4 rezultatų ieškant "marcipanin"

MARCIPANAI

Migdolus keletui minuciu panardinti i karsta vandeni, nulupti luobeles ir isdziovinti. Tada migdolus sutrinti migdolu trintuveje arba kelis kartus permalti mesmale, kad gautusi kuo vientisesne mase. Kai migdolus sutriname reikia sumaisyti su cukraus pudra,karciuju migdolu esencija ir vandeniu. Mase ..

Recepto vertinimas: 4

MARCIPANINĖS ŠIRDELĖS SU PISTACIJOMIS

20g cukraus pudros pasilikti puodelyje (bus pabarstymui), o 100g cukraus pudros istrinti su marcipanine mase, maltomis pistacijomis ir romu. Kai gerai isminkyta, tai mase suvinioti i sviestini popieriu ir 10 min. ideti i saldytuva. Po to isimti ir iskocioti 1 cm storio laksta bei mazomis formelemis ..

Recepto vertinimas: 0

MARCIPANINĖ MASĖ

Migdolus perpilti verdanciu vandeniu ir apvalyti nuo rudos luobeles. Po to du kartus per malti per mesmale. Tada sumikseriu sumaisyti visus ingridientus iki vientisos mases...

Recepto vertinimas: 5

MINKŠTA MARCIPANINĖ MASĖ

Migdolus nuplikykite, nulupkite lukstus ir sumalkite mesmale. Migdolu mase ismaisykite su 80g cukraus pudros, kiausinio baltymu ir likeriu. 24 val. laikykite saldytuve, suvinioje i polietilenini maiseli. Tada mase dar karta isminkykite su 100g cukraus pudros (galite nuspalvinti trupuciu maistiniu da..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: marcipanin