11 rezultatų ieškant "sutrupinta"

Lašišos apkepas su špinatais

Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supilti į sietelį nuvarvėti. Sutrupintą fermentinį sūrį, sviestą ir kiaušinius dubenyje išsukti šaukštu. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti. Į ..

Recepto vertinimas: 0

Lašišos apkepas su špinatais

Špinatus nuplauti, nuskabyti lapus. Sumesti į verdantį pasūdytą vandenį ir pavirti minutę. Supilti į sietelį nuvarvėti. Sutrupintą fermentinį sūrį, sviestą ir kiaušinius dubenyje išsukti šaukštu. Pasūdyti, pagardinti pipirais ir išmaišyti. Į sūrio ir kiaušinių masę sudėt..

Recepto vertinimas: 0

Kavos ir šokolado pudingas

1. Pieną ir grietinėlę supilame į puodą, įberiame truputį druskos ir užverdame. Sudedame sutrupintą šokoladą, ištirpiname. 2. Kavą sumaišome su cukrumi, cinamonu ir krakmolu, suberiame į dar karštą pieno bei grietinėlės masę ir maišydami užverdame. 3. Keturias formele..

Recepto vertinimas: 0

Pieniška Želė

Pieną užvirti su sutrupinta vanilės lazdele, želatiną suberti į šaltą vandenį ir pašildyti, kad ištirptų. Trynius sutrinti su cukrumi ir maišant įpilti juos į pieną, sumaišytą su želatina. Supilti į formą išimamu dugnu, leisti ataušti ir įdėti į šaldytuvą. Sultis sumai..

Recepto vertinimas: 4

Pyragas su špinatais ir sūriu

Į didelį dubenį sudedame nuplautus špinatų lapus, įpilame truputį vandens. Pridengę verdame 2-3 minutes. Suverčiame špinatus į kiaurasamtį, nuvarviname ir smulkiai supjaustome. Įkaitiname aliejų ir kepiname smulkiai supjaustytą svogūną 5 minutes. Sudedame špinatus, smulkiai supja..

Recepto vertinimas: 4

Ravioli genujietiškai

Pagaminkite tradicinę ravioli tešlą. Lašinukus, virtą vištieną ir kumpį sumalkite mėsmale. Sudėkite trintus špinatus, sutrupintą baltą duoną, 2 šaukštelius "Parmezan" sūrio, įmuškite kiaušnius, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir muskato riešutų. Viską labai gerai i..

Recepto vertinimas: 0

Sraigės vyno padaže

Sraiges truputį pavirti ir ištraukti iš kiautų. Taukus ištirpinti ir pakepinti juose smulkiai papjaustytą kumpį, susmulkintą česnaką ir sutrupintą duoną be plutos. Užpilti vynu, pagardinti druska ir juodaisiais pipirais. Kai padažas užvirs, įdėti į jį sraiges ir virti, kol ..

Recepto vertinimas: 4

Spagečiai su rikotos ir avies sūriu

Dideliame inde sumaišykite šviežią rikotos sūrį, sviestą, "Ricotta Salata" sūrį, papriką ir druską. Dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite makaronus, virkite 8-10 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite, pasilikite 2 valgomuosius šaukštus nuoviro. Sudėkite makaronu..

Recepto vertinimas: 0

Aviečių putėsiai

Uogas ir vanilinį cukrų suberiame į puodą ir užkaičiame, nustatę mažą kaitrą. Pakaitiname 4-5 minutes, kol ištirpsta cukrus, o iš uogų pradeda išsiskirti sultys. 2-3 šaukštus sulčių įpilame atskirai. Sudedame sutrupintą batoną ir maišome, kol masė tampa vientisa. Įpilame li..

Recepto vertinimas: 0

Vynuogių pyragas

Iš miltų, varškės, 100 g miltinio cukraus, kiaušinio, aliejaus, kepimo miltelių ir žiupsnelio druskos užminkome tešlą. Iš jos padarome rutulį, suvyniojame jį į pergamentinį popierių ir laikome šaltai. Likusių kiaušinių trynius atskiriame nuo baltymų. Citriną gerai nuplauname,..

Recepto vertinimas: 5

Plikytos tešlos pyragėliai su vaniliniu įdaru ir šokoladiniu padažu

Plikytos tešlos pyragėliams 150 ml vandens užvirinti su lydytu sviestu bei druska. Suberti miltus ir maišyti tol, kol susidarys tešlos gniužulas, o ant puodo dugno atsiras balkšvas nuosėdų sluoksnis. Orkaitę įkaitinti iki 200°C temperatūros. Tešlą sudėti į dubenėlį ir įmaišyti..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: sutrupinta