19 rezultatų ieškant "ramunes"

Švelni moliūgo sriuba (Ramunės) (foto)

Daržoves supjaustome kubeliais. Į puodą dedame morkas ir bulves, pilame vandens, dedame sultinio kubelius ir verdame apie 20 min. Sudedame moliūgo kubelius ir dar paverdame apie 10 min. Viską sutriname. Keptuvėje pakepiname svogūną ir išpjovos šiaudelius, supilame į sutrintą sriub..

Recepto vertinimas: 0

Viščiuko ir šparagų salotos (Ramunės)

Šlaunelę nulupti, supjaustyti kubeliais. Ananasus, kiaušinius sukapoti, suberti į dubenį, sudėti šparagus, riešutus, užpilti padažą ir išmaišyti. Palikti, kol "susidraugaus" (apie pusvalandį). Lėkštę klojame salotų lapais ir dedame salotas, puošiame kiaušiniu, nesmulkintais..

Recepto vertinimas: 0

Riešutinis pyragas (Ramunės)

Baltymus atskiriame nuo trynių ir išplakame su šaukštu cukraus. Trynius ištriname su likusiu cukrumi, sumaišome su riešutais, kava, džiūvėsėliais ir kepimo milteliais. Sudedame baltymus ir išmaišome. Dedame į norimą formą ir kepame apie 30-40 min. nekarštoje orkaitėje. ..

Recepto vertinimas: 4

Aguonų pyragas su puta (Ramunės) (foto)

Margariną ištriname su cukrumi ir tryniais, suberiame miltus, kepimo miltelius, migdolų esenciją. Baltymus išplakame ir sumaišome su tešla. Dedam į skardą, ant viršaus dedam aguonų masę. Kepam apie 40 min. Tada uždedam putas ir dar kepam apie 10 min. Aguonų masei vaisius pamirkom..

Recepto vertinimas: 0

Karpio salotos (Ramunės)

Karpį supjaustome juostelėmis, pabarstome druskyte ir pipiriukais ir iškepame. ( tinka ir likęs nuo kūčių karpis ). Pievagrybius supjaustome į 4 dalis ir apkepiname svieste. Padažui skirtus produktus, išskyrus actą, sudedame į smulkintuvą ir suplakame. Tada pagardiname obuolių ac..

Recepto vertinimas: 0

Gaivinantis tortas su migdolais (Ramunės)

Želatiną išbrinkinti nedideliame kiekyje šalto vandens. Želė ruošiam, kaip nurodyta ant pakelio ir pradedam stingdinti (kad būtų tąsi). Į pusę litro verdančio vandens supilam didesnę pusę želatinos ir kondensuotą pieną. Likusią supilame per pusę į geltoną ir žalią želė. &..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)

Iš nugarinės išimti kaulus, mėsą apibarstyti druska su prieskoniais. Ant viršaus sukrauti įdarą - sūdytą liežuvį, slyvas be kauliukų, obuolius, kumpio arba dešros griežinėlius ir kt. Galima dėti ir kelis skirtingus pagal skonį įdaro sluoksnius. Mėsą suvynioti ir surišti. Vyni..

Recepto vertinimas: 5

Viščiukas su figomis (Ramunės)

Figas supjaustyti į 4 dalis ir sudėti į dubenėlį. Užpilti vynu, uždengti ir palaikyti 15 minučių. Viščiuko krūtinėlę nuplauti, nusausinti ir supjaustyti skersai raumenų 3 cm storio gabalėliais. Maišant mėsos gabalėlius apkepinti su įkaitintu aliejumi. Kiaurasamčiu išimti ..

Recepto vertinimas: 0

"Silkės ir bulvės susitikimas" (Ramunės)

Bulves perpjauname per pusę, išgremžiame. Įdarui silkę, morką supjaustome kubeliais, įdedame bulvių likučius, druskos, majonezo arba grietinės (dietininkams-nat. jogurtas), 2 šaukštus tepamo sūrelio. Viską gerai išmaišome. Paragaujame, kad netrūktų druskos (tik nesuvalgome, nes l..

Recepto vertinimas: 2

Pyragėliai su brokoliais (Ramunės) (foto)

Brokolių galvutes nupjaustom ir 1 minutę paverdam pasūdytame ir parūgštintame vandenyje; gerai nuvarvinam ir atvėsinam. Kumpį supjaustom kubeliais ar juostelėm, sūrį sutarkuojam. Viską sumaišom, sudedam brokolius, majonezą, prieskonius ir gerai išmaišom. Tešlos gabalėlio kraš..

Recepto vertinimas: 0

Lulu silkutė (Ramunės) (foto)

Silkinę išklojame silkutės gabaliukais, ant jų dedame plonus svogūnų griežinėlius ir aptepame plonai majonezu, tada - tarkuotas kiaušinis ir vėl majonezas. Barstome žemės riešutais. Aš pamaliau, galima ir nemaltais. Manau, kad skonis nuo to nenukentės. ..

Recepto vertinimas: 0

Citrinų pyragas (Ramunės)

Ištrinti riebalus (kad būtų kaip pūkas), suberti cukrų, vanilinį cukrų, druską ir nuolat trinant, dėti po kiaušinį. Po to palaipsniui berti į masę miltus ir krakmolą, išmaišytus su kepimo milteliais, riešutus ir sutarkuotą citrinos žievelę.Tešlą sudėti į išteptą riebalais..

Recepto vertinimas: 0

Morkų ir porų pyragas (Ramunės)

Didelėje keptuvėje ( kurioje kepti nreikės ir orkaitėje) išlydyti dalį sviesto, sudėti porus ir kepti, kol pradės ruduoti. Tada išimti.Sudėti likusį sviestą, įmaišyti cukrų, sudėti morkas,ir kepti, kol pradės minkštėti, supilti vyną ir pavirinti porą minučių ir sudėti atgal..

Recepto vertinimas: 0

Jautiena kaubojiškai (Ramunės)

Dubenėlyje išmaišyti visus padažo komponentus. Jautieną supjaustyti 1,5 cm storio griežinėliais, o po to - kuo ilgesnėmis juostelėmis. Papriką nuplauti, perpjauti, išimti sėklalizdžius, padalyti į 8 dalis išilgai. Mėsą mauti ant iešmelių, kelis kartus perveriant kiekvieną juost..

Recepto vertinimas: 0

Konservuotos paprikos (Ramunės)

Visus komponentus išskyrus papriką sudėti į didelį puodą, išmaišyti ir užvirti. Žalias ir raudonas paprikas išplauti, pašalinti kotelį ir sėklas, supjaustyti žiedais, suberti į puodą ir pavirti 30 minučių, pastoviai maišant. ..

Recepto vertinimas: 0

Česnakinės cukinijų salotos (Ramunės)

Susmulkintus česnakus, krapus ir cukinijas sumaišykite su cukrumi, druska, aliejumi ir actu. Palaikykite 2-3 val. Tada sudėkite į paruoštus stiklainius ir kaitinkite 0,5 l stiklainius 20 min., o 1 l. - 30 min. Sandariai uždarykite. ..

Recepto vertinimas: 0

Konservuoti patisonai su agurkais (Ramunės)

Agurkėlius ir patisoną nuplaukite. Patisoną supjaustykite maždaug tokio pat dydžio gabaliukais kaip agurkėliai. Į stiklainį sudėkite žalumynus ir prieskonius, paskui — agurkus ir patisonus (sluoksniais). Užpilkite karštu marinatu, uždenkite dangteliais ir pasterizuokite apie 10 min...

Recepto vertinimas: 0

Marinuotos šparaginės pupelės (Ramunės)

Pupeles pavirti 10 - 15 min. Į stiklainius dėti lauro lapus, krapų, pipirų. udėti opupeles. Išvirti marinatą, užpilti ir užsukti dangtelius. Pupeles galima pjaustyti arbe ne, neturi reikšmės. Aš vakuoju nepjaustytas, jei labai reikai supjaustau prieš naudojant. Kad nekiltų klausi..

Recepto vertinimas: 0

Marinuoti agurkai su paprikomis (Ramunės)

Agurkus nulupti, perpjauti pusiau, išgremžti sėklas, išilgai supjaustyti į 3 dalis, kurių kiekvieną perpjauti pusiau. Verdančiame truputį pasūdytame vandenyje plikyti 2 min., paskui staigiai atvėsinti šaltu vandeniu, sudėti į kiaurasamtį, kad nuvarvėtu vanduo. Paprikas nuplikyti, a..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: ramunes