11 rezultatų ieškant "vasara"

Mišrainė „Vasara“

Virtas bulves ir burokėlį supjaustykite gabaliukais, sudėkite supjaustytą morką ir ropę, užpilkite 2 – 3 šaukštelius vandens, aliejaus ir uždengus dangčiu patroškinkite. Agurką, pomidorą, obuolį perliekite verdančiu vandeniu ir smulkiai supjaustykite. Viską sumaišykite. Nedidelia..

Recepto vertinimas: 0

Krevečių užkandėlė

Tiesiog krevetes apipilti padažu ir leisti pabūti kelias minutes, jog įsigertų.Labai tinka vasarą… ..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių pyragas

Tešlą maišiau mikseriu. Sviestą išmaišiau su cukrum,supyliau po truputį plaktą kiaušinį, subėriau kepimo miltelius ir po truputį pyliau miltus,kita ranka tvirtai laikydama mikserį ir maišydama tešlą.Kai masė tampa vienalytė, metam į kepimo formą, ant viršaus apibarstom gausiai ..

Recepto vertinimas: 0

Salierų salotos

Salierai nuskutami, stambiai sutarkuojami ir 10—15 min. apverdami pasūdytame ir parūgštintame vandenyje. Tada supilami ant sietelio, kad nuvarvėtų vanduo, atšaldomi ir sumaišomi su stambiai tarkuotais obuoliais ir morkomis. Pavasarinės kietesnės morkos pirma apverdamos, nulupamos ir tada ..

Recepto vertinimas: 0

Vasara

Viska smulkiai supjaustyti ir apipurškti plakta grietinėle ..

Recepto vertinimas: 0

Troškinta marinuota ir prismaigstyta lašiniukų jautiena

Nuo mėsos nugramdyti plėves, sudėti ją į porceliano ar fajanso dubenį, apibarstyti susmulkintų prieskonių mišiniu ir užpilti silpnu acto tirpalu. Dubenį uždengti dangčiu ir dažnai vartant laikyti 2--6 dienas (priklausomai nuo mėsos kokybės ir gabalo dydžio) vėsioje patalpoje. Mari..

Recepto vertinimas: 0

Silkė daržovių rinkinyje

Bulves, morkas, burokėlius, pupeles ir žirnelius išvirti. Burokėlius, bulves, morkas rantuotu peiliuku gražiai supjaustyti griežinėliais arba kitokio pavidalo gabalėliais ir pamirkyti actu parūgštintame ir pasaldintame vandenyje. Skystį nupylus, daržoves suvilgyti aliejumi. Tada išmirk..

Recepto vertinimas: 0

Troškė

Nuskustos bulvės išverdamos pasūdytame vandenyje ir nusunkiamos, į dubenėlį supilamos pasukos, grietinė, pasūdoma, įdedama svogūnų laiškų, krapų, petražolių, mairūnų, sumaišoma ir užpilama ant išvirusių bulvių. Paskui dar pakaitinama ant mažos ugnies pakratant, kad nugaruot..

Recepto vertinimas: 0

Šokoladinis fondiu su vaisiais

Į mažą keptuvę suberkite cukraus, įpilkite šiek tiek vandens ir kaitinkite ant mažos ugnies, kol cukrus visiškai ištirps, apie 5 minutes. Prikaistuvyje dvigubu dugnu ant lėtos ugnies ištirpinkite šokoladą. Sudėkite sviestą ir maišykite iki vientisos ir purios masės. Nukelkite nuo ..

Recepto vertinimas: 0

Pyragaičiai "Vasara"

Kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų ir išplakame su 120 g cukraus, pastatę dubenėlį virš garų, sukame, kol masė tampa balta, vienalytė. Toliau plakdami pamažu beriame persijotus, su krakmolu sumaišytus miltus. Baltymus plakame tol, kol susidaro standžios putos. Atsargiai įmaiš..

Recepto vertinimas: 0

Braškinis kokteilis ''Vasarinis skanukas''

I dubeneli imesti braskiu pagal nora ir jas ten sutrinti. Tada ipilti pieno ir iberti cukraus pagal skoni ir tada isplakti viska...Ir vuola...(ir jai pienas siltas idekite i saldytuva Jis labai tinka vasara kai buna karsta..Jis atgaivina ir nervus nuramina S K A N A U S ! ! ! ! ! ! ! ! ! (arnas)..

Recepto vertinimas: 4

Raktiniai žodžiai: vasara