25 rezultatų ieškant "poras"

Prancūziška žuvis

Žuvies gabalus užpilame trupučiu sūdyto vandens su prieskoninių daržovių šakelėmis ir troškiname. Smulkiai supjaustytus svogūnus ir pievagrybius troškiname svieste, kol suminkštės. Nuplikytus pomidorus nulupame, supjaustome ir kartu su grybais bei svogūnais sudedame į puodą. Suberi..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų apkepas

Išvirtus makaronus atšaldyti ir sumaišyti su kiaušiniais. Į paruoštą skardą suversti makaronus ir ištepti majonezu,tada pabarstyti pjaustytų dešrelių ir smulkiai pjaustytų porų.Paskaninti prieskoniais ir sudeti pjaustytus pievagrybius.Užtepti pomidorų padaža ir sudėti riekelėmis ..

Recepto vertinimas: 4

Upėtakių sriuba

Išskrostas žuvis ir galvas nuplauti, atskirti filė. Svogūnėli, žaliąją poro dalį, salierą ir petražoles supjaustyti mažais gabaliukais. Žuvų galvas pakepinti prikaistuvyje su 1 šaukštu sviesto. Suversti daržovių gabaliukus, supilti 11/4 l vandens ir 20 minučių virti ant vidutin..

Recepto vertinimas: 4

Troškinta višta

Paruoštą vištą iš vidaus įtrinti druska, apibarstyti prieskoniais ir pakepti. Įpilti vandens, citrinos sulčių, sudėti supjaustytas daržoves ir troškinti. Į skystį, kuriame buvo troškinama įdėti miltų ir pagaminti padažą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su daržovėmis

Mėsą supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį ir virti. Vėliau sudėti supjaustytas daržoves, pasūdyti ir toliau virti. Išvirusią mėsą apšlakstyti sultiniu ir apibarstyti krapais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Virta kalakutiena su daržovėmis

Mėsą supjaustyti, sudėti į verdantį vandenį ir virti. Vėliau sudėti supjaustytas daržoves, pasūdyti ir toliau virti. Išvirusią mėsą apšlakstyti sultiniu ir apibarstyti krapais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena ir pastos sriuba

Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Iš paprikos išimkite sėklas. Nuplaukite porą. Papriką ir porą supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir gautą masę įdėkite į šaldytuvą (jame laikykite iki kol patieksite). Įdėję į puodą šiek tiek maisti..

Recepto vertinimas: 0

Sultyse marinuoti tuno kepsneliai

Soja, vaisių sultys, aliejus, sirupas ir pipirai sumaišomi ir paruošiamas marinatas. Šviežius tuno kepsnelius marinate palaikykite 15-30 minučių, kad įsisūrėtų. Sumaišykite padažo sudedamąsias dalis. Pakepinkite daržoves aliejuje, kad beveik suminkštėtų. Išimkite ir padėkite ši..

Recepto vertinimas: 0

Žuvienė su prancūzišku česnakiniu majonezu

Pirmiausia paruoškite česnakinį majonezą. Inde sutrinkite česnako skilteles ir sumaišykite su kiaušinio tryniais. Maišydami pamažu supilkite aliejų. Įdėkite druskos. Prieš patiekdami laikykite šaldytuve. Verdančiu vandeniu perliekite pomidorus, nulupkite nuo jų odelę ir supjaustyki..

Recepto vertinimas: 0

Paprikos sriuba

Šoninę supjaustyti kubeliais ir pakepinti aliejuje. Svogūną aplupti, supjaustyti kubeliais. Morkos nuskutamos ir sutarkuojamos stambia tarka. Išvalytas poras supjaustomas plonais griežinėliais. Paprikas nuplauti, išvalyti sėklas ir supjaustyti juostelėmis. Bulvės nuskutamos ir supjaustom..

Recepto vertinimas: 0

Saldžios pupelių salotos

Pupas virkite tol, kol jo suminkštės. Nuvarvinkite. Į prikaistuvį suberkite pupas. Pridėkite česnako, porų, morkų, įpilkite aliejaus ir ant nelabai karštos viryklės pavirinkite 5 minutes. Supilkite actą, sudėkite rudąjį cukrų ir pavirinkite dar 5 minutes (kol cukrus ištirps). Atau..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos krūtinėlė indiškai

svoguna supjaustyti smulkiai ir deti i karsta puoda.pries tai ipylus 3 saukstus aliejaus.3 minutes kepti+po to sudeti per burokine tarka sutarkotas morkas ir cesnaka bei pora.kai viskas pusia apkepa+deti smulkiais gabaleliais supjaustyta vistiena.ir kepti apie 10 min.kai vistiena vos vos apruduoja ..

Recepto vertinimas: 2

Bulvinė pica

Bulves ir morkas sutarkuoti, sudėti supjaustytą porą, įmusti kiausinius, suberti prieskonius. Viską gerai ismaisyti, sukrėsti į riebaluotą formą, islyginti. Ant virsaus įspausti desros arba kumpio gabaliukus, apkepti orkaitėje, apdėti pomidorų, pipirų griežinėliais, užpilti grietine..

Recepto vertinimas: 3

Kaimiškos bulvės

Bulves su lupenomis sudėkite į puodą, įpilkite vandens, įberkite kmynų, pasūdykite ir isvirkite. Isimkite is puodo, perliekite saltu vandeniu ir nulupkite. Dėkite į saldytuvą ir palaikykite per naktį. Porą nuvalykite, perpjaukite isilgai, nuplaukite ir supjaustykite pusžiedžiais. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Šalta bulvių sriuba

Bulves nuskusti, supjaustyti kubeliais, pridėti stambiai supjaustytą salierą ir porą, isvirti pasūdytame vandenyje. Isvirusias daržoves pertrinti per sietelį, supilti pieną ir grietinėlę, pasūdyti, pagardinti pipirais ir užvirinti. Tada sriubą atsaldyti. Patiekiant galima įmaisyti rūg..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių sriuba su kmynais

Nuskustos bulvės, morka, poras, salieras supjaustomi, suberiami kmynai ir druska, užpilama verdančiu vandeniu ir verdama ant silpnos ugnies. Išvirusios bulvės išgriebiamos ir sugrūdamos. Lašinukai supjaustomi, paspirginami ir supilami į sriuba. Sriuba uždaroma pakepintais miltais. ..

Recepto vertinimas: 0

Virtas starkis

Pasūdyti starkio gabalai sudedami viena eile į puodą, užpilami karštu prieskoninių daržovių ir prieskonių sultiniu ir lėtai verdami apie 20—30 min. Patiekiami sudėti į pašildytą pusdubenį ir apipilti salierų padažu. Prie jų duodama virtų bulvių, žalių salotų. ..

Recepto vertinimas: 0

Virtas upėtakis

Paruoštas upėtakis užpilamas parūgštintu citrinos sultimis šiltu (tik ne karštu) vandeniu, greit išimamas, pasūdomas ir (5—10 min) verdamas ant visai mažos ugnies prieskoninių daržovių sultinyje, kad nesuvirtų. Patiekiamas sudėtas į pašildytą pusdubenį, apšlakstytas svies..

Recepto vertinimas: 0

Šaltas jautienos kepsnys

Jautiena išmušama, pasūdoma, prismaigstoma lašinukų ir paliekama valandai. Keptuve kaitinamas sviestas. Į jį dedama jautiena ir kepama, kol apkepa iš visų pusių. Tuomet sudedamos veršio kojos, smulkiai supjaustytos morkos, burokėlis, poras, svogūnas, salieras, keli kvapieji pipirai ir..

Recepto vertinimas: 0

Kaliaropių salotos (Jūratės)

Kaliaropes ir obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Porų baltąsias supjaustyti plonais žiedeliais arba pusžiedžiais. Papriką, išėmus sėklas,- juostelėmis. Svogūnų laiškus ar petražoles susmulkinti. Viską sumaišyti su jogurto ir majonezo padažu. ..

Recepto vertinimas: 0

Makaronų, tunų ir krabų lazdelių salotos

Makaronus išvirti, krabų lazdeles, kiaušinius, papriką, svogūną, agurką supjaustyti. Viską sudėti į didelį indą. Sudėti tuną bei kukurūzus, pagardinti druska ir sumaišyti su majonezu. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

GAIVIOS SALOTOS

Pora supjaustyti griezineliais, obuoli kubeliais. Sudeti likusius produktus. Gerai sumaisyti...

Recepto vertinimas: 0

Jautiena su kaparėlių padažu

Mėsos gabaliukus nuplauti, nusausinti popierine servetėle, aštriu peiliu keliose vietose įpjauti kraštus, kad kepant neužsiriestų į viršų. Mėsą pasūdyti, pabarstyti pipirais, pavolioti miltuose, nupurtyti miltų perteklių ir dėti į įkaitintą keptuvę su aliejumi. Aukštoje temperat..

Recepto vertinimas: 0

Skumbrė su daržovėmis ir ryžiais

Zuvi supjaustome i 4-5 dalis, pabarstome prieskoniais, druska, palaikome apie 1 vai.Darzoves smulkiai supjaustome ir pakepame keleta minuciu keptuveje su aliejumi, pabarstome druska. Po to i ta pacia keptuve idedame zuvi ir ant mazos ugnies apkepame. Sudedame virius ryzius, aplaistome grietinele ir ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ

Zuvys isdarinejamos, nuskutamos, nuplaunamos. Pugzliu zvynu skusti nereikia, nes jie zuvienei suteikia glitumo. Visas zuvis sudedame i puoda ir verdame ant nedideles ugnies 50-60 min. Isvirusi sultini (prieskonius sudedame pabaigoje) nukosiame ir patiekiame i stala sultiniams skirtuose puodeliuose k..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: poras