25 rezultatų ieškant "uvies"

ŽUVIES ŠAŠLYKAS

Nuvalyta zuvi supjaustykite gabaliukais. Is smulkiai supjaustyto svoguno, tarkuotos citrinos zieves, citrinos sulciu ir druskos padarykite tyre. Ja aptepkite zuvies gabaliukus. Palaikykite leksteje 30 min. Tada suverkite ant iesmo pakaitomis su lasiniu gabaliukais, svoguno ir pomidoru griezinukais, ..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU PAPRIKA IR CUKINIJA

Juostelemis supjaustyta zuvies file paslakstyti citrinos sultimis, pabarstyti prieskoniais ir paliekame 10 minuciu pastoveti. Paprika ir cukinija supjaustome juostelemis. Zuvies file apkepame aliejuje. Baigiant kepti sudeti paprika ir cukinija. Patiekti papuosta petrazolemis ir citrinos griezineliai..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIS SU KARIO PADAŽU

Zuvies file atuildyti, supjaustyti gabaleliais, pabarstyti prieskoniais,druska bei palikti pastoveti kambario temperaturoje, kol pasiruosite kituspatiekalo ingridientus. Pievagrybius ir svoguna supjaustykite ir pakepinkitekartu kol graziai pagels aliejuje. Kario miltelius suberkite i grietine irgera..

Recepto vertinimas: 0

ČIUVAŠIŠKAS ŽUVIES PYRAGAS

Is vakaro isvirkite neluptas bulves. Ryte nulupkite, sudekite i grustuve, pasudykite ir, prideje maltu pipiru bei paprikos, gruskite, kol pasidarys tasi mase. Is jos iskociokite apie 1,5 cm storio didelius lakstus. Viena dekite i sviestu patepta keptuve, ant jo sudekite pakaitomis pusiau skeltas svo..

Recepto vertinimas: 0

ANGLIŠKAI PARUOŠTA LYDEKA

Stambius zuvies gabalus virkite sudytame vandenyje su svogunais, lauro lapais, kvapiaisiais ir karciaisiais pipirais, gvazdikeliu, gabaliuku sviesto ir trupuciu acto. Isvirusia zuvi apdekite tarkuotais krienais ir apipilkite pakaitintu sviestu. Galite ipilti ir zuvies sultinio...

Recepto vertinimas: 4

ŽUVIES KOTLETAI

Viena paprika sumalti. LIkusiais paprikas smulkiai supjaustyti ir virti ant silpnos ugnies 10 min. Baigiant virti pasudyti ir papipirinti. Tada nukozti ir sudeti malta paprika. Svogunus smulkiai supjaustyti ir perlieti verdanciu vandeniu. Zuvies file apslakstyti sultimis ir palikti atsileisti. 2 ..

Recepto vertinimas: 4

JŪROS LYDEKOS UŽKEPĖLĖ

Zuvi supjaustyti gabaleliais, sudeti prieskonius, 2 valgomus saukstus miltu, padruskinti pagal skoni ir ismaisius palikti, kad prieskoniai ir druska isigertu. Apkepti zuvi keptuveje iki rusvumo. Aliejuje apkepinti burokine tarka tarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytus svogunus iki graziai geltonos s..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIES SLUOKSNIUOTIS

Svieste pakepinkite pasudytus, maltais pipirais apibarstytus file gabalus. I stiklini ugniai atsparu inda sluoksniuokite: majoneza, keptus zuvies gabalus, tarkuota fermentini suri. Ant ju dekite svieste pakepintus svogunu bei virtus salieru griezinukus. Viska apibarstykite susmulkintais petrazoliu l..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES KROKETAI

Zuvies file isvirti garuose. Bulves isvirti su lupenomis, aplupti. Zuvs ir bulves sumalti mesmale arba pertrinti. I mase ideti kiausini, trynius, krapus, druska, pipirus ir viska gerai ismaisyti. Is mases formuoti kroketus ir kepti aliejuje iki aukso spalvos...

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES FILĖ ALAUS TEŠLOJE

Miltus ismaisyti su alumi ir dviem ziupsneliais druskos, tesla uzdengti ir palikti 20 min. pastoveti. Kiausinio tryni atskirti nuo baltymo. Baltyma isplakti. Tryni imaisyti i alaus tesla, po to sudeti ir atsargiai imaisyti isplaktus daltymus. File pasudyti, papipirinti ir apslakstyti citrinos sultim..

Recepto vertinimas: 5

ŽUVIES VYNIOTINIS III

Isdariusios zuvi (tik neperpjaukite nugaros), isimkite isilgini kaula ir atskirkite mesa nuo odos, palikdamos 2 mm raumens. Sutarkuotas burokine tarka morkas ir susmulkinta svoguna pakepinkite aliejuje. Zuvies file sumalkite kartu su pakepintais svogunais ir morkomis bei lasinukais. I farsa dekite p..

Recepto vertinimas: 0

POMIDORAI, ĮDARYTI ŽUVIES SALOTOMIS

Nupjaukite pomidoru virsuneles, saukstu isimkite minkstima, ispilkite sultis. Produktus salotoms supjaustykite griezinukais arba kubiukais ir uzpilkite majonezu. Pomidoru vidu pabarstykite druska, pipirais ir prikimskite zuvies salotu. Virsu papuoskite kietai virtu kiausiniu griezinukais ir zalumyna..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES APKEPAS SU JŪROS KOPŪSTAIS

Skarda istepame riebalais. Pirma sluoskni eiliuojame bulviu bei cukiniju griezineliais (eulute bulviu, sekanti eilute cukiniju).Antras sluoksnis - zuvies gabaliuku. Zuvi pabarstome zuvies prieskoniais, pipirais, druska. Trecias sluoksnis - juros kopustu. Juos tiesiog isbarstome ant zuvies. I majonez..

Recepto vertinimas: 5

KAPARĖLIŲ PADAŽAS

Kaparelius sutrinti ir supilti i zuvies sultini. Supilti vyna ir pasudyti. Gerai ismaisyti. Trynius gerai isplakti. Padaza supilti i isplaktus trynius ir gerai ismaisyti. Padazas tiekiamas prie zuvies patiekalu...

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES SALOTOS SU RYŽIAIS

Is virtos zuvies isrinkite kaulus. File susmulkinkite gabaliukais. Isvirusius ryzius perpilkite saltu vandeniu. Majoneza, atskiesta pomidoru pasta, sumaisykite su ryziais ir zuvim. Salotas apibarstykite supjaustytais petrazoliu lapeliais, aplink apdekite citrinos griezineliais...

Recepto vertinimas: 0

POPIERIUJE KEPTA ŽUVIS

Geriausiai tiktu riebesnes zuvys (karpis, karsis). Zuvi nuskusti, isskrosti, perpjauti isilgai, nuplauti ir nusausinti. Pipirus, druska, alieju ir lydyta sviesta sumaisyti ir misiniu aptepti zuvi is abieju pusiu, didesne riebalu misinio dali panaudoti istepant vidine zuvies ertme. Balta svaru popier..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIES LAZDELĖS SU KIAUŠINIU

Kiausini isverdame, kad butu minkstas trynys. Zuvi supjaustome 2,5 cm ilgio lazdelemis. Pabarstome prieskoniais, pamarinuojame. Tada pamirkome kiausinio plakinyje, pavoliojame sezamo seklose. Kepame ikaitintame aliejuje, kol graziai apskrus. Tiekiame su virtu kiausiniu ir salotu lapais...

Recepto vertinimas: 0

TROŠKINTA ŽUVIS

Zuvies file pabarstome prieskoniais, pervisa file ilgi uzdedame cukinija, pjaustytaplonais griezineliais. Ant cukinijos uzdedame plonais griezineliais pjaustyta suri. Antsurio dedame likusia zuvies tile. Suvyniojame i pleve ir dedame i puoda, kuriame ipiltanedaug vandens. Troskiname 10 minuciu apver..

Recepto vertinimas: 0

MENKĖS APKEPAS SU BULVIŲ KOŠE

Zuvies file supjaustome 1,5 cm gabaliukais, pabarstome prieskoniais, apvoliojame miltuose ir iskepame. I kepimui skirta inda sudedame kepta zuvi, keptus svogunus ir grietine. Pabarstome prieskoniais ir ismaisome. I pravesusia bulviu kose imusame kiausini ir ismaisome. Taip paruosta bulviu kose suded..

Recepto vertinimas: 1

EGZOTIŠKA ŽUVIENĖ

Imbiera, aitriaja paprika, svoguna susmulkiname ir apkepiname. Zuvies file atskiriame nuo kaulu ir supjaustome nedideliais trikampeliais. Kaulus sudedame i darzoves ir kartu pakepiname. Tada ipilame 1,2 l vandens, verdame 1,5 valandos. Zuvies trikampelius apibarstome druska, pipirais ir kepame aliej..

Recepto vertinimas: 0

ŽUVIS SU BROKOLIAIS SLUOKSNIUOTOJE TEŠLOJE

Ant atsildytos teslos keturkampiu uzdedame po gabaliuka zuvies, pabarstome prieskoniais. Brokolius patroskiname su grietinele, paskaniname prieskoniais ir sudedame ant zuvies. Teslos krastus uzlenkiame, gerai uzspaudziame ir sudedame i miltais pabarstyta skarda. Kepame ikaitintoje iki 200 C temperat..

Recepto vertinimas: 5

Grybų ir žuvies užkandis

Is keptos zuvies isimame kaulus. Susmulkiname morkas. Keptuveje su aliejumi pakepame 2 susmulkintus svogunus, idedame virtasmorkas, zuvi, apkepame, idedame prieskoniu. Keptuveje su aliejumi apkepame dar 2 susmulkintus svogunus, sudedame grybus, idedame prieskoniu. Atvesusius idarus atskirai sumalame..

Recepto vertinimas: 4

ŽUVIES KOTLETAI SU PAPRIKŲ PADAŽU

Zuvies file nuplauti, nusausinti, apslaksttyti citrinos sultimis, pabarstyti zuvies prieskoniais ir palikti 1 val. pastoveti. Tada isvirti ant garu arba mazame kiekyje vandens.Krapus ir svoguna smulkiai supjaustyti ir isminkyti kartu su zuvimi.Bandele uzmirkyti piene ir pries dedant i zuvies mase ge..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame zuvks oda. ipjauname ZUVI nugaros viduryje ties stuburu, atpjauname zuvi nuo kaulo, virtuvinemis zirklemis perkerpame stubura viename ir kitame zuvies gale, palikdami galuose mazdaug po 2 cm kaulo.Zuvis idarome svieste apkeptais susmulkintais pievagrybia..

Recepto vertinimas: 0

Įdarytos plekšnės

Zuvis nuplauname, nukerpame pelekus, nulupame zuvks oda. ipjauname ZUVI nugaros viduryje ties stuburu, atpjauname zuvi nuo kaulo, virtuvinemis zirklemis perkerpame stubura viename ir kitame zuvies gale, palikdami galuose mazdaug po 2 cm kaulo.Zuvis idarome svieste apkeptais susmulkintais pievagrybia..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: uvies