25 rezultatų ieškant "raudona"

Meksikietiškos salotos

Paplotėlius apšlakstyti aliejumi, apibarstyti maltais kmynais ir paskrudinti orkaitėje. Papriką, mėsą, svogūnus, avokadą supjaustyti. Salotas suplėšyti gabaliukais. Į keptuvę supilti sojų padažą, suberti likusius kmynus ir užvirinti. Tada sudėti papriką, svogūnus ir 3 minutes pat..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena su jogurtu

Vištienos krūtinėlę supjaustyti siauromis juostelėmis. Smulkiai sutarkuoti svogūną, česnaką ir imbierą ir masę atskiesti nedideliu kiekiu vandens iki grietinės konsistencijos. Į gautą masę supilti jogurtą, vyno actą, smulkiomis juostelėmis supjaustytas paprikų ankštis, pagardint..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas makaronų troškinys

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perpilti šaltu virintu vandeniu (kad nesuliptų). Susmulkintą svogūną ir česnaką bei plonomis juostelėmis supjaustytas paprikas pakepinti aliejuje. Sudėti makaronus, krevetes, paskaninti prieskoniais ir išmaišyti. Kiaušin..

Recepto vertinimas: 0

Vištiena ir pastos sriuba

Vištieną supjaustykite mažais gabalėliais. Iš paprikos išimkite sėklas. Nuplaukite porą. Papriką ir porą supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus gerai išmaišykite ir gautą masę įdėkite į šaldytuvą (jame laikykite iki kol patieksite). Įdėję į puodą šiek tiek maisti..

Recepto vertinimas: 0

Salotos su paprika

Kalafioro žiedynus išvirti pasūdytame vandenyje. Išvirti per naktį vandenyje mirkytas pupeles. Morkas sutarkuoti burokine tarka arba supjaustyti plonomis juostelėmis. Papriką (žalią ir raudoną) supjaustyti juostelėmis, o svogūnus - kuo smulkiau. Užpilti padažu.Padažą ruošti taip: p..

Recepto vertinimas: 0

Žiedinių kopūstų salotos

Kopūstą numirkome sūriame vandenyje. Visas daržoves, tame tarpe ir kopūstą supjaustome . Sudedame į dubenį. Iš jogurtą su majonezu sumaišome , sudedame susmulkintą česnaką ir baziliką, vėl viską gerai išmaišome ir užpylame salotas. Skanaus..

Recepto vertinimas: 0

Raudona bulvių sriuba

Smulkiai supjaustytos bulvės išverdamos su nuplikytais ir nuluptais pomidorais ir pertrinamos pro kiaurasamtį. Pusėje stiklinės šalto vandens išplakami miltai ir supilami į verdantį sultinį. Supilama ir pertrinta bulvių-pomidorų tyrė. Užvirinama. Prieš valgant užbarstoma kapotų ž..

Recepto vertinimas: 0

Aromatingi menkių šašlykai

8 medinius iešmelius įmerkiame į šaltą vandenį. Paprikas smulkiai supjaustome. Į dubenį sudedame paprikas, česnaką, įpilame citrinos sultis ir aliejų. Pasūdome, pagardiname pipirais ir sumaišome. Menkes supjaustome mažais gabalėliais. Sudedame į marinatą ir paliekame 15 m..

Recepto vertinimas: 0

Kardžuvė su imbieru

Imbierą nulupame ir smulkiai supjaustome. Svogūnus supjaustome taip pat. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome mažais gabalėliais. Imbierą ir česnaką sudedame į nedidelį dubenėlį ir gerai išmaišome, kad būtų tyrė. įpilame citrinos sultis, aliejų, suberiame svogūnus, s..

Recepto vertinimas: 4

Tigrinių krevečių šašlykai

Česnaką nulupame ir smulkiai supjaustome. Aitriąją papriką išvalome ir supjaustome taip pat. Plokščiame nemetaliniame inde sumaišome česnaką, aitriąją papriką, prieskonius, alyvuogių aliejų ir laimo sultis. Pasūdome, pagardiname pipirais. Sudedame krevetes. Sumaišome ir pride..

Recepto vertinimas: 0

Jaučio širdis padaže

Jaučių širdis gerai nuplauti ir pamirkyti šaltame vandenyje. Svieste pakepinti smulkiai supjaustytus svogūnus. Į juos sudėti išmirkytas širdis, įberti druskos, juodųjų ir saldžiųjų pipirų, įmesti lauro lapelį. Supilti sultinį, raudoną vyną ir virti apie 1,5 val. Ištraukus sup..

Recepto vertinimas: 0

Brokolių ir žiedinių kopūstų salotos su paprika

Brokolius ir žiedinius kopūstus nuplauname ir palaikome sūriame vandenyje. Tada supjaustome nedideliais žiedeliais. Papriką supjaustome šiaudeliais. Daržoves sudedame į stiklainį, užpilame paruoštu padažu, uždengiame ir bent valandą (galima ir ilgiau) laikome šaldytuve. Prie..

Recepto vertinimas: 0

Pomidorų-agurkų salotos su svogūnais ir alyvuogėmis

Į salotinę suberkite svogūnus ir pasūdykite. Įdėkite pomidorus, agurkus, žaliąjį pipirą ir raudoną aitriąją papriką. Nedideliame dubenėlyje šakute išsukite aliejų su citrinos sultimis, druska ir pipirais. Gautu užpilu apšlakstykite salotas ir gerai išmaišykite. Papuoškite al..

Recepto vertinimas: 0

Žuvis ispaniškai (Ilonos)

Bulves nuplauname, nuskutame ir supjaustome plonais griežinėliais. Nupjauname paprikų viršų, išimame sėklas ir pertvarėles ir taip pat supjaustome griežinėliais. Svogūną nulupame ir susmulkiname griežinėliais. Viską sudedame į kepimo skardą apšlakstytą aliejumi. Apibarstome drus..

Recepto vertinimas: 0

Bulvės ispaniškai (Patatas ala pobre) (Ilonos)

Bulves nuplauname, nuskutame ir supjaustome griežinėliais. Svogūnus ir paprikas taip pat susmulkiname griežinėliais. Į kepimo formą pilame aliejų ir baltą vyną. Sudedame bulves, svogūnus ir paprikas. Pagardiname druska bei pipirais. Viską gerai išmaišome ir tolygiai paskirstome. Tada..

Recepto vertinimas: 0

BALTŲJŲ PUPELIŲ SRIUBA

Pupeles nuplaunamos dubenyje, perrenkamos, nuvarvinamos, uzpilamos saltu virintu vandeniu ir brinkinamos 12 valandu. Isbrinkusios pupeles uzvirinamos tame paciame vandenyje ir nugriebiamos putos. Zalumynu rysulelis kruopsciai nuplaunamas, keliskart nupurtomas, smulkiai supjaustomas ir suberiamas i p..

Recepto vertinimas: 3

VIŠTIENOS FILĖ SU PAPRIKA

Paprika, pora ir cesnaka supjaustyti plonais griezineliais. Ananasus nuvarvinti ir supjaustyti. Vegeta sumaisyti su 4 saukstais ananaso skyscio, cesnaku, sojos padazu, aliejumi, medumi, actu ir apkeptais miltais. File supjautyti juostelemis, kepti 2-3 min. aliejuje, isimti. I ten sudeti ir pakepinti..

Recepto vertinimas: 0

GULIAŠAS SU BALTU VYNU

Mesa supjaustyti nedideliais gabaliukais. Sonine supjaustyti kubeliais ir pakepinti su sviestu. Spirgucius sudeti i puoda, o likusiuose riebaluose pakepinti mesa. Ja taip pat sudeti i puoda. Paruosti darzoves: svogunus ir cesnaka smulkiai sukapoti, bulves supjaustyti griezineliais, visas kitas darzo..

Recepto vertinimas: 0

PIKANTIŠKAS MAKARONŲ TROŠKINYS

Makaronus išvirti pasūdytame vandenyje, išgriebus nuvarvinti ir perpilti šaltu virintu vandeniu (kad nesuliptų). Susmulkintą dešrą, svogūną ir česnaką bei plonomis juostelėmis supjaustytas paprikas pakepinti aliejuje. Sudėti makaronus, krevetes, paskaninti prieskoniais ir išmaišyti. ..

Recepto vertinimas: 0

Ryžių troškinys su mėsa ir daržovėmis

Kumpi supjaustome kubeliais, apkepame keptuveje su aliejumi. Dedame i puoda su trupuciu vandens ir verdame. Apkepame keptuveje su aliejumi susmulkinta svoguna, stambiai supjaustytasmorkas, paprikas ir sudedame kartu su mesa. Iberiame prieskoniu ir verdame 20-25 min. Tada suberiame nuplautus ryzius. ..

Recepto vertinimas: 0

Tortas Kalėdinė eglutė

Iš papločiui skuuuuuuuuuirtų produktų paruošiame trapią tešlą, iškočiojame lakštą ir iškeeeeeeeeeeeeeeeeepame 170 C temperatūros orkaitėje. Iš biskvitiniams lakštams skirtų produktų paruošiame biskvitinę tešlą ir iškepame 2 lakštus 180 C temperatūros orkaitėje. Trapios te..

Recepto vertinimas: 0

Kiaulienos steikai su paprikomis

Ikaitintame aliejuje su sviestu pakepame susmulkintus svogunus, imbiera ir cesnaka. Juos sustumiame i keptuves krasta, o keptuveje iki geltonumo apkepame kiauliena. Toje pacioje keptuveje apkepame ir siaudeliais supjaustytas paprikas. Tuomet viska sudedame i keptuve, uzpilame ananasu sultis, vyna, s..

Recepto vertinimas: 1

TIRŠTA ŽUVIENĖ

Lynu galvas isverdame 0,5 1 vandens apie 20 min. Po to jas isimame. ipilame dar tiek pat vandens ir sudedame supjaustytas bulves, svogunus, kukuruzus bei paprikas. Po 10 min. iberiame manu kruopu (del tirstumo), o zuvienei baigiant virti - prieskonius. Tada uzdengiame dangciu ir 1 min. dar palaikome..

Recepto vertinimas: 0

Keptas karpis su padažu 2

Isvalyta karpi pabarstome druska, zuvies prieskoniais, itriname, palaistome citrinos sultimis ir marinuojame 5-6 val. suvynioje i folija. Zuvi kepame grotelese, zariju kaitroje. Padazui susmulkiname paprika, svoguno galvute, cesnakus, krapus. Juos sumaisome su kapareliais, actu, aliejumiu, vandeniu,..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos troškinys be orkaitės

Vistiena supjaustykite kvadrateliais ir itrinkite marinavimo padazu is sumaisyto majonezo, kecupo, kapotu cesnaku ir vistienos prieskoniu, beriamu pagal skoni. Palaikykite vistiena nors pusvalandi ir kepkite keptuveje. Kai vistiena bus beveik iskepusi, idekite siaudeliais pjaustyta paprika ir pakepk..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: raudona