Ravioli genujietiškai

Ingridientai:
500g miltų,
25g lašinukų,
100g virtos vištienos,
50g kumpio,
250g virtų špinatų,
riekė baltos piene išmirkytos duonos,
120g tarkuoto "Parmezan" sūrio,
2 kiaušiniai,
druskos,
pipirų,
maltų muskatų riešutų,
50g sviesto.
Gaminimas
Pagaminkite tradicinę ravioli tešlą.

Lašinukus, virtą vištieną ir kumpį sumalkite mėsmale. Sudėkite trintus špinatus, sutrupintą baltą duoną, 2 šaukštelius "Parmezan" sūrio, įmuškite kiaušnius, įberkite druskos, juodųjų pipirų ir muskato riešutų. Viską labai gerai išmaišykite.
Pagaminkite ravioli ir išvirkite pasūdytame vandenyje. Išvirtus ravioli pabarstykite nedideliais gabalėliais sviesto, likusiu "Parmezan" sūriu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!