Kiau┼íiniai, kiauňíiniň│ receptai

─îia rasi atrinktus receptus, kuri┼│ ingridientuose yra Kiau┼íiniai. Surask ir i┼ísirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo ─»vertinim─ů prie recept┼│! Galb┼źt tavo ─»vertinimas pad─Śs kitiems surasti gerus receptus, kuri┼│ jie dar ne┼żino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/11

Močiutės bandelės

Mieles sumaisome su 1 saukstu cukraus, ipilame silta piena, 5-6 saukstus miltu, ismaisome ir pakildiname. Tada supilame istirpinta sviesta, likusi cukru, druska ir dalimis sijodami iminkome miltus. Suformuojame 10 bandeliu ir sudeje i miltais pabarstyta kepimo skarda ir uzdenge ranksluosciu ar kepim..

Recepto vertinimas: 4

An┼źk┼│ tortukas

Sausainiams nurodytus produktus suminkyti, i┼íko─Źioti, i┼íspausti stikline apskritus sausain─Ślius ir i┼íkepti. Milt┼│ d─Śti tiek, kad te┼íla b┼źt┼│ kaip makaronams. Obuolius nulupti ir, i┼í─Śmus s─Śklalizd┼żius, supjaustyti apskritimais. Juos truput─» apkepti. ┼Żelatin─ů i┼íbrinkinti grietin─Śl─Ś..

Recepto vertinimas: 4

Grybai, kepti tešloje (itališka pica) I

─«mai┼íyt─ů 1 te┼íl─ů 40 minu─Źi┼│ palaikyti ┼íiltai. II te┼ílos t┼źris iki vartojimo turi padid─Śti 2 kartus. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ir ja i┼íkloti i┼íardomos formos dugn─ů ir sieneles. Grybus ir la┼íiniukus supjaustyti smulkiais kubeliais ir suberti ant te┼ílos. Kiau┼íinius i┼íplakti su skys─Źiu ir ..

Recepto vertinimas: 4

Kriau┼íinis pyragas su maskarpon─Śs s┼źriu

Nulupti virtas bulves, morkas, obuolius, apelsinus ir agurkus, supjaustyti skiltel─Śmis. ─«pilti citrinos sul─Źi┼│, alyvuogi┼│ aliejaus, cukraus ir visk─ů i┼ímai┼íyti. I┼íd─Śti ─» salotin─Ö k┼źgio forma ir papuo┼íti vaisi┼│ skiltel─Śmis. ..

Recepto vertinimas: 4

Pranc┼źzi┼íkas pyragas

I┼í te┼ílai skirt┼│ produkt┼│ suminkykite te┼íl─ů, i┼íklokite ja ma┼żdaug 26 cm skersmens kepimo form─ů i┼íimamu dugnu ir 30 min. palaikykite ┼íaltai. Dugn─ů subadykite ┼íakute, te┼ílos kra┼ít─ů prie formos pritvirtinkite aliuminio folija ir kepkite 10 - 12 min. iki 200 laipsni┼│ ─»kaitintoje orkait..

Recepto vertinimas: 3

Lašišos salotos

La┼íi┼ía susmulkinama, kiau┼íiniai ir agurkas supjaustomi kubeliais. Viskas sumai┼íoma su biria ry┼żi┼│ ko┼íe ir majonezu..

Recepto vertinimas: 4

Kalakutienos maltiniai

M─Śsa sumalama kartu su piene i┼ímirkytu ir nuspaustu pyragu, ─»mu┼íamas kiau┼íinis, sudedami prieskoniai ir i┼ísuktas sviestas (40 g). Viskas gerai i┼ímai┼íoma, daromi nedideli maltinukai, pavoliojami d┼żi┼źv─Śs─Śliuose ir kepami ─»kaitintuose riebaluose. I┼íkepti dar 10ÔÇö15 min palaikomi ┼íilto..

Recepto vertinimas: 4

Omletas su fermentiniu s┼źriu

Paruo┼íiame ir i┼íkepame omlet─ů. Keptuv─Śje omleto vir┼í┼│ pabarstome tarkuotu fermentiniu s┼źriu, sulenkiame pusiau ir tuoj pat tiekiame. Pastabos: I┼íkepus─» omlet─ů tiekiame tuoj pat, nes ilgiau pastov─Śj─Ös sukrinta. Omlet─ů kepame ant vidutin─Śs ugnies. Perkep─Ös b┼źna kietas...

Recepto vertinimas: 4

Greitas ─Źi─Źinskas

Kefyra i┼ímai┼íyti su kiau┼íiniu, druska, cukrumi (galima ─»deti ir kitoki┼│ prieskoni┼│) ir miltais. Milt┼│ d─Śti i┼í akies, kai minkoma te┼íla beveik nebelips prie rank┼│, te┼íla jau gera. I┼íko─Źioti te┼íl─ů ir apvynioti pasiruo┼ít─ů far┼í─ů arba de┼íreles. Kepti ─»kaitintame aliejuje. Labai grei..

Recepto vertinimas: 4

Kepenų paštetas

La┼íiniai arba riebi kiauliena, ver┼íiena supjaustoma nedideliais gabaliukais, sudedama ─» puod─ů kartu su supjaustyta morka, svog┼źnais, salieru, poru ir kiek pakepinama, paskui sudedamos sujaustytos kepenys, ─»pilama sultinio, patro┼íkinama. Atv─Śsusi m─Śsa sumalama kartu su dar┼żov─Śmis ir pien..

Recepto vertinimas: 3

Švilpikai (bulbonai)

Su lupenomis virtos bulv─Śs nulupamos, sumalamos m─Śsmale, suberiami miltai, ─»mu┼íami kiau┼íiniai, pas┼źdoma, viskas suminkoma, padaromas volelis, jis suplojamas ir supjaustomas ─»stri┼żais rombeliais. ┼áie sudedami ─» miltais i┼íbarstyt─ů skard─ů, aptepami plaktu kiau┼íiniu ir kepami nelabai kar..

Recepto vertinimas: 4

Varškinis obuolių pyragas su pudingu

Var┼ík─Ö iki vientisos mas─Śs i┼ísukti su pienu, aliejumi, cukrumi, vaniliniu cukrumi bei druska. Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir pus─Ö ┼íio mi┼íinio suberti ─» var┼ík─Śs mas─Ö. I┼ímai┼íyti elektriniu mai┼íikliu. Likusius miltus ─»minkyti rankomis. Te┼íl─ů i┼íko─Źioti ant riebalais i..

Recepto vertinimas: 5

Amerikietiškas obuolių pyragas

┼áiek tiek daugiau nei pus─Ö te┼ílos i┼íko─Źioti ir i┼íkloti skardos dugn─ů bei ┼íonus. ─«daras Nulupti ir supjaustyti gabaliukais obuoliai sumai┼íyti su cukrumi, krakmolu, vanile, cinamonu ir kitais pageidaujamais paskaninimais - sudedami ant i┼íklotos te┼ílos. Kita te┼ílos dal..

Recepto vertinimas: 3

Cukinija patale

Cukinija supjaustoma grie┼żin─Śliais, apibarstoma prieskoniais. I┼í alaus, kiau┼íini┼│ , milt┼│ ir prieskoni┼│ u┼żmai┼íoma grietin─Śs tir┼ítumo te┼íla. Keptuv─Śje ─»kaitiname aliej┼│. ─« ─»kaitint─ů keptuv─Ö dedame cukinij─ů pamirkyt─ů te┼íloje ir apkepame i┼í abiej┼│ pusi┼│. Taip i┼íkep..

Recepto vertinimas: 0

Bulvi┼│ apkepas su m─Śsa

Bulves i┼ívirkite ir sumalkite, prid─Śkite ┼żalio kiau┼íinio, druskos ir gerai i┼ímai┼íykite. I┼í pus─Śs te┼ílos suformuokite 2 cm storumo blyn─ů , pavir┼íi┼│ nulyginkite, ant vir┼íaus paskleiskite m─Śs─ů. Ant vir┼íaus d─Śkite likusi─ů bulvi┼│ mas─Ö, vir┼í┼│ palyginkite, pabarstykite d┼żi┼źv─Śs─Śli..

Recepto vertinimas: 0

Bulvin─Ś pica

Sutarkuokite kilogram─ů bulvi┼│, gerai nusunkite. Prid─Śkite 2-3 ┼íauk┼ítus milt┼│, kiau┼íin─», druskos,prieskoni┼│ ir gerai i┼ímai┼íykite. ─« riebalais i┼ítept─ů skard─ů supilkite bulvi┼│ mas─Ö. Ant jos d─Śliokite plonomis riekel─Śmis supjaustyt─ů de┼ír─ů. U┼żpilkite pomidor┼│ pada┼żu, pabarstykit..

Recepto vertinimas: 2

De┼írel─Śs te┼íloje

16 porcij┼│ Mieles sutrupinti ─» ind─ů. Pien─ů truput─» pa┼íildyti ir supilti ─» mieles. Mikrobang─Śje i┼ílydyti margarin─ů ir supilti ─» mieles. Suberti cukr┼│ ir drusk─ů, mai┼íyti, kol cukrus, druska ir miel─Śs i┼ítirps. Suberti miltus. U┼żminkyti te┼íl─ů ir j─ů palikti augti 30-45min. De┼íreles ..

Recepto vertinimas: 4

Avi┼żini┼│ dribsni┼│ sausainiai su kokoso dro┼żl─Śmis

100 g sviesto i┼ítirpinti keptuv─Śje ir jame iki rusvumo paskrudinti avi┼żinius dribsnius. Paskui juos suminkyti su milt┼│ ir kepimo milteli┼│ mi┼íiniu, cukrumi, vaniliniu cukrumi, kiau┼íiniais, kokoso dro┼żl─Śmis ir grietine. Orkait─Ö ─»kaitinti iki 200┬░C temperat┼źros. Skard─ů i┼ítepti rie..

Recepto vertinimas: 5

Vy┼íni┼│ ir var┼ík─Śs pyragas su trupiniais

Miltus sumai┼íyti su kepimo milteliais ir persijoti ant lentos. Kaubur─Ślio viduryje padaryti ─»dubim─ů. Sviesto arba margarino gabal─Ślius i┼íd─Ślioti ─»dubimo kra┼ítuose, o ─» vidur─» suberti cukr┼│ ir ─»mu┼íti kiau┼íinius. Visk─ů suminkyti ─» vientis─ů mas─Ö ir 30 min. laikyti ┼íaltai. I┼í ..

Recepto vertinimas: 5

Rugini┼│ milt┼│ bandel─Śs

Sviestas i┼ítrinamas, mu┼íama po kiau┼íin─», beriama po ┼íauk┼ít─ů cukraus ir sukama, kol viskas sudedama. Tada supilamos i┼íleistos miel─Śs, suberiami prieskoniai, miltai ir suminkoma. Te┼íla turi b┼źti kaip pyragui. Jei pasirodyt┼│, kad ji per kieta, ─»pilama kiek ┼íiltos grietin─Śl─Śs. Te┼íla l..

Recepto vertinimas: 3

┼áokoladinis pyragas su grietin─Śle

Riebalus supjaustyti gabaliukais ir i┼ísukti iki purumo. Supilti kiau┼íini┼│ trynius, suberti cukr┼│ ir gerai i┼íplakti. Miltus i┼ímai┼íyti su kepimo milteliais, rie┼íutais ir cinamonu. Kartu su kapotu ┼íokoladu suberti ─» tryni┼│ mas─Ö, supilti pien─ů ir gerai i┼ímai┼íyti. Te┼íl─ů sukr─Śsti ─» ke..

Recepto vertinimas: 4

Blyneliai su s┼źriu

Kiau┼íinius suplakti su pienu. Suberti sod─ů, prieskoniu, tarkuot─ů s┼źr─», miltus ir visk─ů labai gerai i┼ímai┼íyti. ─« keptuv─Ö ─»pilti aliejaus ir gerai ─»kaitinti. I┼í gautos mas─Śs kepti norimo dyd┼żio blynelius. Patiekiant blynelius papuo┼íti salotos lapu ar petra┼żol─Śs ┼íakele. Skanaus! ..

Recepto vertinimas: 1

Rusi┼íkas m─Śsos ir gryb┼│ pyragas (Kulebiaka)

Suminkykite biri─ů te┼íl─ů, palaikykite. Tuo metu paruo┼íkite ─»dar─ů. Jautien─ů pakepinkite svieste, atau┼íinkite. Nulupkie kiau┼íinius, stambiai supjaustykite. Grybus nuvalykite, nuplaukite, sumalkite, sud─Śkite ─» m─Śs─ů, pas┼źdykite, ─»berkite pipir┼│. Te┼íl─ů i┼íko─Źiokite ant miltais pabarst..

Recepto vertinimas: 4

Paprastas obuoli┼│ pyragas

Kiau┼íinius su cukrumi i┼íplakti iki purumo(mas─Ś tur─Śt┼│ padvigub─Śti), l─Śtai mai┼íant supilti miltus ir palikti te┼íl─ů pastov─Śti kol paruo┼íite obuol─». Nulupti ir grie┼żin─Śliais supjaustyti obuol─», ji apvolioti su cinamonu ir vaniliniu cukrumi. Kepimo skarda patepti riebalais(aliejumi..

Recepto vertinimas: 4

Grietininiai sausainiai

Visk─ů, i┼ískyrus pavir┼íiui apibarstyti skirtus priedus, ┼íaltame kambaryje skubiai suminkykite. Te┼íl─ů palikite per nakt─» arba nors porai valand┼│ ┼íaltame kambaryje. Po to j─ů i┼íko─Źiokite 5 ┬ľ 6 mm storio lak┼ítais, stiklin─Śle i┼íspauskite apskritus arba kitokios formos sausain─Ślius, j┼│ p..

Recepto vertinimas: 2