pasūdoma, viskas suminkoma, padaromas volelis, jis suplojamas ir supjaustomas įstrižais rombeliais. Šie sudedami į miltais išbarstytą skardą, aptepami plaktu kiaušiniu ir kepami nelabai kar..

Recepto vertinimas: 4

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Varškę iki vientisos masės išsukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir pusę šio mišinio suberti į varškės masę. Išmaišyti elektriniu maišikliu. Likusius miltus įminkyti rankomis. Tešlą iškočioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Amerikietiškas obuolių pyragas

Šiek tiek daugiau nei pusę tešlos iškočioti ir iškloti skardos dugną bei šonus. Įdaras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumaišyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant išklotos tešlos. Kita tešlos dal..

Recepto vertinimas: 3

Cukinija patale

Cukinija supjaustoma griežinėliais, apibarstoma prieskoniais. Iš alaus, kiaušinių , miltų ir prieskonių užmaišoma grietinės tirštumo tešla. Keptuvėje įkaitiname aliejų. Į įkaitintą keptuvę dedame cukiniją pamirkytą tešloje ir apkepame iš abiejų pusių. Taip iškep..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių apkepas su mėsa

Bulves išvirkite ir sumalkite, pridėkite žalio kiaušinio, druskos ir gerai išmaišykite. Iš pusės tešlos suformuokite 2 cm storumo blyną , paviršių nulyginkite, ant viršaus paskleiskite mėsą. Ant viršaus dėkite likusią bulvių masę, viršų palyginkite, pabarstykite džiūvėsėli..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinė pica

Sutarkuokite kilogramą bulvių, gerai nusunkite. Pridėkite 2-3 šaukštus miltų, kiaušinį, druskos,prieskonių ir gerai išmaišykite. Į riebalais išteptą skardą supilkite bulvių masę. Ant jos dėliokite plonomis riekelėmis supjaustytą dešrą. Užpilkite pomidorų padažu, pabarstykit..

Recepto vertinimas: 2

Dešrelės tešloje

16 porcijų Mieles sutrupinti į indą. Pieną truputį pašildyti ir supilti į mieles. Mikrobangėje išlydyti margariną ir supilti į mieles. Suberti cukrų ir druską, maišyti, kol cukrus, druska ir mielės ištirps. Suberti miltus. Užminkyti tešlą ir ją palikti augti 30-45min. Dešreles ..

Recepto vertinimas: 4

Avižinių dribsnių sausainiai su kokoso drožlėmis

100 g sviesto ištirpinti keptuvėje ir jame iki rusvumo paskrudinti avižinius dribsnius. Paskui juos suminkyti su miltų ir kepimo miltelių mišiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiaušiniais, kokoso drožlėmis ir grietine. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Skardą ištepti rie..

Recepto vertinimas: 5

Vyšnių ir varškės pyragas su trupiniais

Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Kauburėlio viduryje padaryti įdubimą. Sviesto arba margarino gabalėlius išdėlioti įdubimo kraštuose, o į vidurį suberti cukrų ir įmušti kiaušinius. Viską suminkyti į vientisą masę ir 30 min. laikyti šaltai. Iš ..

Recepto vertinimas: 5

Ruginių miltų bandelės

Sviestas ištrinamas, mušama po kiaušinį, beriama po šaukštą cukraus ir sukama, kol viskas sudedama. Tada supilamos išleistos mielės, suberiami prieskoniai, miltai ir suminkoma. Tešla turi būti kaip pyragui. Jei pasirodytų, kad ji per kieta, įpilama kiek šiltos grietinėlės. Tešla l..

Recepto vertinimas: 3

Šokoladinis pyragas su grietinėle

Riebalus supjaustyti gabaliukais ir išsukti iki purumo. Supilti kiaušinių trynius, suberti cukrų ir gerai išplakti. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais, riešutais ir cinamonu. Kartu su kapotu šokoladu suberti į trynių masę, supilti pieną ir gerai išmaišyti. Tešlą sukrėsti į ke..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su sūriu

Kiaušinius suplakti su pienu. Suberti sodą, prieskoniu, tarkuotą sūrį, miltus ir viską labai gerai išmaišyti. Į keptuvę įpilti aliejaus ir gerai įkaitinti. Iš gautos masės kepti norimo dydžio blynelius. Patiekiant blynelius papuošti salotos lapu ar petražolės šakele. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Rusiškas mėsos ir grybų pyragas (Kulebiaka)

Suminkykite birią tešlą, palaikykite. Tuo metu paruoškite įdarą. Jautieną pakepinkite svieste, ataušinkite. Nulupkie kiaušinius, stambiai supjaustykite. Grybus nuvalykite, nuplaukite, sumalkite, sudėkite į mėsą, pasūdykite, įberkite pipirų. Tešlą iškočiokite ant miltais pabarst..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas obuolių pyragas

Kiaušinius su cukrumi išplakti iki purumo(masė turėtų padvigubėti), lėtai maišant supilti miltus ir palikti tešlą pastovėti kol paruošite obuolį. Nulupti ir griežinėliais supjaustyti obuolį, ji apvolioti su cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Kepimo skarda patepti riebalais(aliejumi..

Recepto vertinimas: 4

Grietininiai sausainiai

Viską, išskyrus paviršiui apibarstyti skirtus priedus, šaltame kambaryje skubiai suminkykite. Tešlą palikite per naktį arba nors porai valandų šaltame kambaryje. Po to ją iškočiokite 5 – 6 mm storio lakštais, stiklinėle išspauskite apskritus arba kitokios formos sausainėlius, jų p..

Recepto vertinimas: 2