Žuvies ir varškės kepsniukai


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
400 g šaldyta žuvis be odos
200 g varškė
100 g svogūnai
1 vnt. žalias kiaušinis
3 šaukštai miltai
druska
pipirai
Gaminimas:
Smulkiai supjaustykite šaldytą žuvį. Susmulkintą svogūną apkepkite keptuvėje su aliejumi. Sumaišykite žuvį, varškę, svogūną, kaiušinį, įdėkite miltų, pagardinkite prieskoniais, druska, išmaišykite. Kepkite keptuvėje su aliejumi nedideliais kepsniukais.
Tinka vartoti su: Pie šios žuvies tinka virti ryžiai, karštas grietinės ir svogūnų padažas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!