15 rezultatų ieškant "tarkuotu"

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, dru..

Recepto vertinimas: 0

Tarkuotų bulvių košė

Žalias bulves stambiau ar smulkiau sutarkuoti, perplauti šaltu vandeniu, vandenį nupilti.Užvirinti pieną.Imti mažus tarkuotų bulvių gniutulėlius, nuspausti juos pirštais ir leisti į verdantį pieną.Virti ant silpnos ugnies 15 min. Apskaičiuota 4 porcijoms. ..

Recepto vertinimas: 0

Bulvių tortukas

Bulves apvirkite pasūdytame vandenyje ir supjaustykite griežinėliais.Su 3 šaukštais aliejaus pakepinkite 2 sutrintas česnako skilteles.Sūrį sutarkuokite ir sumaišykite su tarkuotais džiūvėsėliais.Supjaustykite paprikas, svogūną ir svogūno laiškus.Formą ištepkite riebalais.Išklok..

Recepto vertinimas: 0

Tarkuotų bulvių sklindžiai

Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti ir kepti keptuvėje. Į šviežių bulvių tešlą dėti šaukštą miltų. Sklindžių masę galima paskaninti: užplikyti verdančiu pienu, įmaišyti į ją varškės, tarkuotų svogūnų ar salierų. ..

Recepto vertinimas: 3

Sūrio sausainiai

Miltai supilami ant lentos, sudedamas susmulkintas margarinas, suberiamą druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai iškočiojamą, pabarstomą tarkuotu sūriu, sulenkiama voku, vėl iškočiojamą, pabarstomą ir t. t. Taip kartoti tris kartus. Paruošta tešla iškoči..

Recepto vertinimas: 0

Morkų pyragas

Puodelyje išlydikite riebalus ir ataušinkite. Migdolus išmaišykite su dviem kiaušiniais. Persijokite miltų ir kepimo miltelių mišinį. Į migdolų-kiaušinių masę suberkite cukrų, miltus ir druską. Tešlą stipriai plakite (geriausiai mikseriu) apie 5 minutes. Likusius keturis kiaušin..

Recepto vertinimas: 4

Bulvinė pica

Sutarkuokite kilogramą bulvių, gerai nusunkite. Pridėkite 2-3 šaukštus miltų, kiaušinį, druskos,prieskonių ir gerai išmaišykite. Į riebalais išteptą skardą supilkite bulvių masę. Ant jos dėliokite plonomis riekelėmis supjaustytą dešrą. Užpilkite pomidorų padažu, pabarstykit..

Recepto vertinimas: 2

Sūrio sausainiai

Miltai suberiami ant lentos, sudedamas susmulkintsa margarinas, suberiama druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai kočiojama, pabarstoma tarkuotu sūriu, sulenkiama voku, vėl kočiojama, pabarstoma ir t.t. Taip kartoti 3 kartus. Paruošta tešla iškočiojama 0,5 cm s..

Recepto vertinimas: 0

Avienos ir pupelių troškinys su grybais

Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti. Jeigu ji liesa, įdėti riebalų. Svogūnus pakepinti su mėsa, kol pasidarys skaidrūs, bet neapskrus. Įpilti vandens arba sultinio ir troškinti, kol mėsa paminkštės. Tada suberti supjaustytas pupelių ankštis, prieskonius ir baigti troškinti. Susm..

Recepto vertinimas: 0

Itališkai paruošti makaronai

Makaronus isvirti pasūdytame vandenyje ir iskrėsti į kiaurasamtį. Gilios keptuvės dugną istepti sviestu, pabarstyti tarkuotu sūriu ir sudėti pusę makaronų. Makaronus apslakstyti aliejumi, užpilti vienodu sluoksniu pomidorų tyrės ir ant virsaus sudėti likusius makaronus. Vėl paslakstyt..

Recepto vertinimas: 3

Kiaušiniai krienų padaže

Duona supjaustoma nedideliais kubiukais ir apkepinama svieste. Kiaušiniai sudedami į verdantį vandenį ir 4—5 min verdami. Paskui išgriebiami, perpilami šaltu vandeniu ir nulupami. Į pakaitintą pusdubenį sudedama pakepinta duona, kiaušiniai, viskas užpilama krienų padažu ir apibarsto..

Recepto vertinimas: 0

Grybų ir baltagūžių kopūstų apkepas

Nuvalytą kopūstą supjaustyti ir patroškinti su riebalais ir skysčiu. Grybus ir svogūnus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mėsos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad viršutinis ir apatinis sluoksnis būtų kopūstų. Kiaušinius išplakti su skysčiu, miltais, dr..

Recepto vertinimas: 0

Daržovių sriuba su užkanda

Išvirti morkas. Salierus ir porus su sviestu virti sultinyje. Paruoštas daržoves pertrinti, praskiesti sultiniu, pasūdyti. Kopūstą supjaustyti šiaudeliais, išvirti atskirai ir sudėti į sriubą. Nedidelę dalį tyrės sumaišyti su tarkuotu sūriu, ja aptepti duonos riekutes, pabarstyti t..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiškas sluoksniuotas varškės tešlos pyragas

Varškę išsukite su 6 kiaušinių tryniais ir druska iki vientisos masės. Supilkite pieną ir išmaišykite. Suberkite persijotus miltus ir vėl gerai išmaišykite. Likusius 6 kiaušinių baltymus išplakite iki standumo ir atsargiai įsukite į tešlą. Keptuvėje įkaitintame aliejuje vieną..

Recepto vertinimas: 3

GRYBŲ IR BALTAGŪŽIŲ KOPŪSTŲ APKEPAS

Nuvalyta kopusta supjaustyti ir patroskinti su riebalais ir skysciu. Grybus ir svogunus smulkiai sukapoti ir pakepinti riebaluose su mesos kubeliais. Produktus susluoksniuoti formoje taip, kad virsutinis ir apatinis sluoksnis butu kopustu. Kiausinius isplakti su skysciu, miltais, druska, tarkuotu mu..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: tarkuotu