25 rezultatų ieškant "virtais"

Vištiena su jogurtu

Vištienos krūtinėlę supjaustyti siauromis juostelėmis. Smulkiai sutarkuoti svogūną, česnaką ir imbierą ir masę atskiesti nedideliu kiekiu vandens iki grietinės konsistencijos. Į gautą masę supilti jogurtą, vyno actą, smulkiomis juostelėmis supjaustytas paprikų ankštis, pagardint..

Recepto vertinimas: 0

Aštri aviena

Mėsą supjaustyti ir apkepinti su svogūnais ir česnaku. Tada įdėti prieskonių, įpilti vandens ir troškinti. Vėliau mėsą sumaišyti su virtais ryžiais. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos suktinukai su ryžiais

Veršieną supjaustyti gabalėliais ir išmušti. Faršą sumaišyti su virtais ryžiais, įpilti 2 šaukštus vandens. Ant kiekvieno mėsos gabalo uždėti po krūvelę įdaro, susukti, surišti ir kepinti. Tada užpilti vandeniu ir troškinti 1 valandą. Ištroškinus, į tą skystį įdėti milt..

Recepto vertinimas: 0

Briedžiukai, kepti grietinės padaže

Briedžiukus švariai nuplauti, supjaustyti gabalėliais, apibarstyti druska ir 15 minučių kepti svieste. Paskui įberti miltų, sumaišyti, dar kelias minutes pakepinti, įpilti grietinės, 2 minutes pavirinti, praaušinti ir įmušti kiaušinį. Grybus sukrėsti į riebalais pateptą formą, ap..

Recepto vertinimas: 5

Kepti viščiukai su vermutu

Viščiukas kartu su kaulais sukapoti gabalais, apvolioti miltų, druskos ir pipirų mišiniu ir iki rausvumo pakepinti svieste. Įpilti vyno, sudėti svogūnus, žalumynus ir 20-30 minučių troškinti. Kad padažas būtų tirštesnis, įdėti krakmolo. Patiekti su virtais ryžiais arba keptimis b..

Recepto vertinimas: 0

Kviečiukai (palotėliai)

Stiklinę kviečių iš vakaro užpilti vandeniu. Ryte vandenį nupilti, įpilti šviežio ir virti 0,5 val. Išvirti bulves. Nulupti ir kartu su virtais kviečiais permalti mėsmale. Sudėti iki putų išplaktus kiaušinius, pipirų , druskos, česnako. Viską gerai išmaišyti , formuo..

Recepto vertinimas: 0

Virtos kiaulių kojelės

Kiaulės kojeles išilgai perkirsti pusiau, užpilti šaltu vandeniu. Užvirinti, nugraibyti atsiradusias putas ir virti 2-2,5 valandos ant mažos ugnies. Po valandos pridėti druskos, prieskonių ir prieskoninių daržovių. Išvirusias kiaulių kojeles patiekti karštas su virtais žirniais arba ..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir pupelių troškinys su grybais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Jeigu ji liesa, įdėti riebalų. Svogūnus pakepinti su mėsa, kol pasidarys skaidrūs, bet neapskrus. Įpilti vandens arba sultinio ir troškinti, kol mėsa paminkštės. Tada suberti supjaustytas pupelių ankštis, prieskonius ir baigti troškinti. Susm..

Recepto vertinimas: 0

Lašiša su grybais

Supjaustytą lašišą įdėkite į indą, užpilkite marinatu, pagamintu iš vyno, citrinos sulčių, aliejaus ir žuvies pagardų. Marinuokit apie 3 val. Galima ir ilgiau. Grybus pamerkite į vandenį. Nukošus, supjaustykite plonomis juostelėmis, įdėkite smulkiai supjaustytą svogūną, sutr..

Recepto vertinimas: 0

Agurkai, įdaryti krabų lazdelėmis

Virtus ryžius sumaišome su virtais smulkiai supjaustytais kiaušiniais, krabų lazdelėmis, susmulkintais krapais ir prieskoniais. Agurką perpjauname išilgai, išimame sėklas, supjaustome dideliais gabalais ir įdarome paruoštomis salotomis. Ant viršaus uždedame po šaukštelį majonezo, p..

Recepto vertinimas: 4

Salotos su paprika ir ryžiais

Pipirus supjaustyti šiaudeliais, sumaišyti su kubeliais pjaustytais agurkais, šiaudeliais pjaustytu kopūstu, žiedeliais pjaustytais pomidorais, virtais ryžiais. Suberti smulkiai pjaustytą svogūną ir žalumynus. Pagardinti druska ir garstyčių bei majonezo padažu. ..

Recepto vertinimas: 0

Nugarinės kepsnys su gelsve.

Mėsą pasūdyti, įtrinti pipirais. Svogūną supjaustyti kubeliais. Ankštinius pipirus perpjauti, išimti sėklas, supjaustyti šiaudeliais. Gelsvės lapus nuplauti, nusausinti, sukapoti kuo smulkiau. Svogūnus ir ankštinius pipirus pakepinti įkaitintame aliejuje. Orkaitę įkaitinti iki 220 ..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su riešutais

Kedrų riešutus suberkite į kepimo popieriumi ištiestą skardą ir pakepinkite karštoje orkaitėje. Palikite, kad atvėstų. Miltus sumaišykite su druska ir maltais pipirais. Juose pavoliokite nuplautus, nusausintus ir porcijomis supjaustytus vištienos gabalėlius ir 5 minutes kepkite ka..

Recepto vertinimas: 0

Ugniniai avienos šašlykai (Ramun?s)

Iš karbonado išimami kaulai. Mėsa supjaustoma plonomis juostelėmis. Veriama ant iešmų pakaitomis su svogūno ketvirtėliais ir lašinių gabalėliais. Viskas sutepama aliejumi, pagardintu druska, žiupsneliu rozmarino. Kepama įkaitusiame grilyje 5 minutes. Baigiant kepti apliejama slyvų tr..

Recepto vertinimas: 5

Troškinta jautiena su kokosais

Kumpį nuplauname, nusausiname ir supjaustome kubeliais. Į keptuvėje įkaitintą aliejų sudedame kumpio kubelius. Kepame uždengtoje keptuvėje 15 minučių, nustatę mažą kaitrą. Mėsai apskrudus, suberiame smulkintus kokosus. Kepiname apie 3 minutes. Kol mėsa kepa, gaminame padažą. Kito..

Recepto vertinimas: 0

Jautienos troškinys su džiovintais vaisiais

Džiovintus vaisius gerai nuplauname ir pamerkiame į šaltą vandenį. Kumpį nuplauname, nusausiname, pašaliname sausgysles ir plėveles. Kumpį supjaustome kubeliais ir sudedame į svietu pateptą troškintuvą. Įpilame tiek vandens, kad apsemtų. Nustatome mažą kaitrą ir uždengę tro..

Recepto vertinimas: 0

BREDŽIUKAI, KEPTI GRIETINĖS PADAŽE

Briedziukus svariai nuplauti, supjaustyti gabaleliais, apibarstyti druska ir 10-15 minuciu kepti svieste. Paskui iberti miltu, sumaisyti, dar kelias minutes pakepinti, ipilti grietines, 1-2 minutes pavirinti, praausinti ir imusti kiausini. Grybus sukresti i riebalais patepta forma, apibarstyti tarku..

Recepto vertinimas: 0

BAKLAŽANAI SU DUONOS ĮDARU

Duona ismirkyti piene. Baklazana perpjauti isilgai, isskobti vidu ir sumalti minkstymus mesmale kartu su kietai virtais kiausiniais, ismaisyti su smulkiai kapotais ir pakepintais svogunais, nuspausta duona, smulkintais zalumynais, zaliu kiausiniu ir prieskoniais. Baklazanus prikimsti paruostu idaru,..

Recepto vertinimas: 0

KALAFIORŲ KOTLETAI

Kalafiorus isvirti sudytame vandenyje, istrinti. Dziuvesius susmulkinti, uzpilti karstu pienu, atsaldyti, ismaisyti su virtais kalafiorais, ideti siek tiek lydyto sviesto, kiausinius, pabarstyti dziuvesiu trupiniu. Padarius kotletus, pavoliokite juos miltuose ir pakepinkite svieste...

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su riešutų ''patalėliais''

Vistiena sumaisome su razinomis, grietinele, tryniu ir kiausinio plakiniu, dziuveseliais ir paskaniname prieskoniais. Aliejumi pateptoje skardoje formuojame pailga kepsni, aptepame aliejumi, ipilame 1 stikline pasudyto vandens ir kepame 45 min. 220 C temperaturos orkaiteje. ''Pataleliams'' suplakame..

Recepto vertinimas: 0

TAILANDIETIŠKA MELIONO SRIUBA

I karsta sultini suberti meliono gabaliukus ir virti 15 min. Paskaninti sojos padazu, druska, pipirais. Pries patiekiant suberti raudoneli, kalendra ir ismaisyti.Patiekti su biriai virtais ryziais.Vietoj meliono galima naudoti cukinija...

Recepto vertinimas: 0

Lemas

Is vakaro supjaustyti ir pamarinuoti su prieskoniais aviena.I dideli puoda sudeti supjaustytus skiltelemis pomidorus ir anr mazos ugnies juos virti, nuolat pamaisyti, kad neprisviltu.Aviena pakepinti ir sudeti i puoda kur yra issitusine pomidorai. Tada nulupame dzindzerio sakni ir supjaustome storai..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos išpjova su svogūnais, keptais pievagrybiais ir virtais brokoliais

Svogūnus nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėlius kepame aliejuje 5 min., įpilame 1/2 puodelio vandens, įberiame žiupsnelį cukraus ir druskos ir troškiname 10 min. ant silpnos ugnies. Pievagrybius supjaustome į keturias dalis ir pakepame atskiroje keptuvėje, kol pagelt..

Recepto vertinimas: 4

Vištų kepenėlių užkandis su ryžiais

Vištų kepenėles pamirkome piene, gerai nuplauname ir išverdame pasūdytame vandenyje. Saldytas šparagines pupeles trumpai apverdame pasūdytame vandenyje. Keptuvėje su aliejumi apkepame pupeles, dedame kepenėles, migdolus, druskos, pipirų, sojų padažo, vėliau supilame vandenyje išleistą..

Recepto vertinimas: 0

vištiena aluje

Sparnelius įtriname prieskoniais, druska,kmynais ir paliekame pusvalandžiui ,po to vištienos sparnelius apvoliojame miltuose ir apkepame keptuvėje,į puoda įpilame 1 stiklinę vandens sudedame apkeptus sparnelius ir užviriname,po to ipilame alų,sudedame svogūnus ir grietinę.Troškiname apie..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: virtais