14 rezultatų ieškant "ramunes"

Kalakutienos kepsniukai su omletu (Ramunės)

Išplakame ir iškepame omletą. Palaukiame, kol praauš ir supjaustome nedideliais gabaliukais. Paruošiame faršą, įdedame majonezo ir omleto gabaliukus. Kruopščiai išmaišome. Formuojame norimos formos kepsnelius ir kepame keptuvėje. ..

Recepto vertinimas: 0

Mėsa su slyvų padažu (Ramunės)

Kiaulienos kumpį supjausčiau kaip karbonadui, pakapojau peiliu, užbarsčiau prieskonių ir kepiau aliejuje. Mėsą gerai apkepinau, išėmiau ir tą patį aliejų dėjau paeiliui : svogūną, pjaustytą kubeliais,pakepinau, paskui - smulkiai pjaustytą imbierą su slyvom, pabaigoj - česnak..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir porų pyragas (Ramunės)

Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nreikės ir orkaitėje) išlydyti dalį sviesto, sudėti porus ir kepti, kol pradės ruduoti. Tada išimti.Sudėti likusį sviestą, įmaišyti cukrų, sudėti morkas,ir kepti, kol pradės minkštėti, supilti vyną ir pavirinti porą minučių ir sudėti atgal..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas be miltų (Ramunės)

Viską gerai išmaišyti ir kepti 10 - 15 min. ..

Recepto vertinimas: 5

Bulvių "pyragas" su morkomis (Ramunės)

Į bulvių košę įdėti sutrintą sūrį, 2 - 3 ritinėliais pajaustytas morkas, įmušti kiaušinius, suberti miltus ir prieskonius. Gerai išmaišyti, sukrėsti į riebalais išteptą skardą, išlyginti, pappuošti morkų ritinėliais ir kepti orkaitėje, kol pagels (apie 35 min.)Aš ant skar..

Recepto vertinimas: 4

Šventinis vyniotinis (Ramunės)

Kiaulieną supjaustome juostelėmis ir per naktį laikome marinate. Kiaulių ausis verdame 20 min. Ant maistinės, atsparios karščiui plėvelės sudedame kiaulių ausis, o ant jų - kiaulienos juosteles. Pabarstome prieskoniais. Eilėmis sudedame šiaudeliais supjaustytas marinuotas daržoves. &..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai sausainiai su marmeladu (Ramunės)

Bulves sutarkuoti burokine tarka, sumaišyti su miltais ir visais kitais produktais. Iškočioti 1 cm lakštą, išspausti sausainius ir iškepti. Iškeptus aptepti marmeladu ir suklijuoti poromis. ..

Recepto vertinimas: 0

Tinginėlio troškinys (Ramunės) (foto)

Aliejų įkaitiname, sudedame supjasutytas dešreles ir pakepiname, kad apskrustų. Tuomet sudedame pupeles, česnaką, pomidorų padažą arba pomidorus, įpilame truputį vandens, suberiame prieskonius, išmaišome ir patroškiname apie 10-15 min. ..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir namų kruopų blynai (Ramunės)

Morkas nuplaukite, išvirkite, nulupkite ir sumalkite mėsmale. Suberkite manų kruopas, supilkite pieną, pasūdykite. Kiaušinius išplakite, supilkite į gautą masę ir palaikykite 15-20 min. Kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje prieš tai apvolioję džiūvėsėliuose. ..

Recepto vertinimas: 0

Kmyniniai sojų kepsneliai (Ramunės)

Užvirkite vandenį, į jį sutrupinkite sultinio kubelį ir įberkite sojas. Mirkykite apie pusvalandį, tada nukoškite ir palikite apdžiūti. Krakmolą sumaišykite su majonezu, gardinkite sukapotomis šviežiomis petražolėmis, nuplikytais kmynais, juodaisiais kmynais ir sūdykite. Masę sum..

Recepto vertinimas: 0

Bulviniai blyneliai su sojomis (Ramunės)

Užvirkite vandenį, į jį dėkite sojų faršą ir kelias minutes pakaitinkite. Tada nukelkite nuo ugnies ir palikite pusvalandį pabrinkti. Svogūną nulupkite, susmulkinkite. Į karštą aliejų berkite svogūno gabalėlius, paskrudinkite, tada dėkite nuspaustą sojų faršą ir apkepkite. Bu..

Recepto vertinimas: 0

Itališka veršienos filė (Ramunės)

Švariai nuvalyta filė supjaustoma į 4-6 porcijas. Kiekviena porcija įtrinama druska ir šviežiai maltais pipirais. Kiekvienas kepsnys įvyniojamas į lašinių juostelę. Ant viršaus uždedamas šviežias šalavijų lapas ir šis paketėlis kryžmiškai apvyniojamas siūlu. Truputį apšlaks..

Recepto vertinimas: 0

Juodųjų serbentų kompotas (Ramunės)

Iš vandens ir 250 g cukraus išverdame sirupą. Juo užpilame uogas ir užviriname. Puodą nukeliame nuo ugnies, pridengiame marle ir paliekame nakčiai. Rytojaus dieną sirupą nupilame, uogas suberiame į paruoštus stiklainius. Į sirupą suberiame likusį cukrų ir paverdame, kol cukrus išti..

Recepto vertinimas: 0

Vyšnių ir vyno kompotas (Ramunės)

Vyšnias nuplauname, nusausiname ir suberiame į stiklainius (su kauliukais). Iš vandens ir cukraus išverdame sirupą. Į sirupą supilame vyną, ir gautą skystį supilame ant vyšnių. 1 l talpos stiklainius pasterizuojame 85° C temperatūroje 20min. Kadangi vyšnių kauliukai nepašalinti, k..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: ramunes