Pieniška Želė

Ingridientai:
1l. pieno,
4 tryniai,
5 šaukštai cukraus,
1 lazdelė vanilės,
1 stiklinė apelsinų sulčių,
2 šaukštai želatinos,
vaisiai papuošimui.
Gaminimas
Pieną užvirti su sutrupinta vanilės lazdele, želatiną suberti į šaltą vandenį ir pašildyti, kad ištirptų. Trynius sutrinti su cukrumi ir maišant įpilti juos į pieną, sumaišytą su želatina. Supilti į formą išimamu dugnu, leisti ataušti ir įdėti į šaldytuvą. Sultis sumaišyti su likusia želatina ir supilti ant sustingusio pieno želės.
Sustingusią želę papuošti vaisiais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!