Briedžiukai, kepti grietinės padaže


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
600 g šviežių briedžiukų,
druskos,
3 šaukštai sviesto,
1 šaukštas miltų,
200 g grietinės,
1 kiaušinis,
1 šaukštas petražolių lapelių,
2 šaukštai tarkuoto sūrio
Gaminimas:
Briedžiukus švariai nuplauti, supjaustyti gabalėliais, apibarstyti druska ir 15 minučių kepti svieste. Paskui įberti miltų, sumaišyti, dar kelias minutes pakepinti, įpilti grietinės, 2 minutes pavirinti, praaušinti ir įmušti kiaušinį. Grybus sukrėsti į riebalais pateptą formą, apibarstyti tarkuotu sūriu, ant viršaus uždėti sviesto gabalėlių ir kepti, kol apsitrauks rausva plutele. Iškeptą valgį apibarstyti žalumynais. Patiekti su baltos duonos skrebučiais arba virtais ryžiais ir šviežių agurkų salotomis. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!