10 rezultatų ieškant "zuvis"

Žuvis su bulvėmis

Žuvį išvalykite išvirkite. Jei tai silkė, ar rūkyta žuvis, tik išvalykite ir supjaustykite. Bulves išvirkite, supjaustykite riekutėmis ir pakepinkite ant sviesto, arba tiesiog paskrudinkite ant aliejaus. Pomidorus supjaustykite riekutėmis. Žuvį sudėkite į ilgą lėkštę eilute, apip..

Recepto vertinimas: 1

Kepta žuvis marinate

Žuvį supjaustykite, apibarstykite druska, pipirais, apvoliokite miltais ir kepkite aliejuje. Ataušintą dėkite į keramikinį indą, užpilkite marinatu ir palaikykite 3 – 4 valandas. Jei palaikysite ilgiau žuvis pasidarys minkštesnė. Marinatą nupilkite, pagardinkite druska, žuvį sudėki..

Recepto vertinimas: 2

Žuvis, prismaigstyta grybų

Žuvis nuvalyti, išimti vidurius. Aštriu peiliu daugelyje vietų įpjauti minkštimą ir įpjovas prismaigstyti grybų, supjaustytų pailgais gabalėliais. Žuvis iš viršaus ir vidaus apibarstyti druska ir pašlakstyti rūgščiomis sultimis. Likusius grybus sukimšti į žuvų vidų. Žuvis su..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis su česnakais ir imbieru

Žuvis nuvalyti, išdarinėti. Česnako laiškus susmulkinti. Žuvis sudėti į verdantį vandenį (kad būtų vos apsemtos), įberti druskos, įdėti dalį česnako laiškų, dalį imbiero bei muskato riešuto. Pavirti 10 minučių. Žuvį atsargiai išgriebti, nuvarvinti. Į keptuvę įpilti alie..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiškai ruošta aštri žuvis

Žuvis nuplaukite, supjaustykite, užpilkite marinatu, paruoštu iš acto, 3 česnako skiltelių, juodųjų pipirų, raudonėlių, cinamono, aitriosios paprikos bei druskos. Žuvis išdėliokite kepimo inde. Uždėkite smulkiai pjaustytų svogūnų, pomidorų griežinėlių, užberkite kapotų..

Recepto vertinimas: 0

Virta žuvis su razinomis

Žuvį nuvalome, nuplauname, supjaustome gabalais ir išverdame su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Iš recepte nurodytų produktų išverdame padažą. Miltus pakepiname svieste, atskiedžiame sultiniu, kuriame virė žuvis, ir supilame į padažą. Išvirtus žuvies gabalus sudedame..

Recepto vertinimas: 0

Orkaitėje troškinta žuvis

Kepimo skardą iškloti folija, patepti riebalais, pabarstyti miltais. Žuvies filė nereikia smulkinti. Tiesiog dėti į foliją ir kiekvieną gabalą apšlakstyti citrinos sultimis, pabarstyti druska bei pipirais. Ant žuvies sudėti smulkiai supjaustytus grybus, supilti baltąjį vyną, užlank..

Recepto vertinimas: 2

Kepta žuvis su imbieru

Sumaišykite miltus, maltą imbierą ir druską, dalimis sudėkite žuvį, kad ji tolygiai pasidengtų šia mase. Įkatinkite aliejų „vok“ keptuvėje. Sudėkite žuvį ir kepkite 4 minutes, karts nuo karto apversdami, kol žuvis apkeps. Sumaišykite likusius ingredientus ir sudėkite į keptu..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis saldžiarūgščiame padaže

Žuvis nuvaloma, nuplaunama ir nesupjausčius iš abiejų pusių pakepinama aliejuje, kol apsitraukia gruzdžia plutele. Nedidelėje švarioje keptuvėje padeginamas cukrus (kol parunda). Į puodą įpilama truputį acto, įberiama druskos, sudedami prieskoniniai žalumynai, supilama imbieras, smu..

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA ŽUVIS

Išskrostą ir nuskustą žuvį įtrinti prieskoniais ir pusvalandį palaikyti šaldytuve. Tada išimti jos kaulus.Keptuvėje pakepinti svogūnus su grybais (jei šie švieži). Juos su sutarkuotu sūriu sudėti į žuvies vidų. Žuvį - į majonezu išteptą stiklinį indą ir troškinti orkaitėj..

Recepto vertinimas: 5

Raktiniai žodžiai: zuvis