KiauÅ¡iniai, kiauå¡iniå³ receptai

Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: http://www.geri-receptai.lt/receptas-naudojant/kiausiniai/10

ÄŒirviniai blynai

Grietine išplakti su kiaušinių tryniais ir cukrumi,sudedama druska ir citrinos žievelė. Suberiame miltus kuriuose įmaišita soda. Baltimus išplakti iki standžių pūtų ir atsargiai sumaišiti su tešla. Vafline ištepti aliejumi. Vaflius kepti kol gražiai paruduos. Ataušinti...

Recepto vertinimas: 3

Karšti sumuštiniai

KiauÅ¡inius sÅ«rį sutarkuoti ,susmulkinti ÄesnakÄ… ir visus produktus sumaiÅ¡yti su majonezu. MiÅ¡rainÄ™ tepti ant batono ir kepti įkaitintoje orkaitÄ—je 10-15 min kol apskrus. Skanaus..

Recepto vertinimas: 4

Trapūs žagarėliai

SviestÄ…, cukrų ir druskÄ… gerai iÅ¡sukti. Sukant po vienÄ… įmuÅ¡ti kiauÅ¡inius, suberti vitrinos žievelÄ™, miltus, sumaiÅ¡ytus su kepimo milteliais bei druska, supilti romÄ…. TeÅ¡lÄ… gerai iÅ¡minkyti. IÅ¡koÄioti plonÄ… 20x50 cm dydžio lakÅ¡tÄ…. Peiliu supjaustyti 2,5 ploÄio ir 10 cm ilgio ju..

Recepto vertinimas: 1

Skanus varškės pyragas

Ištirpinti sviestą, kai ataušta - įmušti kiaušinį, supilti cukrų ir gerai išsukti, kol ištirpsta cukrus. Dėti kepimo miltelius, miltus ir kakavą ir gerai išmaišyti. Tešlą padalinti į dvi dalis, sudėti į maišelius ir dėti į šaldiklį. Ištrinti varškę, sudėti krakmolą,..

Recepto vertinimas: 2

Ledų tortas

1. Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų, sumaišome su cukrumi ir gerai išsukame. Paskui įmaišome miltus. 2. Baltymus plakame, kol susidaro standžios putos, ir pamažu įmaišome į tešlą. 3. Paruoštą tešlą tuoj pat supilame į kepimo formą ir kepame 190°C karštumo orka..

Recepto vertinimas: 5

Makaronų apkepas

Išvirtus makaronus atšaldyti ir sumaišyti su kiaušiniais. Į paruoštą skardą suversti makaronus ir ištepti majonezu,tada pabarstyti pjaustytų dešrelių ir smulkiai pjaustytų porų.Paskaninti prieskoniais ir sudeti pjaustytus pievagrybius.Užtepti pomidorų padaža ir sudėti riekelėmis ..

Recepto vertinimas: 4

Keptas upÄ—takis

Išdarinėti upėtakiai nuplaunami, nusausinami, įtrinami druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgomi išplaktame kiaušinyje, pavoliojami miltuose ar džiūvėsėliuose ir kepami keptuvėje ant silpnos ugnies. Patiekiami pašildytame pusdubenyje, papuošti citrinos griežinėliais ar apiba..

Recepto vertinimas: 0

Apelsininis tortas su glajumi

Apelsinus mirkyti vandenyje 2-3val. Paskui dėti į puodą, įpilti vandens, uždengti ir virti, kol žievelės suminkštės. Apelsinus nusunkti, ataušinti, nulupti žieveles, ištrinti sėklas. Apelsinus pusvalandį trinti, įberiant cukraus pudros, maltų migdolų ir sudedant kiaušinių tryniu..

Recepto vertinimas: 4

Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)

Iš miltų, sūdyto vandens ir kiaušinio užminkoma nekieta tešla ir palaikoma 20—30 min. Tada dar kartą labai gerai išminkoma. Įdarui mėsa be plėvių ir gyslų ir svogūnas sumalama mėsmale. Lajus labai smulkiai supjaustomas, sudedamas į mėsą, įberiama druskos, trintų mairūnų..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių ir kiaušinių mišrainė

Virtos bulvÄ—s ir kiauÅ¡iniai supjaustomi griežinÄ—liais, svogÅ«nas susmulkinamas, rÅ«kyta menkÄ—, išėmus kaulus ir aÅ¡akas, taip pat susmulkinama. Viskas pasÅ«doma, lengvai sumaiÅ¡oma ir užpilama majonezu ar grietine, sumaiÅ¡yta su paruoÅ¡tomis garstyÄiomis arba krienais. ..

Recepto vertinimas: 1

Pievagrybių salotos

Pievagrybius supjaustyti griežinÄ—liais ir iÅ¡troÅ¡kinti svieste. KiauÅ¡inius, pomidorus, obuolį supjaustyti plonyÄiais griežinÄ—liais ar skiltelÄ—mis ir eilÄ—mis sudÄ—lioti į salotų lapais iÅ¡klotÄ… salotinÄ™. GrietinÄ™ iÅ¡plakti su prieskoniais, citrinų sultimis, aliejumi, obuolių sultimi..

Recepto vertinimas: 5

"PaukÅ¡Äių pieno" tortas

Prieš pradedant gaminti, reikia želatiną užpilti pienu. Varškė du kartus permalti mėsmale, cukrų, sviestą ir kiaušinius (trynius) išsukti iki purumo, paskui sudėt varškę, visus prieskonius ir viską išmaišyti. Paskui šildyti želatiną. Bliudelį su želatina, užpilta pie..

Recepto vertinimas: 5

Nuostabus ananasinis tortas

Tešlos paruošimas:Vandenį užverdame, sudedam sviestą. Kai sviestas ištirpsta, per sietelį sijojant supilami miltai. Tešlą išmaišyti labai gerai, kad nebekibtų prie indo kraštų. Truputi atvėsiname, kad neusupliktų kiaušiniai. Tada įmušame kiaušinius. Gerai maišyti, kol gaunasi gr..

Recepto vertinimas: 0

Tortas „Juodasis miškas"

Ä®kaitinkite orkaitÄ™ iki 180°C. IÅ¡tepkite sviestu dvi 23 cm skersmens apvalias formas. IÅ¡klokite kepimo popieriumi. IÅ¡tepkite popierių sviestu. Ä® didelį dubenį suberkite miltus, kepimo miltelius ir druskos. IÅ¡tirpinkite Å¡okoladÄ…, įstate indÄ… į puodÄ… su lÄ—tai verdanÄiu vanden..

Recepto vertinimas: 5

Mano pica

Ä®kaitinkite orkaitÄ™ iki 220 º. Ä® miltus nuolat maiÅ¡ydami supilkite pienÄ… ir įmuÅ¡kite kiauÅ¡inių. Pagardinkite druska ir pipirais. SkardÄ… iÅ¡tepkite 1 Å¡aukÅ¡tu aliejaus, supilkite teÅ¡lÄ… ir kepkite 10 minuÄių. Tuo metu supjaustykite svogÅ«nus ir Äesnakus, sumaiÅ¡ykite juos su likusiu a..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

TeÅ¡la gaminama kaip pagerintam pyragui. VarÅ¡kÄ— gerai iÅ¡trinama su sviestu, muÅ¡ama po vienÄ… kiauÅ¡inį, dalimis beriamas cukrus ir gerai iÅ¡trinama, kad bÅ«tų vientisa masÄ—, tada suberiamas vanilinis cukrus, nuplautos razinos ir miltai. Kai užminkyta teÅ¡la pakyla, iÅ¡koÄiojamas ..

Recepto vertinimas: 0

Apelsinų tortas

IÅ¡minkykite visus produktus, skirtus trapiai teÅ¡lai (iÅ¡skyrus apelsinų džemÄ…). TeÅ¡lÄ… suspauskite į rutulį, suvyniokite į folijÄ… ir mažiausiai 30 min. laikykite Å¡aldytuve. Tada iÅ¡koÄiokite apskritÄ… lakÅ¡tÄ… ir įklokite į 26 cm skersmens tortinÄ™. TeÅ¡lÄ… prieÅ¡ kepdami subadykit..

Recepto vertinimas: 0

Aštri vištiena tešloje

ViÅ¡tienÄ… nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite kubeliais. ParuoÅ¡kite teÅ¡lÄ…. Ä® dubenį suberkite persijotus miltus, raudonÄ…sias paprikas, Äesnakus, imbierus ir druskÄ…. Ä®muÅ¡kite kiauÅ¡inį ir gerai iÅ¡maiÅ¡ykite. Ä® teÅ¡lÄ… sumerkite viÅ¡tienos kubelius ir palikite pastovÄ—ti 4 valanda..

Recepto vertinimas: 4

Pietūs tinginiams (Vaidos)

Faršą pasūdome, papirpirinam, įdedame kiaušinį, susmulkintą svogūną, išmaišom. Bulves nulupam, sutarkuojam burokine tarka, pasūdom. Į keptuvę ar bletelę įpilam aliejaus, dedam sluoksnį bulvių, per vidurį faršą ir vėl uždedam bulvėm, kepam apie 30-40 min., baigiant kepti..

Recepto vertinimas: 4

Kavos tortas su plakta grietinÄ—le

Ištirpinti sviestą ir palikti atvėsti.Kiaušinius,cukrų ir druską plakti karšto vandens vonelėje,kol sutirštės.Dubenį su plakiniu perdėti į šalto vandens vonelę ir plakti kol masė atvės.Vėliau suberti persijotus miltus ir nuolat maišant supilti ištirpintą sviestą.Tešlą supilt..

Recepto vertinimas: 5

Malaizijietiškas medaus pyragas (Lauros)

Cukrų išlydykite iki karamelės ant vidutinio karštumo skylės. Tada supilkite vandenį ir išmaišykite iki krislų dingimo. Sudėkite į puodą sviestą ir, jį išlydę, sirupą atvėsinkite. Išsukite kiaušinius ir į juos supilkite kondensuotą pieną. Suplakite. Nugesinkite sodą ir ..

Recepto vertinimas: 3

Apkepas su grybais ir bulvÄ—mis (RamunÄ—s)

Užmaišyti tešlą, ji turi būti skystoka. Pusę tešlos pilti į skardą. Ant jos burokine tarka užtarkuoti 4 virtas bulves, pabarstyti bulvių prieskoniais, ant bulvių dėti smulkiai pajaustytų (virtų) grybų ir svogūnų sluoksnį, paskanintą druska ir pipirais. Viršutinis sluoksnis - i..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su tunu

Visus ingridientus susmulkiname. Sudedame į indÄ…. IÅ¡ alyvų aliejaus, citrinos sulÄių cukraus , druskos, pipirų suplakame padažą, plakame kol pradeda tirÅ¡tÄ—ti. Juo užpylame susmulkintas sudÄ—tines dalis. ViskÄ… iÅ¡maiÅ¡ome. Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

BezÄ— tortas su persikais

Orkaitę įkaitinti iki 175°C temperatūros. Kiaušinių trynius atskirti nuo baltymų. Sviestą arba margariną išsukti iki purios masės. Po truputį suberti 130 g cukraus, sudėti trynius bei įpilti 2 šaukštus vandens. Viską išplakti iki purumo. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir ..

Recepto vertinimas: 4

Florentinai

1. SumaiÅ¡yk ir suminkyk visus ingridientus pagrindui. IÅ¡koÄiok teÅ¡lÄ…, ir iÅ¡klok į formÄ… 30-40 cm dydžio (tefloninÄ—s formelÄ—s tepti riebalais nebÅ«tina). Kepti pagrindÄ… 175 laipsnių temperatÅ«roje - 10 min. 2. Puriai iÅ¡sukti sviestÄ… migdolų masei. SudÄ—ti susmulkintÄ… migdolų ..

Recepto vertinimas: 0