Spagečiai su rikotos ir avies sūriu

Ingridientai:
4-6 porcijos:
250g šviežio rikotos sūrio,
6 valgomieji šaukštai sviesto,
susmulkinkite 60g šviežiai tarkuoto Ricotta,
Salata sūrio,
1 džiovinta sutrupinta aitrioji paprika, Druska, 500g spagečių,
60g tarkuoto avies pieno sūrio.
Gaminimas
Dideliame inde sumaišykite šviežią rikotos sūrį, sviestą, "Ricotta Salata" sūrį, papriką ir druską.

Dideliame kiekyje pasūdyto vandens išvirkite makaronus, virkite 8-10 minučių, kad liktų apykiečiai. Nukoškite, pasilikite 2 valgomuosius šaukštus nuoviro. Sudėkite makaronus į rikotos mišinį, supilkite paliktą nuovirą. Gerai išmaišykite, apibarstykite sūriu ir patiekite karštą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!