22 rezultatų ieškant "ramunes"

Viščiuko ir šparagų salotos (Ramunės)

Šlaunelę nulupti, supjaustyti kubeliais. Ananasus, kiaušinius sukapoti, suberti į dubenį, sudėti šparagus, riešutus, užpilti padažą ir išmaišyti. Palikti, kol "susidraugaus" (apie pusvalandį). Lėkštę klojame salotų lapais ir dedame salotas, puošiame kiaušiniu, nesmulkintais..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis pyragas (Ramunės)

Baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame su šaukštu cukraus. Trynius ištriname su likusiu cukrumi, sumaišome su riešutais, kava, džiūvėsėliais ir kepimo milteliais. Sudedame baltymus ir išmaišome. Dedame į norimą formą ir kepame apie 30-40 min. nekarštoje orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 4

Aguonų pyragas su puta (Ramunės) (foto)

Margariną ištriname su cukrumi ir tryniais, suberiame miltus, kepimo miltelius, migdolų esenciją. Baltymus išplakame ir sumaišome su tešla. Dedam į skardą, ant viršaus dedam aguonų masę. Kepam apie 40 min. Tada uždedam putas ir dar kepam apie 10 min. Aguonų masei vaisius pamirkom..

Recepto vertinimas: 0

"Ryžikas" - morkų pyragėlis (Ramunės) (foto)

Morkas sumaišyti su cukrumi ir palikti pusvalandžiui, kad ištirptų cukrus. Tada įmušti kaiušinius, supilti išlydytą margariną, suberti cinamoną ( ar vanilinį cukrų), sudėti grietinę, kurioje ištirpinti kepimo milteliai, suberti miltus. Viską gerai išmaišyti ir kepti apie 30 - 40..

Recepto vertinimas: 0

Karpio salotos (Ramunės)

Karpį supjaustome juostelėmis, pabarstome druskyte ir pipiriukais ir iškepame. ( tinka ir likęs nuo kūčių karpis ). Pievagrybius supjaustome į 4 dalis ir apkepiname svieste. Padažui skirtus produktus, išskyrus actą, sudedame į smulkintuvą ir suplakame. Tada pagardiname obuolių ac..

Recepto vertinimas: 0

Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)

Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vandens. Želė ruošiam, kaip nurodyta ant pakelio ir pradedam stingdinti (kad būtų tąsi). Į pusę litro verdančio vandens supilam didesnę pusę želatinos ir kondensuotą pieną. Likusią supilame per pusę į geltoną ir žalią želė. &..

Recepto vertinimas: 0

Sprandinė su daržovėmis (Ramunės)

Sprandinę supjaustom ir paruošiam kaip karbonadą. Apkepame keptuvėje. Kol mėsa kepa, pasiruošiam padažą: pomidorų padažą ir majonezą (lygiom dalim ) sumaišom, išspaudžiam česnako nemažai, pridedam pipirų, druskos. Kai mėsa pravėsta, aptepame tuo padažu iš abiejų pusių, sude..

Recepto vertinimas: 0

Viščiukas su figomis (Ramunės)

Figas supjaustyti į 4 dalis ir sudėti į dubenėlį. Užpilti vynu, uždengti ir palaikyti 15 minučių. Viščiuko krūtinėlę nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skersai raumenų 3 cm storio gabalėliais. Maišant mėsos gabalėlius apkepinti su įkaitintu aliejumi. Kiaurasamčiu išimti ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena drebučiuose (Ramunės)

Želatiną išbrinkiname ir ištirpiname 1 stiklinėje sultinio. Virtą jautieną supjaustome kubeliais ir sumaišome su puse kukurūzų. Kai sultinys su želatina atvėsta ir pradeda stingti, truputį jo įpilame į formą. Viduryje dedame dalį supjaustytos jautienos su kukurūzais, aplink apded..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su brokoliais (Ramunės) (foto)

Brokolių galvutes nupjaustom ir 1 minutę paverdam pasūdytame ir parūgštintame vandenyje; gerai nuvarvinam ir atvėsinam. Kumpį supjaustom kubeliais ar juostelėm, sūrį sutarkuojam. Viską sumaišom, sudedam brokolius, majonezą, prieskonius ir gerai išmaišom. Tešlos gabalėlio kraš..

Recepto vertinimas: 0

Lulu silkutė (Ramunės) (foto)

Silkinę išklojame silkutės gabaliukais, ant jų dedame plonus svogūnų griežinėlius ir aptepame plonai majonezu, tada - tarkuotas kiaušinis ir vėl majonezas. Barstome žemės riešutais. Aš pamaliau, galima ir nemaltais. Manau, kad skonis nuo to nenukentės. ..

Recepto vertinimas: 0

Čili troškinys (Ramunės) (foto)

Svogūnus supjaustom pusžiedžiais, papriką stambesniais kubeliais. Viską dedam į keptuvę, po 5 min, sudedam faršą, sultinio kubelius (pasmukintus), prieskonius ir kepinam apie 20 min. Tada viską dedam į puodą (galima ir gilioje keptuvėje, bet aš tokios neturiu), sudedam pupeles, pomid..

Recepto vertinimas: 4

Morkų ir porų pyragas (Ramunės)

Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nreikės ir orkaitėje) išlydyti dalį sviesto, sudėti porus ir kepti, kol pradės ruduoti. Tada išimti.Sudėti likusį sviestą, įmaišyti cukrų, sudėti morkas,ir kepti, kol pradės minkštėti, supilti vyną ir pavirinti porą minučių ir sudėti atgal..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas be miltų (Ramunės)

Viską gerai išmaišyti ir kepti 10 - 15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena kaubojiškai (Ramunės)

Dubenėlyje išmaišyti visus padažo komponentus. Jautieną supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, o po to - kuo ilgesnėmis juostelėmis. Papriką nuplauti, perpjauti, išimti sėklalizdžius, padalyti į 8 dalis išilgai. Mėsą mauti ant iešmelių, kelis kartus perveriant kiekvieną juost..

Recepto vertinimas: 0

Grilyje keptas otas (Ramunės)

Ne per plonai supjaustytos riekelės iš pradžių 1-2 valandas palaikomos marinate iš citrinos sulčių, druskoje sumaigytos česnako skiltelės, sojų padažo, aliejaus, garstyčių ir pipirų. Po to dedamos į grilį ant grotelių ir, truputį nubraukus marinatą, kepama 3 minutes. Žuvies kep..

Recepto vertinimas: 0

Konservuotos paprikos (Ramunės)

Visus komponentus išskyrus papriką sudėti į didelį puodą, išmaišyti ir užvirti. Žalias ir raudonas paprikas išplauti, pašalinti kotelį ir sėklas, supjaustyti žiedais, suberti į puodą ir pavirti 30 minučių, pastoviai maišant. ..

Recepto vertinimas: 0

Česnakinės cukinijų salotos (Ramunės)

Susmulkintus česnakus, krapus ir cukinijas sumaišykite su cukrumi, druska, aliejumi ir actu. Palaikykite 2-3 val. Tada sudėkite į paruoštus stiklainius ir kaitinkite 0,5 l stiklainius 20 min., o 1 l. - 30 min. Sandariai uždarykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Konservuota kopūstų mišrainė (Ramunės)

Kopūstą smulkiai supjaustome, kitas daržoves ir obuolius sutarkuojame burokine tarka. Sumaišome ir sudedame į 3 l stiklainį. Marinatui - užviriname vandenį, supilame actą, druską, cukrų, aliejų, pipirus. Užpilame daržoves stiklainyje šiltu marinatu, atvėsiname ir į šaldytuvą. Va..

Recepto vertinimas: 1

Marinuotos šparaginės pupelės (Ramunės)

Pupeles pavirti 10 - 15 min. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų. udėti opupeles. Išvirti marinatą, užpilti ir užsukti dangtelius. Pupeles galima pjaustyti arbe ne, neturi reikšmės. Aš vakuoju nepjaustytas, jei labai reikai supjaustau prieš naudojant. Kad nekiltų klausi..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti agurkai su paprikomis (Ramunės)

Agurkus nulupti, perpjauti pusiau, išgremžti sėklas, išilgai supjaustyti į 3 dalis, kurių kiekvieną perpjauti pusiau. Verdančiame truputį pasūdytame vandenyje plikyti 2 min., paskui staigiai atvėsinti šaltu vandeniu, sudėti į kiaurasamtį, kad nuvarvėtu vanduo. Paprikas nuplikyti, a..

Recepto vertinimas: 0

Kriaušių kubelių uogienė (Ramunės)

Kriaušes nuplauname, nulupame, pašaliname sėklalizdžius. Kriaušes supjaustome kubeliais ir pamerkiame į pasūdytą vandenį 2 min. Tuomet kubelius išgriebiame ir užpilame cukrumi. Paliekame 2-3 val. stovėti. Į puodą nupilame susidariusias sultis ir užverdame. Suberiame kriaušių k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: ramunes