25 rezultatų ieškant "suberkite"

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Riebioje anties krūtinėlės pusėje šiek tiek įpjaukite odą (rombo formos) ir tą pačią pusę kepkite įkaitintoje keptuvėje tol, kol taps auksinės spalvos. Tuomet ją apverskite ir vieną minutę pakepkite, o po to vėl apverskite ir pašaukite į orkaitę trims minutėms. Neperkepkite, p..

Recepto vertinimas: 0

Pyragas su vyšniomis

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 C. Didelėje keptuvėje ištirpinkite sviestą ir suberkite vyšnias. Pakepkite 2-3 minutes. Apibarstykite cukrumi, ant vidutinio karštumo viryklės pakaitinkite 5 minutes, kol išsiskirs sultys. Nukelkite nuo viryklės ir ataušinkite. 2. Į dubenį išsijokite mi..

Recepto vertinimas: 0

Suomiška žuvienė

Žuvis išskroskite, nupjaukite galvas, išimkite kaulus, nulupkite odeles. Pakepinkite supjaustytą svogūną. Žuvų galvas ir odeles sudėkite į puodą, užpilkite 1,5 l vandens. Suberkite kepintus svogūnus, lauro lapelį, kvepiančiuosius pipirus, pasūdykite. Virkite apie 20 min. ant mažos ..

Recepto vertinimas: 4

Česnakinė sriuba

Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnaką suberkite į puodą su įkaitintu aliejumi ir kelias minutes kepkite ant silpnos ugnies. Suberkite duonos minkštimą ir kepkite maišydami. Įpilkite vandens, suberkite paprikų miltelius, pipirus, druską. Virkite 20 minučių. Pabaigoj..

Recepto vertinimas: 0

Teksasietiškas guliašas

Nuluptus ir nuplautus svogūnus supjaustykite labai smulkiai. Nuvalytas ir nuluptas daržoves supjaustykite kubeliais. Gabalėliais supjaustytą mėsą (arba faršą) apkepinkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi. Sudėkite mėsą į troškintuvą, išspauskite česnaką, suberkite svogūnus, pas..

Recepto vertinimas: 0

Česnakinė sriuba

Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnaką suberkite į puodą su įkaitintu aliejumi ir kelias minutes kepkite ant silpnos ugnies. Suberkite duonos minkštimą ir kepkite maišydami. Įpilkite vandens, suberkite paprikų miltelius, pipirus, druską. Virkite 20 minučių. Pabaigoj..

Recepto vertinimas: 0

Pistacijų triufeliai

Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Pistacijos riešutus suberkite į lėkštą skardą. Pakepinkite 5-10 minučių arba tol, kol riešutai kiek paskrus, ataušinkite. Prikaistuvyje sumaišykite cukrų ir vandenį. Ant vidutinio karštumo viryklės kaitinkite ir maišykdami, kol cukrus ištrip..

Recepto vertinimas: 0

Šerbetas su gervuogėmis ir avietėmis

6 stiklines šviežių ar sušaldytų gervuogių bei 2 stiklines aviečių suberkite į didelį prikaistuvį ir užpilkite stikline vandens. Užvirinkite, sumažinkite viryklės karštį ir palengva pavirkite 2 minutes. Perkoškite per smuklų sietelį. Mišinį vėl suberkite į prikaistuvį, įpi..

Recepto vertinimas: 0

Kaimiškos bulvės

Bulves su lupenomis sudėkite į puodą, įpilkite vandens, įberkite kmynų, pasūdykite ir isvirkite. Isimkite is puodo, perliekite saltu vandeniu ir nulupkite. Dėkite į saldytuvą ir palaikykite per naktį. Porą nuvalykite, perpjaukite isilgai, nuplaukite ir supjaustykite pusžiedžiais. Svog..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su šparagais

Jogurtą supilkite į dubenį, sumaisykite su majonezu ir garstyčioms, pagardinkite pipirais, pasūdykite. Suberkite supjaustytus svogūnų laiskus. Nulupkite desrą ir svogūną. Obuolį, pomidorą, desrą, svogūną supjaustykite siaudeliais, sparagus perpjaukite į tris dalis ir suberkite į dub..

Recepto vertinimas: 0

Pyragėliai su slyvomis

Į persijotus miltus suberkite tarkuotą citrinos žievelę, sviestą ir kapokite, kol miltai sušoks. Suberkite cukraus pudrą, įdėkite trynį, įpilkite du šaukštelius šalto vandens ir greitai užminkykite tešlą. Suvyniojusi į foliją, pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą. Par..

Recepto vertinimas: 0

Varškės ir sūrio pyragas

Tešlos paruošimas: kefyru užgesinkite sodą ir supilkite į miltus, suberkite druską, cukrų ir išmaišykite. Tešla turi buti minkšta ir lipti prie rankų. Į formą gausiai berkite miltų ir tešla išklokite formos dugną bei kraštus. Įdaro paruošimas: varškę sutrinkite su kefyru..

Recepto vertinimas: 4

Sušis su lašišomis ir krevetėmis

Pripilkite į puodą vandens, suberkite ryžius. Užvirkite vandenį, pridenkite puodą dangčiu ir virkite ryžius ant silpnos ugnies 15 min. Po to, nenuėmę dangčio, palikite puodą pastovėti dar 15 min. Kol ryžiai vės, į nedidelį puodą suberkite cukrų, druską, supilkite actą ir užvi..

Recepto vertinimas: 3

Moliuskai su karamelizuotais svogūnais

Švariai nuplaukite geldeles ir pamerkite pusvalandžiui į pasūdytą šaltą vandenį. Išgriebkite ir išmeskite atsidariusias. Vidutinio dydžio puode įkaitinkite aliejų. Suberkite svogūnus, įberkite druskos, pipirų ir pagruzdinkite 10 min. Tuomet suberkite česnakus, pagruzdinkite mi..

Recepto vertinimas: 0

Tinginys su kondensuotu pienu (Ugnės)

Sausainius ir šokoladą sutrupinkite gabalėliais. Puode ant lėtos ugnies ištirpinkite sviesta, į jį suberkite cukrų ir maišydami ištirpinkite. Tuomet suberkite šokoladą ir maišykite kol išsilydis, tada supilkite kondensuotą pieną. Vėl gerai viską išmaišykite. Sausainių gaba..

Recepto vertinimas: 4

Tortas "Paletė"

Miltus, rišutus bei cukrų suberkite ant lentos, sudėkite sviestą, supjaustytą gabaliukais, į kauburėlio vidų įmuškite kiaušinį. Suberkite kepimo miltelius, druską, supilkite citrinų esenciją. Produktus kapokite peiliu plačiais ašmenimis. Kai neliks sausų miltų ir sviesto kruopel..

Recepto vertinimas: 0

Meksikietiški ryžiai (Arroz a la mexicana)

Ryžius brinkinkite 10-15 min. šiltame vandenyje, po to nuplaukite, palikite nuvarvėti. Pomidorus nuplikykite, pašalinkite odeles ir sėklas. Svogūną ir česnako skiltelę nulupkite. Aitriąsias paprikas įpjaukite, pašalinkite sėklas ir pertvarėles. Pomidorus, svogūną, česnaką ir aitr..

Recepto vertinimas: 0

Mėtų skonio tortas "After Eight"

Devynis saldainius ir 100 g grietinėlės palikite puošimui. Iš vakaro, prieš ruošdami tortą, kremui grietinėlę užvirkite su „After eight“ saldainiais, ataušinkite ir pastatykite į šaldytuvą. Biskvitui margariną išsukite iki purumo. Į jį po vieną sudėkite trynius, po truputį..

Recepto vertinimas: 0

Keksas „Saulės bučinys“

Užpilui puodelyje išlydykite sviestą arba margariną, dalimis supilkite pieną, suberkite cukrų, vanilinį cukrų bei migdolus. Mišinį maišydami kelias minutes pakaitinkite ir, nukėlę nuo ugnies, ataušinkite. Baltai tešlai sviestą arba margariną (nešaltą, kambario temperatūros)..

Recepto vertinimas: 5

Afganiška paukštiena su ryžiais

Vištą arba laukinius paukščius iškepkite orkaitėje arba ant iešmo. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite. Keptuvėje pašildykite aliejų ir visą laiką maišant pakepinkite svogūnus. (Kepkite ant silpnos ugnies). Kai svogūnai bus gerai iškepę, išimkite juos iš keptuvės ir sudėkite į..

Recepto vertinimas: 0

Česnakinė sriuba

Sutrupinkite baltos duonos minkštimą. Smulkintą česnaką suberkite į puodą su įkaitintu aliejumi ir kelias minutes kepkite ant silpnos ugnies. Suberkite duonos minkštimą ir kepkite maišydami, kad neprisviltų. Įpilkite vandens, suberkite paprikos miltelius, pipirus druską. Virkite 20 m..

Recepto vertinimas: 1

PŪKELIS

Puodelyje istirpinkite 250 g sviesto ir atausinkite. Kai prades stingti, suberkite cukru ir vanilini cukru. Po viena imuskite kiausinius, kiekviena karta gerai ismaisydami (mazdaug po 2 min.). Suberkite cukru ir ilasinkite citrinos ar romo esencija.Atskirai sumaisykite miltus, krakmola, kepimo milte..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU ANANASAIS

Ant lentos suberkite 175 g persijotu miltu ir viduryje padarykite duobute. Suberkite cukraus pudra, druska ir ipilkite 3 saukstus salto vandens. Viska sumaise su dalimi miltu, sudekite puse gabaliukais pjaustyto sviesto. Uzzerkite likusiais miltais ir greitai uzminkykite tesla. 1-2 val. leiskite jai..

Recepto vertinimas: 4

Ispaniškas veršienos guliašas

Mesa nuplaukite, nusausisnkite popierine servetele, supjaustykite gabaliukais ir maisydami apkepinkite ikaitintoje keptuveje, ipyle i ja pora saukstu aliejaus. Pasudykite, paskaninkite paprikos milteliais. Sumazinkite ugni, uzdenkite dangciu ir 15 min. troskinkite mesa savo sultyse.Svogunus supjaust..

Recepto vertinimas: 4

Anties krūtinėlė su apelsinų padažu

Riebioje anties krutineles puseje siek tiek ipjaukite oda (rombo formos) ir ta pacia puse kepkite ikaitintoje keptuveje tol, kol taps auksines spalvos. Tuomet ja apverskite ir viena minute pakepkite, o po to vel apverskite ir pasaukite i orkaite trims minutems. Neperkepkite, paruosta krutinele turet..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: suberkite