Orinis žuvies pyragas


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1.1 kg žuvies filė,
2.50 g pieniškų dešrelių,
3.50 g lašinių,
4.2 riekelės baltos duonos, didelis svogūnas,
5.5 valgomieji šaukštai pieno,
6.1-2 arbatiniai šaukšteliai kapotų kaparių,
7.0,5 stiklinės smulkiai sukapotų petražolių lapelių,
acto,
druskos,
8.250 ml grietinės,
9.2 kiaušiniai.
Gaminimas:
Žuvies filė išvalyti, apšlakstyti actu, pasūdyti ir uždėti troškinti jos pačios sultyse. Paskui ataušinti ir sumalti mėsmale drauge su pieniškomis dešrelėmis, lašiniais, svogūnu ir išmirkytomis baltos duonos riekelėmis. Petražoles ir kaparius sumaišyti su faršu, pagardinti actu ir druska. Į sviestu išteptą formą pridėti žuvies masės. Grietinėlę suplakti su kiaušiniais, atskirai išplakti baltymus. Viską sumaišyti ir gautą masę užpilti ant žuvies faršo. Dubenį (formą) pašauti į vidutiniškai prikaitintа orkaitę ir kepti 20 minučių. Su pyragu patiekti bulvių arba žalių salotų. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!