20 rezultatų ieškant "zuvu patiekalai"

Upėtakiai su bulvėmis

Upėtakiai su bulvėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  2 upėtakių žuvų prieskonių pusės mažos citrinos 100 g žaliųjų alyvuogių aliejaus 2 pjaustytų pomidorų 8 bulvių džiovintų rozmarinų druskos pipirų Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti, nusausinti. Vidų ir išorę įtri..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su petražolėmis

Jūros ešeriai su petražolėmis Sudėtingumas: 3 Ingridientai:  2 jūros ešerių (maždaug po 350 g) druskos maltų juodųjų pipirų citrinos saujos petražolių 2 šaukštų alyvuogių aliejaus grūstų citrinpipirių Gaminimas: Žuvis išvalyti, nuplauti ir nusausinti. Iš vidaus ir iš..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis piene

Žuvis piene Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g žuvų filė 200 g rūkytų lašinukų 2 svogūnai Pieno Maltų pipirų Druskos Gaminimas: Žuvų gabaliukus dedame į riebalais išteptą ugniai atsparų indą, sluoksniuojame su lašinukais ir svogūnų griežinėliais, pasūdome, įpilame pieno,..

Recepto vertinimas: 0

Jūros ešeriai su daržovėmis

Jūros ešeriai su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai:  4 jūros ešerių druskos, pipirų citrinos 1–2 šaukštų kadagių uogų 4 laurų lapelių mėgstamų daržovių svogūno 2 šaukštų aliejaus 200 ml žuvų sultinio Gaminimas: Žuvis nuplauti, nusausinti ir įtrinti druska..

Recepto vertinimas: 5

Dorados su apelsinais

Dorados su apelsinais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 doradų 2 šaukštų citrinos sulčių druskos, pipirų saujelės petražolių 4 česnako skiltelių 2 apelsinų aitriosios paprikos 150 g salierų kotų 6 šaukštų alyvuogių aliejaus 50 ml sauso baltojo vyno 100 ml žuvų sultinio 2 šaukš..

Recepto vertinimas: 4

Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis

Žuvienė su kukuliais ir bulvėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 700 g žuvies, 10 pipirų, lauro lapeliai, 1 šaukštas miltų, 200 g prieskoninių daržovių, 1 šaukštas sviesto, 150 g grietinės, 3 litrai vandens, 4 virtos bulvės. Kukuliams: 300g žuvų mėsos be kaulų, 0.5 riekės pyrago,..

Recepto vertinimas: 0

Upėtakių sriuba

Upėtakių sriuba Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g upėtakių, svogūnėlis, poras, 30 g saliero, 4 petražolių šakelės, 2 šaukštai sviesto morka, druskos, baltųjų pipirų. Gaminimas: Išskrostas žuvis ir galvas nuplauti, atskirti filė. Svogūnėli, žaliąją poro dalį, salierą ir ..

Recepto vertinimas: 4

Suomiška žuvienė

Suomiška žuvienė Patiekalo šalis: Suomija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg šviežių žuvų 1 svogūnas 1 poras 4 bulvės 1 šaukštas miltų 1 stiklinė pieno 1 lauro lapelis 3 žirneliai kvepiančiųjų pipirų 2 šaukštai smulkintų krapų 2 šaukštai smulkintų laiškinių svogūnų ..

Recepto vertinimas: 4

Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais

Žuvienė su pikantiško skonio skrebučiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500g. pomidorų, 100g. morkų, 100g. salierų, 100g. porų, 30g. sviesto, 1l žuvies sultinio, druskos ir pipirų, 200g. žuvies filė. Sultinys : 2l vandens, ryšelis šakniavaisių, 2 česnakų skilteles, 3 čiobrelių š..

Recepto vertinimas: 0

Žuvų pyragas

Žuvų pyragasIngridientai: 500 g menkės arba bet kokios baltos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g lašišos arba bet kokios raudonos žuvies filė be kaulų ir odos, 500 g šaldytos sluoksniuotos tešlos, 500 g svogūnų, 30 g sviesto, trupučio krapų ir petražolių (viso – ..

Recepto vertinimas: 1

Lydeka arba sterkas, įdaryti grybais

Lydeka arba sterkas, įdaryti grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 didelė lydeka arba sterkas (1 – 1,5 kg), druskos, citrinos rūgšties. Įdarui: 2.200 g konservuotų grybų, 3.2 šaukštai sviesto, 4..2 svogūnai, 5.0,5 stiklinės maltų džiūvėsėlių, gabalėlis saliero, 6.1 �..

Recepto vertinimas: 0

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais

Kepti žuvų vyniotiniai su grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.800 g žuvies filė, druskos, citrinos sulčių, 2.200 g virtų grybų, 3.1 svogūnas, gabalėlis petražolės, 4.1 stiklinė grybų arba žuvų sultinio, 5.2 šaukštai sviesto arba margarino, 6.1 raugintas agurkas, 7.1 stiklin..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis, prismaigstyta grybų

Žuvis, prismaigstyta grybų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 kg šviežio sterko, ešerio arba plekšnės, 2.1 stiklinė virtų grybų, 3.2 šaukštai margarino arba sviesto, druskos, citrinos sulčių arba acto, vandens, žuvų sultinio, 4.3 šaukštai grietinės, maltų džiūvėsėlių. Ga..

Recepto vertinimas: 0

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu

Virti žuvų vyniotiniai su grybų padažu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 800 g žuvų filė, druskos, citrinos sulčių, vandens, pipirų, 1 svogūnas, 1 lauro lapelis, 300 g šviežių grybų, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas miltų, 1 stiklinė pieno arba grybų sultinio, krapų, citr..

Recepto vertinimas: 0

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė

Senovinė Kūčių šešių žuvų žuvienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200g vandens, 20g karpių, 20g lynų arba lydekų, 20g ešerių, 20g kuojų, 10g ungurio, 12g morkų, 12g svogūnų, 3g  česnakų, 3g krapų, 3g petražolių, 100g sterko filė, 2g druskos,..

Recepto vertinimas: 1

Menkės šašlykai vakarėliui

Menkės šašlykai vakarėliuiIngridientai:1,3 kg menkių filė, raudonoji paprika, geltonoji paprika, 3 citrinos, 2 šaukštai žaliojo žuvų padažo („Pešto" ar kt.), krakmolo, šaukštas sviesto, pagal skonį druskos ir šviežiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Menkių filė nuplauki..

Recepto vertinimas: 0

Kepta antis su apelsinų padažu

Kepta antis su apelsinų padažuIngridientai:vidutinio dydžio antis, 2 cm ilgio imbiero šaknies gabalėlis, 2-3 česnako skiltelės, 1 raudonasis svogūnas, 4 šaukštai medaus, tarkuotos 1-2 apelsinų žievelės, 4 šaukštai sojų padažo, 1 šaukštelis malto cinamono, pusė stiklinės vandens..

Recepto vertinimas: 2

Vėgėlių salotos su greipfrutais

Vėgėlių salotos su greipfrutaisIngridientai:500 g vėgėlių, 4 greipfrutai, 2 virti artišokai, 1 saldusis svogūnas, 2 kelmeliai salotų, 10 šakelių koriandrų, 1 arbatinis šaukštelis trintų koriandrų, 3 valgomieji šaukštai alyvų aliejaus, žiupsnelis Kajeno pipirų, žiupsnelis kmynų..

Recepto vertinimas: 0

Portugališka žuvienė (Caldeirada a Pescador)

Portugališka žuvienė (Caldeirada a Pescador)Ingridientai:1 kg įvairių žuvų, 36 kiaukutiniai moliuskai, 100 g alyvuogių aliejaus, 1 arbatinis šaukštelis saldžiųjų ankštinių pipirų, 1,5 l vandens, 120 g svogūnų, 10 g česnakų, druskos, pipirų, smulkintų petražolių, 6 orkaitėje..

Recepto vertinimas: 0

Norvegiškai kepti sterkai

Norvegiškai kepti sterkaiIngridientai:1 kg sterkų filė, 40 g kaparių, smulkintų petražolių, 1 citrina, 50 g sviesto, 40 g aliejaus, druskos, pipirų, 100 g pieno arba 1 kiaušinio baltymas, 30 g miltų, 750 g bulvių.Gaminimas Žuvų gabalėlius nuplaukite, nušluostykite, pabarstykite smulk..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: zuvu patiekalai